He hoi!

        Jantine hier

MOEDER, DOCHTER, ZUS, VRIENDIN, ONDERNEMER, 3/6 GENERATOR
MAAR BOVENAL MEZELF

Van een jarenlange baan in loondienst leidinggevende in een drogisterij, naar een eigen bedrijf Cakes by Jantine ’12-’17, een echtscheiding in 2016, naar terug in loondienst weer diezelfde drogisterij 😉, naar burn-out 2018, naar mijn huidige onderneming by Jantine sinds 2019

Het is afgelopen jaren nogal een reis geweest om te komen waar ik nu sta. Als mens, als vrouw, als ondernemer. Ups & downs, f*ck-ups en een berg inzichten rijker en ik deel ze graag met jou op Instagram, in mijn podcast en hier op mijn site!

 

ALS IK IETS HEB MOGEN LEREN AFGELOPEN JAREN

dan is het wel de verbinding met mijzelf herstellen!

Mijzelf zijn. Mijzelf dragen. Dragen in de mooie momenten én in de minder mooie. In die keren dat ik een keus maakte die niet perse goed voelde, maar wél juist was. Te voelen wat er gevoeld wilde worden. Aankijken wat er gezien wilde worden. En luisteren naar wat er dolgraag gehoord wilde worden. Niet langer wegstoppen. Niet langer verstoppen. Niet langer ontkennen.

Noem het leiderschap.
Gaan staan voor mijzelf.
Mijn behoeftes en verlangens.
En voor wat ik belangrijk vind!

Ik mocht naar binnen keren en leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Begrijpen van emoties en triggers en op zoek durven gaan naar de oorsprong ervan. Mijn overtuigingen te veranderen over mijzelf en wat ik dacht dat (on)mogelijk was. Stoppen met wijzen naar omstandigheden en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen behoeftes, energie en gevoel.

En dus ook om mijn acties te veranderen; mijn gewoontes, mijn gedachten, mijn gedrag, mijn emoties, mijn overtuigingen, de woorden die ik gebruikte, de keuzes die ik maakte en zelfs de gesprekken die ik voerde. 

LAAGJES AFPELLEN

loskomen van social wenselijk gedrag, maatschappelijke normen en hoe ‘het hoort’.

Op mijn 30ste (hoezo een 6-lijn)  kreeg ik het beste cadeau ever 😉 want het was de burn-out die mijn persoonlijke groei in een stroomversnelling zette en mij deed beseffen dat ik op dat moment niet mijn eigen pad bewandelde (of toch wel en was dit een van de lesjes die ik mocht doorlopen). Na een aantal keuzes kon ik meer en meer voelen wat voor mij klopte. Met als logisch gevolg dat ik meer innerlijke rust, plezier en voldoening ging ervaren in het leven. 

Ook ik mijn business mocht ik aldoor weer terug naar de essentie, weg van alle ruis en het nastreven van (leeg) succes zoals meer omzet, klanten en businessgroei. Want weet je? Échte vervulling, verbinding, rust en vertrouwen vind je niet in een volle bankrekening, maar ga je vinden in jezelf. Door het leven te (be)léven en prioriteit te geven aan wat er écht toe doet in het leven. 

Some random facts

EXPERT IN HET ‘LEZEN’ VAN MENSEN

Ik ben van jongs af aan al heel sensitief en kon makkelijk mensen ‘lezen’ en aanvoelen hoe de/iemands sfeer was. Afgelopen jaren heb ik mogen leren hoe ik mijn gevoeligheid om kon zetten naar een superpower.

GEEN KOETJES EN KALFJES A.U.B

Doe mij een glas wijn en diepgaande gesprekken. Dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Je ziet mij dan ook niet op de verjaardagen van de kinderen van vriendinnen.

MOEDER GANS

Als geen ander weet ik een veilige setting te creëren waarbinnen de ander zich gezien en gehoord voelt. In mijn werk als leidinggevende werd ik dan ook met enige regelmaat ‘moeder gans’ genoemd omdat iedereen zijn verhaal bij mij kwijt kon.

INTUÏTIEF ÉN PRAKTISCH

Ik ben intuïtief en voel veel dingen aan en tegelijkertijd ben ik heel praktisch en pragmatisch ingesteld. Niet blijven zitten (wachten) op een meditatie kussen, maar hup hup, in de actie!

ZWEVERIGE SH*T

Ik ben dol op kaartjes trekken, snuffelen aan essentiële oliën en wegdromen terwijl ik naar binaural beats luister en een cacaotje drink 😉

MISSCHIEN HERKEN JE HET WEL

je hebt een missie, je voelt de drive…

En waarschijnlijk ben jij ook zo begonnen. Met een missie. Een visie. Een innerlijke drive om met jouw verhaal en dat waar jij voor staat, daar anderen mee te inspireren, motiveren en in beweging wilt zetten. Écht het verschil willen maken… en met jouw passie andermans leven of business helpen mooier te maken.

Zelf zie ik mijn keuzes van afgelopen jaren niet (meer) als falen. Ik geloof erin dat ik deze en andere (levens)lesjes heb mogen doorlopen, zodat ik dichterbij mijzelf kwam. En daarmee ook dichterbij mijn talenten, gaven en mijn waarheid. Zo is mijn business afgelopen jaren van ‘stress-coach’ geëvolueerd naar hoe het nu is. Want juist door zelf te groeien, groeide mijn business met mij mee.

OM HET VOLUIT TE KUNNEN LATEN STROMEN, MAG DE WEG VRIJGEMAAKT WORDEN VAN BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN, ANGSTEN EN OUDE SH*T · OM HET VOLUIT TE KUNNEN LATEN STROMEN, MAG DE WEG VRIJGEMAAKT WORDEN VAN BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN, ANGSTEN EN OUDE SH*T ·  OM HET VOLUIT TE KUNNEN LATEN STROMEN, MAG DE WEG VRIJGEMAAKT WORDEN VAN BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN, ANGSTEN EN OUDE SH*T ·  

MIJN MANIER

van werken

Als mentor, coach ik vanuit mijn intuïtie (that’s where the magic happens) en bied ik jou ruimte en veiligheid om te helen, tot inzicht te komen, je uit te spreken en de antwoorden in jezelf te vinden. Met mijn coaching begeleid in jou terug in verbinding met jezelf, voorbij alle ruis. Ik bevrijd je van angsten,  belemmeringen en overtuigingen zodat je doorbraken maakt en alles weer gaat stromen op persoonlijk en zakelijk vlak.

Ik luister, bevraag en spiegel jou en geef jou op mijn eigen positieve wijze de handvatten en inzichten die bij gaan dragen aan jouw groei.

Ik zie dit proces als iets heel belangrijks en waardevols voor de rest van je leven. Het is geen quick fix, omdat een transformatie gepaard gaat met pieken en dalen – en alleen vanuit vertraging kun je voelen – en als je controle loslaat, ontstaat er richting én groei…

 

Let’s connect

Ervaar je wisselende lichamelijke signalen (zoals o.a. spanning, onrust, druk hoofd), loop je vast op persoonlijk vlak of stroomt het niet lekker in je business? Stop met wegkijken en geef het de aandacht die het verdient. Het zijn signalen dat er iets om jouw aandacht vraagt,  wacht dan ook niet tot het als vanzelf anders wordt! Take the lead en breng je leven en business weer in balans met jou, jouw behoeftes en jouw leven. Ik help je er graag bij. Let’s connect en vraag een vrijblijvende sessie aan.

Tijdens dit gesprek stem ik mij af op jou en je business, om vervolgens samen een laagje dieper te kijken. De sessie geeft je direct helderheid en focus in wat jou verder gaat helpen. Time to move forward!