fbpx

business healing

voor vrouwelijke ondernemers

 

Ben jij iemand die graag van betekenis is voor een ander? Ben je coach, fotograaf, werk je met Reiki of misschien een creatieve ondernemer die graag met haar passie,  andermans leven of bedrijf helpt mooier te maken.  Maar stroomt het niet in je business en gaat het stroperig? 

Ja, ja en ja? Dan is het business healing boost traject voor jou!

Want wanneer het in je business stroperig gaat, dan heb je vaak eerst innerlijk werk te verrichten.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

hej

medeondernemer

Uit eigen ervaring weet ik dat het ondernemerschap vóóral gaat over persoonlijke ontwikkeling. Je bent meer zichtbaar, je hebt uit je comfortzone te stappen, moet erkennen dat je het soms niet alleen kan. Je werkt hard, komt jezelf en dat strenge stemmetje tegen, begint aan jezelf te twijfelen en raakt uit balans…

Weet je, je kan alles volgens ‘het boekje’ doen. Je hebt een prachtige website. Een logo. Een gratis e-book. Misschien heb je al wel een funnel of FB ads. Je bent dagelijks zichtbaar op Instagram en toch dat het niet lekker loopt, herkenbaar?

 een blokkade zorgt voor stagnatie in je bedrijf 

Wanneer het in je business stroperig gaat, dan is er vaak eerst innerlijk werk te verrichten. Daarmee bedoel ik dat je (onbewust) een blokkade met je meedraagt
-bijv. een overtuiging, angst voor afwijzing, het idee niet goed genoeg te zijn – waardoor je jezelf belemmert in je business en onrust ervaart.
Je baalt. Het frustreert. Je begint te twijfelen… Dat kan anders!

Want deep down weet en voel jij dat jij dit te doen hebt. Dat jij, met jouw bedrijf, jouw passie anderen wil inspireren, motiveren, in beweging wilt zetten en écht het verschil wilt maken, toch?

Je bedrijf kan niet sneller groeien dan jij doet!

Wat als…

ik je vertel dat het anders kan!

Door jezelf en daarmee je bedrijf een boost te geven! Door patronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken en los te laten. De stevigheid in jezelf te voelen.

Je meer te verbinden met jezelf en met wat jij te bieden hebt. Voor je waarde te gaan staan. Want vrouw! Je onderschat jezelf en houdt jezelf onnodig klein. Super zonde! The world needs you.

Ik zie zoveel potentieel wat onbenut blijft omdat vrouwen zichzelf (onbewust) klein houden. Hun goud niet claimen terwijl je van zoveel waarde bent voor een ander! Dus vertel eens, waar houd jij jezelf tegen?

 Wat er nodig is 

$

Voelen wat je hier te doen hebt. Connecten met je innerlijk vuurtje en voelen welke waarde jij te geven hebt en dit volledig gaan ownen.

$

Afscheid nemen van belemmerende gedachten zoals: ‘Ja maar er zijn al zoveel coaches (healers/ fotografen etc.), waarom zouden ze bij mij komen?’

$

Geloven in jezelf. In jouw super power. In wat voor jou moeiteloos gaat en waarmee jij van onschatbare waarde bent voor de ander.

$

Stoppen met tegen de stroom in te werken. Stoppen met hard werken, creëren vanuit je hoofd en hopen dat het dan wél gaat stromen. Flow is key!

$

Ontvangen van wat jij waard bent. We healen onderliggende ‘shit’ zodat jij meer in de ontvangstmodus komt. Omdat jij het waard bent!

$

Ontdekken wat voor jou werkt! Er bestaat geen one-size-fit’s-all. We gaan op zoek naar waar jou hart sneller van gaat kloppen en wat moeiteloos gaat.

Tijdens het Business healing Boost traject maak jij die doorbraak waar jij om staat te springen!

je ontdekt

waar jij jezelf saboteert

Al in de allereerste sessie wordt jouw blinde vlek zichtbaar en laat ik je zien wat jij niet ziet. Hierdoor krijg je helder waar jij jezelf saboteert en óók welke keuze(s) jij kunt gaan maken die bijdragen aan je volgende stap. Ik kijk, luister, bevraag en voel wat jij nodig hebt om te groeien met je business.

Gedurende het boost traject ontvang je 3 healing sessies waarbij ik ga kijken waar er blokkades in je energie zitten en ga deze healen. Na iedere sessie geef ik je een terugkoppeling van wat ik heb kunnen voelen in je energie en reik ik je praktische handvatten en tips aan die jou verder in beweging zetten.

 Tijdens het boost traject werken we aan 

 Terug naar de basis JIJzelf
Rust, balans en authenticiteit
Meer vertrouwen voelen
Meer plezier ervaren
Inzicht en heling van je blokkade(s) en patronen
Belemmerende gedachten doorbreken

Helder krijgen welke stappen je kan gaan zetten die bijdragen aan je groei. En bovenal dat je vernieuwde energie hebt om op verder te bouwen.

Hoe klinkt dat?

Wat als het moeiteloos mag gaan, vanuit flow ondernemen in plaats van aldoor keihard en vanuit de mannelijke energie werken?

jouw investering

Het business healing boost traject wordt op jou persoonlijk afgestemd, want er bestaat geen ‘one size fit’s all’. Dus geen online programma, maar persoonlijk begeleiding.

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kon je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder werden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar business healing boost traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop. Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de reiki-healing vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

Coach, tukbegeleiding.nl

Heerlijk vond ik de healing sessie van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor 2021 helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….❣️

En ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine daarna via de app waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine 🙏

Marit

Intuïtief life mentor, returntoinnocence.nl

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de Reiki healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden. Ik durf te stellen dat elke ondernemer die teveel ‘in zijn/haar hoofd zit’ positief geholpen wordt door dit traject. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette Lans

Doorbraakcoach, decirkeldoorbreken.nl

De healing sessies waren voor mij een bijzondere ervaring. Na een reiki healing gaf Jantine mij terug wat ze had ervaren in mijn energie en trok daarna altijd 2 kaarten. Ik vond het heel bizar maar wat bleek, hetgeen wat ze iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die ze trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor.

De sessies met Jantine hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt en achteraf iedere keer echt de tijd neemt om te evalueren.

Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

Gerdien

Stijlcoach, gewoongerdien.com

Jantine leerde ik kennen via een businesscoach. Ik was al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades.  Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen.

Het contact wat ik na elke sessie had met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft.

Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken.

Floor

Loopbaan coach, unitripcoaching.nl

Veelgestelde vragen

Is het niet zweverig?

Energiewerk werkt heel effectief. Je komt daardoor eerder tot de kern, waardoor je patronen sneller doorbreekt en vanuit een fijne flow en vanuit de juiste energie kunt ondernemen.

Ik heb al zoveel geïnvesteerd, moet ik dit wel doen?

Waarschijnlijk heb je afgelopen maanden vooral geïnvesteerd in je business. Coaching, trainingen, opleiding… Echter, in essentie draait je bedrijf om jou. Jij als basis!

Je kan nog zo hard werd aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met hard werken. Als jij met de basis aan de slag gaat, ga jij patronen doorbreken die jou er nu van weerhouden om op je eigen manier te ondernemen.

Ik weet niet of dit traject bij me past, kunnen we bellen?

Als je twijfelt kun je hier contact met mij opnemen, dan maken we een belafspraak en kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.