STROOMT HET NIET? IS ER IETS UIT BALANS? LOOP JE VAST?

laten we kennismaken

Merk je op dat je veel in je hoofd zit, je spanning bij je schouders ervaart, sta je aldoor ‘aan’ en maakt het je onrustig… Heb je het gevoel dat je vast loopt op persoonlijk vlak of stroomt het minder lekker in je business? Die onrust, weerstand, mindf*ck, emoties all over the place… het zijn signalen dat je bent afgedwaald van jouw basis, jouw innerlijke kracht én jouw pad.

Wacht dan ook niet tot het als vanzelf anders wordt, maar laten we samen kijken wat dit van jou vraagt.

Overweeg jij mij als mentor? Dan starten we altijd met een gratis kennismaking. Tijdens dit gesprek kijken we wat er om jouw aandacht vraagt, is er ruimte om je vragen te stellen en haal je al de nodige inzichten uit het gesprek. Vanaf daar kijken we samen verder of een samenwerking een logische vervolgstap is voor jou.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

MIJN VISIE

Als mentor begeleid ik je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf. Naar de diepere lagen door blokkades, overtuigingen en patronen heen, zodat je  je eigen behoeften weer kan zien en je intuïtie beter kunt horen. Tijdens de sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt.  Loskomen van externe verwachtingen, ‘hoe het hoort’ en allerlei moetjes. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis, terug naar de basis. Jijzelf!

Jij bent dé basis

We kijken naar wie jij bent als mens, als vrouw, als ondernemer. Wie ben jij voorbij alle rollen die je te vervullen hebt? Wat is belangrijk voor jou en de wereld om  je heen? Waar word jij écht gelukkig van? Want ik ben ervan overtuigd dat alles begint bij jou!

Vind je eigen kracht terug

Vertragen, verstillen en weer verbinden met jezelf. Jouw kracht, jouw basis! Zodat er ruimte ontstaat voor die vrouw in jou die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie. Want jij verdient het om je goed te voelen en jezelf te zijn, het leven volop te (be)léven vanuit rust, vertrouwen en stevigheid.

Laat oude sh*t los

We dragen allemaal een rugzakje met ons mee gevuld met; ervaringen, emoties, pijn en overtuigingen. Samen ontdekken we wat er in jou speelt en om aandacht vraagt. Zit er ergens iets vast of merk je op dat iets uit balans is? Die blokkades sporen we op en laat je los, zodat er een last van je schouders valt en jij je lichter en vrijer voelt!

Krijg grip op je situatie

Want weet je.. Het valt te leren. Of nou ja: je kunt leren om de regie te krijgen over je balans. Je kunt leren om meer controle te krijgen over je energie. Je kunt leren om vaker nee te zeggen en je grenzen te bewaren. Om je minder schuldig te voelen. Minder een perfectionist te zijn. Meer te genieten en meer te leven in het nu.

jouw leven, jouw keuze

VERBINDER | HEALER | REIKI TRAINER | VISIONAIR

mijn manier van werken

Mijn kracht is dat ik razendsnel de vinger op ‘de zere plek’ weet te leggen. Datgeen waar jijzelf even niet bij komt. Ik voel waar het vast zit, wat er nodig is én haal meteen de zware lading voor je weg zodat er een last van je schouders valt.

Als mentor, coach ik vanuit mijn intuïtie wat zorgt voor de meest mooie inzichten die je met je hoofd niet had kunnen bedenken. Met de rust die ik van nature over me heb; bied ik jou ruimte en veiligheid om tot inzicht te komen, je uit te spreken, te helen en de antwoorden in jezelf te vinden. Ik beleid je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf, voorbij alle ruis, moetjes en hersenspinsels.

Ik luister, bevraag en spiegel jou en geef jou op mijn eigen positieve wijze de handvatten en inzichten die bij gaan dragen aan jouw persoonlijke groei.

Ik zie dit proces als iets heel belangrijks en waardevols voor nu, maar ook voor de toekomst. In dit proces zit ik op de bijrijdersstoel tijdens onze reis samen. Ik ben de navigator, de cheerleader, de steunpilaar, de spaceholder. Degene naar wie je kunt kijken als je het even niet meer weet, met wie je successen kunt delen, aan wie je richting kunt vragen en met wie je goede gesprekken kunt voeren onderweg

 

GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·  GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · PLEZIER · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·

,Voor wie is dit gesprek?

 
 Voor jou, voorbij alle rollen die je vervult.
Je bent iemand die het allemaal graag goed doet voor een ander, je hebt een relatief druk bestaan en hebt afgelopen jaren ook de nodige kennis en ervaring opgedaan als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Ergens weet je weet je wel hoe het werkt, maar toch lukt het je maar niet om het ook voor jezelf toe te passen in je dagelijkse leven. Je bent dan ook niet op zoek naar een groepsprogramma of nog meer kennis, maar heb je de behoefte dat iemand met je meekijkt. Naar jou, als persoon, als vrouw, als moeder en misschien wel ondernemer. Juist nu in deze levensfase heb je de behoefte om ruimte te hebben voor wat écht belangrijk voor je is en meer te doen waar je echt gelukkig van wordt, maar dan zonder dat schuldgevoel en het idee ergens tekort te schieten.

Je hebt de behoefte om meer jouw eigen pad volgen, doen wat voor jou klopt en loskomen van hoe ‘het hoort’ en sociaal wenselijk is. Ergens voel je al wel dat er iets aan zit te komen. Een shift, een doorbraak, vernieuwing. En wow, dit punt brengt nogal de nodige gedachten, emoties en oude sh*t naar boven. Deze blokkades remmen én belemmeren jouw nu nog in je proces van groei. En ondanks dat je het altijd heel goed zelf kunt, weet je nu dat jijzelf stappen te zetten hebt.

Je bent bereid om een deep-dive te maken in jezelf om te ontdekken wat jou remt, wat er vast zit op de diepere lagen en blokkades weg te laten halen zodat alles weer vrijuit kan stromen. Waardoor er een last van je schouders valt en jij je weer kan richten op wat écht belangrijk is voor jou!

 

Wil je graag kennis maken?


Beantwoord dan de volgende vragen. Zodra je op versturen klikt kun je in mijn online agenda een dag en tijdstip uitkiezen voor onze afspraak. De sessie is geheel vrijblijvend in te plannen.  

12 + 13 =

"In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie."

Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

Marrit

"In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt."

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen!Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

"Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen."

Jantine is veel meer dan een (business)coach! Ze is een liefdevolle gids die je bij de hand neemt op jouw pad. Voor mij is het super helpend dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen.

Ze voelt aan wat nodig is en heeft veel wijsheid en rust over zich. Jantine heeft veel kennis over alles wat er komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf/ praktijk, maar kan vooral goed intunen op het menselijke stuk; gedachten en gevoelens die er op dat moment zijn. De healings zijn een hele fijne aanvulling! Soms zijn er even geen woorden nodig, maar is het helpend om de energie weer te laten stromen om zo weer te voelen wat belangrijk is!

Karin

“Jantine komt snel tot de diepere laag en liet mij zien wat ik zelf nog niet zag, super waardevol!”