Jouw leven, jouw keuze

KRIJG WEER GRIP OP JE SITUATIE!

Terwijl je het allemaal heel goed probeert te doen voor je gezin, familie, vrienden, in je werk én voor je klanten… Je alle rollen zo goed mogelijk probeert te vervullen en je aandacht zo eerlijk mogelijk probeert te verdelen. Je daarnaast werkt aan jezelf, aan persoonlijke ontwikkeling, je self-care, plezier en voldoening hoog op je lijstje hebt staan…

Ben je ondertussen méér en meer uit verbinding geraakt met jezelf, jouw essentie en dat wat écht belangrijk is voor jou en de wereld om je heen!

Met als gevolg? Je voelt je opgejaagd, raakt het overzicht kwijt en hebt het gevoel achter de feiten aan te lopen en altijd wel érgens tekort te schieten…

De vraag is, wat is het datgene wat jou op dit moment het meest belemmert? Datgene jij op vastloopt? Waar jij mee struggled? Om weer grip te krijgen op je situatie. Op balans?

Dat antwoord. Dat is waar dit traject over gaat…

 

Herken je dit?

=

Je hebt veel ballen hoog te houden

Je bent een echte ‘zorger’. Als persoon, als vrouw, als moeder maar ook in je werk ben je er veelal opgericht dat alles door blijft draaien. Je houdt alle ballen in de lucht, trekt ook veel naar je toe waarvan je achteraf denkt, why?

=

Je loopt jezelf voorbij

Je wil ervoor zorgen dat iedereen happy en tevreden is. Maar als je heel eerlijk bent, loop je jezelf regelmatig voorbij en gaat het ten koste van hoe jij je voelt, denkt én doet en werkt dit door op andere vlakken in je leven..

=

Je schaamt je

Je voelt je gespannen, hebt vaker dan je lief is een kort lontje, bent sneller boos en reageert dit af op je dierbaren. Terwijl iedereen vindt dat je het het goed voor elkaar hebt met een mooi huis, je gezin, goede baan/business, fijne vakanties…

=

Wat anderen niet zien

Iedereen denkt dat alles zo makkelijk gaat bij jou en dat jij het wel redt. En ergens is dat ook wel zo… maar wat zij niet zien is dat jij regelmatig ‘s avonds in bed ligt te malen en jezelf afvraagt: ‘Doe ik het wel goed?’ en ‘Hoe kan het anders?’

=

Het stomme is, je weet het allemaal best wel

Je weet écht wel hoe je het beste voor jezelf zorgt. Want in je werk / business, werk jij veel met mensen en zie je heel duidelijk wat de ander kan helpen en tegelijkertijd loop je er zelf in vast en heb je even geen grip op balans.

=

Je wil écht genieten

In plaats van het idee altijd wel ergens tekort te schieten, wil jij weer de energie én aandacht hebben om te genieten en mooie herinneringen te maken met de mensen om je heen! Want dat is voor jou pure geluk en rijkdom.

=

Je wil een voorbeeld zijn voor je kinderen

Je wil je kind(eren) op laten groeien tot een zelfstandig persoon die op eigen benen kan staan en hen meegeven dat ze ál-tijd voor zichzelf mogen kiezen ongeacht wat een ander vindt óf hoe ‘het hoort’. Maar leef jij dit voorbeeld?

=

Je weet dat je stappen te zetten hebt!

Je weet dat je een laag dieper mag gaan om die weerstand en onrust in jou aan te kijken. Je bent bereidt om door blokkades heen te bewegen. Als persoon te groeien en leiderschap te pakken over jezelf, jouw energie én jouw leven…

 S  top doing

start being!

Onrust, weerstand, mindf*ck, emoties all over the place… het zijn signalen dat je bent afgedwaald van jouw basis, jouw power én jouw pad. Signalen die, wanneer je ze negeert en probeert te onderdrukken, steeds meer frustratie opleveren. En misschien ben je er wel bewust van, maar lukt het je niet om het patroon te doorbreken.

Deze levensfase nodigt je uit om je leven en business in balans te brengen met jou, jouw behoeftes en wat écht belangrijk voor je is!

Kijk maar eens een laagje dieper;
– Wie wil je zijn en wat stop je liever weg van jezelf? Wat zit eronder?
– Waar loop je nu op vast? En wat vraagt dit van jou?
– Hoe blijf je dichtbij jezelf, in alles wat erom je heen gebeurt?
– Wat kan dan beter? Waar gaat het dan precies ‘fout’? 
– Wat vind jij écht belangrijk in je leven?

Want is dat niet waar het over gaat? Het leven, (be)léven! Prioriteit geven aan wat er écht toe doet?  Dat doen wat jou plezier en voldoening geeft? Om te genieten en mooie herinneringen te maken met de mensen om je heen…

GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·  GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · PLEZIER · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·

Alles begint bij jou!

 

Als jij al een poosje ‘even niet zo lekker in balans’ bent, je moe voelt, een iets te kort lontje hebt, perfectionisme ervaart en vooral: jezelf wéér aan het voorbij rennen bent… dan gaat het leven voelen als zwaar, eenzaam en leeg.

En de vraag is of je daar genoegen mee neemt óf dat je het als een teken durft zien dat er iets om jouw aandacht vraagt. Want het echte probleem ligt vaak een laag dieper dan de symptomen die hier bij komen kijken. Het is dan ook super helpend eens heel eerlijk te kijken waar je tegenaan loopt, wat jou remt, waar het in jou blokkeert en wat dit van jou vraagt. Zodat jij weer grip krijgt op je balans en er weer energie en ruimte kan ontstaan om te genieten en herinneringen te maken. Leven in plaats van overleven!

Kijk eens naar waar jij nu stress ervaart in je leven?

Stress is een signaal dat het tijd is te evalueren en dingen anders aan te pakken.

WAT WE NIET LEERDEN OP SCHOOL

en wat we nu hebben te leren

Het leven is soms hectisch, fantastisch, vol mogelijkheden en soms even f*cking kut en uitdagend. Het lijkt alsof je alles dik voor elkaar hebt, maar soms weet je het ook echt even niet meer… Dingen die we niet op school geleerd hebben en vaak ook niet van onze ouders meekregen; hoe ga je eigenlijk om met periodes waarin je opmerkt dat het even niet zo lekker gaat? Je stress ervaart, uit verbinding bent (met jezelf of je partner, ouders, vrienden), je uit balans bent, getriggerd wordt, vast loopt… Periodes van rouw en verlies of wanneer je overwhelmed bent door boosheid, frustratie, teleurstelling. Oftewel hoe ga je om met de grootste leerschool genaamd; het leven?

Wat we dan weer wél leerden is; zelfstandig werken,kindertjes die vragen worden overgeslagen’ en the good girl zijn. Logisch dat we tegenwoordig al snel het idee hebben te falen als vrouw omdat de overtuiging is ingeprent dat we alles zelf zouden moeten kunnen. Alle ballen hooghouden; het huishouden dat gedaan moet worden, de kinderen geëntertaind. Nog naar een verjaardag waar je helemaal geen zin in hebt, maar het moet. Werk waar jij je heel verantwoordelijk voor voelt, een rijk sociaal leven en ergens ook nog willen sporten.

Mission impossible; het is gewoon geen doen. Want in the end ben jij degene die helemaal gesloopt en overprikkeld is en het idee hebt dat je ergens tekortschiet en daarmee wederom bevestigd wordt dat je het ‘niet goed genoeg’ doet. Au!

Merk jij dat er nog wel wat winst te behalen valt als we het hebben over energie, rust in je hoofd, je focus, je korte lontje en het gevoel van genieten?

MIJN VISIE

Als mentor begeleid ik je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf. Naar de diepere lagen door blokkades, overtuigingen en patronen heen, zodat je  je eigen behoeften weer kan zien en je intuïtie beter kunt horen. Tijdens de sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt.  Loskomen van externe verwachtingen, ‘hoe het hoort’ en allerlei moetjes. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis, terug naar de basis. Jijzelf!

Jij bent dé basis

We kijken naar wie jij bent als mens, als vrouw, als ondernemer. Wie ben jij voorbij alle rollen die je te vervullen hebt? Wat is belangrijk voor jou en de wereld om  je heen? Waar word jij écht gelukkig van? Want ik ben ervan overtuigd dat alles begint bij jou!

Vind je eigen kracht terug

Vertragen, verstillen en weer verbinden met jezelf. Jouw kracht, jouw basis! Zodat er ruimte ontstaat voor die vrouw in jou die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie. Want jij verdient het om je goed te voelen en jezelf te zijn, het leven volop te (be)léven vanuit rust, vertrouwen en stevigheid.

Laat oude sh*t los

We dragen allemaal een rugzakje met ons mee gevuld met; ervaringen, emoties, pijn en overtuigingen. Samen ontdekken we wat er in jou speelt en om aandacht vraagt. Zit er ergens iets vast of merk je op dat iets uit balans is? Die blokkades sporen we op en laat je los, zodat er een last van je schouders valt en jij je lichter en vrijer voelt!

Krijg grip op je situatie

Want weet je.. Het valt te leren. Of nou ja: je kunt leren om de regie te krijgen over je balans. Je kunt leren om meer controle te krijgen over je energie. Je kunt leren om vaker nee te zeggen en je grenzen te bewaren. Om je minder schuldig te voelen. Minder een perfectionist te zijn. Meer te genieten en meer te leven in het nu.

jouw leven, jouw keuze

{

"Ik ben super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener.

Voordat ik startte voelde ik enorm veel onrust. Ik stond altijd in de 5de versnelling, alles moest van mijzelf en nam nooit eens een stapje terug. Wat ook effect had op mijn werk en kinderen.

Wat ik geleerd heb de afgelopen tijd is, dat dat stapje terug ontzettend belangrijk is, zodat je ook alles even “uit je hoofd kan zetten” i.p.v altijd maar in je hoofd de drukte te voelen. Met de handvaten die ik van jou heb gekregen, is dit mij zeker gelukt!

Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en voordat ik beslissingen neem denk ik er nu bewust over na. Hier ben ik zeker in gegroeid. Ik merk ook dat de balans die ik heb qua werk veel beter is. Ik kan mij nu weer 100% focussen op mijn werk en dat voelt heel goed. Ook merk ik dat de sfeer thuis tussen de kinderen, mij en mijn partner veel relaxter en ontspannen is, omdat ik niet meer gelijk overal vol in ga en meer bewuste keuzes maak.

De Reiki sessies hebben hier ook zeker bij geholpen door even uit het hoofd te komen en naar je gevoel te luisteren. Vaak kwamen er ook emoties naar boven die ik  had “weggestopt” maar doordat dit naar boven kwam kon ik dit alsnog een plekje geven, en dit gaf mij ook verlichting.

Al met al ben ik super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener.

Jitske

"In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie."

Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

Marrit

"Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt"

Het fijnste aan het traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.

Rianne

Ik kijk naar jou, wie jij bent als persoon. Voorbij alle rollen die je vervult…

JE GAAT GROEIEN

als persoon, als vrouw, als ondernemer

Z

Rust, harmonie en balans

Je ervaart rust in je hoofd én in je lijf. Je hebt weer regie over je eigen balans en daardoor meer energie. Je straalt, voelt je lichter, staat stevig, waardoor je ook weer écht plezier hebt en kan genieten van zowel de grote als de kleine dingen.

Z

Je zorgt goed voor jezelf

Je kunt grenzen aangeven en nee zeggen als een pro, waardoor je tijd overhoudt voor de dingen die JIJ belangrijk vindt. Zonder schuldgevoel. Je zorgt in de 1e plaats goed voor jezelf. Want juist dan, kun je ook goed voor de ander zorgen.

Z

Je bent weer die leuke en energieke versie van jezelf

Je merkt op wat je lichaam je vertelt en schakelt op tijd af, zodat je uit de ‘gevarenzone’ a.ka. overprikkeling blijft. Je durft jezelf toestemming te geven om te doen aan selfcare, zodat je weer die energieke en leuke versie van jezelf bent.
Z

Je bent je bewuster van hoe jij je voelt, denkt en handelt

Je handelt niet langer vanuit verwachtingen en de ‘het moet maar’, maar je kiest heel bewust wat wel/niet en wat aansluit op jouw goedvoelend plaatje i.p.v. ‘het ideale plaatje’. Wat een ander hier van vindt speelt voor jou geen rol meer.

Z

You've got this!

Je weet hoe balans werkt, hoe je hier de regie over kunt hebben. Je hebt nu de handvatten en tools! Daarnaast ben je bewust van je eigen patronen, triggers valkuilen en weet je wat je moet doen op het moment dat je je even niet meer zo top voelt.

Lieve jij, dit zit allemaal in je. Dit kun jij zijn. Zullen we dit er samen uit gaan halen?

“Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional, gelijk mij het gevoel van vertrouwen en veiligheid gaf “

Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in .In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen!Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

“Ik kan maar moeilijk omschrijven wat er met mij is gebeurd sinds ik met Jantine werk. Maar dat het een grote transformatie is, dat staat vast!”

Al voordat ik met Jantine startte, had ik zo’n enorme klik met haar. Het ging allemaal zo vanzelf! Instappen in haar traject was dan ook echt een cadeautje, iets waar ik niet lang over na hoefde te denken! Jantine is super goed in het voelen waar het bij mij vast zit. Waar stroomt het niet? Hoe voelt dat? En wat zit daaronder? Ze helpt je woorden te geven aan wat je voelt, maar zonder het altijd te hoeven verklaren. Alleen doorvoelen, zien wat er is, kan al genoeg zijn. En dat doet ze echt super goed, of het nou in een sessie is of bij een healing.

De sessies en healings plannen we intuïtief in. Dat is super fijn, want dat maakt dat ze altijd zijn op het moment dat het nodig is. Dan haal je er ook het meeste uit. Verder vind ik het heerlijk dat ik altijd bij Jantine terecht kan. Ze is altijd bereid om mee te voelen, te luisteren en te juichen als er wat te vieren valt!

Jouw begeleiding is zo goed, dat ik daar alles uit kan halen. Ik ben je vooral ontzettend dankbaar voor wat je doet. Echt, met jou heb ik zoveel stappen gemaakt. Granny is wakker geworden en integreer ik nu steeds meer in mijn leven en daar heb jij ook een grote rol in gehad. De connectie die wij hebben vind ik echt heel bijzonder en super fijn. Onwijs bedankt lieve Jantine!

Jeanine

Laat je leiden door je intuïtie en voel het vertrouwen dat je JA mag zeggen. Ja tegen jezelf. Jouw ruimte. Jouw groei!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Mentorship

Het mentorship is een reis van 3 of 6 maanden, waarin er alle ruimte is voor de thema’s, blokkades en patronen die jou belemmeren in je dagelijkse leven en/of in je business. Ik loop naast je op jouw pad. Ondertussen luister, bevraag en spiegel ik jou en geef ik je op mijn eigen positieve wijze de handvatten en persoonlijke tools die je onderweg in jouw reis ondersteunen.

Startgesprek

We starten met een verdiepende sessie van 2u waarbij we jou en jouw huidige situatie onder de loep nemen. Samen bepalen we het doel en kijken we waar op dit moment blokkades zitten en het doel/richting van het traject bepalen.

Sessies

Per sessie (online of via Zoom) kijken we wat er op dat moment nodig is. Coaching en healing wisselen we af, maar net waar jouw behoefte ligt en waarvan ik zie wat nodig is in jouw proces. Iedere sessie gaan we verder met dat wat om aandacht vraagt en wat er doorbroken en geheeld mag worden.
>> Lees meer over de sessies

Onbeperkt support

Tussen de sessies door mag je middels korte (voice)berichtjes je vragen stellen, overdenkingen en inzichten delen. Of wanneer je merkt dat je ‘vastloopt’ of getriggerd wordt, kan je mij inzetten zodat ik jou on the spot kan begeleiden. Zo prikken we sneller door patronen en vicieuze cirkels heen.

3 OF 6 MAANDEN

wat heeft jouw voorkeur?

3 maanden

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

  • Startgesprek 2u
  • 6 Sessies Coaching & Healing
  • Onbeperkt WhatsApp support tussen de sessies door
  • Persoonlijke tools die je onderweg in jouw reis ondersteunen
  • 1 Follow-up sessie na het traject

Extra
+ Online bibliotheek met meditaties en visualisaties
+ Uitgebreid interactief handboek met praktische opdrachten en prikkelende vragen om bij jouw essentie te komen.
(Je hoeft niet alles te doorlopen, maar je pakt eruit wat nodig is in jouw proces)

2500 excl. BTW.
(of 3 x €835)

6 maanden

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

  • Startgesprek 2u
  • 12 Sessies Coaching & Healing
  • Onbeperkt WhatsApp support tussen de sessies door
  • Persoonlijke tools die je onderweg in jouw reis ondersteunen
  • 1 Follow-up sessie na het traject

Extra
+ Online bibliotheek met meditaties en visualisaties
+ Uitgebreid interactief handboek met praktische opdrachten en prikkelende vragen om bij jouw essentie te komen. (Je hoeft niet alles te doorlopen, maar je pakt eruit wat nodig is in jouw proces)
+ Toegang tot al mijn masterclasses voor extra diepgang en kennis.
(Let money flow, the Breakthrough, Jezelf helen, Begrijpen van energie en Fierce Woman t.w.v. €498)

4750 excl. BTW.
(of 6 x €795)

Voor wie is dit traject?

Voor de vrouw die het beste uit zichzelf wil halen. De vrouw die sterk én kwetsbaar is.
Die weet wat ze wil (en soms ook niet). Zij die haar eigen kracht en zelfbewustzijn wil vergroten. Ze ervaart nu de nodige stress en spanning en blijft tegen bepaalde patronen en overtuigingen aanlopen…⠀Ze is bereidt (want klaar zijn we er nooit echt voor) om de confrontatie met zichzelf aan te gaan en te werken aan de thema’s die haar belemmeren. Wetende dat als ze er doorheen gaat, er een last van haar schouders valt.⠀⠀⠀

Get your sh*t together, keep your head up en je blik vooruit. Niet blijven hangen in het verleden, maar de lesjes eruit halen. En daarmee de regie weer in eigen hand nemen wat ertoe leidt dat ze beter in staat is om goede keuzes voor zichzelf te maken, weten wat haar kracht en valkuilen zijn, zelf problemen kan oplossen maar ook hulp durft vragen, voor zichzelf kan opkomen (zonder schuldgevoel), haar eigenwaarde en zelfvertrouwen leert vergroten en zo haar leven vorm kan geven geven zoals ze dat zelf het liefst willen. Voor zichzelf én de wereld om zich heen.

“Ik durf te stellen dat iedereen die teveel in in haar hoofd zit, positief geholpen wordt door dit traject!”

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de sessies en healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette Lans

yvettelans.com

“Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk dat ik mezelf blokkeerde. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.”

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Elke sessie en healing kwamen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan.

Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!

Tanja

engroei.nl

Wat je van mij kunt verwachten

Tijdens onze samenwerking ligt de focus op jou en dat wat er gezien, gehoord en gevoeld wil worden. Het is geen ‘one size fit’s all’ traject waarbij ik je coach middels een stappenplan. Nope! Het wordt geheel afgestemd op jou. Jouw vraag, doel en persoonlijke processen.

Voor mij gaat coaching over jou begeleiden in je transformatie. Door vanuit rust én verbinding met jezelf, op een dieper level te werken aan je mindset & energie. Want ik geloof dat het allemaal bij jou begint; als jij minder lekker in je vel zit, disbalans ervaart, lager in je energie zit, piekert over van alles en nog wat… Dan is dit een teken dat je bent afgedwaald van jezelf, jouw basis én jouw pad. En dat is waar we mee aan de slag gaan zodat jij weer stevig en vol vertrouwen staat!

Mijn begeleiding staat onder meer in het teken van Innerwork en bewustwording. Wat zit er vast op de diepere lagen? Wat remt jou? Wat mag je los laten om alles te laten stromen? We gaan samen aan de slag om belemmeringen bij de basis aan te pakken. Daarnaast coach ik jou naar meer rust, balans & vervuling. Want is dat niet waar het over gaat? Het leven, (be)léven!

"Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden. Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen."

Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. En wat ik zo leuk vind; ze viert successen écht met je mee. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken waardevolle nieuwe inzichten opleverden. Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door healings te geven en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!

Karlijn

teamcoaching-brabant.nl

“Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust!

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kan je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder worden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop.
Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de healingen vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

femmescoaching.nl

“Ik kan nu elke keer weer terug bij mezelf komen en voelen wat vind ik er eigenlijk van en 'hoe zou ik het willen?

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeitelozer mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de (healing)sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

fionaklink.nl

FAQ

Hoe gaat het in zijn werk?

STAP 1 Stuur mij een berichtje op Insta of vraag een kennismaking aan
STAP 2 Zodra jij de knoop hebt doorgehakt om samen te werken, mag je de (termijn)betaling in orde maken. (3 maanden of 6 maanden). Je ontvangt vervolgens een welkomst guide in je mailbox, waarin ik alle praktische ins en outs met je deel.
STAP 3 Yeah, we gaan samen aan de slag! We plannen het start gesprek in. Dit kan live in Leeuwarden of online via Zoom.
STAP 4 Thuis kun je zelf aan de slag met het handboek, de audio’s in de bibliotheek of met wat ik je aanreik tijdens de sessies, zodat je inzichten ook integreren in je dagelijkse leven.

Vanuit hier gaan we samen verder de sessies in. Let’s go! #zinin

Waarom 3 of 6 maanden?

Persoonlijke processen laten zich niet pushen en forceren. Het is een innerlijk proces dat gepaard gaat met hard werken aan jezelf. Allereerst is er (mentale) rust en verbinding met je lichaam nodig. Ruis zoals; spanning, stress en onrust moet worden geëlimineerd. Zodat er daadwerkelijk ruimte ontstaat om tot nieuwe inzichten te komen wat zorgt voor groei en verandering in patronen.

Dit proces is geen quick fix (pleisters plakken a.k.a. symptoombestrijding), maar vraagt van jou om in beweging te komen. Dingen bij de wortel aan te pakken en te shiften, zodat triggers, onverwerkte emoties en sh*t uit je verleden geen vat meer hebben op je leven NU. Te gaan voor langdurige transformatie en dat gaat verder dan zo nu en dan een self-care momentje… Want weet je? Tijd inplannen voor jezelf is niet zo heel moeilijk. Dat plan je in in je agenda en dat kan iedereen. Maar wat het moeilijk maakt is dat we het onszelf niet gunnen, we ons schuldig voelen naar onze kinderen of partner toe als we even relaxen en uitzoomen op alles en even inzoomen op onszelf.

Dit proces gaat dan ook dieper. Over grenzen stellen, schuldgevoelens overwinnen, compassie voor jezelf te hebben en dichterbij jezelf te komen. De regie over je eigen leven in handen te nemen, grip krijgen op balans en het vinden van je eigen kracht.

Daarom kies ik er bewust voor om 3 maanden of langer samen te werken (afhankelijk van waar je nu staat, jouw vraag en jouw verlangen). Daarnaast heeft je brein óók tijd nodig om alles te kunnen herprogrammeren en te integreren. 

Hoe zien de sessies eruit?

Dat is afhankelijk van waar we aan werken. Wat het thema is wat we hebben besproken tijdens het startgesprek. Het gaat eigenlijk altijd over het dichtbij jezelf kunnen blijven. Uit je hoofd komen en voelen. Aanwezig kunnen blijven in je lichaam en jezelf dragen in alles wat je tegenkomt. Zoals belemmeringen, triggers, onverwerkte emoties. Voor de een is dit meer gericht op het ondernemerschap en voor de ander meer op persoonlijk vlak. In the gaat het vooral op jou.. Dé basis!

Ik begeleid je met mijn 1:1 coaching, aangevuld met healing en lichaamsgericht werk. Onderdeel van mijn coaching zijn begeleide meditaties, een andere keer werken we met intentiekaarten of spreek ik een audio oefening voor je in. Per sessie (online of via Zoom) kijken we waar jouw behoefte ligt, wat er op dat moment nodig is en helpend voor jou. Iedere sessie gaan we verder met dat wat om aandacht vraagt en wat er doorbroken en geheeld mag worden. 

Wat is een healing?
Een healing kun je zien als een reset van je lichaam.  Het helpt je om uit je hoofd (gedachtes, angst en overtuigingen) te komen en ruimt het (onverwerkte) emoties op die aan de basis liggen. Healing is een ontspannende ervaring en nadien zal het je het gevoel geven alsof er een last van je schouders is gevallen.

Hoelang duren de sessies?
De coachsessies duren tussen de 60-75 minuten en vinden plaats via Zoom.
De healingsessies duren 45-60 minuten en kun je gewoon volgen vanuit jouw huis.

De sessies vinden plaats via Zoom of als je in de buurt woont, in Leeuwarden.

Wat is de frequentie van de sessies?
Meestal wordt er een frequentie aangehouden van om de week een sessie, zo is er voldoende ruimte tussendoor voor integratie. Soms kan het voorkomen dat je even wil doorpakken waardoor we kort achter elkaar 2 sessies inplannen en soms heb je juist net wat meer behoefte aan wat tijd ertussen. All is good.

Tussen de sessies door heb je ook de mogelijkheid om mij te contacten middels Whats-App.

Ik heb een vakantie gepland...

Dat is geen probleem. Die weken plakken we dan achter je traject aan.

Werk je ook met ondernemers?

Ja absoluut! Het ondernemerschap is net een snelkookpan aan persoonlijke ontwikkeling waarbij je jezelf x10 tegenkomt in korte tijd. Want dat waar jij in het ondernemerschap tegenaan loopt, heeft een oorsprong in jou.

Jij mag aan het werk met naar binnen kijken en eens écht luisteren naar jezelf. De regie weer in handen nemen en je leven en business weer in balans brengen met wat jij écht belangrijk vindt. Want hoeveel zit je in je hoofd? Hoe goed ben je in contact met je lijf? Waar ga je gevoelens uit de weg? Hoe kom je weer terug bij je gevoel? En met wat jij echt belangrijk vindt?

Kijk, veel coaching en cursussen beloven je meer klanten en inkomsten. Maar dat is niet waar de focus van mijn mentorship op ligt. Wanneer wij samenwerken, investeer je in jezelf! Wat je indirect ook weer klanten en inkomen op zal leveren doordat jijzelf weer mentale rust en lekker in je vel komt zitten.

Hm.... ik weet het nog niet zo goed

Dan is het juist interessant om in gesprek te gaan. Want wat wil deze twijfel je vertellen? Welk verlangen ligt hieronder? Wat heb je hierin nodig? Iets van informatie? Vertrouwen?

Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?

Als je twijfelt of nieuwsgierig bent vraag dan een kennismakingsgesprek aan zodat je mijn manier van werken kan ervaren. Vaak wil het hoofd namelijk begrijpen wat de bedoeling is, waardoor je ook makkelijker kan dealen met eventuele spanning. Tijdens het gesprek ben ik eerlijk en transparant en zal ik samen met jou onderzoeken of ik de juiste coach voor je ben en of dit de juiste stap is voor jou. 

 

De investering vind ik lastig.

Laten we persoonlijke ontwikkeling eens anders benaderen. Ik weet het, dat is lastig. Want je kunt het niet ‘vastpakken’. Je kunt het niet in je kledingkast hangen, in je woonkamer neerzetten of opeten… Maar het levert je wel degelijk iets op. 

Wat nou als jij leert hoe je weer beter in balans bent? Makkelijker nee kunt zeggen? Inzicht in je patronen hebt? Je leven/business durft in te richten op een manier waar JIJ gelukkig van wordt? Weer optimaal kunt gaan genieten van zowel de grote als de kleine dingen in het leven?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoe lang heb je dáár wel niet plezier van? Juist. Je hele f*cking leven (pardon my french).