HE BEWUSTE ONDERNEMER!

krijg inzicht in jezelf én je groei potentie!

De basis van je bedrijf staat, je hebt klanten en draait een leuke omzet. Maar je voelt dat er meer uit jezelf én je bedrijf te halen is – maar op de een of andere manier komt het er niet uit. De ene keer ben je súper actief in je business, heb je mega veel ideeën, maak je veel stories – maar er hoeft maar IETS te gebeuren in je leven en je bent weer uit die fijne flow. Waardoor je soms het gevoel hebt all over the place te zijn, omdat er vervolgens weinig uit je handen komt. Frustieee!

Daarnaast ben je ook gewoon moeder, vrouw van – en vind je privé nog zoveel belangrijker dan welke omzet dan ook. Tegelijkertijd ben je óók een vrouw met een missie. Een missie die je – als je in alignment bent, tot in je tenen voelt! Hier zit je vuur dat je het gevoel geeft dat alles mogelijk is, waardoor je iedere dag opnieuw stappen zet om te groeien als persoon, als coach en als ondernemer. Vanuit jouw holistische visie snap jij als geen ander dat naast een goede strategie en praktische stuk van het ondernemen, jouw eigen basis minstens zo belangrijk is om te groeien én bent bereidt hier naar te kijken, hoewel je je soms nog verschuilt achter ‘eerst nog even die opleiding en dan…’, ‘eerst je website nog even en dan…’, ‘eerst je kids, partner, klanten etc. en dan…’

Maar je hebt een diep innerlijk verlangen om dat vuurtje weer helemaal te voelen. Lekker in je vel. Een ijzersterke mindset en diep vertrouwen in jezelf én het leven wanneer je weer eens groter denkt en doelen stelt – die je omgeving niet altijd begrijpt. Letterlijk stevig staan, want je wil je niet langer tegen laten houden door overtuigingen, angsten, onzekerheden, vermoeidheid of patronen zoals perfectionisme, uitstelgedrag etc. Want jij wil anderen inspireren, motiveren en in beweging zetten – en écht een verschil maken!

Jij bent er zo klaar mee om jezelf klein te houden en onbewust te saboteren en bent bereid de stappen te zetten…

 

ELKE MAAND GEEF IK 3 GROWTH SCANS CADEAU

Je kunt je inschrijven t/m de laatste dag van de maand waarna ik 3 personen selecteer waarvoor ik een persoonlijke video boodschap opneem van ca. 10-15 minuten.

 

Hoe het werkt;
1. Jij vult de vragenlijst onderaan de pagina in. When you are the lukcy one, dan ga ik op jou afstemmen, tune in op jou, je energie en die van je business. Waar sta je nu, waar wil je heen én wat staat er in de weg? Dit vertaal ik naar een persoonlijke boodschap aan jou.

2. In de video neem ik je mee in wat ik doorkrijg + wat op dit moment je allergrootste blokkade is én wat je hierin mag en kan doen, ook meet ik met de biotensor uit wat jij als persoon nodig hebt ter ondersteuning – zodat het meer kan gaan stromen op alle vlakken in je leven.

De video geeft je helderheid in wat je nu nog onbewust blokkeert en welke stap je hierin mag gaan zetten, waar jij je kracht nóg meer kan pakken en je ‘energielek’ kan dichten, waardoor jij steviger staat en met je mooie bedrijf naar dat volgende level kan groeien. Want wanneer jij weet wat jou saboteert en wat jou verder gaat helpen – kunnen puzzelstukjes klikken. Dan ontstaat er diep vertrouwen jezelf en ga je stappen voorwaarts zetten vanuit de juiste energie en een krachtige mindset!

3. Wat ik jou hiermee wil geven is een stem aan je onderbewustzijn. Want alle antwoorden zitten gewoon al in je, dus hoe fijn als je inzicht krijgt in wat je ergens waarschijnlijk al wél weet, maar nu nóg niet bij kan✨

Dit is echt een mooi cadeau voor jezelf! Jantine sloeg met haar afstemming en videoboodschap de spijker op z’n kop. Ze gaf woorden aan mijn innerlijke proces van de afgelopen periode. Dit gaf me hiermee de bevestiging die ik blijkbaar nodig had en het zetje om een knoop door te hakken. Hierdoor kon het weer gaan stromen.

Sanne

soulster.nl

Ik kan niet anders zeggen dan: spot on! De persoonlijke boodschap van Jantine heb ik als enorm waardevol ervaren. Het was een spiegel, een bevestiging en een geruststelling in 1. Soms weet je dingen wel, maar is het fijn als iemand anders er woorden aan geeft. Jantine had die woorden voor mij en het was precies wat ik nodig had!

Rebecca

studiostrt.nl

Ik vond het onwijs gaaf om de boodschap te ontvangen! Helemaal raak en het gaf zo mooi aan waar ik me op mocht focussen.
Jantine is super goed in het afstemmen op je energie en weet daar precies de dingen uit te halen die je mag horen. Super waardevol dus!

Jeanine

zachterzijn.nl

Lieve Jantine, ik heb vandaag nog eens naar de videoboodschap zitten luisteren. Alles wat je vertelde klopt gewoon aan alle kanten. Er was niets wat ik niet herkende. Vrijdag had ik hem natuurlijk ook al geluisterd en het grappige was dat ik gisteren ineens een paar dingen doorkreeg hoe mijn business aan te gaan pakken waarschijnlijk speelde de kundalini sessie van vrijdagavond ook wel mee. Ik vond het in ieder geval heel waardevol en heeft mij meteen in beweging gebracht. Dank je wel 🙏🤎

Chantal

NEI therapeut

Het is bizar hoe fijn Jantine kan intunen op waar jij nu staat. Het video bericht was zo kloppend en heb het een aantal keer teruggeluisterd. Even terughoren wat ik terug gespiegeld krijg. Geeft precies dat zetje dat je soms even nodig hebt!

Esmeralda

Millennial mindset coach

he hoi!

        Jantine hier

GECERTIFICEERD HOLISTISCH & NEI THERAPEUT | REIKI MASTER TEACHER | LIFE COACH

Het is voor mij een feestje om persoonlijke video’s met intuïtieve boodschappen te mogen maken! Waar de één bevestiging ontvangt, wordt de ander diep geraakt. Knopen worden doorgehakt, oude opgeslagen emoties uit het onderbewustzijn geheeld, inzichten worden opgedaan, business ideeën ontstaan, puzzelstukjes klikken in elkaar…

Er komt letterlijk het nodige in beweging. En I love it!mVul hieronder de vragenlijst in en wie weet ontvang jij ook een persoonlijke boodschap van moi!

Liefs Jantine

JE KUNT JE AANMELDEN DOOR ONDERSTAANDE VRAGEN IN TE VULLEN

4 + 14 =

Je ontvangt een persoonlijk berichtje via Instagram als ik voor jou aan de slag ga.