fbpx

doorbraak

sessie & healing

“Voor als je vastloopt, het even niet weet
En je weer terug gebracht mag worden naar je essentie
Naar dat waar al je antwoorden liggen”
~Jantine

Voel jij aan alles dat er meer mogelijk is en ben jij klaar voor jouw doorbraak. Maar zit je veel in je hoofd en merk je op dat iets je tegenhoudt?

Are you ready om samen met mij jouw blokkades te onderzoeken en tot de kern te komen?

Tijdens deze sessie werken we 1:1 aan jouw doorbraak. We halen alle laagjes ruis weg zodat het voor jou zichtbaar wordt wat jou nu tegenhoudt, hoe je hier doorheen kan bewegen én welke stappen jij mag gaan zetten om het weer vrij uit te laten stromen in je leven en business.

Je wilt vooruit!
De spark in je onderbuik weer voelen.
De twinkeling in je ogen.
Dat innerlijk vuurtje ontvlammen.
En er vol voor gaan!

Stop met forceren, jezelf pushen en blokkades negeren!

Gevoelens van onrust, frustratie, stress, emoties all over the place, vage lichamelijke klachten en het idee dat er iets niet helemaal klopt zijn een uitnodiging aan jou om te luisteren. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Het vraagt jou om te stoppen met; nóg langer doorgaan op de manier zoals je dat doet, aldoor ‘aan’ staan, te forceren en te pushen.

Stoppen met de blokkades negeren waar je tegenaan loopt, maar er juist aandacht aan schenken zodat je helderheid krijgt in de stappen die jij mag gaan zetten. Ik begeleid jou intuïtief (that’s where the magic happens) door je energie en aandacht te verleggen van alles buiten je om, naar binnen in jouzelf zodat je zichtbaar krijgt waar jouw groei ligt.

Jouw gevoel is je kompas!

Om het voluit te kunnen laten stromen, mag de weg vrijgemaakt worden van belemmerende overtuigingen, angsten en ‘oude shit’. 

wat we gaan doen

tijdens deze sessie;

We nemen een deep dive in jou en je business en kijken wat jou op dit moment (onbewust) tegenhoudt. We halen ruis weg en helen je diepste blokkades, zodat er weer ruimte ontstaat voor rust, helder én inzicht in welke stappen bij gaan dragen aan jouw (business)groei.

 Vragenlijst

Vooraf

Aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijst, leer ik jou en je business alvast wat kennen zodat we tijdens de sessie de tijd optimaal benutten om te kijken waar op dit moment persoonlijke en zakelijke blokkades zitten.

 Sessie & Healing

live of online

Door middel van coaching, gerichte, diepgaande vragen en Inner Journey (meditatie & healing) begeleid ik je terug naar de essentie. We kijken naar waar je tegenaan loopt en ruimen onderweg de blokkades op én creëren helderheid ‘hoe verder’ na de sessie. 

Integratie

nadien

Het is belangrijk de sessie goed te integreren door ook nadien even bewust tijd en ruimte te maken om de sessie te laten landen én de inzichten die je hebt opgedaan toe te gaan passen in jouw leven en/of onderneming.

De sessie is perfect als je nu geen volledig traject wilt aangaan, maar wél tegen bepaalde stukken aanloopt die je wilt doorbreken om verder te komen. Het is mogelijk direct jouw afspraak in te plannen.

 De investering is €250 excl. BTW.

Het is nu woensdag en de (nieuwe) energie die ik mag verwelkomen wordt steeds voelbaarder. Het voelt alsof het vuurtje in mij weer op volle kracht draait en ik loop met een grote glimlach op mijn gezicht.

De sessie zelf was super fijn, Jantine is iemand die op een fijne manier je een spiegel voorhoudt en je nieuwe inzichten geeft. Zo had ik sommige dingen nog niet bekeken. Daarnaast voel ik dat ik ook weer wat meer in mijn vrouwelijke energie zit. Ze heeft mij letterlijk uit de ‘gaan, gaan gaan’ stand gehaald, daardoor ontstaat er nu in mijn hoofd en gevoel ruimte voor andere dingen. Daarnaast heeft Jantine zelf een fijne energie, ze biedt ruimte aan jou om je verhaal te doen, maar voelt en ziet ook wat er niet gezegd wordt. Daardoor super waardevol om deze sessie te hebben gedaan!

Anne-Floor

Reiki healer & vrouwencirkels, meisjedepotter

Bedankt voor je lieve woorden. Je bent een fijne spiegel en je gevoel en inzichten die je teruggeeft zijn super kloppend met mijn innerlijke wereld. Vooral dat energie nooit liegt, is enorm blijven hangen. Super dankbaar voor het gesprek. Ik heb super mooie inzichten mogen ontvangen om moeitelozer te ondernemen. 

Ik blijf nu nog meer bij mijn eigen authentieke zelf vanuit joy, gemak en liefde. Ik merk ook echt dat het begint te stromen met nieuwe klanten. Mede dankzij jou en het ontdekken van mijn zielsmissie zit ik ineens in een heerlijke flow van moeitelozer ondernemen.

Wendy

Energetisch therapeut, inverbindingzijn.nl

Praktisch

9

Vooraf ontvang je een vragenlijst

9

Duur van de sessie is 2u

9

Live in Leeuwarden of online via Zoom

9

250,- excl. btw

voor wie

Deze losse sessie incl.  healing is voor jou als:

9

Jij op dit moment vastloopt, het ergens niet helemaal lekker stroomt of gewoonweg behoefte hebt aan een fijne spiegel.

9

Jij merkt dat je tegen belemmerende overtuigingen, patronen en oude shit aanloopt (op persoonlijk, zakelijk of praktisch vlak) en daar graag doorheen wilt bewegen.

9

Je merkt dat je veel in je hoofd zit en je in gedachten en het denken blijft hangen, maar geen stap verder komt.

9

Je behoefte hebt aan helderheid in je hoofd, rust in jezelf en nieuwe inzichten om mee verder te kunnen.

9

Nadien ervaar je rust en een portie frisse energie! Daarnaast heb je helderheid en rust in je hoofd, voel je de spark in je buik weer én heb je inzicht in welke stappen bij gaan dragen aan jouw (business)groei.

Ik heb de sessie als heel bijzonder ervaren. Je sluit naadloos aan bij mijn binnenwereld en kan dit heel mooi passend teruggeven. Ik voelde mij direct vertrouwd, alsof ik je al kende. Ons contact verliep heel natuurlijk. De kaart die ik trok was passend en toen mocht ik ook nog een fijne edelsteen kiezen, zo leuk! De Reiki behandeling was fijn, een heerlijk ontspanmoment. Bedankt voor deze sessie 🙏 Het heeft een zielskijkje gegeven, een thuiskomen bij mezelf ♥️ 

Malou

Door de sessie met Jantine zijn mijn ogen weer verder geopend. Zij heeft mij een hele fijne spiegel voorgehouden die ik echt nodig had. Zij heeft mij mooie inzichten gegeven over mijzelf en over mijn bedrijf. Jantine komt heel snel tot een diepere laag waar je zelf soms even niet bij komt. Ze geeft je mooie handvatten om daarmee verder te gaan en zo kun jij direct met veel mooie, liefdevolle en positieve energie weer verder. Zo dankbaar voor haar hulp!

Zo kan ik verder met mijn eigen ontwikkeling en dat van mijn bedrijf! Echt, dit was exact wat ik nodig had. Je hebt mijn ogen en mijn hart doen openen. Ik heb al veel mooie dingen opgeschreven en kan er weer flink tegenaan.

Margje

Reiki & coaching, margjebrok.nl

Laat je leiden door je intuïtie en voel het vertrouwen dat je JA mag zeggen. Ja tegen jezelf. Jouw ruimte. Jouw groei!

FAQ

Werk je met een specifiek thema?

De Flow activatie stemmen we helemaal af op jou, je business en jouw persoonlijke proces. Uiteraard kun jij een thema aandragen,  echter is mijn ervaring vanuit voorgaande sessies: dat ‘het probleem’ vaak niet hét probleem is. Mijn intuïtie is heel accuraat en daar laat ik mij door leiden. Het is mijn gave om helderheid en focus te creëren. Door snel naar de kern van jouw blokkade te komen. Jij mag vertrouwen dat je altijd precies dat krijgt wat je in het moment nodig hebt. Ik zorg ervoor dat jouw blinde vlekken zichtbaar worden zodat je helderheid krijgt in jouw proces.

Thema’s waaraan onder andere gewerkt kan worden:
– Perfectionisme (alles goed willen doen)
– Angst voor afwijzing (niet goed genoeg zijn)
– Geldblokkade (schaarstemindset)
– Overtuigingen, angsten, trauma etc.

Of juist heel praktisch:
– Een goedvoelend aanbod creëren
– Je website screenen of de juiste energie erdoorheen stroomt
– Steviger in je ondernemersschoenen staan
– Terug naar verbinding en plezier etc.

Ik twijfel over een losse sessie of een traject

Bij twijfel adviseer ik jou om een losse sessie te boeken. We gaan dan samen de sessie doen en mocht je hierna voelen dat je door wilt gaan, dan wordt de investering van de Flow activatie verrekend met het traject; The Woman Behind.
Voor mij is het belangrijk dat het goed voelt voor jou (beetje weerstand daar gelaten, want groeien betekend mindf*ck).

Wil je liever even samen sparren wat voor jou (en je business) nu de juiste vervolgstap is? Stuur me dan even een berichtje op Instagram of mail naar: info@byjantine.nl 

Is het alleen voor ondernemers?

Nee, niet perse. Welke rollen je ook vervult; partner, dochter, moeder, werkgever, werknemer, ondernemer… bovenal ben jij JEZELF! The Woman Behind. En zoals iedereen (want we zijn tenslotte ook maar mens), lopen we weleens vast en hebben we weer een zetje nodig.

Geen ondernemer? dan is je investering 750 inclusief btw.
(stuur mij dan even een berichtje op insta of een e-mail zodat ik je een factuur INCLUSIEF BTW kan sturen)

Als jij voelt je geroepen voelt en jij je wilt laten dragen door mijn energie, dan zie ik je aanmelding graag tegemoet!

Ik voel zoveel vertrouwen na onze sessie. Het voelt dat er nu weer ruimte en tijd komt voor mijn business en dat die lieve bewuste vrouwen mij weten te vinden als ik ze kan helpen. Ik had vandaag al een leuke nieuwe kennismaking met iemand! Verder ben ik heel benieuwd naar wat de komende weken gaan brengen. Ik heb er zin in! En zal vaak terug gaan naar het gevoel wat ik bij jou in de sessie had of ik lees jouw berichtjes nog even ter versterking van dat gevoel.

Wietske

YogaNidra & coach, wietskeanna.nl

Lieve Jantine, inmiddels ruim een week na onze fijne ontmoeting✨Zo bijzonder hoe jij de juiste woorden weet te geven over het feit dat ik ‘last heb’ van faalangst en altijd het gevoel te hebben het niet goed te doen.

Daar ben ik mij van bewust maar het is heel fijn om daar weer even aan herinnerd te worden en samen tot praktische stappen te komen hoe daar mee om te gaan zodat het mij niet langer belemmerd. We hebben het gehad over de dingen waar ik tegenaan loop bij het geven van Reiki sessies en wat ben ik jou dankbaar dat je mij daar wat informatie over hebt gestuurd zodat ik daar mee aan de slag kan.

Door de rust die je vanaf het begin uitstraalde voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Het is fijn hoe je voorbeelden uit je eigen ervaring gebruikt. En het mooie compliment over het geven van afstandshealingen heeft mij zo’n boost gegeven in mijn zelfvertrouwen🙏🏻 Ik eindigde het gesprek door te zeggen dat dit zeker niet de laatste keer was dat wij elkaar hebben gesproken en zo voelt dat ook echt. Lieve Jantine, bedankt voor alles wat je tot nu toe al voor mij hebt betekent🤍 Heel veel liefs!

Lotte

 Spontane reacties van klanten:

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine