fbpx

hej! Ik ben jantine

Ik geloof erin dat je bedrijf niet sneller kan groeien dan jij als mens kan groeien. En wanneer jijzelf groeit en heelt, je business als logisch gevolg meegroeit.

Uit eigen ervaring weet ik dat het ondernemen vóóral gaat over persoonlijke ontwikkeling. Je bent meer zichtbaar, je hebt uit je comfortzone te stappen, moet erkennen dat je het soms niet alleen kan. Je werkt hard, leert jezelf enorm goed kennen en komt jezelf en dat strenge stemmetje ook keihard tegen. Ondernemen is een hele reis met vallen en opstaan. Waarbij je het ene moment in een heerlijke flow zit en het andere moment aan jezelf twijfelt, je aanbod en waarde twijfelt…

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

Balans

is mijn code-woord geworden

Nadat ik in juni 2018 burn-out raakte, is balans voor mij pas enorm belangrijk geworden. Vóór de burn-out was ik de ‘alle-ballen-in-de-lucht-houden’ moeder. Werk, gezin, een sociaal leven onderhouden en dan als er nog tijd over was, kwam ikzelf aan de beurt. Als ik erop terug kijk leefde ik destijds vooral op de automatische piloot en vanuit mijn hoofd. Ik was heel erg druk met schakelen tussen alle rollen die ik te vervullen had en met zorgen voor anderen. Doen wat hoort in plaats van te kiezen voor dat wat goed voelde of wat ik nodig had waardoor de balans ver te zoeken was en ik voortdurend aan mijzelf, mijn gevoel en dat wijze stemmetje a.k.a. mijn intuïtie ben gegaan.

Dit brak mij op en het roer moest om…

 by Jantine ontstond vanuit mijn burn-out 

Foto: juni 2018

Een reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling startte. Ik ging naar een coach, verslond het een na het andere boek over persoonlijke ontwikkeling, volgde trainingen en mijn balans herstelde.

Het was alsof ik in korte periode wakker werd en het een na het andere inzicht kreeg. In die periode begon ik te schrijven want ik voelde een enorme drang om mijn verhaal te delen.

Of beter gezegd; moest delen! Het taboe doorbreken van emotioneel en mentaal vastlopen. Want waarom maken wij vrouwen het onszelf zo moeilijk?!

En waarom is het zo normaal om juist voor een ander te zorgen en vinden we het zo lastig om voor onszelf te zorgen… En zo ontstond By Jantine.

Ik begon trainingen en coaching te geven over balans. Want wijzelf zijn dé basis, ongeacht welke rol we vervullen als vrouw.

overload

aan gratis content

Maar wat ik eerder zij, ondernemen gaat vooral over persoonlijke ontwikkeling. En Oh my! Hoe gemakkelijk is het, om jezelf als (startend) ondernemer te overladen met handige tips, gratis webinars en challenges die claimen dé gouden formule te zijn om een successvol bedrijf neer te zetten. De afgelopen jaren heb ik best veel geïnvesteerd in business coaching programma’s en JA ze hebben me allemaal verder gebracht…⁣

Maar, ik had liever eerst de kern aangepakt. Ik geloofde namelijk nog niet helemaal in mezelf, in mijn (eigen)waarde en dat ik het waard was om geld te ontvangen voor mijn diensten. Dus saboteerde ik mijzelf door heel veel dingen gratis te doen en weg te geven: zoals een gratis e-book, gratis healingsessies en coachsessies. Waardoor ik voor mijn gevoel maar wat aan het aanklooien was.⁣
Het maakte me onzeker, ik begon te twijfelen aan mijzelf en raakte steeds meer gefrustreerd omdat ik het idee kreeg dat het mij niet ging lukken.

 Ik bleef maar zoeken 

Maar die sleutel? Die lag gewoon in mijzelf. Want als ik er niet in geloof, waarom (potentiële) klanten dan wel? Iets wat ik afgelopen 2 jaar heb mogen leren en ontdekken is dat het zo ontzettend belangrijk is om in jezelf te geloven en te vertrouwen op jezelf. Dat je volledig jouw ruimte mag innemen, jouw plek mag claimen, zodat jij je licht kan laten schijnen en je boodschap kan verspreiden! Blijf dicht bij jezelf, vertrouw op je intuïtie, juist ook wanneer je het niet rationeel kan verklaren. Kijk vooral niet te veel naar hoe anderen het doen. Stop met jezelf vergelijken, want iedereen heeft haar eigen unieke kwaliteiten, talenten en levenservaring. Daarnaast loopt ieder haar eigen pad en ook jij mag je eigen pad op jouw tempo gaan volgen, want je merkt het snel genoeg wanneer het niet stroomt in je bedrijf.

 

Ik voelde aan alles dat er zoveel meer in mij en mijn bedrijf zat, dan wat er uitkwam

It’s time

to Sparkle & Shine!

Die grote doorbraak? Die kwam toen ik stopte met zoeken en op mijn intuïtie ging vertrouwen. Juist door mijn eigen pad te gaan bewandelen, mijn intuïtie serieus te nemen, te werken aan mijn vertrouwen en te geloven in mijn dienst en (eigen)waarde, haakten er steeds meer vrouwen op mijn energie en boodschap aan waarmee ik mocht en mag samenwerken aan hun persoonlijke groei, healing en balans op alle vlakken.

Want deep down weet en voel ik dat ik dit te doen heb. Dat ik met mijn bedrijf, mijn passie andere vrouwen wil inspireren, motiveren en in beweging wil zetten.

Doormiddel van Reiki & coaching heb ik hele mooie transformaties zien ontstaan. Echt super gaaf om daarin bij te mogen dragen! Het leuke in dit proces, is dat óók veel ondernemers mij wisten te vinden. Omdat ze opmerkten dat ze tegen belemmeringen en overtuigingen aan liepen wat hun zakelijke groei tegenhield. 

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen om de connectie met zichzelf te herstellen door innerlijke blokkades te helen. Want een goed stromend bedrijf begint met de connectie met jezelf. Hoe meer jij in je kracht gaat staan, hoe beter jij jouw klanten kan helpen.

 

 Meer klanten, meer omzet..  

Meer, meer, meer! Veel coaches beloven je meer inkomen en meer klanten. Maar dat is niet waar ik mij als coach en healer op richt. Door te werken aan de diepere lagen (belemmerende overtuigingen, oude angsten en trauma’s te helen) gaat je energie weer door je business stromen en (potentiële) klanten voelen dat! Je gaat klanten aantrekken die aanhaken op jouw authentieke boodschap en fijne energie. Wanneer jij groeit en heelt, groeit je business met je mee. Wat je indirect meer klanten en omzet gaat opleveren.

Als coach begeleid ik jou om blokkades en oude patronen te doorbreken én de lessen die je daaruit haalt te integreren in je leven en business. Ik coach je op een diepgaand niveau – op gevoel en zielsniveau. We werken door oude pijn en opgeslagen emoties heen, zodat jij weer ruimte gaat voelen om helemaal jezelf te zijn en jouw volle potentie tot uiting kan komen. Daarbij geef ik jou op mijn eigen positieve manier de handvatten die jij nodig hebt om te groeien en je leven en business naar het volgende level te tillen. Want mooie vrouw, jij bent het waard om in je eigen kracht te gaan staan en het verschil te maken!

The world needs you!

7

 Samen aan de slag  

Ben jij toe aan een nieuwe fase in je business, waarin je jouw verlangens de ruimte mag geven. Tijd om te manifesteren en groots te dromen, zodat je maximale potentie tot uiting komt? Let’s do this together! Laten we kijken welke manier bij jou past, want het is tijd om jouw licht te laten schijnen én te verspreiden verspreiden!

Doorbraak sessie

Merk je op dat je vastloopt, dat je veel in je hoofd zit en voel je tegelijkertijd dat er meer in jou en je business zit dan dat er uitkomt en merk je op dat je tegen een doorbraak zit? Tijdens deze Doorbraak sessie gaan we samen aan de slag met wat jij NU nodig hebt om te groeien. 

1:1 Mentorship

Ben jij iemand die graag van betekenis is voor een ander? Ben je iemand die graag met haar passie, andermans leven of bedrijf helpt mooier te maken? Maar stroomt het niet in je business? Als het in je business stroperig is, dan heb je vaak eerst innerlijk werk te verrichten en ik help je er graag bij.

Reiki 1 Practitioner

Wil jij graag meer leren over de werking van energie? Hoe je jouw energie kunt beschermen, makkelijker kunt voelen wat je nodig hebt of wil je leren werken met Reiki voor jezelf of dit inzetten als onderdeel van jouw dienst of aanbod.
Volg dan de Reiki Usui 1 training.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine