fbpx

plan een mini sessie

Ben jij toe aan een volgende stap en nieuwsgierig naar mijn manier van werken?

Tijdens een mini – sessie is er ruimte om jouw verhaal te vertellen en kijken we naar je vraagstuk. Daarnaast tune ik in op de energie van jou en je business, waardoor zichtbaar wordt wat om je aandacht vraagt en wat jou op dit moment verder kan helpen.

Het gesprek duurt ca. 45-60 minuten en vindt plaats via Zoom. Na het gesprek voel je rust, helderheid én heb je duidelijkheid over je vraag en wat bij gaat dragen aan jouw (business)groei.

Tijdens de sessie kun je gelijk mijn manier van werken ervaren en voelen of ik de persoon ben voor je vraagstuk. Aan het eind van het gesprek kan ik je meer vertellen over wat ik verder voor je kan betekenen en hoe dat eruit kan zien.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

De onderstaande vragen helpen mij alvast een beeld bij jou te krijgen.

 

Na het invullen van dit formulier, neem ik contact met je op en plannen we een datum en tijdstip voor het gesprek in. Ik kijk uit naar je antwoorden. Zo kunnen we tijdens de mini – sessie onze tijd samen optimaal benutten.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.