Voor de vrouw achter haar business

Terwijl je het allemaal heel goed probeert te doen voor je gezin, familie, vrienden, in je business én voor je klanten… Je alle rollen zo goed mogelijk probeert te vervullen en je aandacht zo eerlijk mogelijk probeert te verdelen. Je daarnaast werkt aan jezelf, persoonlijke ontwikkeling, het neerzetten van je missie én hard aan het werk bent om de juiste strategie te hanteren die werkt voor jou om je bedrijf tot een succes te maken…

Ben je ondertussen méér en meer uit verbinding geraakt met jezelf, van wie jij écht bent, wat belangrijk voor jou is en waar jij écht gelukkig van wordt.

Herkenbaar mucho? Dan is het nu tijd voor jou! Tijdens mijn 1:1 mentorship is er daarom alle ruimte voor jou; voor wie jij bent; als mens, vrouw, coach & ondernemer. We halen alle onrust en ruis weg en creëren balans in je dagelijkse leven én business, zodat er weer ruimte komt; rust in je hoofd en lijf, vertrouwen én stevigheid in jezelf en ruimte om weer ontspannen te kunnen genieten van je gezin en wat écht belangrijk is voor jou.

Want vrouw, JIJ
bent dé basis in jouw leven, jouw gezin én jouw bedrijf.

Jij bent ondernemer, maar bovenal jezelf…

=

Je bent ambitieus én goed in wat je doet

Je helpt andere mensen hun leven of bedrijf mooier te maken. Je hebt de drive om nóg veel meer mensen te bereiken en meer impact te maken met jouw boodschap, kennis, skills en ervaring, zonder jezelf daarin nog voorbij te lopen.

=

Ergens wringt er iets

Je bedrijf staat. Businesswise loopt alles op rolletjes. Maar ergens mis je de diepgaande vervulling, rust, vertrouwen en verbinding waar je zo naar verlangt en dit punt brengt de nodige twijfels en onrust met zich mee.

=

Je ervaart onrust en je hoofd draait overuren

Je hebt hard gewerkt en veel gelaten om te komen waar je nu staat. Daarvoor betaal je nu wel een prijs; je lijf voelt gespannen. je hoofd onrustig en door alle ruis zie je niet meer helder welke stappen je te zetten hebt vanaf dit punt…

=

Je wil weer écht genieten

Naast je business wil jij voldoende tijd én energie overhouden voor wat jij super belangrijk vindt in het leven 🠆 tijd voor jezelf, je kinderen, je partner. Herinneringen maken. Want dat is voor jou pas écht succes en rijkdom.

=

Je wil een voorbeeld zijn voor je kinderen

Je voelt dat je een laag dieper mag gaan om daar je eigen blinde vlekken aan te kijken. Je bent bereid om door blokkades en belemmeringen heen te bewegen, zodat je leven en business meer afgestemd zijn op wat jij belangrijk vindt.

=

Je weet dat je stappen te zetten hebt!

Dit nieuwe level vraagt van jou om persoonlijk te groeien en leiderschap te pakken over jezelf, jouw energie én je business… Opruimen van overtuigingen en oude onverwerkte emoties, zodat jij je duizendmaal lichter en vrijer gaat voelen. 

Stop doing

start being!

Jouw groei zit ‘m niet in nóg een opleiding, cursus of online programma volgen óf in méér omzet, klanten en businessgroei. Jouw groei zit in jouzelf! In het verbinden met jouw innerlijk vuurtje, jouw missie, talenten, je innerlijke wijsheid. Oftewel jouw basis! En daarin los te komen van kaders, allerlei moetjes en externe vervulling zoeken. Maar juist te kiezen voor wat belangrijk is voor jou, waar jij écht gelukkig van wordt. Jouw eigen pad volgen, doen wat klopt voor jou en te gaan voor dat wat jou laat stralen en waar jij een big smile van krijgt =)

“It’s not about becoming something new,
It’s about letting go of the stuff that’s blocking you from being you in the first place.”

Dus durf jij een laagje dieper te kijken? Naar je leven, je verlangens, je angsten, twijfels, overtuigingen, je talenten, je energie, naar dat waar het écht voor jou om gaat in het leven, dat wat jou plezier en voldoening geeft… Want is dat niet waar het over gaat? Het leven, (be)léven!
Prioriteit geven aan wat er écht toe doet in het leven? Genieten, tevreden zijn, oprechte aandacht en verbinding?

GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·  GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · PLEZIER · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·

He hoi!

        Jantine hier

EXPERT IN HEALING EN HET ‘LEZEN’ VAN MENSEN

Ik doorzie én voel razendsnel wat er om aandacht vraagt!

.Je kan nog zo hard werken aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met strategieën implementeren oftewel businessgroei… Maar als jij niet lekker in je vel zit, je energie uit balans is, opmerkt dat je in een fase zit van jezelf pushen, veel in je hoofd zit of tegen dingen aanloopt op persoonlijk, business of praktisch vlak… Dan vraagt dit om iets anders van jou. 

Het is super waardevol te kijken waar het in jou blokkeert. Want als jij ruimte maakt om te groeien, patronen te helen en je leven én business in balans te brengen met jezelf, jouw behoeften en dat wat voor jou écht belangrijk is, dan ga je merken dat je echte diepgaande vervulling en verbinding gaat ervaren. 

Je bent hier om je leven ten volste te (be)léven!

MENTORSHIP 3 OF 6 MAANDEN

1:1 begeleiding

Tijdens onze samenwerking ligt de focus op JOU! Jij als mens, vrouw en ondernemer achter haar business. Het is geen standaard business programma gericht op kennis, funnels en stappenplannen uitvoeren. Nope! We gaan op een dieper level werken aan dat wat voor jou belangrijk is in het leven. Want ik geloof dat écht alles begint bij jou; als jij minder lekker in je vel zit, disbalans ervaart, lager in je energie zit, jezelf aan het pushen bent… dan gaat het leven voelen als zwaar en leeg. En de vraag is of je daar genoegen mee neemt of het als een teken durft zien dat er iets om jouw aandacht vraagt.

MIJN VISIE

Met mijn begeleiding guide ik jou terug in verbinding met jezelf. Uit je hoofd, voorbij alle ruis, terug naar de basis; dat wat er écht toe doet in het leven! Loskomen van kaders, allerlei moetjes en externe vervulling zoeken. Maar juist te kiezen voor wat belangrijk is voor jou, waar jij écht gelukkig van wordt. Jouw eigen pad volgen, doen wat klopt voor jou en te gaan voor dat wat jou laat stralen en jij een big smile van krijgt =)

Jij bent dé basis

We kijken naar wie jij bent als mens, als vrouw, als ondernemer. Wie ben jij voorbij alle rollen die je te vervullen hebt? Wat is belangrijk voor jou in het leven? Waar word jij écht gelukkig van? Want ik ben ervan overtuigd dat alles begint bij jou!

Blokkades opruimen

De thema’s, blokkades en patronen waar jij in je dagelijkse leven en in je business tegenaan loopt, hebben hun oorsprong in jou. We dragen allemaal een rugzakje mee gevuld met ervaringen, overtuigingen, emoties, pijn en kritische stemmetjes uit het verleden… Die blokkades sporen we op en laat je los, zodat ze je niet langer belemmeren en er een last van je schouders valt.

Tijd om te floreren

Verbinden met jouw innerlijke kracht, jouw missie én jouw basis. Zodat er ruimte komt voor die vrouw in jou die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie – en daarnaast haar verlangens durft volgen. Want als vrouw verdien je het om je goed te voelen en jezelf te zijn. Het leven volop te (be)léven vanuit rust, vertrouwen en stevigheid. Want echte vervulling? Dat gaat verder dan een dikke auto voor de deur en een succesvol bedrijf.

"Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden. Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen."

Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. En wat ik zo leuk vind; ze viert successen écht met je mee. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken waardevolle nieuwe inzichten opleverden. Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door healings te geven en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!

Karlijn

teamcoaching-brabant.nl

“Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust!

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kan je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder worden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop.
Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de healingen vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

femmescoaching.nl

“Ik kan nu elke keer weer terug bij mezelf komen en voelen wat vind ik er eigenlijk van en 'hoe zou ik het willen?

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeitelozer mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de (healing)sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

fionaklink.nl

Ik kijk naar jou, wie jij bent als mens.
Voorbij alle rollen die jij te vervullen hebt, je business of succes.

JE GAAT GROEIEN

als mens, als vrouw, als ondernemer

Z

Rust en balans

Je ervaart rust in je hoofd én in je lijf. Je hebt weer grip op alle rollen die je te vervullen hebt en hebt hierin de juiste balans gecreëerd. Je straalt, zit vol energie, staat voor wie jij bent en wat jij belangrijk vindt,  waardoor je weer volop geniet!

Z

You go first

Het principe eerst jij, dan je business is wat leidend is. Je werkt vanuit rust en ruimte en handelt vanuit je energie en wat jij nodig hebt om je zo goed mogelijk te voelen. Je bent daarmee een voorbeeld voor je kinderen en anderen. 

Z

Actie én flow

Je durft je over te geven aan de flow van het leven. Je weet en voelt intuïtief wanneer het tijd is voor actie én wanneer het juist tijd is om even achterover te leunen en te kunnen Zijn… Waardoor je  stappen zet vanuit je eigen kracht en vanuit een stevige basis.

Z

Joy, helderheid, focus, vertrouwen

Jouw leven en business zijn weer afgestemd op jou, jouw waarden en wat voor jou écht belangrijk is in het leven. Hierdoor maak je nu en in de toekomst makkelijker keuzes die aansluiten op jou, je gezin en toekomstvisie. 

Z

Échte vervulling en succes

Succes heeft een nieuwe dimensie gekregen doordat je dingen meer op jouw manier doet, los van kaders, verwachtingen en druk. Doen wat voor jou klopt, waardoor je je innerlijk vuurtje weer kan voelen en je ogen twinkelen door alles wat vanaf hier mogelijk is.

Kun je je voorstellen wat voor shift dit teweeg brengt en welke impact dit gaat hebben op jezelf, je gezin, jouw energie, je  business, klanten en welke mogelijkheden dit biedt?

“Jantine is veel meer dan een (business)coach! Ze is een liefdevolle gids die je bij de hand neemt op jouw pad.”

Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen. Ze voelt aan wat nodig is en heeft veel wijsheid en rust over zich. Jantine heeft veel kennis over alles wat er komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf/ praktijk, maar kan vooral goed intunen op het menselijke stuk; gedachten en gevoelens die er op dat moment zijn.

De healings zijn een hele fijne aanvulling! Soms zijn er even geen woorden nodig, maar is het helpend om de energie weer te laten stromen om zo weer te voelen wat belangrijk is.

Karin

coach

“Ik kan maar moeilijk omschrijven wat er met mij is gebeurd sinds ik met Jantine werk. Maar dat het een grote transformatie is, dat staat vast!”

Al voordat ik met Jantine startte, had ik zo’n enorme klik met haar. Het ging allemaal zo vanzelf! Instappen in haar traject was dan ook echt een cadeautje, iets waar ik niet lang over na hoefde te denken! Jantine is super goed in het voelen waar het bij mij vast zit. Waar stroomt het niet? Hoe voelt dat? En wat zit daaronder? Ze helpt je woorden te geven aan wat je voelt, maar zonder het altijd te hoeven verklaren. Alleen doorvoelen, zien wat er is, kan al genoeg zijn. En dat doet ze echt super goed, of het nou in een sessie is of bij een healing.

De sessies en healings plannen we intuïtief in. Dat is super fijn, want dat maakt dat ze altijd zijn op het moment dat het nodig is. Dan haal je er ook het meeste uit. Verder vind ik het heerlijk dat ik altijd bij Jantine terecht kan. Ze is altijd bereid om mee te voelen, te luisteren en te juichen als er wat te vieren valt!

Ik merk zelf dat ik het handboek en de audio’s eigenlijk nooit opzoek. Ik vergeet een beetje dat ze er zijn 😅 maar ik heb ook niet het idee dat ik iets mis. Jouw begeleiding is zo goed, dat ik daar alles uit kan halen.

Ik ben je vooral ontzettend dankbaar voor wat je doet. Echt, met jou heb ik zoveel stappen gemaakt. Granny is wakker geworden en integreer ik nu steeds meer in mijn leven en daar heb jij ook een grote rol in gehad. De connectie die wij hebben vind ik echt heel bijzonder en super fijn. En dat je me ook nog Reiki 1 gaat geven gaat daar alleen maar aan bijdragen. Onwijs bedankt lieve Jantine! Je bent de beste!

Jeanine

jeaninevanbrummen.nl

Laat je leiden door je intuïtie en voel het vertrouwen dat je JA mag zeggen. Ja tegen jezelf. Jouw ruimte. Jouw groei!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Mentorship

Het mentorship is een reis van 3 of 6 (afhankelijk van jouw wensen en doelen) waarin er alle ruimte is voor de thema’s, blokkades en patronen die jou belemmeren in je dagelijkse leven en je business. Ik loop naast je op jouw pad en onderweg bepalen we samen wat jij nodig hebt. Daarbij begeleid en coach ik jou intuïtief en naar behoefte. Zodat jij tot nieuwe inzichten komt, die we vervolgens integreren in je dagelijkse leven én business.

Startgesprek *

We starten met een verdiepende sessie van 2u waarbij we jou en je bedrijf onder de loep nemen. Samen bepalen we het doel en kijken we waar op dit moment persoonlijke en zakelijke blokkades zitten.

Coachsessies

Jij plant zelf de sessies in zodat ze altijd op het juiste moment zijn en je er daardoor het allermeeste uithaalt. De ene keer zal je meer behoefte hebben aan doorpakken, helderheid en inzichten terwijl je andere momenten juist meer behoefte hebt aan integratietijd tussen de sessies. Per sessie kijken we wat er op dat moment nodig is zodat je vanuit de juiste mindset en energie stappen zet die kloppen voor jou.

Healing sessies

Iedere maand mag je een healingsessie plannen waarbij ik je vrijmaak van angsten en belemmerende overtuigingen die aan de basis liggen en ruim oud onverwerkte emoties op.

Support naar behoefte

Begeleiding wanneer jij het nodig hebt! Middels korte (voice)berichtjes kun je terecht met vragen, overdenkingen, inzichten of op het moment dat je merkt dat je ‘vastloopt’ of getriggerd wordt zodat ik jou on the spot kan begeleiden. Zo kan je energie blijven stromen, waardoor je in flow blijft.

Dit wordt het meest waardevol gevonden van het mentorship

3 OF 6 MAANDEN

wat heeft jouw voorkeur?

Verdieping

3 maanden

  • (Live) Startgesprek
  • 4 Coachsessies
  • 3 Healingsessies op afstand
  • Tussentijds Voxer/WhatsApp support

Extra
+ Online bibliotheek met audio-oefeningen en meditaties
+ Uitgebreid interactief handboek met prikkelende vragen, kennis over bepaalde thema’s en om jouw proces in bij te houden.

2750 excl. BTW.
(of 3 x €920)

Next level

6 maanden

  • (Live) Startgesprek
  • 8 Coachsessies
  • 6 Healingsessies op afstand
  • Tussentijds Voxer/WhatsApp support

Extra
+ Online bibliotheek met audio-oefeningen en meditaties
+ Uitgebreid interactief handboek met prikkelende vragen, kennis over bepaalde thema’s en om jouw proces in bij te houden.
+ Masterclasses voor extra diepgang in persoonlijke ontwikkeling en je business. (Let money flow, the Breakthrough, Jezelf helen en begrijpen van energie t.w.v. €398)
+ Een extra sessie die aansluit op jouw proces (bijv. een familieopstelling, Human Design reading, marketingsessie)

5000 excl. BTW.
(of 6 x €835)

Voor wie is dit traject?

x Je bent een ondernemer met een missie en je wil een positief verschil maken in de wereld én om jou heen.

x Je voelt dat je een nieuwe fase ingaat met je bedrijf maar ook met je eigen ontwikkeling. 

x Je business staat, maar je weet dat je nog veel meer te bieden hebt.

x Je wilt daarin een betere balans creëren zodat er juist ook ruimte is voor wat écht belangrijk is voor jou.

x Je hebt de behoefte om los te komen van kaders en trucjes. Meer doen wat klopt voor jou en te gaan voor dat wat jou laat stralen en jij een big smile van krijgt =)

x Je bent er klaar voor om de confrontatie met jezelf aan te gaan en te werken aan de thema’s die jou nu nog belemmeren.

x Jij weet dat innerlijk werk doen jouw succes ten goede komt omdat je nu nog stagneert op jouw eigen overtuigingen.

x Je wilt dit doen met iemand waar jij je helemaal okay bij voelt. Iemand die met JOU meekijkt. Naar jou, als mens, als vrouw, als ondernemer. 

x Je wilt je missie en het plezier weer tot in je tenen kunnen voelen.

x Je wil je eigen waarde gaan zien én verzilveren!

“Ik durf te stellen dat elke ondernemer die teveel in in haar hoofd zit, positief geholpen wordt door dit traject!”

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de sessies en healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette Lans

Businesscoach, yvettelans.com

“Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk dat ik mezelf blokkeerde. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.”

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Elke sessie en healing kwamen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan.

Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!

Tanja

Structuurcoach, engroei.nl

Wat je van mij kunt verwachten

Tijdens onze samenwerking ligt de focus op jou en dat wat er gezien, gehoord en gevoeld wil worden. Het is geen standaard business traject waarbij ik je coach middels een stappenplan. Nope! Het wordt geheel afgestemd op jou en je persoonlijke processen.

Voor mij gaat coaching over jou begeleiden in je transformatie. Door vanuit rust én verbinding met jezelf, op een dieper level te werken aan je mindset & energie. Want ik geloof dat het allemaal bij jou begint; als jij minder lekker in je vel zit, disbalans ervaart, lager in je energie zit, piekert over van alles en nog wat… Dan is dit een teken dat je bent afgedwaald van jezelf, je innerlijke kracht én je basis.

Mijn begeleiding staat onder meer in het teken van Innerwork en bewustwording. Wat zit er vast op de diepere lagen? Wat remt jou? Wat mag je los laten om alles te laten stromen? We gaan samen aan de slag om belemmeringen bij de basis aan te pakken. Daarnaast coach ik jou naar meer rust, voldoening én plezier. Want is dat niet waar het over gaat? Het leven, (be)léven!

{

"Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mocht en dat ná de persoonlijke groei, de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt."

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik meer mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar het kwam nu het écht binnen. Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

carienwessels.nl

"Voordat ik aan het traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Je hebt me laten zien dat het meer op mijn eigen manier mag!'

Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben. De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van?

Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn! Dank je wel Jantine, voor het mooie traject wat ik bij je heb gevolgd. Je hebt mij in laten zien dat het op mijn manier mag. Dat ik mijzelf mag blijven en op mezelf kan vertrouwen.

Michelle

aandachtsmomenten.nl

FAQ

Hoelang duren de sessies?

De coachsessies duren gemiddeld tussen de 45-75 minuten.
De healingsessies inclusief nabespreking tussen de 45-60 minuten.

Hoe spreken we af?

 Het startgesprek doe ik het liefst live in Leeuwarden (of op locatie) om te verbinden met jou.

De coachsessies zijn vervolgens online via Zoom (hiervoor ontvang je 1 Zoomlink voor de gehele periode) of live als dat je voorkeur heeft.

Tijdens de healingsessies is er geen contact. 15 minuten voor onze afspraak stuur ik je een appje ter reminder dat je ontspannen mag gaan zitten of liggen en na de healing hebben we kort contact middels (voice)berichtjes om je ervaringen en inzichten te bespreken. (tijdens de start van het traject leg ik je hier alles over uit)

Hoelang duurt het mentorship?

Persoonlijke processen laten zich niet pushen en forceren. Juist vanuit rust en ruimte is er ook daadwerkelijk ruimte om tot nieuwe inzichten te komen wat zorgt voor groei. Dat is voor mij de reden waarom ik geen losse sessies aanbied maar je bewust kiest om 3 maanden of langer samen te werken (afhankelijk van jouw wensen en doelen), zodat alles de tijd heeft om op z’n plek te vallen. 

Coach je naast mindset en innerwork ook strategisch?

Ja. Hoewel ik voornamelijk heel intuïtief coach en vooral voel wat jij in het moment nodig hebt. Ik stel je verdiepende vragen zodat je de antwoorden en inzichten uit jezelf kunt halen. Van daaruit kun je makkelijker keuzes maken en actie ondernemen die kloppend en passend zijn bij wat écht belangrijk is voor jou in het leven. Mijn begeleiding is een mix van groeien in je business, healing en praktisch. Dus enerzijds is mijn begeleiding soms strategisch maar veel vaker gericht op mindset en over persoonlijke thema’s die jij tegenkomt in je onderneming. 

Daarnaast kijk ik achter de schermen mee om samen met jou te kijken of je website en aanbod nog kloppend is met jou, je persoonlijke waarden en wat jij écht belangrijk vindt in het leven. Ben je echt op zoek naar iemand die met je meedenkt om een hele strategie of funnel uit te denken, dan kun je beter verder kijken. 

Wat als ik twijfel?

Dan is het juist interessant om een gesprek aan te gaan. Want wat wil deze twijfel je vertellen? Welk verlangen ligt hieronder? Wat heb je hierin nodig? Iets van informatie? Vertrouwen?
Als je twijfelt of nieuwsgierig bent naar mijn manier van werken vraag dan een gratis sessie aan zodat je mijn manier van werken kan ervaren.
Tijdens het gesprek ben ik eerlijk en transparant en zal ik samen met jou onderzoeken of ik de juiste coach voor je ben en of dit de juiste stap is voor jou en/of je bedrijf. 

Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?

Zijn de kosten aftrekbaar?

Als ondernemer, zzp-er met een eigen praktijk of als jij je eigen praktijk wilt gaan starten, dan kun je de factuur indienen bij je boekhouding en opvoeren als bedrijfskosten.

Ook als je pas later een praktijk of onderneming start, kun je tot 3 jaar terug alsnog je factuur indienen bij de Belastingdienst. 

Aanmerking PPO

Wanneer je een creatief beroep hebt en je bedrijf minimaal 3 jaar bestaat, kom je in aanmerking voor een PPO aanvraag (€2000 per kalenderjaar)