fbpx

 Meld je hier aan!  

Mijn missie is dat na het volgen van deze masterclass jij je net iets fijner voelt, meer ontspannen, meer inzicht hebt waardoor jij stappen kunt zetten die bijdragen aan het feit dat jij lekker in je vel zit maar ook steviger en sterker voelt als vrouw zijnde. 

deze masterclass

Is voor jou als je…

 

N

Onrust en spanning ervaart

N

Aldoor 'aan' staat en maar doorgaat

N

Balans momenteel ver te zoeken is

N

Moeite hebt met écht even niks doen en ontspannen

N

Steeds weer over je eigen grens heen gaat

N

Het lastig vindt om betere keuzes te maken

N

Niet zo fijn in jezelf voelt en daarvan baalt

N

Je in je achterhoofd weet dat (als je zo doorgaat) overspannenheid of zelfs burn-out op de loer ligt.

 Herkenbaar?  

Je voelt je moe, overprikkeld, hebt weinig energie en je ervaart veel onrust en spanning. Je staat aldoor ‘aan’ en hebt moeite om te ontspannen. Je bent een zorgzaam persoon die vooral druk is met anderen en daarmee vervolgens aan jezelf, jouw gevoel en dat wijze stemmetje aka jouw intuïtie voorbij gaat. 

Ik zie zoveel vrouwen hiermee struggelen.
Er moet ook zoveel gebeuren… De drukte die komt kijken bij het hebben van een gezin, je werk, het huishouden en tel daar de huidige maatregelen bij op. Waardoor er extra druk op je schouders ligt. Wanneer je een beetje zoals mij bent, wil je dolgraag werken aan persoonlijke ontwikkeling, patronen doorbreken, dat ene boek lezen of die masterclass volgen. Het is dus niet zo gek dat jij je soms afvraagt hoe je alles voor elkaar moet krijgen én ondertussen ook nog probeert die leuke, gezellige vrouw en moeder te zijn! Misschien weet je ook wel wat er nodig is, maar lukt het je maar niet…
 

Herkenbaar mutcho?

7

 Meld je dan hier aan!  

 “Jantine is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit.”

– Annemarie –

na deze 

 masterclass weet jij… 

$

Hoe je rust terug kunt brengen in je hoofd en lijf. Waardoor je weer de verbinding met jezelf kan maken (ook in deze hectische tijd waarin er veel van je gevraagd wordt) en waarom dit zo belangrijk is.

$

Wat je kan doen wanneer je emmertje overloopt waardoor je NIET in dezelfde valkuil stapt als ikzelf een aantal jaren terug deed waardoor ik in een burn-out belandde. 

$

Wat ervoor nodig is om je balans te herstellen zodat er ruimte en energie overblijft om te genieten van je gezin en dat wat écht belangrijk is voor jou.

$

Hoe je met een een aantal praktische tips en handvatten, minder kan denken en doen. Waardoor je hoofd niet meer de controle heeft.

$

Welke stappen jij kan zetten om meer rust te ervaren, jij meer energie over houdt, waardoor jij lekkerder in je vel zal zitten én alles positiever ervaart. 

by jantine, balanscoach, balans, ballen hooghouden, teveel hooi op de vork, overspannen, gestrest, vermoeid, balans zoeken, coach friesland, online coaching

De masterclass is overal te volgen

Jij ziet mij, ik jou niet. Dus gewoon vanuit je eigen omgeving, in je chill kleren meekijken =) No more excuses!

v

Inclusief live Q&A

Aan het eind van de masterclass kun jij je vragen stellen in de privé chat, welke ik zal gaan beantwoorden.

Beperkt aantal plekjes

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass. Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar!

Je bent het zó waard om naast alle rollen die je te vervullen hebt ook nog jezelf te zijn. Om gehoor te geven aan wat jij voelt en nodig hebt. Want heel eerlijk?
Zorg jij ook nog goed voor jezelf? – 

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.