Werk met mij

Voel jij het verlangen naar verdieping, persoonlijke groei of dat je voelt dat er iets anders mag. Ben jij klaar om stappen voorwaarts te zetten, meer jouw eigen pad te volgen. Doen wat voor jou klopt… Let’s do this together!

1 OP 1 BEGELEIDING

HEALING SESSIE

Loop jij tegen mentale, emotionele of fysieke blokkades aan en lukt het je maar niet om de onderliggende oorzaak of patroon te doorbreken? Tijdens de healing sessie gaan samen de blokkades in jouw systeem opsporen én loslaten die jou op dit moment in de weg zitten. 

  1 OP 1 BEGELEIDING

  Business boost

  Je business is als een spiegel richting jou, wie je bent, hoe jij je voelt en hoe je denkt en handelt. De thema’s waar je in je business tegenaan loopt hebben hun oorsprong in jou. Wanneer het in je business stroperig gaat, dan is er vaak eerst innerlijk werk te verrichten. Tijdens een Business healing ruimen we de blokkades op die blokkeren.

  1, 2 en 3A+3B

  Reiki cursus

  Leer zelf werken met de helende Reiki energie. Voor jezelf of als onderdeel van jouw dienst of aanbod. Reiki is een tool die je dagelijks in kan zetten om inzicht te krijgen in patronen,  oordelen en overtuigingen in je systeem te helen. De zachte energie herstelt de verbinding met jezelf en brengt je in contact met je intuïtie en geeft je het gevoel van thuiskomen in jezelf!

   LET’S CONNECT

   Kennismaking

   Wil je weten of ik je kan helpen met je vraagstuk of wil je eerst kijken of er een match is? Tijdens de tijdens de call kijken we of ik de persoon ben die jou verder kan helpen en wat daar het beste op aansluit. Je mag ook altijd een berichtje via Insta sturen of een mailtje naar info@byjantine.nl voor een snelle reactie.