fbpx

daar ging ik…

op mijn bek!

Als je het hebt over het imposter syndrome, nou zo voelde ik mij toen ik halverwege 2018 niet.meer.kon. en met een burn-out thuis kwam zitten. Dit was het resultaat van een hele periode uit verbinding zijn met mijzelf. Doorgaan. Pushen Veel van mijzelf vragen. Aan verwachtingen voldoen. Het goed willen doen. Vasthouden aan het oude. En heel eerlijk? Ik wist niet beter.

Het voelde alsof ik door de mand was gevallen. Jantine? Burn-out? Die vrolijke, enthousiaste, gedreven vrouw?

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 Fastforward naar nu 

Als ik iets heb mogen leren afgelopen jaren is het wel mijzelf Zijn. Mijzelf dragen.
Dragen in de mooie momenten. De mindere.
In die keren dat ik een keus maakte die niet perse goed voelde, maar wél juist was.
Te voelen wat er gevoeld wilde worden.
Aankijken wat er gezien wilde worden.
En luisteren naar wat er dolgraag gehoord wilde worden.

Niet langer wegstoppen
Niet langer verstoppen
Niet langer ontkennen. 

Als je blijft doen wat je deed, krijg je dat wat je altijd kreeg.

mijn aandacht en energie

wat vooral naar buiten gericht was, naar mezelf te halen.

Naar binnen te keren.
Te leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam.
Begrijpen van emoties en triggers en op zoek durven gaan naar de oorsprong ervan.
Mijn overtuigingen te veranderen over mijzelf en wat ik dacht dat mogelijk was.
Stoppen met wijzen en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen gemoedstoestand.

En dus ook om mijn acties te veranderen.
Mijn gewoontes.
Mijn identiteit.
Mijn gedrag.
Mijn werk.
De gesprekken die ik voerde.

 En dat is ook wat ik afgelopen jaren deed 

Foto: juni 2018

Ik creëerde meer ruimte voor mijzelf en mijn gezondheid (vanuit respect naar mijzelf en voor de ander). Ik leerde mijzelf enorm goed kennen.
Mocht ontdekken wat mijn waarheid was.
Leren voelen wat ik nodig had.
Mocht mijn grenzen eren.

 Ik geloof ook dat ik die lesjes heb mogen doorlopen in mijn leven én business, zodat ik anderen er ook mee kan helpen en ondersteunen. Because you teach, what you need self te most.

Het doel van het leven is dat jij thuiskomt. Thuis bij jezelf. Terug naar je essentie, je ik, je Zijn.

It’s time

to fill the world with sunshine!

Als jij coach of healer bent, dan is dit een uitnodiging aan jou! Om je nog meer te verbinden met jezelf, te voelen, je te herinneren wie je bent en wat je komt brengen.

Nu is het meer dan ooit tijd dat jij volledig jouw ruimte gaat innemen, jouw plek mag claimen, zodat jij je licht kan laten schijnen en je boodschap kan verspreiden!

Want deep down weet en voel jij dat jij hier niet zomaar bent. Dat jij hier iets te doen hebt en dat jij anderen wil inspireren, motiveren en in beweging wil zetten, toch?

Als jij je hierin herkent, dan is het tijd om in beweging te komen. Te herinneren wie jij bent en wat jij hier te doen hebt en ik help jou daar graag bij.

 Mijn manier van werken… 

Als mentor bied ik jou een sacred space waarin ik jou de ruimte en veiligheid bied om je uit te spreken en al je antwoorden in jezelf gaat vinden. Ik begeleid jou om blokkades & oude patronen te helen én de lessen die je daaruit haalt te integreren in je leven en business. Ik coach je op een diepgaand niveau – voorbij het mentale – op gevoel, energetisch en zielsniveau, zodat jij ruimte gaat voelen om helemaal jezelf te zijn en jouw volle potentie tot uiting kan komen. Ik geef jou op mijn eigen positieve wijze de handvatten, tools en inzichten die jij nodig hebt om te groeien. Want mooie vrouw, it’s time to fill the world with sunshine! Jij bent het waard om in je eigen kracht te gaan staan en het verschil te maken!

The world needs you!

7

it’s time to shine

Terug naar je essentie, je ik, je zijn!

Ben jij klaar om los te komen van ‘hoe het hoort’ en meer vanuit je intuïtie te leven en ondernemen? Uit het hoofd, vertrouwen op je gevoel en jezelf daarin serieus te gaan nemen? Maar merk je op dat je nog te vaak vast blijft lopen in je hoofd, oude verhalen en emoties, in afleiding en dat je daar wel klaar mee bent? Let’s do this together! Laten we kijken welke manier bij jou past.

Doorbraak sessie & healing

Je merkt dat je vastloopt. Dat iets je blokkeert, maar je kan er de vinger niet op leggen. Je hikt tegen belemmerende overtuigingen, een patroon of blokkade aan en komt er zelf niet uit. Je bent er klaar voor om door te groeien.

Mentorship | The Woman behind

Jezelf laten dragen in alle processen die je tegenkomt in je leven én business. Naast praktische business shizzle is er vooral aandacht voor jou, the Woman behind. Want op welk vlak ervaar jij blokkades? Zullen we samen?

Gratis mini-sessie

Overweeg jij mij als coach? Dan starten we altijd met een gratis minisessie. Tijdens de tijdens de sessie kijken we wat er tussen jou en je groei in staat en geef ik je concrete tips en nieuwe inzichten. Vanaf daar kijken we samen verder… 

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.