Jijzelf, jouw lichaam is jouw (t)huis. Het is jouw basis van waaruit jij kan ontdekken, groeien, helen en bloeien. Een basis waar je altijd op terug kan vallen. Net als een (t)huis, is het belangrijk dat de fundering stevig staat zodat jij je er kan terugtrekken, kan verzachten & ontspannen. Een plek waar jij je veilig en geborgen voelt. Gezien en gehoord. Een plek om te verbinden en thuis te komen. Thuis bij jezelf!

Jij als persoon, als vrouw, als moeder, als ondernemer en welke andere rollen jij vervult. Jij bent dé basis… 

Mentale & fysieke klachten, onverwerkte emoties, overtuigingen, ingesleten patronen en ervaringen uit het verleden hebben effect op jouw basis. Op de mate waarin jij balans ervaart maar ook op de keuzes die je maakt, hoe jij je voelt én hoe je handelt.

Je lichaam vertelt je een heleboel over je gevoel en daar kun je niet bij komen als je in je hoofd zit…

MIJN VISIE

Als coach & trainer begeleid ik je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf. Naar de diepere lagen door blokkades, overtuigingen en patronen heen. Zodat jij  je eigen grenzen kan voelen, je eigen behoeften weer kan zien en je intuïtie, jouw innerlijke kompas, beter kunt horen. Tijdens sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt.  Even bewust loskomen van externe verwachtingen, ‘hoe het hoort’ en allerlei moetjes. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis. Terug naar de basis. Jijzelf!

Jij bent dé basis

We kijken naar wie jij bent als mens, als vrouw, als ondernemer. Wie ben jij voorbij alle rollen die je te vervullen hebt. Wat is belangrijk voor jou en de wereld om je heen? Waar word jij écht gelukkig van? Wat is hetgeen je vervulling geeft? Want ik ben ervan overtuigd dat alles begint bij jou!

Je eigen kracht vinden

Afschakelen uit de 6e versnelling, uitzoomen en opnieuw verbinden met jezelf, jouw kracht, jouw basis! Zodat er ruimte ontstaat voor die vrouw in jou, die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie. Je bent dankbaar voor wat er is, maar voelt ook dat er nog zoveel meer te ontdekken valt! En dit gaat voorbij méér geld, spullen en ratio, dit gaat vooral over meer van jezelf.

Blokkades opruimen

We dragen allemaal een rugzakje met ons mee gevuld met; ervaringen, emoties, pijn en overtuigingen. Samen ontdekken we wat er in jou speelt en om aandacht vraagt. Zit er ergens iets vast of merk je op dat iets uit balans is? Die blokkades sporen we op en laat je los, zodat er een last van je schouders valt en jij je lichter en vrijer voelt en je energie, rust en joy x10 gaat!

Dans met het leven!

Want weet je.. Jij mag de touwtjes zelf in handen nemen en regie pakken over je balans. Je kunt leren om meer controle te krijgen over je energie. Je kunt leren om vaker nee te zeggen en je grenzen te bewaken. Om je minder schuldig te voelen. Minder een perfectionist te zijn. Méér te genieten en meer te leven in het nu. Wacht niet op een beter moment, want er komt geen beter moment dan nu!

Over Jantine

MOEDER, DOCHTER, ZUS, VRIENDIN, ONDERNEMER, HSP’ER, 3/6 GENERATOR, LEVENSGENIETER. MAAR BOVENAL… MIJZELF!

En ik wil je inspireren jouw eigen pad te volgen en meer te doen van wat klopt voor jou. Het vuurtje in jezelf voelen, meer jezelf zijn en vaarwel te zeggen tegen die vervelende overtuigingen en blokkades die je belemmeren. Óók als je dit soms eigenlijk heel spannend vindt. 

Dat durven volgen? Daar heb ik zelf lang de moed niet voor gehad. Lange tijd leefde ik op de automatische piloot. Ik wilde het graag goed doen voor alles en iedereen en liet me onbewust beïnvloeden door de mening en verwachtingen van anderen. Toen ik eind 2015 besloot mijn vaste baan in loondienst op te zeggen en vol voor mijn cake business te gaan, besloot ik al mijn eigen pad te volgen. Wat een enorm vuur en diep vertrouwen in mezelf naar boven bracht! Maar na een scheiding, 2 verhuizingen en 2 banenwissels, kwam een burn-out. Ik liep op mijn tenen, probeerde nog teveel aan andermans verwachtingen te voldoen, was het perfecte plaatje aan het nastreven en verloor mezelf daarin.

Ik dook volop in persoonlijke ontwikkeling. Ik deed een NLP practitioner opleiding, Reiki kwam op mijn pad, volgde de holistisch therapeut opleiding en door het nodige innerlijk werk en door zelf gecoacht te worden, bracht dit me dichter bij mezelf. De periode na de burn-out zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar wat voor mij de essentie van het leven is. Dat wat voor mij écht belangrijk is en voor mijn gezin. Dat is de reis die ik afgelopen jaren maakte én de reden van waaruit by Jantine in 2019 is ontstaan. Omdat ik jou wil inspireren om jouw pad te volgen! Meer te doen van wat klopt voor jou en daarmee krachtiger en gelukkiger in je leven & werk te staan.

‘The greatest accomplisment you can have in live is to be happy’
~ Unknown

Some random facts

EXPERT IN HET ‘LEZEN’ VAN MENSEN

Van jongs af aan was ik al heel sensitief en kon makkelijk mensen ‘lezen’ en aanvoelen hoe de sfeer was. Die gevoeligheid zie ik nu als een superpower die ik dagelijks inzet tijdens coaching en trainingen. 

GEEN KOETJES EN KALFJES

Doe mij een droge witte wijn, kaasje erbij en diepgaande gesprekken. Dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Je ziet mij dan ook niet snel op verjaardagen van de kinderen van vriendinnen. Sorry not sorry!

MOEDER GANS

Als geen ander weet ik een veilige setting te creëren waarbinnen de ander zich gezien en gehoord voelt. In mijn werk als leidinggevende werd ik ‘moeder gans’ genoemd, omdat iedereen bij mij kwam met zijn verhaal of voor advies.

INTUÏTIEF ÉN PRAKTISCH

Ik ben intuïtief en voel veel dingen aan en tegelijkertijd ben ik heel praktisch en pragmatisch (hallo overdenken en analyseren) ingesteld.  Ik kijk dan ook graag mee naar wat werkt voor jou, in plaats van je op een meditatiekussen te zetten.

ZWEVERIGE SH*T

Ik ben dol op kaartjes trekken, snuffelen aan essentiële oliën en ontspannen terwijl ik binaural beats in mijn oren hoor en een cacaotje drink 😉 Tegelijkertijd schuilt er een nuchter Fries meisje in me, die heel gelukkig wordt van de kleine dingen.

IT’S YOUR TIME TO BLOOM  · IT’S YOUR TIME TO BLOOM  ·  IT’S YOUR TIME TO BLOOM ·  IT’S YOUR TIME TO BLOOM ·  IT’S YOUR TIME TO BLOOM ·  IT’S YOUR TIME TO BLOOM · IT’S YOUR TIME TO BLOOM ·

GECERTIFICEERD HOLISTISCH & NEI THERAPEUT | REIKI MASTER | COACH 

Ik ben geen average coach

Wat ik het allerliefste doe als coach & trainer is jou begeleiden om bewuster, krachtiger én gelukkiger in het leven te staan. Dit doe ik middels diverse cursussen, coaching én in-company trainingen. Tijdens sessies begeleid ik je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf. Naar de diepere lagen door (lichamelijke, mentale en emotionele) blokkades, overtuigingen en patronen heen, zodat je jouw gevoel weer als kompas kan gebruiken.

Ik luister, bevraag en spiegel jou en geef je op mijn eigen positieve wijze de handvatten en inzichten die bij gaan dragen aan jouw groei.

In gesprek met jou zie en voel ik razendsnel waar het blokkeert en wat de onderliggende boodschap is, wat zorgt voor de meest mooie inzichten die je met je hoofd niet had kunnen bedenken. We werken dan ook niet enkel op cognitief niveau, kletsen over ditjes en datjes of wat je allemaal zou moeten doen. Ik zie dit proces als iets heel belangrijks en waardevols voor nu, maar ook voor de toekomst. Voor jezelf én voor je kinderen.

Voel je dat nu het moment is om ballast los te laten en inzicht op te doen, meer (mentale) rust, vertrouwen én ontspanning ervaren in je leven & werk, dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsessie! Samen kijken we naar jouw huidige situatie, je verlangens, waarin je vastloopt én hoe we dit samen kunnen doorbreken.

Mijn ervaringen

RECENTE OPLEIDING & TRAININGEN

 • Familieopstellingen training (2024)
 • NEI therapeut & biotensor (2023)
 • Intuïtief leiderschap training (2022)
 • Usui Reiki 3 Master & Trainer (2021)
 • Kundalini Reiki 1,2&3 Master (2020)
 • Usui Reiki 2 Practitioner (2020)
 • Holistisch therapeut (2019-2020)
 • Usui Reiki 1 Practitioner (2019)
 • abNLP & Timeline Therapie™ Practitioner (2019)
 • Life coach opleiding (2018-2019)
 • AccesBars® Practitioner (2018)

By Jantine is aangesloten bij Reiki Cirkel,
vereniging voor Reiki masters.
Registratie nr: M21/1207

WERKERVARING VOOR 2018

 • 11+ jaar ervaring in drogisterij als leidinggevende
 • Gecertificeerd Drogist 
 • Trainingen Homeopathie en Fytotherapie
 • 1e onderneming; Cakes by Jantine (2012-2018)

Klaar voor groei?

Ben jij bereid om stappen te zetten en blokkades op te ruimen? Te ontdekken wat jou remt, wat er vast zit op de diepere lagen en blokkades weg te halen zodat alles weer vrijuit kan stromen. De ballast opruimen, waardoor er een last van je schouders valt en jij je weer kan richten op wat écht belangrijk is! Er ruimte komt voor inzichten, (mentale) rust, voor groei. Laat mij je helpen!