STROOMT HET NIET? IS ER IETS UIT BALANS? LOOP JE VAST?

laten we kennismaken

Merk je op dat je veel in je hoofd zit, je spanning bij je schouders ervaart, sta je aldoor ‘aan’ en maakt het je onrustig… Heb je het gevoel dat je vast loopt op persoonlijk vlak of stroomt het minder lekker in je business? Die onrust, weerstand, mindf*ck, emoties all over the place…het zijn signalen van je lichaam dat er iets om je aandacht vraagt.
Maar doordat we tegenwoordig vaak én veel in ons hoofd zitten merken we deze signalen vaak niet of te laat op wat kan leiden tot klachten.

Soms loopt alles op rolletjes en op andere momenten loop je juist vast. Leerzaam in veel gevallen; maar als het lang duurt, kom je je eigen grenzen tegen met lichamelijke, fysieke en mentale klachten tot gevolg. En dat kan best vervelend zijn omdat het je steeds verder van jouw basis, jouw intuïtie en innerlijke kracht brengt.

Wacht dan ook niet tot het als vanzelf anders wordt, maar laten we samen kijken wat dit van jou vraagt tijdens een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we je vraag of probleem, leren we elkaar kennen, is er ruimte om je vragen te stellen en geef ik je direct helderheid en inzicht. Vanaf daar kijken we samen verder of een samenwerking een logische vervolgstap is voor jou.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

MIJN VISIE

Als mentor begeleid ik je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf. Naar de diepere lagen door blokkades, overtuigingen en patronen heen, zodat je  je eigen behoeften weer kan zien en je intuïtie beter kunt horen. Tijdens de sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis, terug naar de basis. Jijzelf!

Jij bent dé basis!

Wanneer jij mentaal en emotioneel lekker in je vel zit, dan heeft dit een positieve uitwerking op hoe jij je voelt, hoe je denkt en hoe je handelt.

En andersom werkt het precies zo. Wanneer jij minder lekker in je vel zit, je stress ervaart, veel in je hoofd zit heeft dit weer een negatieve uitwerking. Daarom kijken we naar wie jij bent voorbij alle rollen die je te vervullen hebt. Waar loop je tegenaan en wat vraagt dit van jou? Wat heb jij nodig om balans op alle vlakken te ervaren? Wat is hierin helpend?

Blokkades opruimen

We dragen allemaal een rugzakje met ons mee gevuld met; ervaringen, emoties, overtuigingen. en kritische stemmetjes uit het verleden wat weer invloed heeft op hoe jij je voelt, denkt en van waaruit jij handelt en keuzes maakt in je dagelijkse leven.

Samen ontdekken we wat er in jou speelt en om aandacht vraagt. Zit er ergens iets vast of merk je op dat iets uit balans is? Die blokkades sporen we op en laat je los, zodat er een last van je schouders valt en jij je lichter en vrijer voelt!

Vind je eigen kracht terug

Ik help je om de inzichten die je uit de sessies haalt om te zetten tot praktische actiestappen om te integreren in je dagelijkse leven.

Dit resulteert in meer verbinding met jezelf en jouw lichaam, waardoor jij zelf bewuster leert voelen wat je nodig hebt!

Zo ontstaat er een stevige basis in jezelf én ruimte voor die vrouw in jou die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie.

ENERGETISCH THERAPEUT | REIKI MASTER & TRAINER | NEI COACH 

mijn manier van werken

Als mentor begeleid ik je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf. Naar de diepere lagen door (lichamelijke, mentale en energetische) blokkades, overtuigingen en patronen heen, zodat je jouw gevoel weer als kompas kan gebruiken. In gesprek met jou zie en voel ik razendsnel waar het blokkeert en wat de onderliggende boodschap is, wat zorgt voor de meest mooie inzichten die je met je hoofd niet had kunnen bedenken. We werken dan ook niet enkel op cognitief niveau, kletsen over ditjes en datjes of wat je allemaal zou moeten doen.

Ik luister, bevraag en spiegel jou en geef jou op mijn eigen positieve wijze de handvatten en inzichten die bij gaan dragen aan jouw groei.

Middels Healing sessies maak ik zichtbaar wat gezien wil worden én reik ik jou praktische handvatten en direct toepasbare tools aan die jou op je pad naar meer groei, heling en bewustzijn helpen.

Mijn begeleiding kan je helpen om weer de juiste prioriteiten te stellen en actie te ondernemen om de balans te herstellen in jezelf, het leven en/of je business. We kijken naar de dilemma’s of vragen waar jij mee rondloopt en welke blokkades jouw innerlijke vrijheid belemmeren. Alle aspecten die jouw groei in de weg staan kijken we –stap voor stap– aan en ruimen we op, zodat we een stevige basis creëren.

 

GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·  GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · PLEZIER · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·

,Deze sessie is voor jou als jij;

 • Opmerkt dat je ergens tegenaan loopt op persoonlijk vlak
 • Of dat het in je business minder lekker stroomt en jij je er bewust van bent dat dit iets is wat in jou speelt
 • Wilt onderzoeken wat de kern is van de fysieke klachten, negatieve gedachten of emotionele waves
 • Je klaar bent met de onrust, spanning en stress die je op regelmatige basis ervaart
 • Het gevoel hebt vast te zitten of niet snel genoeg groeit

 • Meer vertrouwen zou willen, in jezelf en je intuïtie
 • Klaar bent met twijfelen aan jezelf en hoe nu verder
 • Het gevoel hebt dat patronen en gebeurtenissen uit het verleden jou belemmeren
 • Bereid bent een deep-dive te maken in jezelf om te ontdekken wat jou remt, wat er vast zit op de diepere lagen en blokkades weg te (laten) halen zodat alles weer vrijuit kan stromen
 • Bereid bent om in jezelf te investeren

  Het gesprek duurt ca. 30 – 45 minuten en vindt online plaats via Zoom.

  Tijdens dit gesprek gaan we kijken wat er om jouw aandacht vraagt, is er ruimte om je vragen te stellen en haal je al de nodige inzichten uit het gesprek. Vanaf daar kijken we samen verder of een samenwerking een logische vervolgstap is voor jou.

  “Jantine komt snel tot de diepere laag en liet mij zien wat ik zelf nog niet zag, super waardevol!”

  Kennismaken? Vul onderstaand formulier in!


  Beantwoord dan de volgende vragen. Zodra je op versturen klikt kun je in mijn online agenda een dag en tijdstip uitkiezen voor onze afspraak. De sessie is geheel vrijblijvend in te plannen.  

  9 + 4 =

  "In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie."

  Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

  Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

  Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

  Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

  Marrit

  "In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt."

  Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

  In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

  De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen!Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

  Annemarie

  "Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen."

  Jantine is veel meer dan een (business)coach! Ze is een liefdevolle gids die je bij de hand neemt op jouw pad. Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen.

  Ze voelt aan wat nodig is en heeft veel wijsheid en rust over zich. Jantine heeft veel kennis over alles wat er komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf/ praktijk, maar kan vooral goed intunen op het menselijke stuk; gedachten en gevoelens die er op dat moment zijn. De healings zijn een hele fijne aanvulling! Soms zijn er even geen woorden nodig, maar is het helpend om de energie weer te laten stromen om zo weer te voelen wat belangrijk is!

  Karin