Healing sessies

Ben je uit balans, heb je last van fysieke of mentale klachten, negatieve gedachtes of zit je even minder lekker in je vel? Merk je op dat je wat vastloopt en wil je onderzoeken wat er nodig is om de stroom weer op gang te brengen? Healing sessies zijn een mooie stap om hiermee aan de slag te gaan. 

"Ik heb een hele mooie en fijne healing mogen ontvangen van Jantine."

Veel opgekropte emoties kwamen tot uiting. Emoties waar ik mij eigenlijk niet bewust van was. Het mag er zijn. Het is oké. Ik voelde mij na de healing een stuk lichter en de zwaarte van mijn schouders kwamen te vervallen.

– Liora

"Mijn eerste healing en wow, wat was dat bijzonder!'

Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen. Wat een rust voelde ik, en wat een last viel er van mijn schouders af. Ook wordt het tijd om het wat rustiger aan te doen. Iets wat ik al langer voel, maar wat Jantine ook voelde en daarmee het zetje om het niet alleen te weten, maar ook te gaan doen. Super waardevol.

– Yvette

"Ik heb de sessie als heel bijzonder ervaren!"

Je sloot naadloos aan bij mijn binnenwereld en kan dit heel mooi passend teruggeven. Ik voelde mij direct vertrouwd, alsof ik je al kende. Ons contact verliep heel natuurlijk. Bedankt voor deze sessie 🙏 Het heeft een zielskijkje gegeven, een thuiskomen bij mezelf ♥️

– Malou

Mentale, emotionele en fysieke klachten…

In het leven doen we allemaal ervaringen op – mooie en minder mooie. De mooie geven ons energie en het zijn de minder mooie die zwaar wegen. Denk bijvoorbeeld aan; gepest worden, een ruzie, een ongeluk, verlies van een dierbaar iemand, een relatiebreuk of datgene wat voor jou impact heeft gehad. Vaak ben je er geeneens bewust van, maar toch zit het ‘trauma’ opgeslagen in je systeem. Ook wel je onderbewustzijn genoemd. 

In jouw onderbewustzijn liggen allerlei gewoontes, ingesleten patronen, belemmerende overtuigingen, opgekropte emoties, pijn en kritische stemmetjes opgeslagen die zijn ontstaan op basis van ervaringen en gebeurtenissen die je hebt meegemaakt in het verleden. Het is allemaal ballast wat je meedraagt in je rugzakje die je op den duur in de weg gaan zitten en klachten kunnen gaan geven.

Want na een tijdje gaat je lichaam signalen geven en als je hier niets mee doet, ontstaat er ongemak. De opgebouwde spanning zoekt dan een uitlaatklep, wat zich vervolgens gaat uitten in mentale, emotionele en fysieke klachten. Wanneer klachten worden genegeerd of wanneer je daar niet bewust van bent, raak je op den duur uit balans. Dit kun je gaan merken aan je ’emmertje die overloopt’. Hoe voller je rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen.

Wat weer invloed heeft op hoe jij je voelt, denkt en van waaruit jij handelt en keuzes maakt in je dagelijkse leven.

Ik geloof erin dat het allemaal bij jou begint…

Wanneer jij mentaal en emotioneel lekker in je vel zit, dan heeft dit een positieve uitwerking op hoe jij je voelt, hoe je denkt, wat je doet. Maar óók heeft dit een positieve uitwerking op de mensen om je heen én bijvoorbeeld je business. Het stroomt, alles voelt lichter en moeitelozer, je geniet, je zit in een lekkere flow!

En andersom werkt het precies zo. Wanneer jij minder lekker in je vel zit, je stress ervaart, veel in je hoofd zit, ondertussen alle ballen hoog probeert te houden… kan het voelen alsof je tegen de stroom inzwemt, je opgejaagd voelt, het overzicht kwijtraakt, mentale of lichamelijke klachten ervaart en dat je voor je gevoel achter de feiten aanloopt.

Weet je, een drukkere periode overleven we prima, een beetje stress ook wel. Zolang we maar serieus aan onszelf blijven denken en jezelf en je gezondheid serieus te nemen.

Waar een sessie o.a. bij kan helpen;

Om inzicht te krijgen in je klacht, probleem, vraagstuk of uitdaging die je ervaart, is het van belang om de oorzaak te vinden.

Zit de kern in een fysieke klacht, in de emotionele laag, in wat er in je hoofd omgaat, op spiritueel niveau of hangt dit met elkaar samen op verschillende lagen? Zo kan het voorkomen dat je fysieke pijn kunt ervaren bijvoorbeeld bij je keelgebied, doordat je het lastig vindt jezelf uit te spreken of dat je niet datgene doet wat je eigenlijk heel graag wil doen. Of dat je bijvoorbeeld veel in je hoofd zit te piekeren over een situatie, hoe je dit zou ‘moeten’ fiksen maar uiteindelijk geen stap verder komt én tegelijkertijd niet echt kan genieten van je vrije tijd. Het is dan ook super waardevol te kijken wat er nu om jouw aandacht vraagt of wat jou blokkeert, zodat het opgelost kan worden.

Mentaal en emotioneel

 • Je piekert over van alles (vooral negatief)
 • Niet lekker in je vel zitten
 • Faalangst, angstklachten, hyperventilatie
 • Onzekerheid en twijfelen aan jezelf
 • Moeiten hebben je grenzen aan te geven
 • Overprikkeld en sneller geïrriteerd
 • Aanhoudende stress + burn-out klachten
 • Moeite hebben met loslaten
 • Aardingsproblemen
 • Motivatie of concentratie problemen

Lichamelijke klachten

 • Rugpijn, nek/schouder klachten, stijfheid
 • Je onrustig en gejaagd voelen
 • Futloos en weinig energie
 • Hoge ademhaling en hartslag
 • Buikpijn, darmklachten, PMS
 • Huidklachten, jeuk, eczeem
 • Allergieën, hooikoorts, voeding
 • Hoofdpijn / mirgraine
 • Slechte nachtrust / moe wakker worden
 • Onverklaarbare pijn of vage klachten

Persoonlijke groei

 • Helen van oude pijn en emoties
 • Leren omgaan met triggers
 • Verbinden met je (hogere) zelf
 • Loslaten van overtuigingen en patronen
 • Beter kunnen zeggen wat je wilt en voelt
 • Energetische koorden verbreken
 • Inzicht in je familiesysteem
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Vergroten van je bewustzijn
 • Inzichten op spiritueel niveau

Ook wanneer je al de nodige stappen hebt gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar merkt dat je ergens tegenaan loopt, een vraagstuk hebt waar je niet uitkomt of niet goed weet wat een volgende stap is dit je kunt zetten… ook dan is een healing sessie iets voor jou!

Om het voluit te kunnen laten stromen mag de weg vrijgemaakt worden van belemmerende overtuigingen, angsten en opgekropte emoties.

Waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat heb ik nu meer rust en acceptatie.

 

Via Instagram vond ik Jantine. De healingsessies trokken mijn mijn aandacht. Ik heb contact met Jantine gezocht en we hebben een fijn oriënteringsgesprek gehad. Het stemmetje in mijn hoofd vroeg nog even of ik het wel moest doen. Uiteindelijk 3 healingen (op afstand) gehad inclusief begeleiding.

Heel bijzonder, want waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat heb ik nu na de 3 healingen meer rust en acceptatie van de situatie, van waaruit ik kan groeien. Daarnaast heb ik geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren ipv. altijd op ratio te gaan. Al met al is dit een belangrijk punt in mijn proces geweest, waar ik Jantine heel dankbaar voor ben.

Aukje

  Enige tijd geleden heb ik een NEI sessie bij Jantine ondergaan. De sessie was enorm bijzonder.

 

Ik voelde zelf al een tijdje een aantal thema’s, maar kon er de vinger niet op leggen. Deze sessie bracht in 1 klap alles naar boven. De veilige setting zorgde ervoor dat ik mij volledig open kon stellen. Bij Jantine mag alles er zijn, mag alles verteld worden en de emoties er allemaal mogen zijn; het mocht er allemaal uit.

Na de sessie voelde ik mij rustig en kalm. Veel inzichten verkregen. Ergens hoop je toch dat de magic zich voordoet en het probleem er helemaal niet meer is, maar dat is echter niet zo. Het sterkt mij ook dat ik weet bij wie ik een veilige en vertrouwde sessie kan ondergaan. De NEI methode vind ik zeer indrukwekkend en inspirerend.

Bedankt lieve Jantine. Leafs Mirjam

Mirjam

  De balans tussen in- en ontspanning was ik even kwijt.

 

Al een tijdje had ik last van spanningen door een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn privéleven en mijn eigen bedrijf. De balans tussen in- en ontspanning was ik even kwijt. Al tijdens de eerste sessie voelde ik al snel dat die ontspanning nog wel ergens in mij zat, maar dat ik mezelf niet toestond daar aan toe te geven.

Jantine heeft me handvatten gegeven om hiermee om te gaan. In de sessies die volgden zijn we hier verder ingedoken en hebben we door NEI (wat een mooie methode is overigens) en wat andere oefeningen op een hele luchtige manier ruimte gemaakt. Ik vond de sessies heel fijn, prettig en vertrouwelijk en kan zeggen dat ik me zoveel beter voel. Wat ook thuis merkbaar is en in de creativiteit in mijn schrijversvak.

Suzanne

Ik doorzie én voel razendsnel waar het niet stroomt!

Tijdens de sessies ga ik samen met jou werken aan specifieke thema’s, blokkades en andere (mentale, emotionele, fysieke of spirituele) ongemakken. Tijdens de 1-op-1 sessies voel ik waar blokkades, pijn of emoties in de weg zitten en ruimen we deze op waardoor energie weer vrijuit kan stromen en jij en jouw lichaam terug in balans komen.

Z

Jouw klacht of hulpvraag is het uitgangspunt

We starten de sessie met een korte kennismaking. Zo leren we elkaar beter kennen en krijg ik gelijk helder waar jij tegenaan loopt of waar je inzicht in wilt ontvangen. Op basis van deze informatie gaan we samen aan de slag om de oorzaak van je klacht te onderzoeken. 

Z

Blokkades opruimen zonder diepgravende gesprekken

Samen sporen we doelgericht de blokkade op zonder onnodig lange praatsessies en herbeleving van de oorzaak of gebeurtenis. We nemen vervolgens de emotionele lading bij je weg doormiddel van healing, waardoor je klachten verminderen of zelfs volledig verdwijnen. 

Z

Inzicht in blokkades en helderheid

Tijdens de sessie word jij je bewust van je onbewuste trigger en blokkade en krijg je duidelijke inzichten hoe je hier in je dagelijkse leven mee om kunt gaan. Dit vraagt van jou om in de weken na de sessie je inzichten te integreren voor een blijvende verandering.

Z

Stress en onrust vermindert

Opgebouwde spanning, stress, angst etc. wordt tijdens de sessie losgelaten, waardoor onrust en stress vermindert en er rust komt in je systeem. Door het opruimen en loslaten ontstaat er letterlijk weer (adem)ruimte en stroming van energie, waardoor je je tijdens de sessie al een stuk lichter kunt gaan voelen.

Z

Bekrachtig de sessie met de tips

Aan het eind van de sessie komt er vaak iets naar voren wat je thuis op kunt pakken om zo de sessie extra te bekrachtigen. Zo kan het zijn dat je een edelsteen meekrijgt die je bij je kunt dragen, een essentiële olie om te smeren, een boekentip of dat ik je een opdracht mee geef of iets anders wat vanuit de sessie naar voren komt. 

Praktische informatie

Mijn werkwijze; ik maak gebruik van een hele effectieve en zachte manier om blokkades op te sporen én op te lossen die jou in je dagelijkse leven of business belemmeren. Hiervoor maak ik gebruik van een combinatie tussen NEI therapie, energiewerk (Reiki), lichaamsgerichte en intuïtieve coaching. Stuk voor stuk fijne manieren om vanuit een diepere laag te onderzoeken wat er zich afspeelt en helder te krijgen wat jij of de situatie nodig heeft.

Doordat ik op een intuïtieve manier werk stemmen we de sessies altijd af op jou en wat nodig is, oftewel maatwerk. Dit kan ook betekenen dat de verschillende werkvormen door elkaar heen lopen tijdens een sessie of dat je met een bepaald thema wilt werken, maar er tijdens een sessie naar voren komt dat er ergens anders aandacht toe mag. Welke werkvorm wordt ingezet hangt mede af van welk thema centraal staat in de sessie, wat het meest passend is én jouw persoonlijke voorkeur.

Kijk hieronder wat het beste bij jou past;

Healing pakket

Een fijne start om nieuwe inzichten op te doen en verdieping in je persoonlijke groei te nemen. Meer rust in je hoofd én balans in je leven!

Intake van 30 minuten vooraf aan 1e sessie
3 sessies van ca. 60 – 75 minuten (online via Zoom of offline in Leeuwarden)
– Praktische handvatten en tools voor thuis om de sessies te intergeren

Incheckmomentjes (via de mail) tussen de sessies door om vinger aan de pols te houden. Wat komt er los, wat brengen de sessies te weeg?
Tussentijds support en begeleiding via de mail of WhatsApp

€595 incl. btw

Healing pakket | Intensive

Ideaal wanneer je meerdere hulpvragen hebt en de tijd wilt nemen voor jezelf en jouw persoonlijke groei. Samen werken we aan een stevige basis!

Intake van 30 minuten vooraf aan 1e sessie
6 sessies van ca. 60 – 75 minuten (online via Zoom of offline in Leeuwarden)
– Praktische handvatten en tools voor thuis om de sessies te integreren

Incheckmomentjes (via de mail) tussen de sessies door om vinger aan de pols te houden. Wat komt er los, wat brengen de sessies te weeg?
Tussentijds support en extra (audio)oefeningen via de mail of WhatsApp

Extra: systemische opstelling sessie

€1145 incl. btw

Wil je even afstemmen welk pakket het meest passend is? Stuur mij een mailtje naar info@byjantine.nl of vraag een kennismaking aan. Dan verkennen we samen je hulpvraag en kijken we welk pakket passend is en welke investering hieraan gekoppeld is.

Ben je ondernemer?
Kijk dan even hier -> Business healing

Ben je werkgever?
En zoek je een coachtraject om spanningen weg te nemen en de draagkracht van de werknemer te vergroten? Zodat zelfvertrouwen en balans toeneemt en de aandacht weer te kunnen richten op het werk en verzuim tegen te gaan? Stuur dan een mail naar info@byjantine.nl voor een afgestemde offerte.

Ik ben vaker in aanraking geweest met energiesessies, maar ik vond de healing met Jantine heel erg bijzonder.

 

Alles wat ze doorvoelde, daarna wist te vertalen in boodschappen waren raak! Sinds de healing is er een last van mijn schouders afgevallen, ik kan veel meer genieten van het moederschap. Ik voel me veel meer verbonden met mezelf, durf meer voor mezelf te kiezen en daar echt achter te blijven staan, ongeacht wat een ander daarvan vindt.

Mijn geluksgevoel is echt x100 gegaan. De negatieve emoties weet ik beter te doorvoelen, in plaats van dagenlang hierin te blijven hangen. Voelt alsof ik duidelijker op mijn netvlies heb waar het leven nu om draait en waar ik me dus wel druk om mag maken. Een heel bijzonder proces!

Renee

Wat ik merk na de NEI sessie is dat ik in situaties met veel mensen (grote groepen, een stad, musea…) minder gevoelig reageer.

 

Ik ervaar wel energie van anderen maar ik hoef en doe er niets mee. Wat heerlijk! En tijdens de NEI sessie zijn er wat laagjes weggehaald met oud verdriet. Erkennen wat er vroeger is gebeurt, liefdevol omgaan met het kleine meisje van toen en weten dat waar ik nu ben, juist de plek is waar ik nu hoor te zijn.

Tijdens de vakantie wilde ik hééééél graag mijzelf verder ontwikkelen (want hoe fijn is de vakantie periode daarvoor). En toch lukte het niet altijd. Waar ik normaal gefrustreerd zou reageren, kon ik het nu beter loslaten. Meer in het nu zijn.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de liefdevolle en krachtige vrouw Jantine die mij tijdens de sessie heeft begeleid. Met behulp van de biotensor kon je de onderliggende vraag en emoties heel goed naar voren halen. Heel erg fijn! 💖

Elvira

Heel fijn om het te kunnen hebben over persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

 

Ik kijk terug op een fijne sessie. Daarbij bevestigde het ook wel met wat je mij terug gaf, dat er veel spanning bij mijn keelgebied zat. Nu ben ik me veel bewuster over wat ik wel of juist niet uitspreek. Daarnaast merk ik echt rust in mijn hoofd.

Ik heb nu nog meer motivatie gekregen om echt te gaan voelen. Wat ik heb ik nodig? Moet het, wil ik het of geef ik iets even de ruimte? Ook dat dit een proces mag zijn die ik de tijd mag geven…

Het voelde voor mij heel ongedwongen, prettig en vertrouwd. Dank je wel ✨

Gerrianne

We gaan samen de blokkades in jouw systeem opsporen én loslaten die jou op dit moment in de weg zitten. 

{

"In 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie."

Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

Marrit

"Ik ben super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener."

Voordat ik startte voelde ik enorm veel onrust. Ik stond altijd in de 5de versnelling, alles moest van mijzelf en nam nooit eens een stapje terug. Wat ook effect had op mijn werk en kinderen.

Wat ik geleerd heb de afgelopen tijd is, dat dat stapje terug ontzettend belangrijk is, zodat je ook alles even “uit je hoofd kan zetten” i.p.v altijd maar in je hoofd de drukte te voelen. Met de handvaten die ik van jou heb gekregen, is dit mij zeker gelukt!

Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en voordat ik beslissingen neem denk ik er nu bewust over na. Hier ben ik zeker in gegroeid. Ik merk ook dat de balans die ik heb qua werk veel beter is. Ik kan mij nu weer 100% focussen op mijn werk en dat voelt heel goed. Ook merk ik dat de sfeer thuis tussen de kinderen, mij en mijn partner veel relaxter en ontspannen is, omdat ik niet meer gelijk overal vol in ga en meer bewuste keuzes maak.

De Healing sessies hebben hier ook zeker bij geholpen door even uit het hoofd te komen en naar je gevoel te luisteren. Vaak kwamen er ook emoties naar boven die ik  had “weggestopt” maar doordat dit naar boven kwam kon ik dit alsnog een plekje geven, en dit gaf mij ook verlichting.

Al met al ben ik super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener.

Jitske

"Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt en weet hier ook woorden aan te geven waardoor het heel begrijpelijk wordt.'

Het fijnste aan het traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.

Rianne

Als jij voelt dat nu het juiste moment is. Dat het tijd is om ballast los te laten en inzicht op te doen, dan nodig ik je graag uit voor een sessie.

FAQ

Hoe gaat het in zijn werk?

STAP 1 Jij kiest welk pakket op dit moment passend is (eventueel in overleg met mij) 
STAP 2 Je ontvangt na betaling een mail met de link naar mijn online agenda waarin jij een gepast moment kunt uitzoeken voor je eerste sessie + intake.
STAP 3 De sessies kan offline in Leeuwarden plaatsvinden of online via Zoom, geef even aan of je offline langskomt.

See you soon!

Hoeveel sessies zijn er gemiddeld nodig?

Wanneer je voor het eerst bij mij start, beginnen we met minimaal 3 sessies. Dit omdat we vaak te maken hebben met een opeenstapeling van blokkades doordat er meerdere thema’s met elkaar samenhangen. Dit is teveel om tijdens 1 sessie helemaal op te lossen en op te ruimen. Ook kan het zijn dat patronen opnieuw en in een verschillende vorm verschijnt, dit ligt eraan hoe hardnekkig ze zijn en op welke/hoeveel lagen ze spelen. Het kan voorkomen dat het ene pas zichtbaar wordt als het andere opgelost is en dat er daardoor meerdere sessies nodig zijn om tot de kern van het probleem te komen en verandering hierin te behalen. Sommige processen vragen nou eenmaal wat meer aandacht, omdat ze vaak ook niet pas net zijn ontstaan. 

Iedere sessie geeft je de nodige inzichten waarmee je verder kan. Je komt steeds een stap verder en steeds een laag dieper in je persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je na de eerste sessie al een enorme shift gaan ervaren (bijv. dat je je rustiger voelt, lekkerder in je vel zit, je weer meer ruimte en helderheid ervaart etc.)

Wil je weten hoeveel sessies je nodig hebt? Dit is mede afhankelijk van jouw hulpvraag en thema(s) die om aandacht vragen, wat er in jouw systeem nodig is maar ook waar jij op dit moment staat in je leven. Mocht je hier even over willen sparren, stuur me dan een berichtje via Insta of stuur mij een mailtje naar info@byjantine.nl in overleg met jou bepalen we wat voor jou het beste werkt.

Hoe ziet een sessie eruit?

Afhankelijk van je hulpvraag maak ik gebruik van een effectieve en zachte manier om snel naar de kern te gaan. Het betreft een combinatie van; NEI therapie (en de biotensor), energiewerk én coaching. Ik werk heel praktisch en lichaamsgericht. Wat wil zeggen dat we naast het gesprek ook het lichaam als ingang gebruiken om tot heldere inzichten en keuzes te komen.

Ik luister echt naar je verhaal en kijk met je mee naar waar je nu staat en waar je tegenaan loopt. We onderzoeken wat je blokkeert om ‘gewoon’ jezelf te zijn. Ontspannen én in je kracht. Je rekent af met belemmerende overtuigingen, oude patronen en emotionele blokkades.

– we gaan kijken waar jij (onbewust) tegenaan loopt.
– wat is hetgeen wat je blokkeert?
– wat is er nodig? zodat je niet vast blijft lopen.
– wat heb jij nu nodig om te groeien?
– we ruimen de emotionele lading op.
– naast inzicht krijg je ook een aantal praktische tips afgestemd op jouw proces.

 

Wat is NEI en Reiki?

Wat is NEI?
NEI (Neuro emotionele integratie) is een methode om onverwerkte ervaringen, emoties, trauma maar ook fysieke klachten en emotionele problemen op een effectieve en zachte manier aan te pakken en op te lossen. Zonder lange praatsessie gaan we de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid opsporen. Oude patronen kunnen worden verzacht en zelfs opgelost, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Oftewel, het zorgt ervoor dat je snel tot de kern van het probleem komt. Wat voor de nodige inzichten zorgt.

Wat is Reiki?
Reiki is een healingmethode waarbij disbalans wordt opgespoord op alle holistische niveaus. Een Reiki healing kun je zien als een reset van je lichaam. Het helpt je om uit je hoofd (gedachtes, angst en overtuigingen) te komen en  (onverwerkte) emoties worden geheeld en opgeruimd die aan de basis liggen van je klachten.

In een sessie is het niet nodig om oude emoties weer op te roepen, maar gaan we direct naar de trigger. Op het moment dat deze is gevonden en losgemaakt zullen je klachten verdwijnen en de balans worden hersteld. 

Zowel NEI en Reiki brengt je rust en harmonie, waardoor het een waardevolle en krachtige combinatie is om mee te werken.

Ik ben bang dat er allemaal trauma's of emoties omhoog komen

Door middel van het stellen van specifieke vragen na aanleiding van je hulpvraag,  is het mogelijk om erachter te komen wat er in het verleden is gebeurt en waar de (negatieve) emotie is ontstaan. Eenmaal opgespoord, gaan we de emotionele blokkades die in je huidige leven saboteren of blokkeren op een eenvoudige manier alsnog integreren en de emotionele lading ervan loslaten. Er zijn geen eindeloze praatsessies nodig en ook het herbeleven van de pijn of opgelopen trauma’s is niet aan de orde. Dat maakt deze manier van werken  zo prettig. Ik begeleid je op een luchtige manier door de sessie heen.

Alles wat je niet meer nodig hebt, waar je al genoeg van geleerd hebt en wat alleen maar extra bagage is, laten we los. De lading die opgeslagen ligt in je lichaam zoals opgebouwde spanning, stress, angst etc. kan tijdens de sessie wel tot ontlading komen. Niet vanuit zwaarte, maar puur vanuit ontlading. Waardoor er juist weer ruimte en stroming ontstaat voor groei en ontwikkeling en je je erna juist ook een stuk lichter zult gaan voelen.

Worden de sessies vergoed?

De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vaak is er vanuit de werkgever wél mogelijk om een traject vergoed te krijgen in het kader van een persoonlijk-, vitaliteits- of opleidingsbudget. Dit omdat gezonde, energieke en blije werknemers zorgt voor minder ziekteverzuim. 

Ben je werkgever? Dan wordt er een passende offerte gemaakt, afhankelijk van de hulpvraag. Stuur mij hiervoor een mail naar: info@byjantine.nl 

Ben je ondernemer? Kijk dan even bij de Business healing