fbpx

gratis sessie

wil jij ontdekken wat jou blokkeert?

Tijdens het gesprek tune ik in op de energie van jou en je business, waardoor zichtbaar wordt wat om je aandacht vraagt en wat jou op dit moment verder gaat helpen. Even bewust tijd, energie en aandacht geven aan dat wat er gezien en gehoord wil worden en ruimte te geven aan wat er in jou(w) onderbewustzijn speelt.

Het gesprek duurt ca 45 minuten en vindt plaats via Zoom. Na het gesprek ervaar je rust, helderheid én heb je duidelijkheid over je vraag en wat bij gaat dragen aan jouw (business)groei.

Zodra jij kiest voor innerlijke groei en de beschermlaagjes afpelt die nu nog tussen jou als mens én dat wat jij naar buiten laat zien staat, dan groeit je business met je mee!

Tijdens de sessie kun je gelijk mijn manier van werken ervaren en voelen of ik de coach ben die jij zoekt voor jouw vraagstuk. Aan het eind van het gesprek kan ik je meer vertellen wat ik verder voor je kan betekenen en hoe dat eruit kan zien.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

wil je graag kennismaken?

beantwoord dan de volgende vragen.

De onderstaande vragen helpen mij alvast een beeld van jou te krijgen. Na het invullen van dit formulier, neem ik contact met je op en plannen we een datum en tijdstip voor het gesprek in. Ik kijk uit naar je antwoorden. Zo kunnen we tijdens de sessie onze tijd samen optimaal benutten.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine