fbpx

business

doorbraak sessie

Zit je veel in je hoofd, merk je dat iets je blokkeert of tegenhoudt en wil je graag stappen zetten in je business maar verlies jij jezelf in de hoe dan? waardoor je het gevoel hebt stil te staan…

Deze Doorbraak sessie is voor jou als je weet dat er zoveel meer in jou en je bedrijf zit, dan er nu uitkomt. Je voelt dat je tegen een doorbraak aan zit en je bent er bewust van dat je bedrijf niet sneller kan groeien dan jij doet.

Tijdens deze sessie ontdek jij wat jou nu nog tegenhoudt en krijg je helder welke stappen jij mag gaan zetten, om het weer te laten stromen in je business.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

ben jij toe

aan een doorbraak in je business

De ondernemers die bij mij aankloppen zijn vaak al langere tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en hebben al de nodige investeringen in hun business gedaan zoals cursussen, een opleiding en business coaching.

Ze hebben al de nodige praktische kennis, de basis van hun bedrijf staat. Alleen lijkt een echte doorbraak maar niet te lukken en blijft succes uit. Resultaat? Een vol hoofd, niet lekker in hun vel zitten, waardoor onzekerheid en twijfel de kop op steekt want: ‘het gaat me toch nooit lukken, ik ben niet succesvol’ of de gedachte niet goed genoeg te zijn ⬅ en daaronder zit dus een blokkade die jou tegenhoudt om te groeien! 

 Your business won’t grow, unless you do! 

Persoonlijke groei zorgt voor groei in je business. Daar ben ik 100% van overtuigd. Want jouw bedrijf is een verlengstuk en weerspiegeling van wie jij bent en hoe jij de dingen doet.

Wanneer jij in het dagelijkse leven moeite hebt met rust en ontspanning nemen, dan zal dit in je business niet anders zijn. Worstel jij in het dagelijkse leven met de diepgewortelde overtuiging van niet goed genoeg zijn (= een veel voorkomende overtuiging bij ondernemers) dan zal je waarschijnlijk bij uitblijven van succes nóg beter je best gaan doen, nóg harder werken en tegelijkertijd uitstellen van wat echt nodig is zoals: sales, contact maken met je volgers, content schrijven die raakt etc. waardoor jij je onnodig klein en onopvallend maakt. En dat is super zonde! Because the world needs you!

Tijdens de Doorbraak sessie gaan we zowel met het praktische deel aan de slag, als ook het helen van blokkades op een dieper level – op gevoelsniveau. 

Niet nóg harder werken en nóg meer kennis consumeren. Tijd om je krachten te bundelen en te gaan doen, want alles zit al in jou!

hoe vrij

voel jij je als ondernemer?

Om voluit je missie in de wereld te zetten? Jezelf te laten zien en jouw boodschap uit te dragen? Heb je het gevoel dat het vrijuit kan stromen of merk je dat je jezelf kleinhoudt?

Krijgt jouw potentieel de kans om tot uiting te komen of houd jij jezelf in? Vind je het lastig om voor je waarde te gaan staan of geld te vragen en te ontvangen voor je dienst?

Om die doorbraak te maken waar jij naar verlangt en om alles in je business weer te kunnen laten stromen, mag de weg vrijgemaakt worden van belemmerende overtuigingen, angsten en ‘oude shit’.

 Wat we gaan doen 

We starten met de deep-dive sessie van 1,5 u;

$

We gaan kijken waar jij jezelf (onbewust) tegenhoudt.

$

Waar loop jij nu tegenaan, wat is het wat je blokkeert?

$

Wat is er nodig? Zodat je niet vast blijft lopen.

$

Welk kwartje moet er vallen?

$

Wat heb JIJ nu nodig om te groeien?

Ondernemen mag nóg meer vanuit jezelf komen. Niet door te kijken hoe een ander het doet. Of wat nu handig zou kunnen zijn. Maar van hoofd naar hart en van binnen naar buiten werken.

je ontdekt

wat nodig is om het weer te laten stromen in je business

Tijdens deze sessie gaan we de diepte in. We kijken zowel praktisch naar wie jij bent als coach en ondernemer, maar werken ook op gevoelsniveau. Ik luister, bevraag en spiegel jou, zodat jij kan zien hoe jij jezelf saboteert en dat je juist ook kan voelen wat er zo graag naar buiten wil. Kortom; rust, vertrouwen én helderheid in wat jij nodig hebt om te groeien met je business.

Naast deze deepdive sessie ontvang je óók een Reiki healing + reading waarbij ik ga kijken waar er blokkades in je energie zitten en ga deze healen. Na de sessie geef ik je een terugkoppeling van wat ik heb kunnen voelen in je energie en reik ik je praktische handvatten en tips aan die jou nóg verder in beweging zetten.

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Door mijn gesprek met Jantine zijn mijn ogen weer verder geopend. Zij heeft mij een hele fijne spiegel voorgehouden die ik echt nodig had. Zij heeft mij mooie inzichten gegeven over mijzelf en over mijn bedrijf.

Jantine komt heel snel tot een diepere laag waar je zelf soms even niet bij komt. Ze geeft je mooie handvatten om daarmee verder te gaan en zo kun jij direct met veel mooie, liefdevolle en positieve energie weer verder. Zo dankbaar voor haar hulp!

Zo kan ik verder met mijn eigen ontwikkeling en dat van mijn bedrijf! Echt, dit was exact wat ik nodig had. Je hebt mijn ogen en mijn hart doen openen. Ik heb al veel mooie dingen opgeschreven en kan er weer flink tegenaan.

Margje

HSP coach, margjebrok.nl

Bedankt voor je lieve woorden. Je bent een fijne spiegel en je gevoel en inzichten die je teruggeeft zijn super kloppend met mijn innerlijke wereld. Vooral dat energie nooit liegt, is enorm blijven hangen.

Super dankbaar voor het gesprek. Ik heb super mooie inzichten mogen ontvangen om moeiteloos te ondernemen. 

Ik blijf nu nog meer bij mijn eigen authentieke zelf vanuit joy, gemak en liefde. Ik merk ook echt dat het begint te stromen met nieuwe klanten. Mede dankzij jou en het ontdekken van mijn zielsmissie zit ik ineens in een heerlijke flow van moeiteloos ondernemen.

Wendy

Energetisch therapeut, inverbindingzijn.nl

We gaan terug naar jouw essentie. Je krijgt precies dat wat wat jij nodig hebt en wat jou nu verder gaat helpen.

jouw investering

De Doorbraak sessie wordt op jou persoonlijk afgestemd en bestaat uit 2 delen.

Deel 1. Een deepdive in je business en op wat jij nu nodig hebt (1,5u).
Deel 2. Een Reiki afstands healing + reading die ervoor zorgt dat we bestaande blokkades op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau losgelaten worden (45 min).

(Deel 1 en 2 zijn 2 losse afspraken en vormen samen een Doorbraak sessie)

Doorbraak sessie

Coaching & healing

€333 ex btw

Je ontvangt vooraf een vragenlijst die je invult. Nadat je deze vragenlijst hebt ingevuld, bekijk ik je Instagramaccount en je website om nog meer over jou en je bedrijf te weten te komen.

Je ontvangt de link naar mijn online agenda en plant de deepdive sessie van 1,5u in. Tijdens deze intuïtieve deepdive coachingsessie kijken we waar je tegenaan loopt, welke (onbehulpzame) overtuigingen je hebt, waar je naartoe wilt groeien en wat daarvoor nodig is.

Nadien stuur ik jou een bestandje met alle aantekeningen die ik gedurende de sessie heb gemaakt. #superwaardevolleinfo

Tijdens de volgende afspraak ontvang je een Reiki healing & reading van 45 min. Tijdens deze sessie hoef je alleen maar lekker ontspannen te gaan liggen en de Reiki energie te ontvangen die ik naar jou stuur.

Wat het je oplevert: Je ontvangt praktische tools, vernieuwde inzichten, hebt weer helderheid van waaruit jij met concrete actiepunten stappen kunt zetten vanuit de juiste energie en vanuit verbinding met je missie.

 Na de Doorbraak sessie… 

$

Voel jij je missie weer tot in je tenen

$

Heb je heel wat ‘shit’ geheeld en losgelaten

$

Weet je waar op dit moment blokkades zitten voor jezelf en je bedrijf EN hoe je deze op kunt lossen.

$

Ben je weer meer in contact met je hart en je intuïtie.

$

Stroomt je energie weer en voel jij je weer opgeladen

$

Heb je weer helder welke stappen jij mag gaan zetten

$

Voel je de power om er (nog meer) voor te gaan!

Stop playing small! The world needs you

Veelgestelde vragen

Ik heb al zoveel geïnvesteerd, moet ik dit wel doen?

Waarschijnlijk heb je afgelopen maanden vooral geïnvesteerd in je business. Coaching, trainingen, opleiding… Echter, in essentie draait je bedrijf om jou. Jij als basis!

Je kan nog zo hard werd aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met hard werken. Als jij met de basis aan de slag gaat, ga jij patronen doorbreken die jou er nu van weerhouden om op je eigen manier te ondernemen.

Is het niet zweverig?

Energiewerk werkt heel effectief. Je komt daardoor eerder tot de kern, waardoor je patronen sneller doorbreekt en vanuit een fijne flow en vanuit de juiste energie kunt ondernemen.

Ik weet niet of dit bij me past, kunnen we bellen?

Als je twijfelt kun je hier contact met mij opnemen, dan maken we een belafspraak en kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Heerlijk vond ik de healing sessie van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor 2021 helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….❣️

En ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine, waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine 🙏

Marit

Intuïtief life mentor, returntoinnocence.nl

De eerste paar minuten van de healing had ik wat moeite om mij te ontspannen maar toen ik mij er eenmaal aan overgaf, viel ik bijna in slaap. De tijd die voor de behandeling stond, vloog voorbij.

Ze voelde dat ik een pittige tijd achter de rug heb. Wat zeker klopt. Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd:de burn-out, coachinggesprekken, het starten met Reiki en het verder gaan met zij-instroomtraject waar ik nu bijna klaar mee ben. En onder andere dat mijn hooggevoeligheid mijn gift is, omdat ik hierdoor geen woorden nodig heb om te zien hoe het met iemand gaat. Ik mag me nog meer uitspreken wat betreft mijn boodschap met Reiki en mag hier minder bescheiden in zijn.

Dit zijn een aantal punten die naar boven kwamen tijdens de healing. Jantine ontzettend bedankt voor deze reminders en nieuwe inzichten! Ik kan hier weer een eind mee op weg. Heel bijzonder weer en fijn dat ik deze healing van jou mocht ontvangen lieverd! 💗🙏🏻

Laura

Reiki master & therapeut, reikibyrenes.nl

 Spontane reacties van klanten:

Door als persoon te groeien en helen, groeit je bedrijf met je mee. 

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.