Reiki healing

op afstand

Voel jij je moe, overprikkeld, heb je geen energie meer en merk je dat je veel spanning of stress ervaart? En is het je opgevallen dat je alsmaar ‘aan’ staat en moeite hebt om te ontspannen?

Of je nu fysiek, mentaal, emotioneel of op energetisch niveau vast zit, Reiki helpt je daarbij. 

De helende energie werkt op zowel op lichamelijk mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik ben gecertificeerd Usui én Kundalini Reiki practitioner, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen en klachten te verminderen.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

balans

creëren in body, mind & soul

In ons leven zijn we allemaal op zoek naar een fijne balans die werkt. Nog te vaak zoeken we buiten onszelf naar oplossingen maar ook naar geluk. Dit heeft vaak een kortdurend effect. Je bestrijd (tijdelijk) de symptomen maar niet de diepere betekenis, dat waar het om draait. Door op een holistische manier te kijken naar jezelf – body, mind & soul – en dit als één te zien, zorg je voor meer balans in je leven. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding.

Zit je emotioneel lekker in je vel, dan heeft dit een positieve uitwerking op hoe je je lichamelijk voelt. Maar andersom werkt het hetzelfde. Lichamelijke klachten kunnen heel goed tot uiting komen door bijvoorbeeld onverwerkt trauma of emoties,
negatieve gedachtepatronen, spanning, stress, traumatische angsten etc. Door Reiki in te zetten kun je die blokkades opruimen, zodat energie weer vrij kan stromen en je energie terug in balans komt. De energie volgt zijn eigen weg en whatever you need, you’ll get. 

Reiki is het ontvangen en benutten van universele levensenergie om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren, blokkades op te ruimen, je energie beter door te laten stromen en een proces van innerlijke groei in gang te zetten.

Ontdek wat Reiki

op afstand allemaal voor jou kan doen

Ontspannend en Helend

Een Reiki sessie op afstand werkt ontspannend én helend. Je ontvangt precies datgene wat je nodig hebt.

Herstelt balans

Reiki helpt om balans te herstellen op zowel mentaal, lichamelijk, fysiek als emotioneel niveau.

Van denken naar voelen

Je gedachten tot halt roepen en voelen en ervaren. Ook als je helemaal ‘niets’ voelt, vertrouw er op dat Reiki voor jou werkt.  

Connecten met je intuïtie

In essentie brengt Reiki je dichterbij jezelf en jouw intuïtie door laagjes van ruis en onrust weg te halen.

Focus & Energie

Je energie wordt aangevuld waardoor jij je weer makkelijker kan focussen op wat voor jou belangrijk is. 

Blokkades opheffen

Eventuele blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor de energie weer vrij kan stromen.

 Hoe Reiki of stand werkt 

Tijdens de Reiki healing of afstand stem ik mij af op jouw energie. Ik stuur dan Reiki naar jou toe zodat je precies datgene ontvangt, wat op dat moment voor jouw fysieke en energetische lichaam nodig is. Tijdens de healing “scan” ik jouw lichaam en signaleer ik blokkades.

Een healing of een opschoning kan rust en ontspanning geven. Ook kunnen er blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er emoties naar boven kunnen komen. Na een sessie kun je moeheid ervaren of juist volledige ontspanning. Iedereen ervaart een Reiki healing anders en dat kan per sessie verschillen. Vertrouw erop dat de energie voor jou aan het werk is.

Mijn eerste Reiki healing en wow, wat was dat bijzonder! Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen. Ik zit al maanden op te hikken tegen mijn zichtbaarheid op Instagram. Maar Jantine vertelde me dat het niet om mij gaat, maar om mijn boodschap. En dat hielp zo goed! Dus direct met mijn ‘blote billen gezicht’ mijn eerste stories op Instagram gezet. Wat een rust voelde ik, en wat een last viel er van mijn schouders af. Ook wordt het tijd om het wat rustiger aan te doen. Iets wat ik al langer voel, maar wat Jantine ook voelde en daarmee het zetje om het niet alleen te weten, maar ook te gaan doen. Super waardevol!
– Yvette

Mijn Reiki journey

2,5 jaar geleden kreeg ik te maken met een fikse burn-out en kwam ik in aanraking met healing sessies. In eerste instantie had ik geen idee wat dit voor mij zou gaan betekenen, want ik vond het maar een beetje vaag. Echter was mijn ervaring tijdens en na een sessie, dat ik mij rustig, meer ontspannen en lichter voelde. Ook begon ik meer vertrouwen te krijgen in mijzelf.

Toen Reiki meermaals op mijn pad kwam, voelde ik: hier mag en wil ik iets mee doen! Zo besloot ik om Reiki 1 te gaan volgen, wat voornamelijk op fysiek niveau heelt. Om vervolgens een paar maanden later Reiki 2 te gaan volgen en behalen waardoor ik ook op afstand op zowel mentaal, emotioneel en spiritueel niveau het helingsproces kan versterken.

Ons lichaam is in staat zichzelf te genezen en door middel van een Reiki healing wordt dit proces versterkt en de disbalans hersteld. Al na één healing sessie kan je verschil merken en kan er grote verandering plaatsvinden.

Ik werk intuïtief en laat me leiden door de energie die ik voel door mijn verbinding met jou. Tijdens een healing stem ik helemaal op jou af, laat energie stromen en mijn intuïtie spreken. Soms komen er woorden, gevoelens en emoties naar boven. Allemaal hebben ze als doel jouw energie weer vrij uit te laten stromen en je zelf helend vermogen te bevorderen.

   Dit zeggen anderen over Reiki + Coaching 

  De reiki sessies waren voor mij een bijzondere ervaring omdat alles heel goed met elkaar overeen kwam.  

  Na een reiki sessie gaf Jantine mij terug wat ze had ervaren in mijn energie en trok daarna altijd 2 kaarten.
  Ik vond het heel bizar maar wat bleek, hetgeen wat Jantine iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die Jantine iedere keer trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor. De reiki sessies van Jantine hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt en achteraf iedere keer echt de tijd neemt om te evalueren.

  Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

  Gerdien

  gewoongerdien.nl

  Tja, een reikibehandeling op afstand, vele kilometers van elkaar verwijderd… Dat kan toch niet, eerlijk gezegd was de nuchtere noorderling in mij wat sceptisch. Maar ik sta open voor nieuwe dingen, dus ik ben de uitdaging aangegaan. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de reiki behandelingen me veel hebben gebracht.

  Na 3 sessies voel ik me zelfverzekerder, ben ik milder voor mezelf en voel ik me “lichter”. Alsof ik ben bevrijd van negatieve energie, somberheid en onzekerheid.
  Jantine heeft de ruimte gecreëerd voor meer innerlijke kracht, positieve vibes en zelfvertrouwen. Ik ben zeer dankbaar en beveel haar dan ook van harte aan.
  Wildrik

  Ik heb een hele mooie en fijne reiki behandeling mogen ontvangen van Jantine. Veel opgekropte emoties kwamen tot uiting. Emoties waar ik mij eigenlijk niet bewust van was. Het mag er zijn. Het is oké. Ik voelde mij na de reiki behandeling een stuk lichter en de zwaarte van mijn schouders kwamen te vervallen. Na de reiki behandeling heeft Jantine mij nog het een en ander doen inzien dmv een coachgesprek. Jantine denkt echt met je mee en is oprecht geïnteresseerd. Dankjewel lieve Jantine. Ik ben je zo dankbaar🙏

  Liora

  Jantine leerde ik kennen via een businesscoach. Ik was al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had al eerder een reiki sessie bij iemand anders gedaan en dit wilde ik graag voortzetten. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

  Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen. Het contact wat in na elke sessie had met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft. Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken. 

  Floor

  unitripcoaching.nl

  Ik heb Jantine leren kennen via Instagram. Ik volgde haar pagina al een tijdje en heb toen een inzicht sessie met haar gehad. Telefonisch heeft ze mij op weg geholpen na een tijd overspannen thuis te hebben gezeten. Moeite had ik met alles een plekje te geven en te kijken waar ik nu echt blij van werd. Tevens heb ik bij Jantine een drietal reiki sessies gedaan. Dat bracht mij veel rust en voornamelijk het vertrouwen terug in mijzelf. Bedankt voor al je support en goede energie ✨
  – Marieke

  transformatie traject

  Reiki & Coaching

  Reiki op afstand combineer ik met Coaching, om zo op dieper niveau verandering in je leven te laten plaatsvinden. Niet enkel je mentale niveau maar juist óók om jouw emotionele, fysieke en energetische niveau onder de loep te nemen.

   

  w

  Coaching

  Waar loop je tegenaan? Is er iets dat je blokkeert of je tegenhoudt? Ervaar je een disbalans in je leven? Wil je meer in contact komen met je intuïtie? Tijdens een transformatie sessie gaan we met elkaar in gesprek en hier dieper op in. We gaan eventuele blokkades achterhalen en samen kijken naar de onderliggende reden van jouw klachten. Ik geef je tijdens de transformatie sessie praktische handvatten en tips, zodat jij de opgedane inzichten kan integreren tot nieuwe gewoontes in je dagelijkse leven. 

  Reiki healing

  Om vervolgens helemaal tot rust komen én wat besproken is te integreren met Reiki. De helende energie werkt op zowel mentaal, fysiek, emotioneel én spiritueel niveauIk ben gecertificeerd Usui én Kundalini Reiki practitioner, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen en klachten te verminderen. Tijdens de healing stem ik mij af op je energie en eventuele blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

   Dit zeggen anderen over Reiki + Coaching 

  Heerlijk vond ik de Reiki healing van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor 2021 helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….❣️

  Ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine daarna via de app waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine 🙏

  Marit

  returntoinnocence.nl

  Reiki sessie op afstand, kan dat? En wat is reiki überhaupt? Op deze vragen wist Jantine een mooi antwoord te formuleren en voelde ik me direct vertrouwd. De kennismaking met haar vond ik heel prettig en ik vond het heel bijzonder hoe haar getrokken kaarten zo goed aansloten. De reiki sessies heb ik zelf als heel waardevol ervaren. Ook de evaluatie achteraf, het delen van de getrokken kaarten en daarop inhaken vond ik enorm waardevol. Zo haal je ook echt de belangrijke punten uit de sessie, waardoor je de diepte ingaat en niet alleen ‘gaat liggen’. Ik vond het echt een verrijking en kan het iedereen aanraden! En ja, ook Jantine heeft mij laten inzien dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en dat mijn vrouwelijke energie ook vrij mag stromen. Bedankt!

  Elly

  De eerste paar minuten had ik wat moeite om mij te ontspannen maar toen ik mij er eenmaal aan overgaf, viel ik bijna in slaap. De tijd die voor de behandeling stond, vloog voorbij. Geheel ontspannen wachtte ik af wat Jantine had waargenomen bij mij.

  Ze voelde dat ik een pittige tijd achter de rug heb. Wat zeker klopt. Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd:de burn-out, coachinggesprekken, het starten met reiki en het verder gaan met zij-instroomtraject waar ik nu bijna klaar mee ben. En onder andere dat mijn hooggevoeligheid mijn gift is, omdat ik hierdoor geen woorden nodig heb om te zien hoe het met iemand gaat. Ik mag me nog meer uitspreken wat betreft mijn boodschap met reiki en mag hier minder bescheiden in zijn.

  Dit zijn een aantal punten die naar boven kwamen tijdens de healing. Jantine ontzettend bedankt voor deze reminders en nieuwe inzichten! Ik kan hier weer een eind mee op weg. Heel bijzonder weer en fijn dat ik deze healing van jou mocht ontvangen lieverd! 💗🙏🏻

  Laura

  Reiki is het ontvangen en benutten van universele levensenergie om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren, blokkades op te ruimen, je energie beter door te laten stromen en een proces van innerlijke groei in gang te zetten.

  5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

  Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

  Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

  Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.