fbpx

healing journey

terug naar je essentie, je ik, je zijn!

Loop je tegen dingen aan waar jezelf niet uitkomt? Wil je meer verbinding met jezelf én je intuïtie? Heb je behoefte aan rust en helderheid in je hoofd? Ben je bereid om blokkades (weggestopte emoties, angsten en pijn) de ruimte te geven, maar heb je daar hulp bij nodig?

De Healing Journey helpt je om een diepe verbinding te maken met jezelf, uit je verhalen te stappen én jezelf te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal & fysiek niveau.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

alles zit al in je

jij bent goed genoeg!

Gevoelens van onrust, frustratie, stress, emoties all over the place, vage lichamelijke klachten en het idee dat er iets niet helemaal klopt zijn een uitnodiging aan jou om te luisteren. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Het vraagt je om te stoppen met nóg langer doorgaan en ‘aan’ staan, te forceren en te pushen. Maar thuis te komen. Thuis bij jezelf.

Terug naar je essentie en daarin los te laten wat je niet meer nodig hebt zoals ‘oude shit’ uit het verleden, zodat het niet meer je toekomst bepaald. Het is namelijk de bedoeling om jezelf te accepteren en te omarmen om wie jij bent. De mooie en minder mooie kanten, inclusief je flaws en imperfecties. Maar juist óók je eigen unieke kwaliteiten, talenten en expertise.

Jij mag je weer herinneren wie je in essentie al bent en gaan voelen wat je écht verlangt! Niet langer de blokkades negeren waar je tegenaan loopt, maar ze juist oplossen zodat je lichaam en geest weer samenwerken. Je aandacht intuïtief te verleggen van alles buiten je, naar binnen in jouzelf. Daar waar je kracht en kwetsbaarheid zit.

Jezelf Zijn is genoeg!

Je hoeft niemand te worden, alleen te ontdekken wie je bent…

het is tijd

om thuis te komen bij jezelf!

Niet door nog langer je gevoelens en blokkades te negeren, maar aandacht te besteden aan wat je lichaam je voor signalen geeft. Waardoor je meer in verbinding komt met jezelf.

It’s time to heal en bewust te kiezen waar je aandacht en energie naartoe gaan. Zodat gevoelens van onrust, spanning en angst, ruimte maken voor rust, vertrouwen en innerlijke vrijheid.

Tijdens de healing journey begeleid ik jou bij het thuiskomen bij jezelf. Samen gaan we de diepte in; voelen, gronden, loslaten en helen.

 Voor wie is de healing journey? 

De healing journey is niet voor iedereen! Healing vraagt van jou om eerlijk, oprecht, liefdevol en volwaardig naar jouw unieke zelf te kijken. Het vraagt ook wel wat innerlijk werk en schaduwkanten aankijken. Er zullen groeipijnen zijn. En tegelijkertijd gaat het je zoveel opleveren. Innerlijke rust, vervulling, gelukkig voelen, de diepere verbinding met jezelf. Puzzelstukjes die op hun plaats vallen…

De Healing journey is voor jou als jij:

$

Wilt leren om in momenten van onrust weer terug in verbinding te komen met jezelf. Uit je hoofd, terug naar jezelf. 

$

Jezelf op een dieper level wilt leren kennen en begrijpen

$

Nu al wel (deels) bewust bent van je patronen, maar er in je dagelijks leven niet echt iets verandert.

$

Jezelf gaandeweg wat bent kwijtgeraakt en een innerlijke drive hebt je “zelf” te (her)vinden

$

Een groot verlangen hebt om meer diepgang, betekenis én vervulling in het leven te vinden

$

Je ergens diep van binnen herinnert dat je een missie hebt, ook al weet je misschien nog niet wat deze precies inhoudt

$

Bereid bent om eerlijk, oprecht én liefdevol naar jezelf en je emoties te kijken

We gaan terug naar jouw essentie. Je krijgt precies dat wat jij nodig hebt en wat jou nu verder gaat helpen.

aanbod

kies wat bij je past

1-op-1 healing sessie

 • Een losse healing sessie van 1,5 uur.
 • Vooraf ontvang je een vragenlijst in je mailbox ter voorbereiding op de sessie.
 • Coaching & healing toegespitst op jouw proces.
 • 147 excl btw

Je kan direct een sessie boeken. Je ontvangt vervolgens de link naar mijn online agenda zodat jij je sessie in kan plannen op een moment dat het jou past. 

1 op 1 Healing Journey

De healing journey is een ontwikkelingsproces waarbij je jezelf op dieper niveau leert kennen. Je leert om meer vanuit intuïtie te leven en minder vanuit angst en je hoofd. Samen gaan we de diepte in; voelen, gronden, loslaten en helen.

  • We starten met een kennismakingsgesprek
  • Je ontvangt vervolgens 4 sessies (90 minuten) verdeeld over 8 tot max. 10 weken
  • Tussen de sessies door is er mogelijkheid voor coaching en begeleiden via WhatsApp en e-mail
  • Een transformerend traject met persoonlijke begeleiding
  • Live sessies in Leeuwarden én/of online sessies via Zoom.
  • We doen samen visualisaties, schaduwwerk, spiegelwerk, innerlijkkind werk, Reiki healing… Maar net wat nodig is.
  • Thuisoefeningen ter ondersteuning van jouw proces.
  • 997 excl. btw
   (betaling in termijnen mogelijk)

 Ervaringen van andere vrouwen 

7

Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

Marrit

Via Instagram vond ik Jantine doordat Reiki mijn aandacht trok. Ik heb contact met Jantine gezocht en we hebben een fijn oriënterend gesprek gehad. Het stemmetje in mijn hoofd vroeg nog even of ik het wel moest doen maar ik besloot 3 sessies (op afstand) te doen.

Ik heb het als heel bijzonder ervaren, want waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat, heb ik nu na de 3 sessies meer rust en acceptatie van de situatie, van waaruit ik kan groeien.

Daarnaast heb ik geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren ipv. altijd op ratio te gaan. Al met al is dit een belangrijk punt in mijn proces geweest, waar ik Jantine heel dankbaar voor ben.

Aukje

Het is nu woensdag en de (nieuwe) energie die ik mag verwelkomen wordt steeds voelbaarder. Het voelt alsof het vuurtje in mij weer op volle kracht draait en ik loop met een grote glimlach op mijn gezicht.

De sessie zelf was super fijn, Jantine is iemand die op een fijne manier je een spiegel voorhoudt en je nieuwe inzichten geeft. Zo had ik sommige dingen nog niet bekeken. Daarnaast voel ik dat ik ook weer wat meer in mijn vrouwelijke energie zit. Ze heeft mij letterlijk uit de ‘gaan, gaan gaan’ stand gehaald, daardoor ontstaat er nu in mijn hoofd en gevoel ruimte voor andere dingen. Daarnaast heeft Jantine zelf een fijne energie, ze biedt ruimte aan jou om je verhaal te doen, maar voelt en ziet ook wat er niet gezegd wordt. Daardoor super waardevol om deze sessie te hebben gedaan!

Anne-Floor

Voordat ik startte voelde ik enorm veel onrust. Ik stond altijd in de 5de versnelling, alles moest van mijzelf en nam nooit eens een stapje terug. Wat ook effect had op mijn werk en kinderen.

Wat ik geleerd heb de afgelopen tijd is, dat dat stapje terug ontzettend belangrijk is, zodat je ook alles even  “uit je hoofd kan zetten” i.p.v altijd maar in je hoofd de drukte te voelen. Met de handvaten die ik van jou heb gekregen, is dit mij zeker gelukt!

Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en voordat ik beslissingen neem denk ik er nu bewust over na. Hier ben ik zeker in gegroeid. Ik merk ook dat de balans die ik heb qua werk veel beter is. Ik kan mij nu weer 100% focussen op mijn werk en dat voelt heel goed. Ook merk ik dat de sfeer thuis tussen de kinderen, mij en mijn partner veel relaxter en ontspannen is, omdat ik niet meer gelijk overal vol in ga en meer bewuste keuzes maak.

De Reiki sessies hebben hier ook zeker bij geholpen door even uit het hoofd te komen en naar je gevoel te luisteren. Vaak kwamen er ook emoties naar boven die ik  had “weggestopt” maar doordat dit naar boven kwam kon ik dit alsnog een plekje geven, en dit gaf mij ook verlichting.

Al met al ben ik super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener.

Jitske

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durf ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen! Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

Ruimte  vrijheid = kracht én energie

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens een sessie gaan we eerst even kort na hoe de weken ervoor zijn geweest, aandachtspunten die belangrijk zijn, thema’s die er spelen. Vervolgens mag je comfortabel op de behandelingtafel gaan liggen. Je krijgt een kleedje over en ik sta naast je om jouw sessie te begeleiden en de healing te faciliteren. Tijdens de healing kun je van alles ervaren; weerstand, spanning, emoties met uiteindelijk een diepe ontspanning die door velen wordt ervaren als een diepe rust, een leeg hoofd, dankbaarheid, lichter etc. Na de healing is er nog ruimte voor coaching / nabespreking en bespreken we welke stappen je kunt zetten om verder te werken aan jouw proces.

Tijdens een online sessie meeten we via Zoom en zal ik de healing op afstand faciliteren (zie vraag: wat is het verschil tussen en online en offline sessie)

Is dit iets voor mij?

Triggert Reiki, healing en het thema; verbinden met jezelf jou? Merk je dat je nieuwsgierig bent? Dan word je nu waarschijnlijk uitgenodigd.  

Je doet al veel op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit is je niet onbekend. Je houdt van de diepere lagen, maar je vind het vooral fijn om dingen te proberen die je helpen om naar een volgend level te brengen. 

Misschien zijn er bepaalde patronen die ervoor zorgen dat je niet verder komt in je proces of business; gedachten waar je tegenaan loopt of iets wat je belemmert, maar je kunt er niet helemaal je vinger opleggen wat het is. Daar kan de healing journey je bij helpen. 

Wat doe jij tijdens de sessie?

Tijdens een sessie combineer ik coaching met healing zodat we naast mentaal ook op gevoelsniveau aan de slag gaan. Ik faciliteer en begeleid de healing en ik creëer een veilige, vertrouwde space. Ik stem af en help je in jouw proces en daarin doet de energie haar werk. Tijdens de sessies begeleid ik je naar de diepere lagen in jezelf maar ook door weerstand, angst of emotie. Na de sessie bespreken we jouw proces en geef ik je tools en inzichten die je verder helpen.

Wat is het verschil tussen een online en offline sessie?

De online sessie is vrijwel gelijk aan de offline sessie. Soms duurt deze iets korter (een afstandshealing is vaak korter), maar niet minder bijzonder en efficiënt. Tijdens een online sessie zien we elkaar via Zoom zit jij in je eigen vertrouwde omgeving. Tijdens een online sessie kunnen we er ook voor kiezen om gedurende de healing Zoom even af te sluiten en nadien weer via Zoom na te bespreken. Het verschil met een offline sessie is dat we niet fysiek in dezelfde ruimte zijn en ik je i.p.v een fysieke healing, een afstandhealing geef.

Ik weet niet of NU het juiste moment is...

Als je twijfelt plan dan hier je match gesprek in. Dan kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou. Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business? Ik wil namelijk niet dat jij je beslissing puur laat afhangen van het geld of de ‘ja maars’ die je in je koopbesluit tegen komt, want die weerstand vanuit je hoofd kan er altijd zijn. Belangrijkste vind ik dat je een keus maakt vanuit je gevoel, vanuit het gevoel van HELL YES! dit voelt goed, ook al kan ik het niet rationeel verklaren en vind ik het spannend….

 Spontane reacties 

7

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine