3 MAANDEN 1:1 COACHING

Bloom in life

Voor de ambitieuze vrouw met een verantwoordelijke baan die een up level wil op alle vlakken in haar leven. Je merkt op dat je veel in je hoofd zit, je spanning bij je schouders ervaart, je staat veel ‘aan’ en het maakt je onrustig… Voor je gevoel zou je zoveel meer mogen genieten van het leven, je gezin etc. maar je merkt op dat er iets in de weg staat…

Soms loopt alles op rolletjes en op andere momenten ben je compleet overwhelmed en zit je met je handen in het haar. En weet je? Iedereen kent deze fasen. Het kan heel leerzaam zijn maar als het lang duurt, kom je jezelf en je eigen grenzen tegen met lichamelijke, mentale en emotionele klachten tot gevolg. En dat is vervelend omdat het je steeds verder wegbrengt van die vrolijke, enthousiaste en krachtige versie van jezelf.

Dit kan anders! Wacht niet tot het als vanzelf anders wordt, maar gun jezelf om ermee aan de slag te gaan. Want in the end wil jij gewoon genieten van het leven en meer doen van dat wat je écht vervult en verrijkt!

 

JIJ BENT DÉ BASIS!

Wanneer jij mentaal en emotioneel lekker in je vel zit, dan heeft dit een positieve uitwerking op hoe jij je voelt, hoe je denkt en hoe je handelt.

En andersom werkt het precies zo. Wanneer jij minder lekker in je vel zit, je stress ervaart, veel in je hoofd zit heeft dit een negatieve uitwerking. Daarom kijken we naar wie jij bent voorbij alle rollen die je te vervullen hebt. Waar loop je tegenaan en wat vraagt dit van jou? Wat heb jij nodig om balans tussen alle vlakken in je leven te ervaren? Wat is hierin helpend?

blokkades opruimen

We dragen allemaal een rugzakje op onze schouders gevuld met; ervaringen, emoties, overtuigingen. en kritische stemmetjes uit het verleden. Wat de nodige invloed heeft én je kan belemmeren in je dagelijkse leven.

Samen ontdekken we wat er in jou speelt en om aandacht vraagt. Zit er ergens iets vast of merk je op dat iets uit balans is? Die blokkades sporen we op met behulp van NEI, Reiki en coaching en ruimen we op, zodat er een last van je schouders valt en jij je lichter en vrijer voelt!

jouw kracht terug pakken

Ik help je om de inzichten die je uit de sessies haalt om te zetten tot praktische actiestappen en dit te integreren in je dagelijkse leven op een manier die bij jou past.

Dit resulteert in meer verbinding met jezelf. Minder denken en meer bewust zijn van je lichaam en wat het nodig heeft. Waardoor je in controle bent van je energie en  zelf bewuster leert voelen wat je nodig hebt!

your time to BLOOM

Zo ontstaat er een stevige basis in jezelf én ruimte voor die vrouw in jou, die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie.

Voel de kracht én wijsheid maar in jezelf! Raadpleeg je intuïtie bij twijfel en zet iedere dag weer stapjes en kies iedere dag weer voor de dingen die jij écht belangrijk vindt.

Dit is de bodem van jouw groei!

3 maanden coaching

ga x10 in energie, genietmomentjes én plezier!

We kijken naar de thema’s die om aandacht vragen, gaan aan de slag met de vragen waarmee jij rondloopt én ruimen blokkades uit de weg die jouw innerlijke vrijheid belemmeren! Geen langdradige gesprekken of moeten graven in het verleden. Maar op een hele zachte manier werken aan jouw groei en balans in je dagelijkse leven.

WAAR WE MEE AAN DE SLAG GAAN;

➡ Fysieke en mentale rust. Weg met onrust en stress!

➡ Opruimen van overtuigingen, angst, onzekerheden

➡ Weer die vrolijke, energieke versie van jezelf zijn

➡ On top of your game voelen

➡ Intens kunnen genieten van de kleine dingen

➡ Leven vanuit verbinding, vertrouwen en je intuïtie

“May your life be like a wildflower. Growing freely in the beauty   and joy of each day”
~unknown

SUCCESMOMENTJES

van anderen

Ik zet jouw vuur áán en ben er voor je om je diep te laten vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid & intuïtie, maar ook om je door uitdagingen en onzekerheden heen te begeleiden.

Gaan we er samen voor?

BLOOM IN LIFE

Praktische info

  • 3 maanden persoonlijke begeleiding 
  • Een startgesprek + 1e sessie van 1,5-2u. Waarbij we je huidige situatie onder de loep nemen en waar je graag heen wilt groeien. Samen kijken we welke thema’s en blokkades jou nu nog tegenhouden in je innerlijk vrij voelen. We maken je hulpvraag concreet én je ontvangt gelijk al de eerste aha momenten en inzichten. We sluiten af met een ontspannende Reiki healing, waardoor je zenuwstelsel kalmeert en jij je 10x lichter voelt.
  • Daarna volgen er 5 sessies. De inhoud van de sessies zijn altijd persoonlijk op jou afgestemd. De sessies duren 60-75 min en zijn via ZOOM óf offline in Leeuwarden.
  • Check-in momentjes; tussen de sessies door check ik regelmatig even bij je in om te horen wat de sessies teweeg brengen én is er ruimte voor jouw vragen.
  • Concrete handvatten, praktische tools en oefeningen voor thuis als je dat wenst.
  • Upgrade met Reiki 1 of 2 privé cursus mogelijk à €500

€1750 excl. btw
(betaling in termijnen mogelijk)

of stuur me een berichtje op Instagram

{

"In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie."

Mijn reis om dichter bij mezelf te komen en mezelf beter te leren kennen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. Met hulp van jou ging ik op zoek naar de ware ik. De vrolijke, positieve Marrit die geniet van alle dingen om haar heen. 

Al tijdens het eerste gesprek voelde het contact meteen goed. Ik voelde me begrepen en gehoord en voelde dat ik alles met je kon delen waar ik tegen aan liep zonder dat je daar een oordeel over had, en dat was zo fijn te ervaren.

Het traject wat ik heb mogen ervaren was zo ontzettend magisch en waardevol! In de 3 maanden heb ik mij zo ontzettend kunnen ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Echt een enorme transformatie. Ik heb zoveel morgen ervaren, ook de soms moeilijke momenten. En die mogen er ook zijn en dat maakt dat ik me juist heb kunnen ontwikkelen en door die momenten gingen er deuren open die me meteen lieten oefenen. 

Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling maar was nog zoekende en had net dat zetje en inzicht nodig die jij me hebt gegeven. De combinatie van Reiki én coaching is zo helpend geweest, afgestemd op wat ik nodig had om weer volop te kunnen stralen.

Marrit

"Ik ben super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener."

Voordat ik startte voelde ik enorm veel onrust. Ik stond altijd in de 5de versnelling, alles moest van mijzelf en nam nooit eens een stapje terug. Wat ook effect had op mijn werk en kinderen.

Wat ik geleerd heb de afgelopen tijd is, dat dat stapje terug ontzettend belangrijk is, zodat je ook alles even “uit je hoofd kan zetten” i.p.v altijd maar in je hoofd de drukte te voelen. Met de handvaten die ik van jou heb gekregen, is dit mij zeker gelukt!

Ik ervaar veel meer rust in mijn hoofd en voordat ik beslissingen neem denk ik er nu bewust over na. Hier ben ik zeker in gegroeid. Ik merk ook dat de balans die ik heb qua werk veel beter is. Ik kan mij nu weer 100% focussen op mijn werk en dat voelt heel goed. Ook merk ik dat de sfeer thuis tussen de kinderen, mij en mijn partner veel relaxter en ontspannen is, omdat ik niet meer gelijk overal vol in ga en meer bewuste keuzes maak.

De Reiki sessies hebben hier ook zeker bij geholpen door even uit het hoofd te komen en naar je gevoel te luisteren. Vaak kwamen er ook emoties naar boven die ik  had “weggestopt” maar doordat dit naar boven kwam kon ik dit alsnog een plekje geven, en dit gaf mij ook verlichting.

Al met al ben ik super blij dat ik met jou deze “reis” aan ben gegaan en mijzelf ook echt heb leren kennen. Jij hebt mij gesteund en het was echt een eyeopener.

Jitske

"Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt en weet hier ook woorden aan te geven waardoor het heel begrijpelijk wordt.'

Het fijnste aan het traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.

Rianne

he hoi!

        Jantine hier

GECERTIFICEERD HOLISTISCH & NEI THERAPEUT | REIKI MASTER TEACHER | LIFE COACH

Het is mijn missie om jou dé tools te leren om bewuster, krachtiger én gelukkiger in je dagelijkse leven te staan. Middels trainingen, coaching en In-company reik ik praktische handvatten en direct toepasbare tools aan, waardoor jijzelf weer de touwtjes in handen krijgt.

Als coach & trainer neem ik je mee op de reis die jij hebt te nemen. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis… Terug naar de basis, jijzelf! Samen gaan we aan de slag om de blokkades, overtuigingen en patronen die jou belemmeren op te ruimen. Tijdens onze momenten samen creëer ik ruimte voor wat er in jou speelt en met welke dilemma’s en vragen jij rondloopt. Binnen no time weet ik de vinger op de zere plek te leggen én je een duw in de juiste richting te geven waardoor je meteen verschil opmerkt in je energie, denken én voelen!

SUCCESMOMENTJES

van anderen

FAQ

Waarom 3 maanden?

Persoonlijke processen laten zich niet pushen en forceren. Het is een innerlijk proces dat om (zelf)liefde, tijd en aandacht vraagt terwijl je werkt aan jezelf. Allereerst is er (mentale) rust en verbinding met je lichaam nodig. Ruis zoals; spanning, stress en onrust moet worden geëlimineerd. Dit is de bodem van jouw groei! 

Van hieruit krijg jij nieuwe inzichten wat zorgt voor groei en verandering om door patronen heen te ‘breken’.

Dit proces is geen quick fix (pleisters plakken a.k.a. symptoombestrijding), maar vraagt van jou om in beweging te komen. Dingen bij de wortel aan te pakken en te shiften, zodat triggers, onverwerkte emoties en sh*t uit je verleden geen vat meer hebben op je leven NU.

Te gaan voor transformatie en dat gaat verder dan zo nu en dan een self-care momentje… Want weet je? Tijd inplannen voor jezelf is niet zo heel moeilijk. Dat plan je in in je agenda en dat kan iedereen. Maar wat het moeilijk maakt is dat we het onszelf niet gunnen, we ons schuldig voelen naar onze kinderen of partner toe als we even relaxen en uitzoomen op alles en even inzoomen op onszelf.

Dit proces gaat dan ook een laagje dieper. Over grenzen stellen, schuldgevoelens overwinnen, compassie voor jezelf te hebben en dichterbij jezelf te komen. De regie over je eigen leven in handen te nemen, grip krijgen op balans en het vinden van je eigen kracht.

Hoe zien de sessies eruit?

Afhankelijk van wat we besproken hebben tijdens het startgesprek en waar we aan werken, vullen we de sessies in. In de basis gaat  het eigenlijk altijd over het dichtbij jezelf kunnen blijven. De shift maken van denken (hoofd) naar voelen (lichaam). Aanwezig kunnen blijven in je lichaam en jezelf dragen in alles wat je tegenkomt. Zoals belemmeringen, triggers, onverwerkte emoties. Voor de een is dit meer gericht op het ondernemerschap en voor de ander meer op persoonlijk vlak. Het gaat uiteindelijk altijd om jou. Dé basis!

Ik begeleid je met mijn 1:1 coaching, aangevuld met Reiki (healing), NEI en lichaamsgericht werk. Onderdeel van mijn coaching zijn begeleide meditaties, een andere keer werken we met intentiekaarten of spreek ik een audio oefening voor je in. Per sessie (offline of via Zoom) kijken we waar jouw behoefte ligt, wat er op dat moment nodig is en helpend voor jou. Iedere sessie gaan we verder met dat wat om aandacht vraagt en wat er doorbroken en geheeld mag worden. 

Wat kan er zoal aan bod komen?
– Coaching / NLP
– NEI + biotensor
– Reiki + energetisch werk
– Familieopstellingen
– Kalmeren van je zenuwstelsel
– Je energie leren beschermen
– Omgaan met emoties
– Schaduwwerk
– Innerlijk kind werk
– Mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengen
– Somatische oefeningen
– Meditatie oefeningen

Wat is Reiki?
Een Reiki sessie kun je zien als een reset van je lichaam.  Het helpt je om uit je hoofd (gedachtes, angst en overtuigingen) te komen en ruimt het (onverwerkte) emoties op die aan de basis liggen. Reiki is een ontspannende ervaring en nadien zal het je het gevoel geven alsof er een last van je schouders is gevallen en je een paar uur hebt bijgeslapen in 20 minuten 😉

Wat is NEI?
NEI (Neuro emotionele integratie) is een methode om onverwerkte ervaringen, emoties, trauma maar ook fysieke klachten en emotionele problemen op een snelle en effectieve manier aan te pakken en op te lossen. Zonder lange praatsessie gaan we de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid opsporen. Oude patronen kunnen worden verzacht en zelfs opgelost, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Oftewel, het zorgt ervoor dat je snel tot de kern van het probleem komt.

Hoelang duren de sessies?
De sessies duren 60-75 min

Wat is de frequentie van de sessies?
Meestal wordt er een frequentie aangehouden van om de week een sessie, zo is er voldoende ruimte tussendoor voor integratie. Soms kan het voorkomen dat je even wil doorpakken waardoor we kort achter elkaar 2 sessies inplannen en soms heb je juist net wat meer behoefte aan wat tijd ertussen. All is good. Hierin volgen we jouw tempo.

Ik heb een vakantie gepland...

Dat is geen probleem. Die weken zijn dan pauzeweken en plakken we vervolgens achter je traject aan.

Ik twijfel of dit is wat ik moet gaan doen voor mezelf

Dan is het juist interessant om in gesprek te gaan. Want wat wil deze twijfel je vertellen? Welk verlangen ligt hieronder? Wat heb je hierin nodig? Iets van informatie? Vertrouwen?

Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is NU de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?

Als je twijfelt of nieuwsgierig bent vraag dan een kennismakingsgesprek aan zodat je mijn manier van werken kan ervaren. Vaak wil het hoofd namelijk begrijpen wat de bedoeling is, waardoor je ook makkelijker kan dealen met eventuele spanning. Tijdens het gesprek ben ik eerlijk en transparant en zal ik samen met jou onderzoeken of ik de juiste coach voor je ben en of dit de juiste stap is voor jou. 

 

De investering vind ik spannend.

Laten we persoonlijke ontwikkeling eens anders benaderen. Ik weet het, je kunt het niet ‘vastpakken’. Het exacte resultaat niet duidelijk zoals een kledingstuk die je in de kast kunt hangen, of en mooie HK living vaas die je in de woonkamer kunt neerzetten. Maar het levert je wel degelijk iets op. 

Want kun je je voorstellen wat er gebeurt als jij weer beter in balans bent? Dicht bij jezelf kunt blijven zonder dat kritische stemmetje in je achterhoofd? Daardoor makkelijker nee kunt zeggen tegen datgeen waarbij je gelijk al voelt, ‘nee, moet ik niet doen’. Dat je inzicht in je patronen en valkuilen krijgt, je daar bewuster mee om kan gaan zonder dat het je energie helemaal leeg zuigt. Maar ook dat je meer jouw pad volgt en dingen doet die kloppen voor jou. Dat je weer optimaal kunt gaan genieten van zowel de grote als de kleine dingen in het leven… ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoe lang heb je dáár plezier van? Uiteindelijk je hele leven…

Vraag je werkgever naar vergoeding

Heel vaak is het vanuit de werkgever mogelijk om het traject betaald te krijgen in het kader van persoonlijk-, vitaliteits- éf opleidingsbudget. Vraag dus even na bij je werkgever of er persoonlijk budget beschikbaar is voor een coachtraject.