.

HOE HET WERKT:

1. Jij vult de vragenlijst onderaan de pagina in. Vervolgens ga ik op jou afstemmen – tune in op jou, je energie en die van je business. Waar sta je nu, waar wil je heen én wat staat er in de weg? Dit vertaal ik naar een persoonlijke boodschap aan jou van ca. 10 minuten.

2. In de video neem ik je mee in wat ik doorkrijg + wat op dit moment je allergrootste blokkade is én wat je hierin mag en kan doen, ook meet ik met de biotensor uit wat jij als persoon nodig hebt ter ondersteuning – zodat het meer kan gaan stromen op alle vlakken in je leven.

De video geeft je helderheid in wat je nu nog onbewust blokkeert en welke stap je hierin mag gaan zetten, waar jij je kracht nóg meer kan pakken en je ‘energielek’ kan dichten, waardoor jij steviger staat en met je mooie bedrijf naar dat volgende level kan groeien. Want wanneer jij weet wat jou saboteert en wat jou verder gaat helpen – kunnen puzzelstukjes klikken. Dan ontstaat er diep vertrouwen jezelf en ga je moeiteloos stappen voorwaarts zetten vanuit een ijzersterke basis, de juiste energie en krachtige mindset!

3. Wat ik jou hiermee wil geven is een stem aan je onderbewustzijn. Want alle antwoorden zitten gewoon al in je, dus hoe fijn als je inzicht krijgt in wat je ergens waarschijnlijk al wél weet, maar nu nóg niet bij kan✨

REACTIES

van anderen

“Dit is echt een cadeautje!

Jantine sloeg met haar afstemming en videoboodschap de spijker op z’n kop. Ze gaf woorden aan mijn innerlijke proces van de afgelopen periode. Dit gaf me hiermee de bevestiging die ik blijkbaar nodig had en het zetje om een knoop door te hakken. Hierdoor kon het weer gaan stromen.”

Sanne

soulster

“Helemaal raak!

Ik vond het onwijs gaaf om de boodschap te ontvangen! Helemaal raak en het gaf zo mooi aan waar ik me op mocht focussen.
Jantine is super goed in het afstemmen op je energie en weet daar precies de dingen uit te halen die je mag horen. Super waardevol dus!”

Jeanine

zachterzijn.nl

“Ik kan niet anders zeggen dan: spot on!

De persoonlijke boodschap van Jantine heb ik als enorm waardevol ervaren. Het was een spiegel, een bevestiging en een geruststelling in 1. Soms weet je dingen wel, maar is het fijn als iemand anders er woorden aan geeft. Jantine had die woorden voor mij en het was precies wat ik nodig had!

Rebecca

studiostrt.nl

“Alles wat je vertelde klopt aan alle kanten.

Lieve Jantine, ik heb vandaag nog eens naar de videoboodschap zitten luisteren. Alles wat je vertelde klopt gewoon aan alle kanten. Er was niets wat ik niet herkende. Vrijdag had ik hem natuurlijk ook al geluisterd en het grappige was dat ik gisteren ineens een paar dingen doorkreeg hoe mijn business aan te gaan pakken waarschijnlijk speelde de kundalini sessie van vrijdagavond ook wel mee. Ik vond het in ieder geval heel waardevol en heeft mij meteen in beweging gebracht. Dank je wel 🙏🤎

Chantal

NEI therapeut

Het is bizar hoe fijn Jantine kan intunen op waar jij nu staat.

Het video bericht was zo kloppend en heb het een aantal keer teruggeluisterd. Even terughoren wat ik terug gespiegeld krijg. Geeft precies dat zetje dat je soms even nodig hebt!”

Esmeralda

Milennial mindset coach

he hoi!

        Jantine hier

GECERTIFICEERD HOLISTISCH & NEI THERAPEUT | REIKI MASTER TEACHER | LIFE COACH

Ik heb een unieke kracht, noem het een 6e zintuig – dat wanneer we heel even praten en wanneer ik op jou & je business afstem – binnen no time de vinger op de zere plek weet te leggen. Ik voel meteen waar jij nog blokkeert en zie óók waar jouw potentieel zit, hoe jij kan groeien en wat er mogelijk is voor jou. Je gaat hierdoor meteen verschil ervaren in je eigen energie – je blijft niet langer hangen in de HOE of WAT, maar het zet jou (positief) in beweging.

Het is voor mij een feestje om persoonlijke intuïtieve boodschappen te geven. Waar de één bevestiging ontvangt, wordt de ander diep geraakt. Knopen worden doorgehakt, oude opgeslagen emoties uit het onderbewustzijn geheeld, inzichten worden opgedaan, business ideeën ontstaan, puzzelstukjes klikken in elkaar…

Er komt letterlijk het nodige in beweging. En I love it! Vul hieronder de vragenlijst en ontvang een persoonlijke boodschap van moi!

Liefs Jantine

REACTIES

van anderen

VUL ONDERSTAANDE VRAGEN ZO EERLIJK EN CONCREET MOGELIJK IN

Vind je het leuk om een gratis call in te plannen, waarbij we direct een deep-dive maken in jou & je business(groei) - en je gelijk inzichten en handvatten ontvangt op de thema's die nu bij je spelen? (want daar ligt je allergrootste groei!) ⚡🔥

4 + 1 =

Na het invullen van deze vragen ontvang je een persoonlijk berichtje via Instagram of mail met de resultaten én tips die specifiek op jou zijn afgestemd.