klantverhalen

wat anderen hebben ervaren

Lieve Jantine, het was zo fijn om in alle rust stil te staan en daarin alles te mogen voelen, even echt uit de hectiek te stappen samen met jou. Het heeft me veel opgeleverd 🥰 In het mogen erkennen van waar ik naar verlang, wat ik zoek in een nieuwe baan/rol en ook een deel in wie ik ben en hoeveel ruimte ik mijn werk laat innemen in mijn leven.

Jij benoemde die zachte energie, die herken ik ook zo als wie ik ben, alsof ik dat zelf ineens ook op dieper niveau kan erkennen. Gevoelsmatig is er echt meer ruimte gekomen naast het werk, ook het bij de voordeur afdoen van de energie helpt me.

En tegelijk maakt het me nog meer bewust van de huidige realiteit en hoe ongelukkig ik me daarin voel, en hoe o.a. het keelchakra blokkeert. De rest van deze week ben ik vrij 🤗, tijd voor het bezoeken van vrienden, lekker naar buiten, en het geeft me tijd om met mezelf de korte/lange termijn stappen af te spreken.

Mijn dank aan jou is groot 🙏🏼 Nu eerst deze nieuwe beweging eens laten ontvouwen.
Albertien

Jantine is veel meer dan een (business)coach! Ze is een liefdevolle gids die je bij de hand neemt op jouw pad. Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen.

Ze voelt aan wat nodig is en heeft veel wijsheid en rust over zich. Jantine heeft veel kennis over alles wat er komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf/ praktijk, maar kan vooral goed intunen op het menselijke stuk; gedachten en gevoelens die er op dat moment zijn. De healings zijn een hele fijne aanvulling! Soms zijn er even geen woorden nodig, maar is het helpend om de energie weer te laten stromen om zo weer te voelen wat belangrijk is!

Karin

Al voordat ik met Jantine startte, had ik zo’n enorme klik met haar. Het ging allemaal zo vanzelf! Instappen in haar traject was dan ook echt een cadeautje, iets waar ik niet lang over na hoefde te denken!

Jantine is super goed in het voelen waar het bij mij vast zit. Waar stroomt het niet? Hoe voelt dat? En wat zit daaronder? Ze helpt je woorden te geven aan wat je voelt, maar zonder het altijd te hoeven verklaren. Alleen doorvoelen, zien wat er is, kan al genoeg zijn. En dat doet ze echt super goed, of het nou in een sessie is of bij een healing.

De sessies en healings plannen we intuïtief in. Dat is super fijn, want dat maakt dat ze altijd zijn op het moment dat het nodig is. Dan haal je er ook het meeste uit. Verder vind ik het heerlijk dat ik altijd bij Jantine terecht kan. Ze is altijd bereid om mee te voelen, te luisteren en te juichen als er wat te vieren valt!

Ik kan maar moeilijk omschrijven wat er met mij is gebeurd sinds ik met Jantine werk. Maar dat het een grote transformatie is, dat staat vast!

 

Ik merk zelf dat ik het handboek en de audio’s eigenlijk nooit opzoek. Ik vergeet een beetje dat ze er zijn 😅 maar ik heb ook niet het idee dat ik iets mis. Jouw begeleiding is zo goed, dat ik daar alles uit kan halen.

Ik ben je vooral ontzettend dankbaar voor wat je doet. Echt, met jou heb ik zoveel stappen gemaakt. Granny is wakker geworden en integreer ik nu steeds meer in mijn leven en daar heb jij ook een grote rol in gehad. De connectie die wij hebben vind ik echt heel bijzonder en super fijn. En dat je me ook nog Reiki 1 gaat geven gaat daar alleen maar aan bijdragen. Onwijs bedankt lieve Jantine! Je bent de beste!

Jeanine

jeaninevanbrummen.nl

Lieve Jantine, inmiddels ruim een week na onze fijne ontmoeting✨Zo bijzonder hoe jij de juiste woorden weet te geven over het feit dat ik ‘last heb’ van faalangst en altijd het gevoel te hebben het niet goed te doen.

Daar ben ik mij van bewust maar het is heel fijn om daar weer even aan herinnerd te worden en samen tot praktische stappen te komen hoe daar mee om te gaan zodat het mij niet langer belemmerd. We hebben het gehad over de dingen waar ik tegenaan loop bij het geven van Reiki sessies en wat ben ik jou dankbaar dat je mij daar wat informatie over hebt gestuurd zodat ik daar mee aan de slag kan.

Door de rust die je vanaf het begin uitstraalde voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Het is fijn hoe je voorbeelden uit je eigen ervaring gebruikt. En het mooie compliment over het geven van afstandshealingen heeft mij zo’n boost gegeven in mijn zelfvertrouwen🙏🏻 Ik eindigde het gesprek door te zeggen dat dit zeker niet de laatste keer was dat wij elkaar hebben gesproken en zo voelt dat ook echt. Lieve Jantine, bedankt voor alles wat je tot nu toe al voor mij hebt betekent🤍 Heel veel liefs!

Lotte

Het is nu woensdag en de (nieuwe) energie die ik mag verwelkomen wordt steeds voelbaarder. Het voelt alsof het vuurtje in mij weer op volle kracht draait en ik loop met een grote glimlach op mijn gezicht.

De sessie zelf was super fijn, Jantine is iemand die op een fijne manier je een spiegel voorhoudt en je nieuwe inzichten geeft. Zo had ik sommige dingen nog niet bekeken. Daarnaast voel ik dat ik ook weer wat meer in mijn vrouwelijke energie zit. Ze heeft mij letterlijk uit de ‘gaan, gaan gaan’ stand gehaald, daardoor ontstaat er nu in mijn hoofd en gevoel ruimte voor andere dingen. Daarnaast heeft Jantine zelf een fijne energie, ze biedt ruimte aan jou om je verhaal te doen, maar voelt en ziet ook wat er niet gezegd wordt. Daardoor super waardevol om deze sessie te hebben gedaan!

Anne-Floor

meisjedepotter.nl

Ik heb de sessie als heel bijzonder ervaren. Je sluit naadloos aan bij mijn binnenwereld en kan dit heel mooi passend teruggeven. Ik voelde mij direct vertrouwd, alsof ik je al kende. Ons contact verliep heel natuurlijk. De kaart die ik trok was passend en toen mocht ik ook nog een fijne edelsteen kiezen, zo leuk! De Reiki behandeling was fijn, een heerlijk ontspanmoment. Bedankt voor deze sessie 🙏 Het heeft een zielskijkje gegeven, een thuiskomen bij mezelf ♥️ 

Malou

metmalou.nl

Waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat heb ik nu meer rust en acceptatie.

 

Via Instagram vond ik Jantine. De sessies trokken mijn mijn aandacht. Ik heb contact met Jantine gezocht en we hebben een fijn oriënteringsgesprek gehad. Het stemmetje in mijn hoofd vroeg nog even of ik het wel moest doen. Uiteindelijk 3 sessies (op afstand) gehad inclusief begeleiding.

Heel bijzonder, want waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat heb ik nu na de 3 healingen meer rust en acceptatie van de situatie, van waaruit ik kan groeien. Daarnaast heb ik geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren ipv. altijd op ratio te gaan. Al met al is dit een belangrijk punt in mijn proces geweest, waar ik Jantine heel dankbaar voor ben.

Aukje

  Enige tijd geleden heb ik een NEI sessie bij Jantine ondergaan. De sessie was enorm bijzonder.

 

Ik voelde zelf al een tijdje een aantal thema’s, maar kon er de vinger niet op leggen. Deze sessie bracht in 1 klap alles naar boven. De veilige setting zorgde ervoor dat ik mij volledig open kon stellen. Bij Jantine mag alles er zijn, mag alles verteld worden en de emoties er allemaal mogen zijn; het mocht er allemaal uit.

Na de sessie voelde ik mij rustig en kalm. Veel inzichten verkregen. Ergens hoop je toch dat de magic zich voordoet en het probleem er helemaal niet meer is, maar dat is echter niet zo. Het sterkt mij ook dat ik weet bij wie ik een veilige en vertrouwde sessie kan ondergaan. De NEI methode vind ik zeer indrukwekkend en inspirerend.

Bedankt lieve Jantine. Leafs Mirjam

Mirjam

  De balans tussen in- en ontspanning was ik even kwijt.

 

Al een tijdje had ik last van spanningen door een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn privéleven en mijn eigen bedrijf. De balans tussen in- en ontspanning was ik even kwijt. Al tijdens de eerste sessie voelde ik al snel dat die ontspanning nog wel ergens in mij zat, maar dat ik mezelf niet toestond daar aan toe te geven.

Jantine heeft me handvatten gegeven om hiermee om te gaan. In de sessies die volgden zijn we hier verder ingedoken en hebben we door NEI (wat een mooie methode is overigens) en wat andere oefeningen op een hele luchtige manier ruimte gemaakt. Ik vond de sessies heel fijn, prettig en vertrouwelijk en kan zeggen dat ik me zoveel beter voel. Wat ook thuis merkbaar is en in de creativiteit in mijn schrijversvak.

Suzanne

“Jantine legt gelijk de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit.” – Annemarie

Ik ben in juli ingestapt in het programma van Jantine! Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden.

Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen. Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. En wat ik zo leuk vind; ze viert successen écht met je mee. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken nieuwe inzichten opleverden.

Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door healings te geven en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!

Karlijn

teamcoaching-brabant.nl

Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

Marrit

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeiteloos mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Ik kan nu elke keer weer terug bij mijzelf komen en voelen “wat vind ik er eigenlijk van” en “hoe zou ik het willen”. Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de healing sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

fionaklink.nl

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de sessies en healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden.

Ik durf te stellen dat elke ondernemer die teveel ‘in zijn/haar hoofd zit’ positief geholpen wordt door dit traject. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette

yvetetlans.com

Voordat ik startte voelde ik enorm veel onrust. Ik stond altijd in de 5de versnelling, alles moest van mijzelf en nam nooit eens een stapje terug. Wat ook effect had op mijn werk en kinderen.

Wat ik geleerd heb de afgelopen tijd is, dat dat stapje terug ontzettend belangrijk is, zodat je ook alles even  “uit je hoofd kan zetten” i.p.v altijd maar in je hoofd de drukte te voelen. Met de handvaten die ik van jou heb gekregen, is dit mij zeker gelukt!

Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en voordat ik beslissingen neem denk ik er nu bewust over na. Hier ben ik zeker in gegroeid. Ik merk ook dat de balans die ik heb qua werk veel beter is. Ik kan mij nu weer 100% focussen op mijn werk en dat voelt heel goed. Ook merk ik dat de sfeer thuis tussen de kinderen, mij en mijn partner veel relaxter en ontspannen is, omdat ik niet meer gelijk overal vol in ga en meer bewuste keuzes maak.

De Reiki sessies hebben hier ook zeker bij geholpen door even uit het hoofd te komen en naar je gevoel te luisteren. Vaak kwamen er ook emoties naar boven die ik  had “weggestopt” maar doordat dit naar boven kwam kon ik dit alsnog een plekje geven, en dit gaf mij ook verlichting.

Al met al ben ik super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener.

Jitske

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk dat ik mezelf blokkeerde. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.

Elke healing en elke sessie komen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan. Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!

Tanja

engroei.nl

Bedankt voor je lieve woorden. Je bent een fijne spiegel en je gevoel en inzichten die je teruggeeft zijn super kloppend met mijn innerlijke wereld. Vooral dat energie nooit liegt, is enorm blijven hangen. Super dankbaar voor het gesprek. Ik heb super mooie inzichten mogen ontvangen om moeiteloos te ondernemen. 

Ik blijf nu nog meer bij mijn eigen authentieke zelf vanuit joy, gemak en liefde. Ik merk ook echt dat het begint te stromen met nieuwe klanten. Mede dankzij jou en het ontdekken van mijn zielsmissie zit ik ineens in een heerlijke flow van moeiteloos ondernemen.

Wendy

inverbindingzijn.nl

Voordat ik aan het traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben.

De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van? Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn!

Dank je wel Jantine, voor het mooie traject wat ik bij je heb gevolgd. Je hebt mij in laten zien dat het op mijn manier mag. Dat ik mijzelf mag blijven en op mezelf kan vertrouwen.

Michelle

“Ik ben super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener” – Jitske

Door mijn gesprek met Jantine zijn mijn ogen weer verder geopend. Zij heeft mij een hele fijne spiegel voorgehouden die ik echt nodig had. Zij heeft mij mooie inzichten gegeven over mijzelf en over mijn bedrijf.

Jantine komt heel snel tot een diepere laag waar je zelf soms even niet bij komt. Ze geeft je mooie handvatten om daarmee verder te gaan en zo kun jij direct met veel mooie, liefdevolle en positieve energie weer verder. Zo dankbaar voor haar hulp!

Zo kan ik verder met mijn eigen ontwikkeling en dat van mijn bedrijf! Echt, dit was exact wat ik nodig had. Je hebt mijn ogen en mijn hart doen openen. Ik heb al veel mooie dingen opgeschreven en kan er weer flink tegenaan.

Margje

margjebrok.nl

Wat was dit een avontuur vol ups and downs even helemaal door de modder heen om terug bij het licht te komen en uit de grond van mijn hart echt waar dank je wel! Dank je wel om me even op een zachte manier deze spiegel voor te houden. 

Al snel kwam ik tot het besef dat mijn waarheid mijn waarheid was en ik niet altijd mee hoef gaan in het verhaal van een ander, maar dicht bij mijn gevoel mocht blijven. Dit traject heeft me mentaal en lichamelijk krachtiger gemaakt. Het heeft me paden laten bewandelen waarvan ik stukje voor stukje mijn pelletjes kon afdoen en terug weer mijn eigen zelf kon zijn en mijn innerlijk vuurtje mijn lichtje mocht terug stralen, en wakkeren. En ik voel me echt oprecht zoveel lichter!

Ik heb minder pijn aan mijn lijf, zit minder in mijn denken, kan sneller de signalen oppikken als het eens wat minder flowt, ik straal, ik ben krachtig, ik begin terug te genieten van mijn job, en heb geleerd om me niet te verschuilen achter mijn slachtofferrol maar mijn verantwoordelijkheid te nemen zodat ik terug zelfstandig kan functioneren zonder dat ik daarvoor iemand nodig heb. Ik mag onderzoeken, ik mag spelen, Ik mag het voor mezelf ontdekken wat kloppend is en wat niet zonder beoordeelt te worden.

Ik heb terug geleerd om mijn grenzen te bewaken en ze op tijd aan te geven zodat ik niet uitgeblust geraak. Geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven en mijn energie kan behouden door de dingen te doen die me energie geeft en wat mijn energie leegzuigt afstand van te nemen. Ik heb geleerd mezelf terug lief te hebben en vanuit zachtheid naar mezelf en de wereld te kijken. (Nog een werkpuntje maar ik word er me meer en meer bewust van! 🙂) Als ik in mijn denken schiet of onrust ervaar weet ik wat te doen om terug te landen in mijn lijf.

Maar vooral is mijn leven niet meer zo donker mijn lijf is niet meer zwaar de ballast is weg en ik ben alleen maar omringd met licht en liefde en op dit moment voel ik me intens gelukkig en tevreden.

Dus een dikke, dikke dankjewel! Lieve mooie ziel 🙂 Erg waardevol!

Stephanie

Ik kijk terug op een fijne sessie. Heel fijn om het te kunnen hebben over kracht, ontwikkeling en bewustzijn.

Daarbij bevestigde het ook wel met de reiki sessie en dat je me terug gaf dat er veel spanning bij mijn keel zat, dat ik nu bewuster ben wat ik wel of juist niet uitspreek. Daarnaast merk ik echt rust in mijn hoofd, terwijl het lichaam wel bezig is.

Heb nu nog meer de motivatie gekregen om echt te gaan voelen. Wat heb ik nodig? Moet het, wil ik het of geef ik iets even de ruimte? Ook dat dit een proces mag zijn die ik de tijd mag geven…

Het voelde vanuit mij heel ongedwongen, prettig en vertrouwd. Dank je wel✨

Gerrianne

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en de healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar het kwam nu het écht binnen. Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mag en dat ná de persoonlijke groei de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt.

Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

carienwessels.nl

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in .In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen!Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

Het fijnste aan het traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.”

Rianne

Ervaring Reiki cursus

Ik heb met heel veel plezier de Reiki 1 cursus bij Jantine gevolgd. Reiki lokte al een tijdje, maar bij Jantine voelde ik het klikje om ook echt te starten. De dag waar ik 1 op 1 de Reiki principes overdragen kreeg van Jantine, voelde mij heel bijzonder.

Het voelde alsof ik een handboek kreeg voor wat ik altijd al voelde en ervaarde, maar eerder nog niet zo goed wist hoe ik deze tool praktisch in kon zetten. Alsof ik werd herinnerd aan wat ik altijd al kon. Deze hele dag was een grote uitnodiging om nog meer op mijn gevoel en intuïtie te gaan vertrouwen.

Het leren gebruiken van de Reiki energie is echt een cadeautje voor mijzelf en ik ben ook heel blij dat ik dit nu ook weer door kan geven aan anderen.
Liefs Wiets

Volgde Reiki 1, 2 & 3a

Wietske Anna

wietskeanna.nl

Het was leuk om naar Leeuwarden te gaan om de cursus live te volgen, het voelde als een experience op zich! Tijdens de cursus legt Jantine alles goed en rustig uit.

Ik vond het prettig dat de cursus 1 op 1 was vanwege de persoonlijke aandacht en dat er daardoor veel ruimte was voor mijn eigen ervaring en de vragen die ik had. De afstemmingen vond ik heel speciaal en ik vind het fijn dat ik een fysiek handboek mee heb gekregen zodat ik alles terug kan lezen en thuis verder kan oefenen.

Volgde Reiki 1

Laura

innerlazuli.nl

Zelf leren om reiki toe te passen, op mezelf en anderen? Count me in! Toen Jantine dit een poosje terug lanceerde, was ik zo enthousiast dat ik direct een aankoop deed!

Ik heb daar telkens niks over durven delen, omdat ik onzeker was over de mening van anderen. Omdat ik bang was dat mensen in mijn omgeving het ‘zweverig’ zouden vinden, onzin.

So: ik heb nu het Reiki 1 certificaat gehaald en kan mijn eigen energie opschonen, mijn eigen blokkades wegnemen en mijn eigen balans herstellen.

Volgde Reiki 1 & 2

Femke

femmescoaching.nl

Ik moest en zou deze Reiki 1 cursus bij Jantine volgen. Dat voelde ik aan alles en behalve dat fijne en juiste gevoel moest ik er toch wel wat kilometers aan wagen om bij Jantine te komen. Je moet wat voor je eigen ontwikkeling over hebben.

Maar wat een aanrader is deze Reiki 1 cursus, echt een verrijking. Het voelde voor mij ook echt als thuiskomen bij mezelf. En wat is dat gevoel ontzettend fijn!

Jantine heeft een hele fijne energie en kan dit zo mooi aan je leren. Ze neemt echt de tijd voor je om alles goed onder de knie te krijgen. Helemaal top deze 1 op 1 tijd en ik ga de Reiki 2 en misschien wel 3 ook nog bij Jantine volgen!

Volgde Reiki 1 & 2

Margje

margjebrok.nl

“De sessie zelf was super fijn, Jantine is iemand die op een fijne manier je een spiegel voorhoudt en je nieuwe inzichten geeft.”
Anne

Ik ben vaker in aanraking geweest met energiesessies, maar ik vond de sessie met Jantine heel erg bijzonder.

 

Alles wat ze doorvoelde, daarna wist te vertalen in boodschappen waren raak! Sinds de sessie is er een last van mijn schouders afgevallen, ik kan veel meer genieten van het moederschap. Ik voel me veel meer verbonden met mezelf, durf meer voor mezelf te kiezen en daar echt achter te blijven staan, ongeacht wat een ander daarvan vindt.

Mijn geluksgevoel is echt x100 gegaan. De negatieve emoties weet ik beter te doorvoelen, in plaats van dagenlang hierin te blijven hangen. Voelt alsof ik duidelijker op mijn netvlies heb waar het leven nu om draait en waar ik me dus wel druk om mag maken. Een heel bijzonder proces!

Renee

Wat ik merk na de sessie met NEI is dat ik in situaties met veel mensen (grote groepen, een stad, musea…) minder gevoelig reageer.

 

Ik ervaar wel energie van anderen maar ik hoef en doe er niets mee. Wat heerlijk! En tijdens de NEI sessie zijn er wat laagjes weggehaald met oud verdriet. Erkennen wat er vroeger is gebeurt, liefdevol omgaan met het kleine meisje van toen en weten dat waar ik nu ben, juist de plek is waar ik nu hoor te zijn.

Tijdens de vakantie wilde ik hééééél graag mijzelf verder ontwikkelen (want hoe fijn is de vakantie periode daarvoor). En toch lukte het niet altijd. Waar ik normaal gefrustreerd zou reageren, kon ik het nu beter loslaten. Meer in het nu zijn.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de liefdevolle en krachtige vrouw Jantine die mij tijdens de sessie heeft begeleid. Met behulp van de biotensor kon je de onderliggende vraag en emoties heel goed naar voren halen. Heel erg fijn! 💖

Elvira

Heel fijn om het te kunnen hebben over persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

 

Ik kijk terug op een fijne sessie. Daarbij bevestigde het ook wel met wat je mij terug gaf, dat er veel spanning bij mijn keelgebied zat. Nu ben ik me veel bewuster over wat ik wel of juist niet uitspreek. Daarnaast merk ik echt rust in mijn hoofd.

Ik heb nu nog meer motivatie gekregen om echt te gaan voelen. Wat ik heb ik nodig? Moet het, wil ik het of geef ik iets even de ruimte? Ook dat dit een proces mag zijn die ik de tijd mag geven…

Het voelde voor mij heel ongedwongen, prettig en vertrouwd. Dank je wel ✨

Gerrianne

De sessies waren voor mij een bijzondere ervaring omdat alles heel goed met elkaar overeen kwam. Jantine gaf mij terug wat ze kon ervaren in mijn energie.  Ik vond het heel bizar maar wat bleek, hetgeen wat ze iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die ze trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor. De sessies i.c.m healing hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt en iedere keer echt de tijd neemt om te evalueren.

Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

Gerdien

gerdienhengeveld.nl

Via Instagram vond ik Jantine. De healingen trokken mijn aandacht. Ik heb contact met Jantine gezocht en we hebben een fijn oriënteringsgesprek gehad. Het stemmetje in mijn hoofd vroeg nog even of ik het wel moest doen. Uiteindelijk 3 healingen op afstand gehad inclusief begeleiding.

Heel bijzonder, want waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat heb ik nu na de 3 healingen meer rust en acceptatie van de situatie, van waaruit ik kan groeien. Daarnaast heb ik geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren ipv. altijd op ratio te gaan. Al met al is dit een belangrijk punt in mijn proces geweest, waar ik Jantine heel dankbaar voor ben.

Aukje

Mijn eerste healing en wow, wat was dat bijzonder! Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen. Ik zit al maanden op te hikken tegen mijn zichtbaarheid op Instagram. Maar Jantine vertelde me dat het niet om mij gaat, maar om mijn boodschap. En dat hielp zo goed!

Dus direct met mijn ‘blote billen gezicht’ mijn eerste stories op Instagram gezet. Wat een rust voelde ik, en wat een last viel er van mijn schouders af. Ook wordt het tijd om het wat rustiger aan te doen. Iets wat ik al langer voel, maar wat Jantine ook voelde en daarmee het zetje om het niet alleen te weten, maar ook te gaan doen. Super waardevol”

Yvette

yvettelans.com

Ik heb een hele mooie en fijne healing mogen ontvangen van Jantine. Veel opgekropte emoties kwamen tot uiting. Emoties waar ik mij eigenlijk niet bewust van was. Het mag er zijn. Het is oké. Ik voelde mij na de healing een stuk lichter en de zwaarte van mijn schouders kwamen te vervallen.

Na de sessie heeft Jantine mij nog het een en ander doen inzien door middel van een coachgesprek. Jantine denkt echt met je mee en is oprecht geïnteresseerd. Dankjewel lieve Jantine. Ik ben je zo dankbaar🙏

Liora

Heerlijk vond ik de healing van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor aankomend jaar helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….

En ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine daarna via de app waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine ,

Marit

returntoinnocence.nl

Over de sessies

Ik heb Jantine leren kennen via Instagram. Ik volgde haar pagina al een tijdje en heb toen een doorbraak sessie mogen ervaren bij haar. Telefonisch heeft ze mij op weg geholpen na een tijd overspannen thuis te hebben gezeten. Moeite had ik met alles een plekje te geven en te kijken waar ik nu echt blij van werd. Tevens heb ik bij Jantine een drietal Reiki sessies gedaan. Dat bracht mij veel rust en voornamelijk het vertrouwen terug in mijzelf. Bedankt voor al je support en goede energie.

Marieke

De eerste paar minuten van de healing had ik wat moeite om mij te ontspannen maar toen ik mij er eenmaal aan overgaf, viel ik bijna in slaap. De tijd die voor de behandeling stond, vloog voorbij.

Ze voelde dat ik een pittige tijd achter de rug heb. Wat zeker klopt. Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd:de burn-out, coachinggesprekken, het starten met Reiki en het verder gaan met zij-instroomtraject waar ik nu bijna klaar mee ben. En onder andere dat mijn hooggevoeligheid mijn gift is, omdat ik hierdoor geen woorden nodig heb om te zien hoe het met iemand gaat. Ik mag me nog meer uitspreken wat betreft mijn boodschap met Reiki en mag hier minder bescheiden in zijn.

Dit zijn een aantal punten die naar boven kwamen tijdens de healing. Jantine ontzettend bedankt voor deze reminders en nieuwe inzichten! Ik kan hier weer een eind mee op weg. Heel bijzonder weer en fijn dat ik deze healing van jou mocht ontvangen lieverd! 

Laura

reikibyrenes.nl

Ik volgde Jantine al een tijdje via Instagram en diverse keren kwamen er stories en posts voorbij die iets bij me deden. Ik werd nieuwsgierig naar wat een healing voor mij kon betekenen. Al langere tijd liep ik met bepaalde vragen en klachten. De laatste tijd kwam daar het gevoel van een blokkade in het buikgebied en keelgebied bij. Toen ik via Jantine meer las over hoe energie geblokkeerd kan worden, leek het me de moeite waard daar eens meer aandacht aan te geven.

In eerste instantie stond ik wat sceptisch tegenover een healing op afstand; hoe kon dat nou precies mogelijk zijn en zou het me wel iets concreets opleveren?

Tijdens de healing kwamen er verschillende sensaties en emoties voorbij. Soms subtiel, soms meer aanwezig. Hoewel ik kon voelen dat er veel gebeurde, veel in beweging was, kon ik niet alles wat er gebeurde duiden. De berichten en gesprek  na de healing gaven hierin veel duidelijkheid. Nog dezelfde week gaf ik zelf een vervolg aan de healing en dat wat het me mee had gegeven. Het proces stopt niet na de healing, maar is in gang gezet. Daar kun je vervolgens zelf mee aan de slag of onder begeleiding van Jantine.

Maria

Reiki op afstand, kan dat? En wat is Reiki überhaupt? Op deze vragen wist Jantine een mooi antwoord te formuleren en voelde ik me direct vertrouwd. De kennismaking met haar vond ik heel prettig

De sessies heb ik zelf als heel waardevol ervaren. Ook de evaluatie achteraf, het delen van de getrokken kaarten en daarop inhaken vond ik enorm waardevol. Zo haal je ook echt de belangrijke punten uit de sessie, waardoor je de diepte ingaat en niet alleen ‘gaat liggen’ voor de healing. Ik vond het echt een verrijking en kan het iedereen aanraden! En ja, ook Jantine heeft mij laten inzien dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en dat mijn vrouwelijke energie ook vrij mag stromen. Bedankt!

Elly

Jantine leerde ik kennen via een businesscoach. Ik was al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had al eerder een reiki sessie bij iemand anders gedaan en dit wilde ik graag voortzetten. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen. Het contact wat in na elke sessie had met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft. Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken. 

Floor

unitripcoaching,nl

Tja, een reikibehandeling op afstand, vele kilometers van elkaar verwijderd… Dat kan toch niet, eerlijk gezegd was de nuchtere noorderling in mij wat sceptisch. Maar ik sta open voor nieuwe dingen, dus ik ben de uitdaging aangegaan. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de reiki behandelingen me veel hebben gebracht.

Na 3 sessies voel ik me zelfverzekerder, ben ik milder voor mezelf en voel ik me “lichter”. Alsof ik ben bevrijd van negatieve energie, somberheid en onzekerheid. Jantine heeft de ruimte gecreëerd voor meer innerlijke kracht, positieve vibes en zelfvertrouwen. Ik ben zeer dankbaar en beveel haar dan ook van harte aan.

Wilma

“Ik heb genoten Jantine. Terug naar de essentie, je ik, je zijn. Die bewustwording, heerlijk!” – Joke

De dag in verbinding met jezelf van Jantine heb ik ervaren als een moment van Zijn. De meditatie met healing onder begeleiding van Jantine voelde als een staat van zijn in het hier en nu, met verlichting en resulteerde in een serene rust.

De kaart die ik trok, follow the light, maakte bijzonder dat er vele boodschappen in stonden die gedurende dag naar boven zijn gekomen! 🤍 Een dag, die je jezelf als cadeau mag gunnen, als liefde voor jezelf.

Gerianne

Dank je wel voor het day retreat. Voor wie jij bent en hoe je deze dag mij en de andere powervrouwen hebt begeleid. Ik geniet nog na. 

Sarah

Het blijft magisch om te merken wat er gebeurt als Jantine aan de slag gaat met de energie in een ruimte, de energie in mij. Een hand op m’n arm en ik voel alles stromen.

Het Day Retreat was een cadeautje aan mezelf en zo heb ik het ook echt ervaren. Een hele fijne dag, met lieve andere dames. Een dag waarin veel gevoeld mocht worden en er mooie nieuwe inzichten kwamen. Dankjewel, lieve Jantine! 😘

Marloes

Bedankt voor wat je me hebt gebracht met het day retreat Verbind met Jezelf. Namelijk inzicht, bewustwording, erkenning… Prikkelen om het anders te gaan doen. En zoveel meer waar ik (nog) geen woorden aan kan geven, maar jij des te beter 😉 Want jeetje, wat kun jij dat bijzonder goed.

Joke