fbpx

the woman behind

It all starts with you!

“Ik zie jou, voorbij je laagjes.
Ik hoor jou, voorbij je verhalen.
Ik voel jou, de potentie die jij in je hebt.”
~ Jantine

The woman behind is een 1 op 1 mentorship waarin we samen aan de slag gaan met de diepere verbinding met jezelf, het aankijken van blokkades én waarin jij nog meer leert vertrouwen op jezelf en je intuïtie.

Het is een space waarin jij uitgedaagd wordt om in jezelf te geloven. Een plek om te groeien, te helen, te leren, te ontdekken, je frequentie te verhogen én je eigen pad te volgen. Eerst jij, dan je business!

Terug naar de essentie, je ik, je zijn.
Terug in verbinding met jezelf.
Naar de wijsheid die al in je zit.

Own who you are!

The Woman behind, gaat over jou. Over jou als vrouw, de vrouw achter haar bedrijf.
Wat is het wat jij belangrijk vindt in het leven? Wat geeft jou die spark in je buik en die twinkeling in je ogen? Wat zijn jouw dromen en verlangens? En waarom doe jij wat je doet?

En tegelijkertijd; wat is het wat je daarin tegenhoudt. Welke niet zo behulpzame gedachten heb je en wat zorgt ervoor dat het niet vrijuit stroomt, je het gevoel hebt vast te zitten en twijfelt aan jezelf, aan je waarde en of mensen wel op je zitten te wachten…?

Onthoud: Dat jij hier iets te doen hebt, dat alleen jij jouw boodschap op jouw unieke manier kan overbrengen. En er zijn mensen die daarop zitten te wachten! Het is tijd om je eigen pad te volgen en dát te doen wat bij jou past en goed voelt.
The world needs you.

Jantine legt gelijk de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit.
– Annemarie

 succesvol ondernemen

begint met ondernemen vanuit jouw essentie

Loskomen van hoe ‘het hoort’ en wat je voor waarheid hebt aangenomen over succesvol zijn. Je mag nog meer jouw ruimte innemen en jouw waarde, talenten én succes claimen! Daarvoor heb je beschermlaagjes af te pellen. Laagjes die nu nog tussen jou – als mens én dat wat jij naar buiten laat zien – staan.

Want mensen willen JOU zien, jouw energie voelen en jou leren kennen. Ze willen verbinding maken met JOU, the Woman behind! En daarvoor mag jij een diepe verbinding met jezelf aangaan. Ownen wie jij bent en wat jij hier te brengen hebt. Op een manier die alleen jij kan.

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Ik ben in juli ingestapt in het programma van Jantine! Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden.

Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen. Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. En wat ik zo leuk vind; ze viert successen écht met je mee. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken nieuwe inzichten opleverden.

Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door healings te geven en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!
Karlijn

Teamcoach, teamcoaching-brabant.nl

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk dat ik mezelf blokkeerde. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.

Elke healing en elke sessie komen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan. Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!

Tanja

Structuurcoach, engroei.nl

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de sessies en healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden.

Ik durf te stellen dat elke ondernemer die teveel ‘in zijn/haar hoofd zit’ positief geholpen wordt door dit traject. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette Lans

Businesscoach, yvettelans.com

We gaan terug naar jouw essentie. Je krijgt precies dat wat wat jij nodig hebt en wat jou nu verder gaat brengen.

 Hej hoi! Ik ben Jantine 

Veel ondernemers zijn gefocust op welke strategie ze moeten toepassen om succesvol te zijn, waardoor hun aandacht en energie vooral gericht is op alles buiten zichzelf, maar waarbij ze daarin iets heel essentieels vergeten; namelijk zijzelf. The woman behind! 

Het geluk waar je naar op zoekt bent zit niet in geld of strategie maar in jou!

Alles wat jij nodig hebt en moet weten, zit al in jou! Jij hebt een eigen uniek pakketje met; talenten, ervaring en rugzakje met tools. Alleen JIJ kan JOUW boodschap delen, zoals jij die kunt. De uitdaging hierin kan zijn om te luisteren naar je intuïtie en innerlijke wijsheid, omdat je van die niet zo helpende kritische gedachten of overtuigingen hebt die je tegenhouden om volop jouw ruimte in te nemen. En dat mag anders! Want als ondernemer ben jij dé basis van je bedrijf en als jij ruimte maakt en investeert om aan jezelf te werken, ga je merken dat je bedrijf als vanzelf met je meegroeit.
Sneller dan je denkt!

the woman behind

is voor de vrouw die:

9

Opmerkt dat ze tegen belemmerende overtuigingen, patronen, angst of ‘oude shit’ aanloopt (op persoonlijk, zakelijk of praktisch vlak) en bereid is dit aan te kijken en op te ruimen.

9

Een diepe drive voelt om mensen te helpen en de wereld mooier wil maken, maar daarin zichzelf nu regelmatig voorbij loopt.

9

Klaar is met zoveel ‘moeten’ en ‘doen’ om succesvol te zijn en meer haar eigen pad wil gaan volgen door te doen wat goed voelt en wat bij haar past.

9

Weet wat hard werken is, altijd voor een ander klaarstaat en alsmaar doorgaat. Maar die de behoefte voelt om te vertragen en verzachten.

9

Niet op zoek is naar nóg meer kennis, maar de focus nu eerst wil verleggen op zichzelf en haar eigen vrouwelijke energie.

9

Haar intuïtie verder wil versterken zodat zij zichzelf (en anderen) kan leiden.

9

Zichzelf heel graag wil laten dragen (voor een poosje) door iemand die haar leidt, zodat zij door de nodige processen heen kan bewegen met een steuntje in de rug.

Een goed stromend bedrijf, start bij de verbinding met jezelf

Tijdens onze samenwerking;

Ligt de focus op jou en dat wat er gezien & gehoord wil worden én bovenal; wat er wil ontstaan. Het is geen standaard business programma gericht op kennis en stappenplannen uitvoeren. Nope! We gaan op een dieper level werken aan mindset, energie én strategie. 

3 of 6 maanden 1 op 1 persoonlijke begeleiding waarbij ik je coach, activeer en er ben wanneer je vragen hebt of op de momenten dat je vastloopt.

We starten met een intuïtieve deep dive sessie van 2u waarbij we jou en je bedrijf onder de loep nemen. Samen bepalen we het doel en gaan we kijken waar op dit moment persoonlijke en zakelijke blokkades zitten.

w

Om de week hebben we een sessie van 1u via Zoom. Tijdens de sessies werken we door overtuigingen en blokkades heen die je op dat moment ervaart. Zodat er weer ruimte, rust in jezelf en helderheid ontstaat van waaruit jij stappen kunt zetten.

Tussen de sessies door is er ruimte voor begeleiding en support middels e-mail en WhatsApp. Want soms heb je nú een vraag (en niet pas over 2 weken bij de volgende sessie) of wil je nú iets delen. Zo kan je energie blijven stromen, waardoor je in flow blijft.

Je krijgt daarnaast de tools en handvaten van mij aangereikt die bijdragen aan jouw (business)groei.

Extraatje: Tijdens het traject heb je toegang tot de online groepshealing sessies die ik verzorg.

Een samenwerking is mogelijk van 3 tot 6 maanden,  afhankelijk van waar je nu staat en waar je heen wilt.

 De investering ligt tussen de €2500 en €4500 excl. BTW.

 Ervaringen van andere ondernemers 

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeiteloos mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Ik kan nu elke keer weer terug bij mijzelf komen en voelen “wat vind ik er eigenlijk van” en “hoe zou ik het willen”. Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de healing sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

Systeemcoach / opsteller

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kan je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder worden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop. Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de healingen vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

Coach, tukbegeleiding.nl

het is tijd

Tijd om in jezelf te geloven en in je eigen kracht te stappen. Te embodieën en integreren van jouw kennis en waar jij in gelooft.

Het is belangrijk dat jij gaat staan voor wie jij bent, gaat staan voor waar jij in gelooft. Dat gaat voorbij jouw business. Het gaat daarin eerst om jou, over jouzelf, dat jij jezelf kunt dragen.

Om jezelf te kunnen dragen in emoties, om jezelf te kunnen dragen op momenten dat je het allemaal even niet meer weet en dat is waar the woman behind over gaat. 

Over jou! Over wie jij in essentie bent. Je missie. Jouw potentie en waarom jij doet wat je doet. Want vrouw! Je onderschat jezelf en houdt jezelf onnodig klein. Super zonde!  The world needs you! 

 Keywords 

$

Uit je hoofd en weer bewust worden van jezelf, jouw gevoel en je eigen energie. Stoppen met jezelf pushen en forceren. Jouw energie is key!

$

Helderheid creëren zodat jij ziet welke stappen bij gaan dragen aan jouw dromen, verlangens en de vrouw die je graag wilt zijn!

$

Verbinden met jezelf en je intuïtie. Zodat jij vanuit vertrouwen en stevigheid in jezelf, keuzes durft en gaat maken.

$

Loslaten van belemmerende overtuigingen, angsten én ‘oude shit’. Zodat de weg naar groei vrijgemaakt wordt van patronen en blokkades.

$

Rust en vrijheid ervaren om het op jouw manier te doen. Je bedrijf van binnen naar buiten vormgeven, zonder jezelf voorbij te lopen. 

$

Plezier en voldoening zien als jouw prioriteit. Dit gevoel ervaren én tegelijkertijd jezelf te stretchen en te gaan voor je missie!

Laat je leiden door je intuïtie en voel het vertrouwen dat je JA mag zeggen. Ja tegen jezelf. Jouw ruimte. Jouw groei!

FAQ

Wat is de investering

Afhankelijk van hoelang we samenwerken, is je investering tussen 2500 – 4500 excl btw.
En indien gewenst, in termijnen te voldoen.

Hoeveel sessies krijg ik?

We starten met een deep dive sessie van 2 uur. We kijken waar je tegenaan loopt, welke (onbehulpzame) overtuigingen je hebt, waar je naartoe wilt groeien en wat daarvoor nodig is.

Vervolgens hebben we om de week een sessie 

✓ Tussen de sessies door met mij sparren via WhatsApp (voor vragen waar je langer dan 5 minuten over na moet denken :P)

Coach je naast strategie ook op mindset?

Ja. Ik coach vooral heel intuïtief. Ik voel en hoor in het moment wat er nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen zodat je de antwoorden vooral uit jezelf haalt. Dat is soms strategie maar veel vaker mindset middels ‘inner work’.

Begeleid je ook startende ondernemers?

Mijn begeleiding is voor ondernemers die de basis van hun bedrijf al hebben staan en voelen dat ze een nieuwe fase ingaan met hun eigen ontwikkeling en daarmee met hun business.

Ik maak hierop weleens uitzonderingen voor ondernemers die nog in de startfase zitten en die intuïtief getrokken worden naar mijn manier van werken. Plan vooral een kennismaking in, zodat we af kunnen stemmen of ik de persoon ben voor jou én wat jou nu verder helpt. 

Ik twijfel tussen business coaching én een coach puur voor mezelf.

Waarschijnlijk heb je al het nodige geïnvesteerd in je business. Coaching, trainingen, opleiding… Echter, in essentie draait je bedrijf om jou. Jij bent dé basis!

Je kan nog zo hard werken aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met strategieën implementeren. Maar als jij niet lekker in je vel zit, je energie uit balans is of opmerkt dat je tegen dingen aanloopt op persoonlijk, business of praktisch vlak. Weet dat JIJ als ondernemer dé basis van je bedrijf bent en als jij ruimte maakt en investeert om aan jezelf te werken, dan ga je merken dat je bedrijf als vanzelf met je meegroeit. Sneller dan je denkt!

Als je nieuwsgierig bent naar mijn manier van werken of twijfelt, vraag dan een mini-sessie aan. Dan kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf.

Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?

 Ervaringen van andere ondernemers 

Voordat ik aan het traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben.

De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van? Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn!

Dank je wel Jantine, voor het mooie traject wat ik bij je heb gevolgd. Je hebt mij in laten zien dat het op mijn manier mag. Dat ik mijzelf mag blijven en op mezelf kan vertrouwen.

Michelle

Creatieve ondernemer, aandachtsmomenten.nl

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en de healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar het kwam nu het écht binnen. Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mag en dat ná de persoonlijke groei de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt.

Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

Foodfotograaf, carienwessels.nl

 Spontane reacties van klanten:

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.