Nice to meet you!

 

Tijdens deze call bespreken we je doelen, we kijken naar wie jij bent als persoon, als ondernemer én coach. Waarschijnlijk ken je je eigen valkuilen en belemmerende overtuigingen al wel, maar de blinde vlekken is waar het op blokkeert en houden je nu nog vast waardoor je nog niet alles uit jezelf en je bedrijf haalt.

Door mijn 14+ jaar coachervaring, mijn intuïtieve werkwijze én haarscherpe invoelingsvermogen – zie ik al snel wat jou blokkeert, maar óók waar jouw potentieel zit én hoe je kan groeien als mens én met je bedrijf. We bespreken waar je keer op keer tegen aan loopt, welke (mind)shifts jou hierin gaan helpen én of ik de persoon ben om jou daarbij verder te helpen.

Het gesprek duurt ca. 45 minuten en vindt online plaats via Zoom.

Vul de vragenlijst hieronder in om jouw call met mij aan te vragen. Zodra je op versturen klikt, kun je in mijn online agenda een moment kiezen die jou past. Tot snel!

VUL DE VRAGENLIJST IN ZODAT WE MET FOCUS DE SESSIE IN KUNNEN GAAN

12 + 13 =

“Jantine wist binnen no time de vinger op de zere plek te leggen  én me de goede richting op te duwen, waardoor ik METEEN verschil ervaarde in mijn eigen energie én mijn omzet”

"In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt."

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen!Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

"Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen."

Jantine is veel meer dan een (business)coach! Ze is een liefdevolle gids die je bij de hand neemt op jouw pad. Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen.

Ze voelt aan wat nodig is en heeft veel wijsheid en rust over zich. Jantine heeft veel kennis over alles wat er komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf/ praktijk, maar kan vooral goed intunen op het menselijke stuk; gedachten en gevoelens die er op dat moment zijn. De healings zijn een hele fijne aanvulling! Soms zijn er even geen woorden nodig, maar is het helpend om de energie weer te laten stromen om zo weer te voelen wat belangrijk is!

Karin

"Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken nieuwe inzichten opleverden."

Ik ben in juli ingestapt in het programma van Jantine! Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden.

Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen. Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. En wat ik zo leuk vind; ze viert successen écht met je mee. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken nieuwe inzichten opleverden.

Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door healings te geven en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!

Karlijn

teamcoaching-brabant.nl