Werk met mij

Voel jij het verlangen naar verdieping, persoonlijke groei of dat je voelt dat er iets anders mag. Ben jij klaar om stappen voorwaarts te zetten, meer jouw eigen pad te volgen. Doen wat voor jou klopt… Let’s do this together!

1 OP 1 BEGELEIDING

HEALING SESSIE

Loop jij tegen mentale, emotionele of fysieke blokkades aan en lukt het je maar niet om de onderliggende oorzaak of patroon te doorbreken? Tijdens de healing sessie gaan samen de blokkades in jouw systeem opsporen én loslaten die jou op dit moment in de weg zitten. 

  1 OP 1 BEGELEIDING

  Business healing

  Je business is als een spiegel richting jou, wie je bent, hoe jij je voelt en hoe je denkt en handelt. De thema’s waar je in je business tegenaan loopt hebben hun oorsprong in jou. Wanneer het in je business stroperig gaat, dan is er vaak eerst innerlijk werk te verrichten. Tijdens een Business healing ruimen we de blokkades op die blokkeren.

  3 MAANDEN PROGRAMMA

  HEALING ACADEMY

  Wil jij aan de slag met jouw balans, een stevige basis in jezelf, vertrouwen op je intuïtie, bewuster worden van je energie, emoties, gedachten en patronen en daarnaast kennis opdoen én heel praktisch leren werken met energie & Reiki – voor jezelf óf als onderdeel van jouw dienst? Volg dan dit unieke 3 maanden programma wat jou ondersteunt in de groei die je wilt maken. 

   LET’S CONNECT

   Kennismaking

   Wil je weten of ik je kan helpen met je vraagstuk of wil je eerst kijken of er een match is? Tijdens de tijdens de call kijken we of ik de persoon ben die jou verder kan helpen en wat daar het beste op aansluit. Je mag ook altijd een berichtje via Insta sturen of een mailtje naar info@byjantine.nl voor een snelle reactie.