fbpx

Aankomende events

Hieronder vind je aankomende events zoals; day-retreats, groepshealing sessies, trainingen etc.

7

Meer info:

14/4 Masterclass | Jezelf helen

Tijdens de live online masterclass neem ik je onder andere mee in de 4 stappen die super belangrijk zijn in het helingsproces én leer je hoe je deze kunt toepassen. Lees even verder voor alle info!

Day retreat | Verbind met jezelf

De day retreat is een dag voor jouzelf die in het teken staat van de verbinding met jezelf. Even bewust tijd en ruimte nemen om uit te zoomen, nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en los te laten van wat je niet meer nodig hebt.

Masterclass | Energie

Tijdens de online masterclass van 2u, duiken we dieper in op begrijpen van energie, hoe jouw energie werkt, waar jij NU energie ‘lekt’ én ontvang je ook praktische handvaten om je eigen energie te shiften.

Liever 1 op 1 werken?

Ben jij klaar om los te komen van ‘hoe het hoort’ en meer vanuit je intuïtie te leven en ondernemen? Uit het hoofd, vertrouwen op je gevoel en jezelf daarin serieus te nemen? Maar merk je op dat je nog te vaak vast blijft lopen in het (be)denken, oude verhalen en emoties, in afleiding en dat je daar nu wel klaar mee bent? Let’s do this together! Laten we kijken welke manier bij jou past.

Doorbraak sessie & healing

Je merkt dat je vastloopt. Dat iets je blokkeert, maar je kan er de vinger niet op leggen. Je hikt tegen belemmerende overtuigingen, een patroon of blokkade aan en komt er zelf niet uit. Je bent er klaar voor om door te groeien.

Mentorship | The Woman behind

Waar veel business coaches zich enkel richten op het business onderdeel, kijk ik ook naar jou als persoon, the Woman behind. Want op welk vlak ervaar jij blokkades? Persoonlijk, zakelijk of juist praktisch?

Gratis mini-sessie

Overweeg jij mij als coach? Dan starten we altijd met een gratis minisessie. Tijdens de tijdens de sessie kijken we wat er tussen jou en je groei in staat en geef ik je concrete tips en nieuwe inzichten. Vanaf daar kijken we samen verder… 

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.