Stroomt het niet? Is er iets uit balans? Loop je vast?

Merk je op dat je veel in je hoofd zit, je spanning bij je schouders ervaart, sta je aldoor ‘aan’ en maakt het je onrustig… Heb je het gevoel dat je stil staat en ervaar je de nodige frustratie? Die onrust, weerstand, mindf*ck, emoties all over the place…het zijn signalen van je lichaam dat er iets om je aandacht vraagt. Maar doordat we tegenwoordig vaak én veel in ons hoofd zitten merken we deze signalen meestal niet óf te laat op, wat kan leiden tot allerlei vervelende klachten.

Wacht niet tot het als vanzelf anders wordt, maar gun jezelf om ermee aan de slag te gaan. 

Soms loopt alles op rolletjes en op andere momenten loop je juist vast. Iedereen kent deze fasen. Leerzaam in veel gevallen; maar als het lang duurt, kom je je eigen grenzen tegen met lichamelijke, fysieke en mentale klachten tot gevolg. En dat kan best vervelend zijn omdat het je steeds verder van die vrolijke, enthousiaste en krachtige versie van jezelf brengt.

Wat is hetgeen jou op dit moment het meest belemmert?

Waar jij op vastloopt? Waar jij mee struggled? Datgene wat je even niet ziet wat bijdraagt om weer grip te krijgen op je situatie, op balans, op jezelf, op plezier en dat doen wat klopt voor jou? Dat antwoord. Dat is wat invulling geeft aan een traject…

he hoi!

        Jantine hier

GECERTIFICEERD ENERGETISCH & NEI THERAPEUT | REIKI MASTER TEACHER | LIFE COACH

Het is mijn missie om jou dé tools te leren (voor jezelf én anderen) om bewuster, krachtiger én gelukkiger in je dagelijkse leven te staan. Middels trainingen, workshops en coaching reik ik jou praktische handvatten en direct toepasbare tools aan, waardoor jijzelf weer de touwtjes in handen krijgt.

Als mentor neem ik je mee op de reis die jij hebt te nemen. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis… Terug naar de basis, jijzelf! Samen gaan we aan de slag om de blokkades, overtuigingen en patronen die jou belemmeren op te ruimen. Tijdens onze momenten samen creëer ik ruimte voor wat er in jou speelt en met welke dilemma’s en vragen jij rondloopt. Binnen no time weet ik de vinger op de zere plek te leggen én je een zetje in de juiste richting te geven waardoor je meteen verschil opmerkt in je energie én meer helderheid ervaart!

MIJN VISIE

Jij bent dé basis!

Wanneer jij mentaal en emotioneel lekker in je vel zit, dan heeft dit een positieve uitwerking op hoe jij je voelt, hoe je denkt en hoe je handelt.

En andersom werkt het precies zo. Wanneer jij minder lekker in je vel zit, je stress ervaart, veel in je hoofd zit heeft dit weer een negatieve uitwerking. Daarom kijken we naar wie jij bent voorbij alle rollen die je te vervullen hebt. Waar loop je tegenaan en wat vraagt dit van jou? Wat heb jij nodig om balans op alle vlakken te ervaren? Wat is hierin helpend?

Blokkades opruimen

We dragen allemaal een rugzakje met ons mee gevuld met; ervaringen, emoties, overtuigingen. en kritische stemmetjes uit het verleden wat weer invloed heeft op hoe jij je voelt, denkt en van waaruit jij handelt en keuzes maakt in je dagelijkse leven.

Samen ontdekken we wat er in jou speelt en om aandacht vraagt. Zit er ergens iets vast of merk je op dat iets uit balans is? Die blokkades sporen we op en laat je los, zodat er een last van je schouders valt en jij je lichter en vrijer voelt!

Vind je eigen kracht terug

Ik help je om de inzichten die je uit de sessies haalt om te zetten tot praktische actiestappen om te integreren in je dagelijkse leven.

Dit resulteert in meer verbinding met jezelf en jouw lichaam, waardoor jij zelf bewuster leert voelen wat je nodig hebt!

Zo ontstaat er een stevige basis in jezelf én ruimte voor die vrouw in jou die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie.

Krijg grip op balans

Wat je niet leerde op school; leer om de regie te krijgen over je balans. Om meer controle te krijgen over je energie. Om vaker nee te zeggen en je grenzen te bewaren. Je minder schuldig te voelen. Minder een perfectionist te zijn. Meer te genieten en meer te leven in het nu. Want ja! Het valt te leren en juist dit draagt bij aan groei!

Alles begint bij jou!

Als jij al een poosje ‘even niet zo lekker in balans’ bent, je moe voelt, een iets te kort lontje hebt, perfectionisme of het gevoel van overal 1-0 achterstaan ervaart en vooral: jezelf wéér aan het voorbij rennen bent… dan gaat het leven voelen als zwaar, eenzaam en leeg.

En de vraag is of je daar genoegen mee neemt óf dat je het als een teken durft zien dat er iets om jouw aandacht vraagt. Want het echte probleem ligt vaak een laag dieper dan wat je nu denkt. Het is dan ook super helpend eens heel eerlijk te kijken waar je tegenaan loopt, wat jou remt, waar het in jou blokkeert en wat dit van jou vraagt. Zodat jij weer grip krijgt op je balans en er weer energie en ruimte kan ontstaan om te genieten en herinneringen te maken. Leven in plaats van overleven!

Kijk eens naar waar jij nu stress ervaart in je leven?

Stress is een signaal dat het tijd is te evalueren en dingen anders aan te pakken…

Wat je kan verwachten

Het traject geeft je inzicht, kennis en tools om blijvend je patronen te doorbreken en oude ballast overboord te gooien welke je gedachten, gevoelens en gedrag beïnvloedt. We kijken naar de thema’s die om aandacht vragen, gaan aan de slag met de vragen waarmee jij rondloopt en welke blokkades jouw innerlijke vrijheid belemmeren. Alle aspecten die jouw groei in de weg staan kijken we – stap voor stap – aan en ruimen we op.

Wat je kan verwachten + thema’s die aan bod komen: 

Z

Fysiek en mentale rust

Een 1e stap om door te groeien is door een totale reset en terug naar de basis in jezelf. Rust creëren in je hoofd én lijf om juiste antwoorden naar boven te kunnen halen, vanuit een andere plek dan het overprikkelde brein. 

Z

Jouw basis verstevigen

Je ontdekt hoe je (vanuit respect naar jezelf én anderen) grenzen aan kunt geven, waardoor je ruimte krijgt voor dat wat JIJ belangrijk vindt. Zonder schuldgevoel. Want juist door goed voor jezelf te zorgen, kun je er óók voor de ander zijn.

Z

Belemmerende overtuigingen en patronen

Wat vertel jij jezelf (on)bewust waardoor jij je eigen groei tegenhoudt? Je krijgt inzicht in de belemmerende overtuigingen en gedachten die jou in de weg staan én doorbreken patronen die jou blokkeren.

Z

Energie en lichaamsbewustzijn

Je merkt op wat je lichaam je vertelt en schakelt op tijd af, zodat je uit de ‘gevarenzone’ a.ka. overprikkeling blijft. Je durft jezelf toestemming te geven om te doen aan selfcare, zodat je weer die energieke en leuke versie van jezelf bent.
Z

Balans!

Je leert hoe balans werkt en hoe je hier de regie over kunt hebben. Daarnaast word je je meer bewust van je eigen patronen, triggers en valkuilen en ontdek je wat je kan doen op het moment dat je je even niet zo top voelt.

Lieve jij, dit zit allemaal in je. Dit kun jij zijn. Zullen we dit er samen uit gaan halen?

{

"In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie."

Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

Marrit

"Ik ben super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener."

Voordat ik startte voelde ik enorm veel onrust. Ik stond altijd in de 5de versnelling, alles moest van mijzelf en nam nooit eens een stapje terug. Wat ook effect had op mijn werk en kinderen.

Wat ik geleerd heb de afgelopen tijd is, dat dat stapje terug ontzettend belangrijk is, zodat je ook alles even “uit je hoofd kan zetten” i.p.v altijd maar in je hoofd de drukte te voelen. Met de handvaten die ik van jou heb gekregen, is dit mij zeker gelukt!

Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en voordat ik beslissingen neem denk ik er nu bewust over na. Hier ben ik zeker in gegroeid. Ik merk ook dat de balans die ik heb qua werk veel beter is. Ik kan mij nu weer 100% focussen op mijn werk en dat voelt heel goed. Ook merk ik dat de sfeer thuis tussen de kinderen, mij en mijn partner veel relaxter en ontspannen is, omdat ik niet meer gelijk overal vol in ga en meer bewuste keuzes maak.

De Reiki sessies hebben hier ook zeker bij geholpen door even uit het hoofd te komen en naar je gevoel te luisteren. Vaak kwamen er ook emoties naar boven die ik  had “weggestopt” maar doordat dit naar boven kwam kon ik dit alsnog een plekje geven, en dit gaf mij ook verlichting.

Al met al ben ik super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener.

Jitske

"Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt en weet hier ook woorden aan te geven waardoor het heel begrijpelijk wordt.'

Het fijnste aan het traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.

Rianne

Laat je leiden door je intuïtie en voel het vertrouwen dat je JA mag zeggen. Ja tegen jezelf. Jouw ruimte. Jouw groei!

Hoe ziet het traject er uit?

Je krijgt het volgende:

  • 3 maanden persoonlijke begeleiding 
  • Een startgesprek + 1e sessie waarbij we jou en jouw huidige situatie onder de loep nemen. Samen kijken we welke thema’s en blokkades jou nu nog tegenhouden in je groei, maken we jouw hulpvraag concreet en ontvang je al de eerste inzichten (ca. 2u)
  • Daarna volgen er nog 6 sessies. De inhoud van de sessies is altijd maatwerk en op jou afgestemd. Tijdens de sessies combineer ik intuïtieve coaching met NEI therapie, Reiki healing en lichaamswerk. Ik werk zowel op de bewuste als onbewuste laag, zodat je niet aan quick fixes werkt maar aan een stevige basis. Iedere sessie gaan we verder met dat wat om aandacht vraagt en wat er doorbroken en geheeld mag worden. De sessies duren 60-75 min en zijn via ZOOM óf offline in Leeuwarden.
  • Check-in momentjes; via WhatsApp kun je tussen de sessies door je vragen stellen en je inzichten delen. Wat komt er los, wat brengen de sessies te weeg in het dagelijkse leven? Ook als je het gevoel van vastlopen ervaart kun je mij dit laten weten zodat we sneller door patronen en blokkades heen bewegen.
  • Concrete handvatten, praktische tools en oefeningen voor thuis. Dit is om de integratie van de sessies te bevorderen.
  • Afsluitende sessie om samen terug te blikken wat er afgelopen 3 maanden is getransformeerd en maken we een plan, over hoe je deze verandering kan vasthouden.


De investering voor deze uitgebreide vorm van coaching is
€1500
excl. btw
(betaling in termijnen mogelijk)

FAQ

Kies ik voor een losse sessie of traject?

Persoonlijke processen laten zich niet pushen en forceren. Het is een innerlijk proces dat om (zelf)liefde, tijd en aandacht vraagt terwijl je werkt aan jezelf. Allereerst is er (mentale) rust en verbinding met je lichaam nodig. Ruis zoals; spanning, stress en onrust moet worden geëlimineerd. Zodat er daadwerkelijk ruimte ontstaat om tot nieuwe inzichten te komen wat zorgt voor groei en verandering om door patronen heen te ‘breken’.

Dit proces is geen quick fix (pleisters plakken a.k.a. symptoombestrijding), maar vraagt van jou om in beweging te komen. Dingen bij de wortel aan te pakken en te shiften, zodat triggers, onverwerkte emoties en sh*t uit je verleden geen vat meer hebben op je leven NU. Te gaan voor langdurige transformatie en dat gaat verder dan zo nu en dan een self-care momentje… Want weet je? Tijd inplannen voor jezelf is niet zo heel moeilijk. Dat plan je in in je agenda en dat kan iedereen. Maar wat het moeilijk maakt is dat we het onszelf niet gunnen, we ons schuldig voelen naar onze kinderen of partner toe als we even relaxen en uitzoomen op alles en even inzoomen op onszelf.

Dit proces gaat dan ook dieper. Over grenzen stellen, schuldgevoelens overwinnen, compassie voor jezelf te hebben en dichterbij jezelf te komen. De regie over je eigen leven in handen te nemen, grip krijgen op balans en het vinden van je eigen kracht.

Afhankelijk van waar jij nu staat én heen wilt, beslis jij of je jezelf een losse sessie of 3 maanden traject gunt. Het verschil zit ‘m in dat een langere begeleiding je ondersteunt in het maken van die doorbraak waar je om staat te springen. Dit omdat begeleiding doorloopt na de sessie en dat wat je ontdekt en leert, ook met behulp van mij verder gaat integreren in je dagelijkse leven en business. Een losse sessie kun je zien als de start van een transformatie. Want echte verandering, dat vindt niet plaats tijdens één sessie.

Een vraag die je jezelf kan stellen is; waar wil ik naartoe? Waar wil ik graag staan over 3 maanden, een half jaar of jaar? Welke doorbraak wil ik maken? Hoe weet je of je je resultaat hebt behaald? En wat is daarvoor nodig?

Mocht je twijfelen tussen een (of meerdere) losse sessies of een 3 maanden traject, start dan gerust eerst met een losse sessie of vraag een kennismakings gesprek aan om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

 

Hoe zien de sessies eruit?

Afhankelijk van wat we besproken hebben tijdens het startgesprek en waar we aan werken, vullen we de sessies in. In de basis gaat  het eigenlijk altijd over het dichtbij jezelf kunnen blijven. De shift maken van denken (hoofd) naar voelen (lichaam). Aanwezig kunnen blijven in je lichaam en jezelf dragen in alles wat je tegenkomt. Zoals belemmeringen, triggers, onverwerkte emoties. Voor de een is dit meer gericht op het ondernemerschap en voor de ander meer op persoonlijk vlak. Het gaat uiteindelijk altijd om jou. Dé basis!

Ik begeleid je met mijn 1:1 coaching, aangevuld met healing (Reiki) en NEI-therapie en lichaamsgericht werk. Onderdeel van mijn coaching zijn begeleide meditaties, een andere keer werken we met intentiekaarten of spreek ik een audio oefening voor je in. Per sessie (offline of via Zoom) kijken we waar jouw behoefte ligt, wat er op dat moment nodig is en helpend voor jou. Iedere sessie gaan we verder met dat wat om aandacht vraagt en wat er doorbroken en geheeld mag worden. 

Wat kan er zoal aan bod komen?
– Energy healing (Reiki)
– Coaching / spiegelsessie / NLP
– Schaduwwerk
– Innerlijk kind werk
– Kalmeren van je zenuwstelsel
– Je energie leren beschermen
– Omgaan met emoties
– Mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengen
– Somatische oefeningen
– Meditaties (op maat gemaakt)
– Een ondersteunende practice creëren
– Ceremonie (bijv. met cacao en intentiekaarten) 

Wat is een healing?
Een healing kun je zien als een reset van je lichaam.  Het helpt je om uit je hoofd (gedachtes, angst en overtuigingen) te komen en ruimt het (onverwerkte) emoties op die aan de basis liggen. Healing is een ontspannende ervaring en nadien zal het je het gevoel geven alsof er een last van je schouders is gevallen.

Wat is NEI?
NEI (Neuro emotionele integratie) is een methode om onverwerkte ervaringen, emoties, trauma maar ook fysieke klachten en emotionele problemen op een snelle en effectieve manier aan te pakken en op te lossen. Zonder lange praatsessie gaan we de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid opsporen. Oude patronen kunnen worden verzacht en zelfs opgelost, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Oftewel, het zorgt ervoor dat je snel tot de kern van het probleem komt.

Hoelang duren de sessies?
Een coachsessies duurt ca. 50-60 minuten.
Een healingsessie duurt incl. nabespreking via WhatsApp ca. 45-60 minuten en kun je gewoon volgen vanuit jouw luie stoel (zonder telefonisch of visueel contact, maar juist energetisch)
Een NEI sessie duurt ca. 60-75 minuten.

De sessies vinden plaats via Zoom of als je in de buurt woont, mag je ook langskomen in Leeuwarden.

Wat is de frequentie van de sessies?
Meestal wordt er een frequentie aangehouden van om de week een sessie, zo is er voldoende ruimte tussendoor voor integratie. Soms kan het voorkomen dat je even wil doorpakken waardoor we kort achter elkaar 2 sessies inplannen en soms heb je juist net wat meer behoefte aan wat tijd ertussen. All is good. Hierin volgen we jouw tempo.

Ik heb een vakantie gepland...

Dat is geen probleem. Die weken plakken we dan achter je traject aan.

Hm.... ik weet het nog niet zo goed

Dan is het juist interessant om in gesprek te gaan. Want wat wil deze twijfel je vertellen? Welk verlangen ligt hieronder? Wat heb je hierin nodig? Iets van informatie? Vertrouwen?

Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is NU de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?

Als je twijfelt of nieuwsgierig bent vraag dan een kennismakingsgesprek aan zodat je mijn manier van werken kan ervaren. Vaak wil het hoofd namelijk begrijpen wat de bedoeling is, waardoor je ook makkelijker kan dealen met eventuele spanning. Tijdens het gesprek ben ik eerlijk en transparant en zal ik samen met jou onderzoeken of ik de juiste coach voor je ben en of dit de juiste stap is voor jou. 

 

De investering vind ik spannend.

Laten we persoonlijke ontwikkeling eens anders benaderen. Ik weet het, dat is lastig. Want je kunt het niet ‘vastpakken’. Je kunt het niet in je kledingkast hangen, in je woonkamer neerzetten of opeten… Maar het levert je wel degelijk iets op. 

Wat nou als jij leert hoe je weer beter in balans bent? Makkelijker nee kunt zeggen? Inzicht in je patronen hebt? Je leven/business durft in te richten op een manier waar JIJ gelukkig van wordt? Weer optimaal kunt gaan genieten van zowel de grote als de kleine dingen in het leven?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoe lang heb je dáár wel niet plezier van? Juist. Je hele f*cking leven (pardon my french).

*Ben je geen ondernemer of zit je krap? Neem dan contact op de mogelijkheden te bespreken.

Zijn de kosten aftrekbaar?

Werk je in loondienst? Soms is het vanuit de werkgever mogelijk om het traject betaald te krijgen in het kader van persoonlijk, vitaliteits- of opleidingsbudget. Vraag dus even na bij je werkgever of er persoonlijk budget beschikbaar is voor een coachtraject.

Als ondernemer, zzp-er met een eigen praktijk of als jij je eigen praktijk wilt gaan starten, dan kun je de factuur indienen bij je boekhouding en opvoeren als bedrijfskosten én de BTW terugvragen. Ook als je pas later een praktijk of onderneming start, kun je tot 3 jaar terug alsnog je factuur indienen bij de Belastingdienst. 

 

Ben je klaar om die shift te maken?

Speelt er iets en kom je alleen niet verder? Ben je klaar voor groei? Ik help je graag naar een fijne balans tussen alle factoren in je leven in mijn uitgebreide 1-op-1 coachingstraject. Samen gaan we aan de slag je (onbewuste) blokkades te doorbreken. Ik loop een tijdje met je mee, help je op weg en rijk je handvaten aan waarmee je zelf verder kan.

Ik vind het belangrijk om elkaar eerst even te zien en spreken zodat we beide kunnen afstemmen of we een goede match zijn. Dus ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze call kun je mij al jouw vragen stellen en leg ik je alles uit over het coach traject. Zo kunnen we samen afstemmen of het iets voor je is.