fbpx

let’s connect

laten we kennismaken!

Tijdens het gesprek stem ik mij af op jou en je business, om vervolgens samen de diepte in te gaan. Zo wordt er zichtbaar wat er nu om jouw aandacht vraagt en wat jou hierin verder gaat helpen. Even bewust tijd, energie en aandacht geven om in te zoomen op JOU en ruimte te geven aan dat wat er graag gezien en gehoord wil worden. Zodat dat wat nu nog onbewust is, bewust wordt.

Het gesprek duurt ca. 45 minuten en vindt plaats via Zoom. Na het gesprek ervaar je meer verbinding met jezelf, helderheid in je hoofd én heb je duidelijkheid over je vraag en wat bij gaat dragen aan jouw (business)groei.

Zodra jij kiest voor innerlijke groei en de beschermlaagjes afpelt die nu nog tussen -jou én dat wat jij naar buiten laat zien- staat, dan groeit je business als vanzelf met je mee!

Tijdens de sessie kun je gelijk mijn manier van werken ervaren en voelen of ik de coach ben die jij zoekt voor jouw vraagstuk. Aan het eind van het gesprek kan ik je meer vertellen wat ik verder voor je kan betekenen en hoe dat eruit kan zien.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

.

 

 

 

 

 

 

 

.

kennismaken?

beantwoord dan even de volgende vragen.

Deze vragen helpen mij alvast wat inzicht in jou te krijgen. Na het invullen van dit formulier, neem ik contact met je op en plannen we een gesprek in. Ik kijk uit naar je antwoorden. Zo kunnen we tijdens de sessie onze tijd samen optimaal benutten.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine