Werk met mij

Voel jij het verlangen naar verdieping, verbinding of dat het anders mag. Ben jij klaar om stappen voorwaarts te zetten, meer jouw eigen pad te volgen. Doen wat voor jou klopt…
Let’s do this together!

MENTORSHIP TRAJECT

1 op 1 begeleiding

Jezelf laten dragen in alle processen die je tegenkomt in je leven én business. Want wie ben jij voorbij alle rollen die je vervult? En wat is er echt belangrijk voor jou? Waar wil jij naartoe groeien en op welk vlak ervaar jij blokkades?

  1 OP 1

  Reiki cursus

  Leer zelf werken met de helende Reiki energie. Voor jezelf of als onderdeel van jouw dienst of aanbod. Reiki is een tool die je dagelijks in kan zetten om inzicht te krijgen in patronen,  oordelen en overtuigingen in je systeem te helen. De zachte energie herstelt de verbinding met jezelf en brengt je in contact met je intuïtie en geeft je het gevoel van thuiskomen in jezelf!

   DIRECT STARTEN

   Masterclasses

   Onderstaand zie je de actuele masterclasses waarmee jij direct kan starten en op een laagdrempelige manier aan de slag kunt gaan met het thema wat jou aanspreekt!

   LET’S CONNECT

   Gratis sessie

   Overweeg jij mij als coach? Dan starten we altijd met een gratis intake. Tijdens de tijdens de call kijken we wat er tussen jou en je groei in staat en geef ik je concrete tips en nieuwe inzichten. Vanaf daar kijken we samen verder…