fbpx

reiki usui

training

Reiki laat je op dieper level thuiskomen bij jezelf. De helende energie helpt je om het zelfhelend vermogen van je lichaam te activeren, innerlijke blokkades op te ruimen en je energie beter door te laten stromen waardoor je meer balans ervaart.

Deze Reiki Usui training is heel geschikt wanneer jij meer wilt vertrouwen op je intuïtie, ‘oude shit’ wilt helen, je wilt verdiepen in energie en daarnaast heel praktisch wilt leren hoe je met energie kunt werken en dit in te zetten – voor jezelf én je klanten.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

heel

je diepste blokkades en voel diepe verbinding met jezelf!

Gedurende ons leven doen we als mens allemaal ervaringen op. Mooie en minder mooie. We stoppen ze in ons rugzakje, die we dag in dag uit meedragen op onze schouders. Het zijn de minder mooie die zwaar aanvoelen. Denk hierbij aan spanning, stress, angst, onverwerkte emoties, negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen, trauma etc.

We zijn zo geleerd om bepaalde gevoelens te onderdrukken, waardoor we grotendeels vanuit ons hoofd leven en daardoor afgesneden raken van ons gevoel. Het wegslikken van emoties, onderdrukken van gevoelens en negatieve gedachten zorgt ervoor dat ze ‘vast’ gaan zitten in je lijf waardoor energie niet meer goed kan doorstromen en je vage klachten kunt ervaren. Door Reiki te geven aan jezelf (of aan je klanten), kunnen blokkades oplossen zodat de energie weer vrij kan stromen en er ruimte ontstaat voor groei.

 Informatie over Reiki 

Reiki is een Japanse healingmethode waarbij er gewerkt wordt met Universele levensenergie. Reiki herstelt de balans daar waar het nodig is en heelt op fysiek (je lichaam en fysieke gezondheid), mentaal (gedachten en beperkende overtuigingen), emotioneel (vastzittende emoties en trauma’s) en energetisch (alles wat met je energieveld te maken heeft) niveau.

Reiki Usui 1 is vooral gericht op het fysieke niveau. Het stimuleert het zelfhelende vermogen en ruimt blokkades op. Reiki helpt je om meer in contact te komen met je kern, jouw essentie, dus wie je werkelijk bent zonder alle beschermlaagjes. Je leert jezelf op een dieper level kennen en ook je intuïtie en bewustzijn zullen verder ontwikkelen. Je kunt het inzetten voor het behandelen van lichamelijke klachten en bij het versterken van je energie, balans en gezondheid. Na minimaal 21 dagen (of langer, maar net wanneer je voelt dat je eraan toe bent) kun je ervoor kiezen om Reiki 2 te gaan doen.

Reiki Usui 2 werkt op het mentale en emotionele niveau. De focus bij Reiki 2 ligt op het versterken van je intuïtieve vermogens en nog verder vanuit je intuïtie te behandelen. Je leert werken met heling op de dieper liggende niveaus zoals; je weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen. Door de inwijding wordt je energiekanaal niet alleen verder opengezet, maar ook gereinigd. Tevens leer je op afstand een healing te geven door middel van symbolen.

Je leert in deze training hoe je kunt werken met Reiki,
voor jezelf als ook hoe je anderen kan behandelen.

Ontdek

wat voor positieve effecten Reiki heeft

Ontspannend en Helend

Reiki werkt ontspannend en helend. Je ontvangt praktische tools op het voor jezelf als voor anderen in te zetten.

Herstelt balans

Je kunt Reiki 1 inzetten voor het behandelen van lichamelijke klachten, versterken van je energie en balans.

Van denken naar voelen

Je focus wordt meer naar binnen gericht, waardoor je gedachten tot halt worden geroepen. 

Vertrouwen op je intuïtie

In essentie brengt Reiki je dichterbij jezelf en jouw intuïtie door laagjes van ruis en onrust weg te halen.

Focus & Energie

Je energie wordt aangevuld waardoor jij je weer makkelijker kan focussen op wat voor jou belangrijk is. 

Blokkades opheffen

Eventuele blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor de energie weer vrij kan stromen.

 Tijdens de training leer je: 

⦁ De basisprincipes van Reiki.
⦁ Meer over energie en energiebalans: zoals je energieveld reinigen, ruimte vullen met energie, je eigen energie krachtiger laten stromen, negatieve energie loslaten etc.)
⦁ Hoe je Reiki kunt toepassen bij jezelf, als ook bij anderen.
⦁ H
oe je in contact met anderen, beter bij jezelf blijft.
⦁ Je leert belemmerende overtuigingen en patronen los te laten en helen.
⦁ De verbinding met jezelf en je intuïtie wordt krachtiger, waardoor jij steviger staat.
⦁ Je leert nog meer vertrouwen op jezelf, je intuïtie en op wat je voelt.

Ik ondersteun je tijdens de training en in de 3 weken erna gedurende jouw Reiki reis. Voor mensen die al werken als coach betekent dit, dat je sessies nog effectiever en verdiepender kunnen gaan worden.

Iedereen kan Reiki leren! Daarnaast ervaart iedereen Reiki op haar eigen manier. Je zult gaan ontdekken, voelen en ervaren wat Reiki voor jou betekent en gaat brengen.

Mijn Reiki journey

3 jaar geleden kreeg ik te maken met een fikse burn-out en kwam ik in aanraking met healing sessies. In eerste instantie had ik geen idee wat dit voor mij zou gaan betekenen, want ik vond het maar een beetje vaag. Echter was mijn ervaring tijdens en na een sessie, dat ik mij rustig, meer ontspannen en lichter voelde. Ook ervoer ik meer vertrouwen en begon is steeds meer te luisteren naar dat wijze stemmetje a.ka. mijn intuïtie, waardoor mijn coaching ook krachtiger werd.

Toen Reiki meermaals op mijn pad kwam, voelde ik: hier mag en wil ik iets mee doen! Zo besloot ik om Reiki 1 te gaan volgen, wat voornamelijk op fysiek niveau heelt. Om vervolgens een paar maanden later Reiki 2 te gaan volgen en behalen waardoor ik ook op afstand en op zowel mentaal en emotioneel niveau het helingsproces kan versterken bij zowel mijzelf als de ander.

Ons lichaam is zo bijzonder. Het is in staat zichzelf te genezen en door middel van een Reiki healing wordt dit proces versterkt en de balans hersteld. Al na één healing sessie kan je verschil merken en kan er grote verandering plaatsvinden. Kun je nagaan wat een training voor je persoonlijke ontwikkeling kan betekenen!

Reiki is een hele belangrijke tool in mijn bedrijf en ik ben dan ook rete enthousiast dat ik deze mooie energie nu aan anderen door mag geven en dat ik jou mag begeleiden in het thuiskomen bij jezelf en het leren werken met energie.

De training staat in het teken van: aandacht voor jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling.

jouw investering

In de maand juli kun je starten met Reiki Usui 1. Je kunt kiezen voor een persoonlijke 1-op-1 live training in Leeuwarden of online training. De live groepstraining zal in september plaatsvinden. Kies wat jouw voorkeur heeft.

Reiki 1 – GROEP

LIVE TRAINING IN LEEUWARDEN

€395ex btw

Tijdens de LIVE dagtraining, werk ik met een kleine groep van maximaal 4 mensen. Je leert de theorie en de basisprincipes van Reiki. Je gaat aan de slag met het thema wat nu bij je speelt en er is alle ruimte voor vragen en het ontdekken wat de helende energie voor jou kan betekenen. Na de persoonlijke inwijding is er tijd en ruimte om dat wat je geleerd hebt, op elkaar te oefenen.

Datum: Donderdag 2 september 

De dag start om 10u en we sluiten om 16.30 af. Voor lunch en tussendoortjes wordt gezorgd.

Tevens krijg je toegang tot de online modules van Reiki 1. Zo kun je thuis verder aan de slag om jezelf hierin te trainen en je Reiki practice te verdiepen.

Na ca. 3 weken hebben we gezamenlijk een online groepscall om je ervaringen te bespreken en je verder op weg te helpen in de wereld van Reiki.

Gedurende deze 3 weken (tussen training en call) ben ik jouw persoonlijke vraagbaak.

Na afloop van de training ontvang je een certifcaat (yeah!) en mag jij jezelf Reiki Practitioner noemen.

Reiki 1 – 1-OP-1

live of ONLINE TRAINING

395 €333* ex btw

Je leert de theorie en de basisprincipes van Reiki. We gaan samen aan de slag met het thema wat nu bij je speelt én er is alle ruimte voor vragen en het ontdekken wat de helende energie voor jou kan betekenen. Je ontvangt tijdens de training ook je persoonlijke inwijding en de 21 dagen na deze training, ga jijzelf aan de slag met oefenen op zowel jezelf en anderen (mits dat je doel is).

De training duurt (3u) Beschikbare datums: 12, 13, 14, 20 of 21 juli (geef je voorkeur aan bij bestelling)

Tevens krijg je toegang tot de online modules van Reiki 1. Zo kun je thuis verder aan de slag om jezelf hierin te trainen en je Reiki practice te verdiepen én kun je alle beschikbare informatie gebruiken als naslagwerk.

Na ca. 3 weken hebben we nogmaals een (online) gesprek van 45 minuten om je ervaringen te bespreken en je verder op weg te helpen in de wereld van Reiki.

Gedurende deze 3 weken (tussen training en call) ben ik jouw persoonlijke vraagbaak.

Na afloop van de training ontvang je een certifcaat (yeah!) en mag jij jezelf Reiki Practitioner noemen!

*Deze eenmalige korting is alleen geldig voor de trainingen in juli omdat dit een eerste pilotronde betreft

PS. Hierna kun je ervoor kiezen om te starten met Reiki 2, zodat je op afstand en op mentaal & emotioneel niveau kan leren helen en je eigen Reiki practice verder kunt verdiepen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

De training is voor iedereen die wil leren werken met energie en daarnaast ook op een dieper level wil verbinden met zichzelf. In de basis gaat Reiki over: terug naar je essentie, jouw kern gaan. En alles wat je gaandeweg tegenkomt (belemmerende gedachten, emoties, oude pijn etc.) los te laten en te helen.

Wat is een inwijding?

Tijdens de training wordt Reiki doorgegeven via mij, aan jou, door middel van een inwijding. Jouw eigen energiekanaal wordt verder opengezet en opgeschoond, zodat jij Reiki ook kan doorgeven. Vanaf de eerste inwijding stroomt de Reiki-energie al. 

Ik zou graag de Reiki in willen zetten in mijn bedrijf, kan dat?

Jazeker kan dat. Tijdens de Reiki 1 training leer je hoe je jezelf als ook anderen kunt behandelen middels een stoelbehandeling of tafelbehandeling. Het mooie is dat je de energie eerst zelf mag gaan ervaren en zo heb je na de training heb je een hele mooie tool om in te kunnen zetten tijdens jouw werk.

Voor mensen die al werken als coach of masseur betekent dit, dat je sessies nog effectiever en verdiepender gaan worden als je Reiki in gaat zetten.

Het valt precies in mijn vakantie

Mocht het online terugkom moment in je vakantie vallen, dan plannen we daar een ander moment voor. Geen probleem.

Ik zie ook een online cursus die goedkoper is

Reiki trainingen worden op vele manieren aangeboden en ook voor hele lage en wisselende prijzen. Iedere Reiki teacher, teacht in de basis hetzelfde. De Reiki basis principes, je ontvangt een simpele handleiding en een certificaat.

Ik heb ervoor gekozen om juist te gaan voor persoonlijke begeleiding, met oprechte aandacht en verbinding en daarmee ook meer verdieping qua lesinhoud. Een Reiki training is in mijn ogen een persoonlijke ontwikkelingsreis en je mag het echt gaan zien als een mini coaching traject. Vandaar dat je gedurende 3 weken mij als persoonlijke vraagbaak hebt.

Het allerbelangrijkste vind ik dat je een Reiki healer en teacher kiest waarbij jij je goed en op je gemak voelt.

Ik weet niet of Reiki bij me past

Check even in bij je gevoel. Wat voelde je toen je deze pagina las? Werd je enthousiast? Kriebel in je buik? Dan resoneert het met je. Ook al kun je het vaak rationeel niet verwoorden of logisch verklaren.

Als je twijfelt, mag je mij ook een berichtje sturen via e-mail of via Insta. Dan maken we een belafspraak en kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en/of je bedrijf. Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?

Ik wil namelijk niet dat jij je beslissing puur laat afhangen van het geld of de ‘ja maars’ die je in je koopbesluit tegen komt, want die weerstand vanuit je hoofd kan er altijd zijn. Belangrijkste vind ik dat je een keus maakt vanuit je gevoel, vanuit het gevoel van HELL YES! dit voelt goed, ook al kan ik het niet rationeel verklaren.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.