Werk met mij

Voel jij dat het anders mag, ben jij klaar om los te komen van ‘hoe het hoort’ en wil je bewuster jouw intuïtie en energie inzetten in je leven en business, maar merk je blokkades op die je tegenhouden in dit proces? Let’s do this together!

MENTORSHIP TRAJECT

1 op 1 begeleiding

Jezelf laten dragen in alle processen die je tegenkomt in je leven én business. Naast praktische business zaken is er vooral aandacht voor jou, the Woman behind. Want waar wil jij naartoe groeien en op welk vlak ervaar jij blokkades?

  LET’S CONNECT

  Gratis sessie

  Overweeg jij mij als coach? Dan starten we altijd met een gratis intake. Tijdens de tijdens de call kijken we wat er tussen jou en je groei in staat en geef ik je concrete tips en nieuwe inzichten. Vanaf daar kijken we samen verder… 

   DIRECT STARTEN

   Masterclasses

   Onderstaand zie je de actuele masterclasses waarmee jij direct kan starten en op een laagdrempelige manier aan de slag kunt gaan met het thema wat jou aanspreekt!

   1 OP 1

   Reiki cursus

   Leer zelf werken met de helende Reiki energie. Voor jezelf of als onderdeel van jouw dienst of aanbod. Reiki is een tool die je dagelijks in kan zetten om inzicht te krijgen in patronen,  oordelen en overtuigingen in je systeem te helen. De zachte energie herstelt de verbinding met jezelf en brengt je in contact met je intuïtie en geeft je het gevoel van thuiskomen in jezelf!