fbpx

Let’s  connect

Wil jij graag serieus aan de slag, loslaten wat je niet meer nodig hebt en wil je graag je business laten groeien, maar loop je daarin vast?

Mijn missie is om ondernemers zoals jou, te begeleiden in het thuiskomen in jezelf. Uit dat mooie hoofd van je – weg van alle ruis en hoe je alles zou moeten doen – terug naar de essentie. Jijzelf! Want alles zit al in je en wanneer jij jouw missie tot in je tenen kan voelen, kan je vol vertrouwen gaan doen waar jij goed in bent, namelijk; een ander helpen groeien met jouw expertise, kennis en ervaringen.

Zodra jij kiest voor innerlijke groei en de beschermlaagjes afpelt die nu nog tussen jou als mens én dat wat jij naar buiten laat zien staat, dan groeit je business met je mee!

Tijdens een mini sessie gaan we samen kijken wat er tussen jou en je groei in staat. Ik ga je intuïtief coachen waarbij naast concrete tips, ik je ook op gevoelsniveau teach. Het gesprek vindt plaats via Zoom en duurt een half uur tot drie kwartier. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

De onderstaande vragen helpen mij alvast een beeld bij jou en je business te krijgen. Zou je deze voor mij in willen vullen? Ik ben namelijk erg benieuwd naar jou!

Na het invullen van dit formulier, neem ik contact met je op en plannen we een datum en tijdstip voor het gesprek in. Ik kijk uit naar je antwoorden. Deze blijven uiteraard tussen ons.

  • Het gesprek is vrijblijvend, maar mocht de match er zijn en ik voel dat ik je verder kan helpen, dan zal ik dit ook aangeven en je vertellen hoe ik je verder zou kunnen helpen.
  • Maandelijks stel ik 2 gratis sessies beschikbaar. Ik maak een selectie uit de aanmeldingen die ik binnenkrijg, zodat ik ook met die vrouwen spreek die ik daadwerkelijk kan helpen. Nadat ik jouw aanvraag heb ontvangen, laat ik je per mail weten of jij geselecteerd bent voor de gratis sessie. 

ervaringen

Tijdens de waardevolle mini sessie met Jantine kreeg ik inzicht hoe ik mezelf had klem gezet en hoe ik mijzelf vast hield in beperkende overtuigingen. Logisch dat de energie wegliep, want ik had vrijwel geen oplaad momenten! Jantine heeft mij geholpen om de antwoorden in mijzelf te vinden, door de juiste vragen te stellen.

Ik ging het gesprek met spanningshoofdpijn in, maar kwam er met frisse energie weer uit. Ik weet nu hoe ik grip kan krijgen en houden op mijn eigen energielevel in deze nieuwe situatie. Na afloop kreeg ik een terugkoppeling van het gesprek per mail; ideaal om af en toe terug te kunnen lezen welke tips ook al weer uit het gesprek kwamen. Wanneer je het gevoel hebt dat je even de weg terug moet vinden in jezelf, raad ik je echt aan om een gesprek met Jantine in te plannen.

Jennifer

Toegepast psycholoog, mevrouwdebas.nl

Vanochtend een SUPERfijn gesprek gehad met Jantine. Wat een fijn mens zeg!! Heel intuïtief, warm, open, vriendelijk en betrokken. Ik voel me helemaal WOW nu, vol zelfvertrouwen en bewust van mijn pad! Ik raad het iedereen aan om met haar in gesprek te gaan. Zo mooi hoe je, allebei aan de andere kant van Nederland, energie kunt uitwisselen!

Jantine, je bent een topvrouw, dankjewel voor dit geweldige gesprek. Het zal me altijd bijblijven, hoe jij in zo’n korte tijd, precies tot de kern kan komen. 😘

Karien

Na een eerlijk, heerlijk gesprek met Jantine is er veel in werking gezet in mijzelf. Mooie inzichten, bewustwording, richting en bevestiging ❤️ Het was alsof er puzzelstukjes op de plaats vielen, waardoor ik ineens nieuwe mogelijkheden ontdekte. Als jij het gevoel hebt dat je ‘vast zit’, mag ik jou dan van harte een gesprek met Jantine aanraden! Een geweldige, fijne vrouw die misschien ook jou weer op weg kan helpen.

Martine

energie werker, regenboogvlinder.com

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine