fbpx

er vol voor gaan

én op mijn bek gaan!

Van een jarenlange baan in loondienst leidinggevende in een drogisterij, naar een eigen bedrijf Cakes by Jantine, een echtscheiding in 2016, naar terug in loondienst weer diezelfde drogisterij 😉, naar burn-out 2018, naar mijn huidige onderneming…

Het is een hele reis geweest om te komen waar ik nu sta. Als persoon, als vrouw achter mijn bedrijf en alle andere rollen die ik daarnaast nog te vervullen heb. Maar ook is het een reis geweest om meer afgestemd zijn op mijn eigen verlangens en om keuzes te maken die bijdragen aan wat ik belangrijk vind in het leven.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 Fastforward naar nu 

Als ik iets heb mogen leren afgelopen jaren is het wel mijzelf Zijn. Mijzelf dragen.
Dragen in de mooie momenten en in de minder mooie.
In die keren dat ik een keus maakte die niet perse goed voelde, maar wél juist was.
Te voelen wat er gevoeld wilde worden.
Aankijken wat er gezien wilde worden.
En luisteren naar wat er dolgraag gehoord wilde worden.
Niet langer wegstoppen. Niet langer verstoppen. Niet langer ontkennen.

Noem het zelfleiderschap. Gaan staan voor wie ik was. Voor wat ik belangrijk vond.

Ik mocht naar binnen keren en leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam.
Begrijpen van emoties en triggers en op zoek durven gaan naar de oorsprong ervan.
Mijn overtuigingen te veranderen over mijzelf en wat ik dacht dat mogelijk was.
Stoppen met wijzen en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen gemoedstoestand.

En dus ook om mijn acties te veranderen; mijn gewoontes, mijn gedachten, mijn gedrag, de woorden die ik gebruikte en de gesprekken die ik voerde.

ik neem je mee

terug de tijd in…

Foto: juni 2018

In 2016 besloot ik te scheiden van de vader van mijn 2 kinderen. Met die keuze besloot ik ook om per direct mijn goed lopende cake studio te beëindigen en terug in loondienst te gaan (gevoel van financiële veiligheid).

Het was tijd om mijn eigen pad te bewandelen en meer ruimte voor mijzelf en mijn gezondheid te creëren. Ik leerde mijzelf in korte tijd enorm goed kennen. Het was alsof ik een spirituele ontwaking had en ‘het leven’ ineens écht begreep.

Al vanaf jonge leeftijd was ik zo begaan én meegaand met anderen. Afgestemd op hoe zij zich voelden en wat zij nodig hadden…

Pas op mijn 30ste, toen ik met een burn-out thuis kwam zitten, leerde ik meer vertrouwen op mijn intuïtie en leerde ik luisteren naar mijn gevoel en mijn verlangens.

Zo besloot ik te stoppen met re-integreren, volgde de nodige opleidingen en cursussen en startte in juli 2019 mijn huidige business omdat ik innerlijk zo’n drive voelde om het taboe rondom mentale en emotionele problemen te doorbreken!   

 

 

 Je hebt een missie, je voelt de drive… 

En waarschijnlijk ben jij ook zo begonnen. Met een missie. Een visie. Een innerlijke drive om met jouw verhaal en dat waar jij voor staat, daar anderen mee te inspireren, motiveren en in beweging wilt zetten. Écht het verschil willen maken… en met jouw passie andermans leven of business helpen mooier te maken.

Zelf zie ik mijn keuzes van afgelopen jaren niet (meer) als falen. Ik geloof erin dat ik deze en andere (levens)lesjes heb mogen doorlopen, zodat ik dichterbij mijzelf kwam. En daarmee ook dichterbij mijn talenten, gaven en mijn waarheid. Zo is mijn business van ‘stress-coach’ geëvolueerd naar hoe het nu is.

Om het voluit te kunnen laten stromen, mag de weg vrijgemaakt worden van belemmerende overtuigingen, angsten en ‘oude shit’. 

Mijn manier van werken

Als mentor, coach ik vanuit mijn intuïtie (that’s where the magic happens) en bied ik jou een sacred space waarin ik jou de ruimte en veiligheid bied om te helen, tot inzicht te komen, je uit te spreken en de antwoorden in jezelf te vinden.

Met mijn coaching begeleid in jou terug in verbinding met jezelf, voorbij alle ruis. Ik bevrijd je van angsten,  belemmeringen en overtuigingen zodat je doorbraken maakt en alles weer gaat stromen op persoonlijk en zakelijk vlak.

Ik luister, bevraag en spiegel jou en geef jou op mijn eigen positieve wijze de handvatten en inzichten die jij nodig hebt om te groeien.

Ik zie dit proces als iets heel belangrijks en waardevols voor de rest van je leven. Het is geen quick fix omdat een transformatie gepaard gaat met pieken en dalen, en alleen vanuit vertraging kun je voelen en als je loslaat, ontstaat er richting en groei…

 

mijn aanbod

Terug naar de basis, jijzelf!

Voel jij dat het anders mag, ben jij klaar om los te komen van ‘hoe het hoort’ en wil je bewuster jouw intuïtie en energie inzetten in je leven en business. maar merk je blokkades op die je tegenhouden in dit proces? Let’s do this together!

Doorbraak sessie & healing

Je merkt dat je vastloopt. Dat iets je blokkeert, maar je kan er de vinger niet op leggen. Je hikt tegen belemmerende overtuigingen, een patroon of blokkade aan en komt er zelf niet uit. Je bent er klaar voor om door te groeien.

Mentorship | 3 of 6 maanden

Jezelf laten dragen in alle processen die je tegenkomt in je leven én business. Naast praktische business zaken is er vooral aandacht voor jou, the Woman behind. Want waar wil jij naartoe groeien en op welk vlak ervaar jij blokkades?

Gratis sessie

Overweeg jij mij als coach? Dan starten we altijd met een gratis intake. Tijdens de tijdens de call kijken we wat er tussen jou en je groei in staat en geef ik je concrete tips en nieuwe inzichten. Vanaf daar kijken we samen verder… 

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine