LET’S CONNECT

laten we kennismaken!

Ervaar je wisselende lichamelijke signalen (zoals bijv. spanning, onrust, druk hoofd), loop je vast op persoonlijk vlak of stroomt het niet lekker in je business? Die onrust, weerstand, wrijving, stagnatie… het zijn signalen dat er iets om jouw aandacht vraagt. Wacht dan ook niet tot het als vanzelf anders wordt, maar laten we samen kijken wat dit je te vertellen heeft.

Ik geloof erin dat het allemaal bij jou begint; als jij er minder lekker in zit, veel in je hoofd zit, het idee hebt dat je jezelf aan het pushen bent, twijfelt aan je aanbod, aan wat je te brengen… dan gaat het veel minder stromen in je leven en business. Super logisch!

Tijdens dit gesprek stem ik mij af op jou en je business, om vervolgens samen een laagje dieper te kijken. De sessie geeft je direct helderheid en focus in wat jou verder gaat helpen. Time to move forward!

.

 

 

 

 

 

 

 

.

.Je kan nog zo hard werken aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met strategieën implementeren. Maar als jij niet lekker in je vel zit, je energie uit balans is, opmerkt dat je weer in een fase zit van jezelf pushen, veel in je hoofd zit of tegen dingen aanloopt op persoonlijk, business of praktisch vlak… Dan vraagt dit om iets anders van jou. 

Het is super waardevol te kijken waar het in jou blokkeert. Want als jij ruimte maakt om te groeien, patronen te helen en je leven én business in balans te brengen met jezelf, jouw behoeften en dat wat voor jou écht belangrijk is, dan ga je merken dat je bedrijf als vanzelf met je meegroeit. Sneller dan je denkt!

MIJN MANIER

van werken

Als mentor, coach ik vanuit mijn intuïtie (that’s where the magic happens) en bied ik jou ruimte en veiligheid om te helen, tot inzicht te komen, je uit te spreken en de antwoorden in jezelf te vinden. Met mijn coaching begeleid in jou terug in verbinding met jezelf, voorbij alle ruis. Ik bevrijd je van angsten,  belemmeringen en overtuigingen zodat je doorbraken maakt en alles weer gaat stromen op persoonlijk en zakelijk vlak.

Ik luister, bevraag en spiegel jou en geef jou op mijn eigen positieve wijze de handvatten en inzichten die bij gaan dragen aan jouw groei.

Ik zie dit proces als iets heel belangrijks en waardevols voor de rest van je leven. Het is geen quick fix, omdat een transformatie gepaard gaat met pieken en dalen – en alleen vanuit vertraging kun je voelen – en als je controle loslaat, ontstaat er richting én groei…

 

GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·  GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · PLEZIER · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER · GROEI · VERBINDING · TRANSFORMATIE · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · PLEZIER ·

,Voor wie is deze sessie?


Voor de vrouw achter haar business!
De basis van je onderneming staat maar je voelt dat er nog meer in zit. Je bent niet op zoek naar een groepsprogramma of cursus, maar iemand die met JOU meekijkt naar je huidige situatie. Nu meer dan ooit heb je behoefte aan een fijne work & life balance. Daarnaast bent je wel klaar met zoveel moeten en marketingtrucjes toepassen. Je wil graag meer jouw eigen pad volgen, doen wat voor jou klopt en loskomen van hoe ‘het hoort’ en te volgen wat voor jou stroomt. Ergens voel je dat er iets aan zit te komen. Een shift, een doorbraak, vernieuwing. En wow, dit punt brengt nogal de nodige gedachten, emoties en oude sh*t naar boven die jou nu nog remmen én belemmeren in jouw proces van groei. Ergens weet je al wel dat je stappen te zetten hebt.

Je bent bereid om een deepdive te maken in jezelf en je bedrijf om te ontdekken wat jou remt, wat er vast zit op de diepere lagen en blokkades weg te laten halen zodat alles weer vrijuit kan stromen en jij jezelf steeds lichter gaat voelen. 

"Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mocht en dat ná de persoonlijke groei, de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt."

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik meer mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar het kwam nu het écht binnen. Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

carienwessels.nl

"Voordat ik aan het traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Je hebt me laten zien dat het meer op mijn eigen manier mag!'

Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben. De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van?

Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn! Dank je wel Jantine, voor het mooie traject wat ik bij je heb gevolgd. Je hebt mij in laten zien dat het op mijn manier mag. Dat ik mijzelf mag blijven en op mezelf kan vertrouwen.

Michelle

aandachtsmomenten.nl

Een goed stromend bedrijf, begint bij de verbinding met jezelf