fbpx

reiki en coaching

life coaching traject 

Dit traject is voor vrouwen die klaar zijn voor de volgende stap in hun persoonlijke groei, die klaar zijn met de onrust, een vol hoofd en aldoor ‘aan’ staan en die graag een duurzame verandering in hun leven willen aanbrengen.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

rust en balans

creëren in jezelf én je leven

 Laat me raden, jij bent een zorgzaam persoon die vooral druk is met anderen en daarmee vervolgens aan jezelf, jouw gevoel en dat wijze stemmetje aka jouw intuïtie voorbij gaat. Je verlangt naar meer rust, lekker in je vel zitten en meer energie hebben. Je wilt kunnen genieten, plezier maken en niet meer langer inleveren op je eigen gezondheid. Maar hoe dan? Je ziet zelf even niet waar te beginnen.

 Herken jij je in het volgende… 

L

Je zit momenteel niet lekker in je vel. Je voelt je moe, overprikkeld en hebt weinig energie. Je staat alsdoor ‘aan’ en echt ontspannen wil niet echt lukken.

L

Je bent continu bezig met twee dingen: je gezin en je werk. Je leeft op de automatische piloot en je hebt het gevoel te kort te schieten richting je gezin.

L

Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan: trainingen, boeken lezen over mindset, een psycholoog. Maar echte verandering lijkt je maar niet te lukken. 

L

Je piekert veel en de situatie houdt je dagelijks bezig… Maar het lukt het je maar niet uit de vicieuze cirkel te komen waardoor je situatie hetzelfde blijft.

Waar verlang jij naar? Meer jezelf zijn, je vrij voelen van negatieve gedachten, overtuigingen en blokkades. En wil je meer doen waar jij energie van krijgt?

Wat als…

ik je vertel dat het ook anders kan!

Wil jij niet langer die uitgebluste moeder en partner zijn, maar genieten van het leven en je gezin? Dan is het tijd om hier iets aan te doen en de controle terug te nemen in jouw leven!

Wil jij weer de baas zijn over je eigen gedachten, energie en keuzes? Bewust bepalen waar je tijd en aandacht naartoe gaan? Kunnen genieten en plezier maken?

Met mijn Reiki & Coaching traject bereik jij in 8 sessies die verandering waar jij om staat te springen. We werken 3 maanden aan jouw persoonlijke groei en balans op alle vlakken. Want jij bent dé basis!

 Hoe zou het voor je zijn als jij… 

L

De tools hebt die je helpen om rust terug brengen in je hoofd en lijf zodat je niet langer overspoelt wordt door gedachtes en prikkels van buitenaf.

L

Weet wat je lichaam je probeert te vertellen. Waardoor je eerder kunt schakelen en keuzes kan maken die bijdragen aan het behoud van je balans.

L

Jezelf niet langer voorbij loopt, waardoor je energie over gaat houden om weer die leuke, gezellige vrouw en moeder te zijn.

L

Makkelijker je grenzen kan bewaken en aangeven, waardoor jij lekkerder in je vel zal zitten en je meer voldoening ervaart in je dagelijkse leven.

Welk thema blijft er bij jou terugkomen en waar wil je doorheen breken? Laten we dat samen gaan doen.

Ontdek

wat Reiki & Coaching voor jou kan doen

Balans herstellen

Tijdens het traject werken we niet alleen aan je mentale welzijn maar gaan we de balans herstellen op zowel mentaal, lichamelijk, fysiek als emotioneel niveau.

Van denken naar voelen

Waar je normaal gesproken problemen probeert op te lossen door te denken en te redeneren, leer ik jou gebruik te maken van de signalen van je lichaam.

Connecten met je intuïtie

Je hebt je eigen innerlijke kompas, door hier naar te leren luisteren ga jij meer (innerlijke) rust, vertrouwen en stevigheid in jezelf voelen.

Ontspannend en Helend

Door coaching af te wisselen met Reiki sessies op afstand, ga je weer diepere ontspanning ervaren. Je ontvangt precies datgene wat je nodig hebt.

Focus & Energie

Je energie verhoogd waardoor jij je weer makkelijker kan focussen op wat voor jou echt belangrijk is. Waardoor keuzes maken gemakkelijker wordt.

Blokkades doorbreken

Je wordt je bewust van opgebouwde blokkades welke we tijdens de sessies op een zachte manier losmaken en op gaan ruimen. 

 Ervaringen van andere vrouwen 

7

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

Het fijnste aan het traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.”

Rianne

Het is vooral heel fijn om duidelijk en helder te krijgen van wat ik nu doe en wat ik eigenlijk wil. Tegenwoordig luister ik meer naar mijn behoeftes en handel hiernaar. Neem mezelf serieus, wat een heel fijn gevoel geeft. Me-time, ontspanning, bewust voor mezelf durven kiezen, nee te durven zeggen, lief zijn voor mezelf… Al deze punten zijn enorm belangrijk om het beste uit mijzelf te kunnen halen. Door hier bewust naar te kijken en mee aan de slag te gaan, groei ik in mijn eigen kracht. Jantine is een positieve vrouw en brengt haar kennis op een fijne manier over. Ik vind het fijn dat ze een open houding en geen oordeel heeft. Haar communicatie is helder en duidelijk, draait nergens om heen. Het voelde gelijk vertrouwd om persoonlijke verhalen met Jantine te delen.

Chantal

Jeetje! Wat heb ik lang getwijfeld om daadwerkelijk in actie te komen en de stoute schoenen aan te trekken om jouw hulp in te schakelen. Jij liet mij inzien dat een klein stapje óók betekent dat ik in beweging ben. De combinatie van het leren emoties toelaten, het ontspannen door een Reiki behandeling en bezig zijn met opdrachten, maakt het een heel boeiend traject. Afgelopen maanden heb ik rust in mijzelf gevonden, geniet weer van de kleine dingen en ik merk dat ik anders reageer op situaties wat voor mijzelf als ook voor de mensen om mij heen heel fijn is. 
– Mariska –

wat levert het op?

Tijdens het Reiki & Coaching traject gaan we samen 3 maanden aan de slag met jouw persoonlijke groei, healing en balans herstellen op alle vlakken. Ik beantwoord je vragen, coach je, begeleid je en ben er op de momenten als je me nodig hebt.

⋒ Je hebt de handvatten en kennis die je helpen om rust terug brengen in je hoofd en lijf waardoor je weer de connectie kan maken met jezelf.

⋒ Je leert gebruik te maken van de signalen die je lichaam je geeft. Door in te tunen op je gevoel en intuïtie. Minder denken, meer voelen =)

⋒ Het lukt je om keuzes te maken die ervoor zorgen dat jij jezelf niet langer voorbij loopt, waardoor je weer die leuke, gezellige vrouw en moeder bent.

⋒ Je weet wat écht belangrijk is voor jou, waardoor het gemakkelijker wordt om je grenzen te bewaken en aan te geven.

⋒ Je mindset is 180º gedraaid waardoor jij met een gerust hart weet welke ballen je voor nu even mag laten vallen.

⋒ Je leert vanuit vertrouwen knopen door te hakken, avonturen aan te gaan en echt te genieten van je gezin, partner en alles wat belangrijk is voor jou!

 Jouw investering 

Het coachtraject wordt op jou persoonlijk afgestemd, want er bestaat geen ‘one size fit’s all’. Het traject bevat een combinatie van Reiki & Coaching. Alles omvat in één traject zodat jij optimale ondersteuning krijgt tijdens jouw persoonlijke reis.

9

Beschikt jouw werkgever over budget?

 • Wanneer jouw werkgever over budget beschikt voor persoonlijke ontwikkeling (gericht op werk/privé balans) dan kan het zomaar zijn dat jouw werkgever de kosten (deels) op zich kan nemen.
 • Krijg je het traject vergoed door je werkgever, dan is het tarief €1649,- exclusief BTW (de BTW kan de werknemer terugvragen)
 • Stuur mij een bericht om een offerte voor je werkgever te ontvangen inclusief begeleidende brief.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je persoonlijke groei en twijfel je of dit dé juiste stap is voor jou?
Laten we even bellen =)

ervaringen van anderen

“Ik ben ontzettend blij dat ik met dit traject ben begonnen! Ik ben hier ingestapt omdat het tijd was om aan mezelf te gaan denken. Tijdens het traject werd ik op mijzelf gewezen. De opdrachten laten mij over dingen nadenken en ik ben het positieve weer gaan in zien. Want als mij dit nu lukt, kan ik dat straks ook. Ik heb een doel voor ogen gekregen. Het heeft me meer tot mezelf gemaakt. Ik durf nu voor mijzelf te kiezen. Want mijn lichaam gaf aan dat ik niet verder kon en heb de stap genomen om er naar te luisteren en dat doet me goed, hoe moeilijk het ook was. Jantine staat altijd voor je klaar ook al zijn het soms kleine dingen voor haar is niks gek, de kleine dingen die ze zegt doen het hem en geven je het gevoel dat je alles weer aan kan.”

Sanne

Voordat ik bij Jantine terecht kwam was ik al een poosje zoekende. Ik liep steeds wat vast in mijn hoofd, had daardoor een kort lontje en achteraf had ik de lat gigantisch hoog voor mezelf. Ik was zo klaar met dat onrustige gevoel en gejaag. Dat toen ik de oproep van Jantine zag voor een gratis gesprek, ik die met 2 handen aangreep. Dat gesprek voelde zo fijn en vertrouwd. Jantine had, zoals ze dat zelf zegt, vooraf op mij afgestemd. Wat ze daar in een paar zinnen zij was zo raak en tegelijkertijd ook confronterend.

Ik vond het spannend en lastig om het persoonlijke coachprogramma in te stappen. Want ja, van diezelfde investering kunnen we ook met ons gezin op vakantie. Toch besloot ik het te doen en wat ben ik gegroeid als mens! Ik had vooraf niet kunnen dromen dat ik mij zo fijn zou gaan voelen. Er is zoveel rust maar ook ruimte ontstaan. De gesprekken, het vertrouwen wat Jantine in mij uit sprak en wat ik nu ook kan voelen, dat is goud waard! Dank je wel Jantine voor deze reis.

Patricia

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen! Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

 Veelgestelde vragen 

Wat zijn de symptomen van een disbalans?

Ik help vrouwen naar meer rust en balans. Een stevige basis maken van zichzelf. Wanneer een disbalans langere tijd sluimert ga je steeds meer klachten ervaren waardoor uitval of een burn-out zelfs op de loer ligt.

Symptomen zijn onder andere:

 • Veel piekeren (vooral negatief)
 • Op de automatische piloot staan
 • Veel spanning in je lichaam ervaren
 • Het je niet echt wil lukken om te ontspannen
 • Je snel overprikkeld bent
 • Schommelingen in emoties ervaart
 • Je kortaf reageert of jezelf terug trekt
 • Je energie weglekt
 • Gespannen nek en schouders hebt
 • Vage lichamelijke klachten ervaart
 • Je het allemaal niet meer weet
 • Genieten wordt overschaduwd door onrust
 • Je het lastig vindt om betere keuzes te maken
 • Voortdurend over je eigen grens gaat 
 • Je bang bent (dat als je zo doorgaat) in een burn-out of terugval terecht komt

De gevolgen van langdurige klachten zoals spanning, stress en een disbalans is groot! Je raakt steeds meer van jezelf verwijderd, je zondert je steeds meer af, twijfelt steeds meer aan jezelf. Dat mag, of beter gezegd MOET stoppen. Weet je, jij mag stoppen met sterk zijn. Te denken het alleen te moeten kunnen. Stoppen met uitstellen! Want dat gaat ten koste van je eigen gezondheid maar ook van de harmonie in jezelf én je gezin.

Gun jezelf het beste. Ga aan de slag met stress en disbalans. Ik help je graag en met mij zijn er nog tal van coaches. Kies iemand waar jij je goed bij voelt.

Ik heb al een coachtraject gevolgd, is dit dan wel voor mij?

De vrouwen die bij mij komen zijn vaak al langere tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. Denk aan cursussen, trainingen, lezen van boeken over mindset en vaak hebben ze ook al eerder een aantal sessies bij een coach of psycholoog gehad. Vaak hebben ze het idee dat echte verandering niet lijkt te lukken omdat ze (wederom) een disbalans ervaren, een vol hoofd hebben, niet lekker in hun vel zitten en het idee hebben het nu wel alleen te (moeten) kunnen.

Ik zie dat net wat anders. Het kan zijn dat je wel begeleiding hebt gehad, maar dat er nu een ander vraagstuk is waar toen niet naar gekeken is. Of misschien ben je nu (pas) klaar om echt die diepte in te gaan. Om onverwerkte zaken uit het verleden, die je tot nu toe onderdrukt hebt, de ruimte te geven en te doorvoelen.

Dus ja, ook als je al andere cursussen of coaching hebt gevolgd is dit traject voor jou. Let’s connect! 

Hoe weet ik of het traject geschikt is voor mij?

Wanneer jij je herkent in wat ik schrijf op mijn pagina, dan kan het niet missen dat dit traject écht bij jou past.

Als je twijfelt, wil ik je uitnodigen om een gesprek aan te vragen. Ik ga je niet overhalen met allerlei argumenten. Ik vertrouw er volledig op dat jij zelf kunt voelen waar jouw behoefte en verlangen ligt en wat je hierin verder brengt. 

Aan jou de uitnodiging om een keus te gaan met oog op je toekomst. Want vind je het spannend om je te laten coachen en heb je tegelijkertijd het idee dat het wel kloppend is? Laten we even kletsen. Ik zal altijd eerlijk met je zijn. Jijzelf beslist.

Krijg ik de kosten vergoed door mijn zorgverzekering?

De kosten worden niet vergoed door verzekeraars. Dit om als coach en reiki healer op een holistische manier te kunnen werken zonder lange wachttijden, 45 minuten kaders voordat de volgend cliënt op de stoep staat en vaste trajecten. Ik geloof niet in one size fit’s all en wil er vrij in zijn om een gesprek uit te laten lopen als dit nodig is.

Als je in loondienst werkt kun je met je werkgever overleggen of je aanspraak kunt maken op een budget dat beschikbaar is voor coaching en/of persoonlijke ontwikkeling. 

Benoem bij je werkgever wat de reden is dat je dit wilt en wat het jou kan opleveren. Voor je werkgever zal dit dan ook in het voordeel werken wanneer jij meer werk/privé balans ervaart. 

Wat is het verschil tussen een holistisch coach en reguliere coaching?

Reguliere coaching richt zich voornamelijk op het verstand en ratio, terwijl holistisch coachen veel dieper gaat dan dat. Waar je normaal gesproken problemen probeert op te lossen door te denken en te redeneren, gebruiken je bij holistisch coachen niet alleen je verstand, maar ook je intuïtie. Oorzaken van problemen worden achterhaald en er wordt gekeken naar wat aan die oorzaken kan worden gedaan.

Deze manier van coaching zorgt er voor dat je weer meer in contact komt te staan met je intuïtie. Door hier aandacht aan te besteden, komen zaken, die je misschien diep hebt weggestopt in je onderbewuste, weer naar boven. Dit resulteert in inzichten en op basis hiervan kun je actie ondernemen.

Ik vind het een flinke investering, is dat het wel waard?

Ik kan me voorstellen dat je het een flinke investering vindt. Vaak vinden we het lastig om geld uit te geven zonder exact te weten wat het ons oplevert. Je mag het echt gaan zien als een investering in jezelf, waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Stel jezelf eens voor dat je straks van je klachten af bent. Meer rust, meer balans, dat je weer in contact bent met jezelf, meer kunt genieten. Wat betekent dat voor jou? En wat gaat het je kosten in je leven als er nu niets veranderd?

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.