fbpx

ervaringen

Toen jij tijdens de intake zei ‘wat als dit je startpunt’ is. Dat heeft me echt een zet gegeven om nu echt door te gaan en dingen achter mij laten. Ik ben meer met de dag gaan leven en te genieten van alle fijne momentjes. Ook heb ik meer schijt gekregen aan wat een ander vindt, wat een rust is dat zeg. Ik ben de laatste weken en maanden veel vrolijker en voel mij oprecht goed. Ik ben zo blij waar ik nu sta en kan zoveel meer dan vorig jaar. Toen was ik vooral vermoeid, was steeds aan het huilen en had veel negatieve gedachten. Ik heb zo ontzettend veel geleerd en vooral ook dat ik mag gaan genieten. Accepteren vond ik een heel moeilijk proces maar dit is een puzzelstuk in mijn grote puzzel! Thank you ❤️

Ellen

volgde 1 op 1 traject

Voordat ik bij Jantine terecht kwam was ik al een poosje zoekende. Ik liep steeds wat vast in mijn hoofd, had daardoor een kort lontje en achteraf had ik de lat gigantisch hoog voor mezelf. Ik was zo klaar met dat onrustige gevoel en gejaag. Dat toen ik de oproep van Jantine zag voor een gratis gesprek, ik die met 2 handen aangreep. Dat gesprek voelde zo fijn en vertrouwd. Jantine had, zoals ze dat zelf zegt, vooraf op mij afgestemd. Wat ze daar in een paar zinnen zij was zo raak en tegelijkertijd ook confronterend.

Ik vond het spannend en lastig om het persoonlijke coachprogramma in te stappen. Want ja, van diezelfde investering kunnen we ook met ons gezin op vakantie. Toch besloot ik het te doen en wat ben ik gegroeid als mens! Ik had vooraf niet kunnen dromen dat ik mij zo fijn zou gaan voelen. Er is zoveel rust maar ook ruimte ontstaan. De gesprekken, het vertrouwen wat Jantine in mij uit sprak en wat ik nu ook kan voelen, dat is goud waard! Dank je wel Jantine voor deze reis.

Patricia

volgde 1:1 traject

De energetische reiki sessies waren voor mij een bijzondere ervaring omdat alles heel goed met elkaar overeen kwam. Na een energetische reiki sessie gaf Jantine mij terug wat ze had ervaren in mijn energie en trok daarna altijd 2 kaarten. Ik vond het heel bizar maar wat bleek, hetgeen wat ze iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die ze trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor. De reiki sessies van hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt en achteraf iedere keer echt de tijd neemt om te evalueren.

Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

Gerdien

volgde Boost traject, gewoongerdien.nl

Energetische Reiki sessie op afstand, kan dat? En wat is reiki überhaupt? Op deze vragen wist Jantine een mooi antwoord te formuleren en voelde ik me direct vertrouwd. De kennismaking met haar vond ik heel prettig en ik vond het heel bijzonder hoe haar getrokken kaarten zo goed aansloten. De energetische  sessies heb ik zelf als heel waardevol ervaren. Ook de evaluatie achteraf, het delen van de getrokken kaarten en daarop inhaken vond ik enorm waardevol. Zo haal je ook echt de belangrijke punten uit de sessie, waardoor je de diepte ingaat en niet alleen ‘gaat liggen’. Ik vond het echt een verrijking en kan het iedereen aanraden! En ja, ook Jantine heeft mij laten inzien dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en dat mijn vrouwelijke energie ook vrij mag stromen. Bedankt!

Elly

volgde Boost traject

Wow, ik vond de cursus zo leuk! Ik was er zelfs een soort van druk mee, vond het heerlijk ermee bezig te zijn. Ik vond het heel inspirerend en heeft me wel getriggerd om te kijken wat ik kan doen om dichterbij mijn doel te komen. Zo kies ik er nu voor om te stoppen met het nieuws te kijken omdat het me totaal geen energie geeft.

– Jannette –
Volgde boost your balance training

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen! Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

volgde 1:1 traject

Via Instagram vond ik Jantine. De Reiki trok mijn aandacht. Ik heb contact met Jantine gezocht en we hebben een fijn oriënteringsgesprek gehad. Het stemmetje in mijn hoofd vroeg nog even of ik het wel moest doen. Uiteindelijk 3 energetische afstandshealingen gehad. Heel bijzonder, want waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat heb ik nu na de 3 healingen meer rust en acceptatie van de situatie, van waaruit ik kan groeien. Daarnaast heb ik geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren ipv. altijd op ratio te gaan. Al met al is dit een belangrijk punt in mijn proces geweest, waar ik Jantine heel dankbaar voor ben.

Aukje

volgde Boost traject

Heerlijk vond ik de Reiki healing van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor 2021 helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….❣️
En ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine daarna via de app waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine 🙏

Marit

Reiki healing

“Ik ben ontzettend blij dat ik met dit traject ben begonnen! Ik ben hier ingestapt omdat het tijd was om aan mezelf te gaan denken. Tijdens het traject werd ik op mijzelf gewezen. De opdrachten laten mij over dingen nadenken en ik ben het positieve weer gaan in zien. Want als mij dit nu lukt, kan ik dat straks ook. Ik heb een doel voor ogen gekregen. Het heeft me meer tot mezelf gemaakt. Ik durf nu voor mijzelf te kiezen. Want mijn lichaam gaf aan dat ik niet verder kon en heb de stap genomen om er naar te luisteren en dat doet me goed, hoe moeilijk het ook was. Jantine staat altijd voor je klaar ook al zijn het soms kleine dingen voor haar is niks gek, de kleine dingen die ze zegt doen het hem en geven je het gevoel dat je alles weer aan kan.”

Sanne

volgde 1:1 traject

Door jouw nuchterheid op instagram, ben ik je gaan volgen en heb ik me uiteindelijk aangemeld voor het fire up challenge… Eigenlijk toen ik mijzelf had aangemeld voor de challenge heb ik mijzelf ook gelijk ingeschreven voor een thuis opleiding! Mijn mooiste inzicht: de challenge is heel laagdrempelig, waardoor iedereen hier echt iets aan heeft! Veel had ik persoonlijk afgelopen jaren al geleerd, maar juist fijn dat het weer onder mijn neus gedrukt werd en me er bewust van werd. Jantine is heel nuchter, maar met een heerlijke energie! Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen🍀

– Amanda –
Volgde boost je balans

Jantine leerde ik kennen via een businesscoach. Ik was al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had al eerder een reiki sessie bij iemand anders gedaan en dit wilde ik graag voortzetten. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen. Het contact wat in na elke sessie had met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft. Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken. 

Floor

volgde Boost traject, unitripcoaching.nl

Ik heb Jantine leren kennen via Instagram. Ik volgde haar pagina al een tijdje en heb toen een doorbraak sessie mogen winnen bij haar. Telefonisch heeft ze mij op weg geholpen na een tijd overspannen thuis te hebben gezeten. Moeite had ik met alles een plekje te geven en te kijken waar ik nu echt blij van werd. Tevens heb ik bij Jantine een drietal reiki sessies gedaan. Dat bracht mij veel rust en voornamelijk het vertrouwen terug in mijzelf. Bedankt voor al je support en goede energie ✨

Marieke

volgde Boost traject

Jeetje! Wat heb ik lang getwijfeld om daadwerkelijk in actie te komen en de stoute schoenen aan te trekken om jouw hulp in te schakelen. Jij liet mij inzien dat een klein stapje óók betekent dat ik in beweging ben. De combinatie van het leren emoties toelaten, het ontspannen door een Reiki behandeling en bezig zijn met opdrachten, maakt het een heel boeiend traject. Afgelopen maanden heb ik rust in mijzelf gevonden, geniet weer van de kleine dingen en ik merk dat ik anders reageer op situaties wat voor mijzelf als ook voor de mensen om mij heen heel fijn is. Dank je wel! 

Mariska

Volgde 1:1 traject

Mijn eerste Reiki healing en wow, wat was dat bijzonder! Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen. Ik zit al maanden op te hikken tegen mijn zichtbaarheid op Instagram. Maar Jantine vertelde me dat het niet om mij gaat, maar om mijn boodschap. En dat hielp zo goed! Dus direct met mijn ‘blote billen gezicht’ mijn eerste stories op Instagram gezet. Wat een rust voelde ik, en wat een last viel er van mijn schouders af. Ook wordt het tijd om het wat rustiger aan te doen. Iets wat ik al langer voel, maar wat Jantine ook voelde en daarmee het zetje om het niet alleen te weten, maar ook te gaan doen. Super waardevol

– Yvette –
Volgde een Reiki healing

Tja, een reikibehandeling op afstand, vele kilometers van elkaar verwijderd… Dat kan toch niet, eerlijk gezegd was de nuchtere noorderling in mij wat sceptisch. Maar ik sta open voor nieuwe dingen, dus ik ben de uitdaging aangegaan. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de reiki behandelingen me veel hebben gebracht.

Na 3 sessies voel ik me zelfverzekerder, ben ik milder voor mezelf en voel ik me “lichter”. Alsof ik ben bevrijd van negatieve energie, somberheid en onzekerheid. Jantine heeft de ruimte gecreëerd voor meer innerlijke kracht, positieve vibes en zelfvertrouwen. Ik ben zeer dankbaar en beveel haar dan ook van harte aan.

Wildrik

volgde Boost traject

Het fijnste aan het traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.”

Rianne

Volgde 1:1 traject

Ik luister nu meer naar mijn behoeftes en handel hiernaar. Neem mezelf serieus, wat een heel fijn gevoel geeft. Me-time, ontspanning, bewust voor mezelf durven kiezen, nee te durven zeggen, lief zijn voor mezelf… Al deze punten zijn enorm belangrijk om het beste uit mijzelf te kunnen halen. Door hier bewust naar te kijken en mee aan de slag te gaan, groei ik in mijn eigen kracht. Het is vooral heel fijn om duidelijk en helder te krijgen wat doe ik nu en wat wil ik eigenlijk. Jantine is een positieve vrouw en brengt haar kennis op een fijne manier over. Ik vind het fijn dat ze een open houding en geen oordeel heeft. Haar communicatie is helder en duidelijk, draait nergens om heen. Het voelde gelijk vertrouwd om persoonlijke verhalen met Jantine te delen.”

Chantal

Volgde 1:1 traject

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

Volgde 1:1 traject

Spontane berichten 

Die ik ontving van mijn klanten.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.