HE HOI,

laten we kennismaken!

Merk je op dat je veel in je hoofd zit, je spanning en onrust ervaart, sta je aldoor ‘aan’, slaap je slecht, heb je het gevoel dat je vast loopt op persoonlijk vlak of stroomt het minder lekker in je business? Die onrust, weerstand, mindf*ck, stagnatie… het zijn signalen dat je bent afgedwaald van jouw innerlijke kracht, jouw missie én jouw basis.

Wacht dan ook niet tot het als vanzelf anders wordt, maar laten we samen kijken wat dit van jou vraagt.

Tijdens dit gesprek stem ik mij af op jou en je business, om vervolgens samen een laagje dieper te kijken. Want waar gaat het écht over? De sessie geeft je direct helderheid en inzichten in wat jou verder gaat helpen. 

.

 

 

 

 

 

 

 

.

.Je kan nog zo hard werken aan marketing, jezelf voeden met kennis, nóg een opleiding volgen of bezig zijn met strategieën implementeren. Maar ik geloof erin dat het allemaal bij jou begint; als jij minder lekker in je vel zit, je energie weg lekt, je veel in je hoofd zit, je ondertussen alle ballen hoog probeert te houden en bij jezelf opmerkt dat je tegen dingen aanloopt in je leven of ondernemersreis… Dan vraagt dit om iets anders van jou. 

Het is super waardevol te kijken wat er om jouw aandacht vraagt en waar het in jou blokkeert.

Tijdens de sessie kijk ik dan ook verder dan je business, je succes én geld. Ik kijk naar jou. Wie jij bent als mens, als vrouw, als ondernemer. Naar waar het stroomt en waar niet. Ik zie razendsnel wat er om aandacht vraagt en waar er ruis zit.

MIJN MANIER

van werken

Mijn kracht is dat ik razendsnel de vinger op ‘de zere plek’ weet te leggen. Datgeen waar jijzelf even niet bij komt. Ik voel waar het vast zit, wat er nodig is én haal meteen de zware lading voor je weg zodat er een last van je schouders valt.

Als mentor, coach ik vanuit mijn intuïtie (that’s where the magic happens) en de rust die ik van nature over me heb; bied ik jou ruimte en veiligheid om tot inzicht te komen, je uit te spreken, te helen en de antwoorden in jezelf te vinden. Ik leid je terug in verbinding met jezelf, voorbij alle ruis, moetjes en hersenspinsels.

Ik luister, bevraag en spiegel jou en geef jou op mijn eigen positieve wijze de handvatten en inzichten die bij gaan dragen aan jouw persoonlijke groei.

Dit proces zie ik als heel belangrijk en waardevol voor de rest van je leven. Het is geen quick fix, omdat een transformatie gepaard gaat met pieken en dalen – en alleen vanuit vertraging kun je voelen – en als je controle loslaat, ontstaat er richting én groei…

 

GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·  GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · PLEZIER · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·

Voor wie is deze sessie?

 

Voor jou, voorbij alle rollen die je te vervullen hebt. Je business draait, je hebt al de nodige kennis en ervaring opgedaan bij andere coaches. Maar je voelt dat je nog veel meer te bieden hebt en dat je nog tot veel meer in staat bent. Je bent dan ook niet op zoek naar een groepsprogramma of kennis over het ondernemen, maar je hebt behoefte aan iemand die met JOU meekijkt. Naar jou, als mens, als vrouw, als ondernemer. Daarnaast heb je nu meer dan ooit de behoefte om aandacht en ruimte te hebben voor wat écht belangrijk voor je is en waar je echt gelukkig van wordt.

Je hebt de behoefte om meer jouw eigen pad volgen, doen wat voor jou klopt en loskomen van hoe ‘het hoort’ en sociaal wenselijk is. Ergens voel je al wel dat er iets aan zit te komen. Een shift, een doorbraak, vernieuwing. En wow, dit punt brengt nogal de nodige gedachten, emoties en oude sh*t naar boven. Deze blokkades remmen én belemmeren jouw nu nog in je proces van groei. En ondanks dat je het altijd heel goed zelf kunt, weet je nu dat jijzelf stappen te zetten hebt.

Je bent bereid om een deep-dive te maken in jezelf en je bedrijf om te ontdekken wat jou remt, wat er vast zit op de diepere lagen en blokkades weg te laten halen zodat alles weer vrijuit kan stromen. Waardoor er een last van je schouders valt en jij je weer kan richten op wat écht belangrijk is voor jou! 

De sessie is geheel vrijblijvend in te plannen. Klik op onderstaande knop en kies een dag en tijdstip om onze afspraak vast te leggen; vind je geen passende tijd, mail me dan gerust even (info@byjantine.nl).

"Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mocht en dat ná de persoonlijke groei, de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt."

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik meer mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar het kwam nu het écht binnen. Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

carienwessels.nl

"Voordat ik aan het traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Je hebt me laten zien dat het meer op mijn eigen manier mag!'

Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben. De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van?

Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn! Dank je wel Jantine, voor het mooie traject wat ik bij je heb gevolgd. Je hebt mij in laten zien dat het op mijn manier mag. Dat ik mijzelf mag blijven en op mezelf kan vertrouwen.

Michelle

aandachtsmomenten.nl

“Jantine komt snel tot de diepere laag en liet mij zien wat ik zelf nog niet zag, super waardevol!”