fbpx

business healing

boost traject

Ben jij iemand die graag van betekenis is voor een ander? Een coach, healer of creatieve ondernemer die met haar missie andermans leven of bedrijf helpt mooier te maken, maar stroomt het niet vrijuit in je business? Merk je dat je veel in je hoofd zit, heb je het idee dat je hard moet werken om succesvol te zijn en voel je dat iets je aan het tegenhoudt om te groeien?

Ja, ja en ja? Laten we dan samen gaan kijken wat jij los mag gaan laten wat je niet meer nodig hebt. Want wanneer het in je business stroperig gaat, dan heb je vaak eerst innerlijk werk te doen.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

ben jij toe

aan een doorbraak in je business?

Ondernemen gaat vooral over jouw groei als mens. Het vraagt je om; zichtbaar te zijn, je verhaal te delen, je kwetsbaar op te stellen, uit je comfortzone te stappen. Je werkt hard, leert jezelf enorm goed kennen en komt jezelf en dat strenge stemmetje ook keihard tegen… Weet je, je kan alles volgens ‘het boekje’ doen; je hebt een prachtige website, een logo, een gratis e-book. Misschien heb je wel een funnel en FB ads. Je bent dagelijks zichtbaar op Instagram en tóch dat het niet lekker loopt en jij het gevoel hebt dat er iets niet helemaal klopt. Herkenbaar?

Je kan nog zoveel energie stoppen in je strategie en allerlei moetjes. Maar als jij ‘m zelf niet voelt, dan gaat het ondernemen voelen als hard werken

 Your business won’t grow, unless you do! 

Wanneer het in je business moeizaam gaat, dan heb je vaak eerst innerlijk werk te verrichten. Het ligt namelijk niet aan de kennis die je hebt, de ervaringen die je hebt opgedaan of de cursussen en opleidingen die je hebt gevolgd. Vaak gaat het om iets wat onbewust in jou speelt en daarmee bedoel ik dat je (onbewust) een blokkade met je meedraagt, die je nu tegenhoudt om te groeien.

Bijv. een overtuiging, de angst voor afwijzing, geldblokkades of het idee niet goed genoeg te zijn. Of dat je vastloopt in patronen van uitstellen of perfectionisme, omdat je alles graag goed wilt doen, waardoor je jezelf belemmert in je business en groei tegen houdt. Je baalt en voelt je gefrustreerd over hoe moeizaam je bedrijf loopt ondanks dat je er vol voor gaat, waardoor je aan jezelf en het ondernemerschap begint te twijfelen. Dat kan anders!

Want deep down weet en voel jij dat jij dit te doen hebt. Dat jij, met jouw bedrijf, jouw passie anderen wil inspireren, motiveren, in beweging wilt zetten en écht van betekenis wilt zijn, toch?

Niet nóg harder werken en nóg meer kennis consumeren. Tijd om je kracht te gaan staan, want alles zit al in jou!

Wat als…

ik je vertel dat het anders kan!

Door jezelf en daarmee je bedrijf een boost te geven! Door patronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken en los te laten. De stevigheid in jezelf te voelen.

Je meer te verbinden met jezelf en met wat jij te bieden hebt. Voor je waarde te gaan staan. Want vrouw! Je onderschat jezelf en houdt jezelf onnodig klein. Super zonde! The world needs you.

Ik zie zoveel potentieel wat onbenut blijft omdat vrouwen zichzelf (onbewust) klein houden. Hun goud niet claimen terwijl je van zoveel waarde bent voor een ander! Dus vertel eens, waar houd jij jezelf tegen?

 Op het moment dat mijn klanten begrijpen… 

Dat een diep vertrouwen en thuiskomen bij zichzelf alles is wat ze nodig hebben om het weer te laten stromen in hun bedrijf… dan gaan er écht dingen veranderen!

Zoals bij mijn klant Tanja, ze is structuurcoach, ze heeft de drive weer terug! Trekt daardoor de leukste klanten aan, haalt meer resultaat uit haar business én ervaart meer plezier.

Of Carien, een Foodfotograaf, die zegt: de gesprekken en de healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik mag gaan voelen. Door juist even stil te staan, werd de richting van haar bedrijf weer helder.

En Yvette, businesscoach, die helemaal volgeboekt was en haar prijzen mocht gaan verhogen, doordat het zo enorm stroomt in haar bedrijf.

Dit is ook mogelijk voor jou!

Alles is energie! De gedachten die je hebt, hoe jij je voelt, je business, je aanbod… Klopt alles nog?

succesvol ondernemen

begint met ondernemen vanuit jouw kern

Loskomen van hoe ‘het hoort’ en hoe anderen het doen. Ook mag jij meer dan dat jij tot nu toe deed én durft jouw eigen: waarde, talenten, expertise én succes claimen! Daarvoor heb je beschermlaagjes af te pellen. Laagjes die nu nog tussen jou als mens én dat wat jij naar buiten laat zien, staan. Want weet je, mensen willen JOU zien, voelen en leren kennen. Ze willen verbinding maken met JOU! En daarvoor, of je wilt of niet, mag jij een oprechte verbinding hebben en aangaan met jezelf.

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk dat ik mezelf blokkeerde. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.

Elke healing komen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan. Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!

Tanja

Structuur coach, engroei.nl

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kon je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder werden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar business healing boost traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop. Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de reiki-healing vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

Coach, tukbegeleiding.nl

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de Reiki healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden.

Ik durf te stellen dat elke ondernemer die teveel ‘in zijn/haar hoofd zit’ positief geholpen wordt door dit traject. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette Lans

Doorbraakcoach, decirkeldoorbreken.nl

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en de healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar na ons gesprek kwam het écht binnen. Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mag en dat ná de persoonlijke groei de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt.

Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

Foodfotograaf, carienwessels.nl

We gaan terug naar jouw essentie. Je krijgt precies dat wat wat jij nodig hebt en wat jou nu verder gaat helpen.

aanbod

kies wat op dit moment bij je past

1-op-1 doorbraaksessie

 • Een intuïtieve deepdive sessie in je business en op wat jij nu nodig hebt om te groeien van 1,5 uur. (live of online)
 • Een Reiki afstands healingsessie die ervoor zorgt dat bestaande blokkades op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau losgelaten worden van 45 minuten.
 • Inclusief coaching & integratie zodat jij ook daadwerkelijk verder kunt met de inzichten uit je sessie.
 • Na ca. 4 weken na de doorbraaksessie hebben we een follow-up via Zoom van 30 minuten.
 • 333,- excl BTW

Je kan direct een sessie boeken. Vervolgens ontvang je alle info + vragenlijst in je mailbox én de link naar mijn online agenda zodat jij je sessies in kunt plannen.

1-op-1 business healing boost traject

Tijdens het traject ligt de focus op jouw (business)groei en daar stemmen we de sessies dan ook op af. We werken niet alleen aan het praktische business stuk, maar vooral aan jou als mens én ondernemer. (live en/of online)

   • We starten met een deep-dive sessie van 1,5 uur waarin we kijken waar je tegenaan loopt, welke (onbehulpzame) overtuigingen je hebt, waar je naartoe wilt groeien en wat daarvoor nodig is.
   • 3 Reiki healingsessies (live in Leeuwarden of op afstand) om energieblokkades te shiften.
   • 3 check-in momenten tussen de healingsessies door om je praktisch op weg te helpen.
   • Een energiecheck van je website en aanbod om te kijken of die qua energie nog kloppend is en/of wat je kan finetunen op  basis van jouw unieke energie en kwaliteiten.
   • Coaching, begeleiding & integratie tijdens en na de sessies (ook via WhatsApp)
   • We sluiten af met een integratiesessie van 1,5 uur waarin we reflecteren op de voorgaande weken.
   • Hand/werkboek van 60 pagina’s met oefeningen, visualisatie / meditatie audio’s en verdiepende reflectievragen om zelf mee aan de slag te gaan.
   • 2222,- excl. btw
    (betaling in termijnen is mogelijk)

 Na het traject… 

$

Voel jij je missie weer tot in je tenen

$

Heb je heel wat ‘shit’ geheeld en losgelaten

$

Weet je waar op dit moment blokkades zitten voor jezelf en je bedrijf EN hoe je deze op kunt lossen.

$

Ben je weer meer in contact met je hart en je intuïtie.

$

Stroomt je energie weer en voel jij je weer opgeladen

$

Heb je weer helder welke stappen jij mag gaan zetten

$

Voel je de power om er (nog meer) voor te gaan!

Een goed stromend bedrijf begint bij de connectie met jezelf!

voor wie is het trajet?

het Business Healing Boost traject is voor jou als:

9

Jij opmerkt dat er oude patronen en overtuigingen zijn die jou nog belemmeren.

9

Jij graag je intuïtie wilt versterken en je eigen energie praktisch en krachtig wilt leren inzetten.

9

Wanneer je de basis van je bedrijf al wel hebt staan en investeren ziet als groei in jezelf en je business.

9

Dat je gelooft dat jouw energie en dat wat je uitstraalt minstens zo belangrijk is als een strategisch plan uitvoeren.

9

Wanneer jij meer wilt vertrouwen op je intuïtie en gevoel en je volle potentie tot uiting wilt laten komen.

9

Voelt dat een gewone businesscoach voor jou nu niet is wat je zoekt omdat je graag op dieper niveau aan jezelf wilt werken om te groeien.

 Hej hoi! Ik ben Jantine 

We zijn soms nog zo gefocust op resultaat en strategie terwijl daarin iets heel essentieels vergeten wordt; namelijk jouzelf. Daarom geloof ik er ook in dat het ondernemen echt anders mag, dat het tijd is om los te komen van ‘hoe het hoort’ en dat je mag gaan ontdekken en doen wat voor JOU werkt.

Alles wat jij nodig hebt, zit namelijk al in jezelf. Alleen kan het de uitdaging zijn om ook daadwerkelijk te luisteren naar je innerlijke wijsheid omdat je soms nog van die niet zo helpende kritische gedachten of overtuigingen hebt die je tegenhouden om volop jouw ruimte in te nemen. En dat mag anders.  

Want mooie vrouw! Het is tijd… tijd om in je kracht te gaan staan en jouw licht te laten schijnen. Jouw boodschap te verspreiden! The world needs you! 

Door zelf te helen & groeien, groeit je business als logisch gevolg met je mee. 

Veelgestelde vragen

Ik heb al zoveel geïnvesteerd, moet ik dit wel doen?

Waarschijnlijk heb je afgelopen maanden vooral geïnvesteerd in je business. Coaching, trainingen, opleiding… Echter, in essentie draait je bedrijf om jou. Jij als basis!

Je kan nog zo hard werd aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met hard werken. Als jij met de basis aan de slag gaat, ga jij patronen doorbreken die jou er nu van weerhouden om op je eigen manier te ondernemen.

Is het niet zweverig?

Energiewerk werkt heel effectief. Je komt daardoor eerder tot de kern, waardoor je patronen sneller doorbreekt en vanuit een fijne flow en vanuit de juiste energie kunt ondernemen.

Hoeveel sessies krijg ik?

We starten met een intuïtieve deepdive kick-off sessie van 1,5 uur. We kijken waar je tegenaan loopt, welke (onbehulpzame) overtuigingen je hebt, waar je naartoe wilt groeien en wat daarvoor nodig is.

Vervolgens hebben we 3 Reiki healingsessies om je beschermlaagjes los te laten waardoor je meer in verbinding komt met wie jij werkelijk bent

3 check-in momenten tussen de healingsessies door om je praktisch op weg te helpen.

We sluiten af met een integratiesessie van 1,5u om te reflecteren en helderheid & focus voor de komende periode te creëren.

Gedurende deze 3 maanden kun je tussen de sessies door met mij sparren via WhatsApp (voor vragen waar je langer dan 5 minuten over na moet denken :P)

Ik weet niet of NU het juiste moment is...

Als je twijfelt plan dan hier je match gesprek in. Dan kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf. Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business? Ik wil namelijk niet dat jij je beslissing puur laat afhangen van het geld of de ‘ja maars’ die je in je koopbesluit tegen komt, want die weerstand vanuit je hoofd kan er altijd zijn. Belangrijkste vind ik dat je een keus maakt vanuit je gevoel, vanuit het gevoel van HELL YES! dit voelt goed, ook al kan ik het niet rationeel verklaren en vind ik het spannend….

 Ervaringen van andere ondernemers 

7
Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeiteloos mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Ik kan nu elke keer weer terug bij mijzelf komen en voelen “wat vind ik er eigenlijk van” en “hoe zou ik het willen”. Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de healing sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

Systeemcoach / opsteller

Door mijn gesprek met Jantine zijn mijn ogen weer verder geopend. Zij heeft mij een hele fijne spiegel voorgehouden die ik echt nodig had. Zij heeft mij mooie inzichten gegeven over mijzelf en over mijn bedrijf.

Jantine komt heel snel tot een diepere laag waar je zelf soms even niet bij komt. Ze geeft je mooie handvatten om daarmee verder te gaan en zo kun jij direct met veel mooie, liefdevolle en positieve energie weer verder. Zo dankbaar voor haar hulp!

Zo kan ik verder met mijn eigen ontwikkeling en dat van mijn bedrijf! Echt, dit was exact wat ik nodig had. Je hebt mijn ogen en mijn hart doen openen. Ik heb al veel mooie dingen opgeschreven en kan er weer flink tegenaan.

Margje

HSP coach, margjebrok.nl

Bedankt voor je lieve woorden. Je bent een fijne spiegel en je gevoel en inzichten die je teruggeeft zijn super kloppend met mijn innerlijke wereld. Vooral dat energie nooit liegt, is enorm blijven hangen.

Super dankbaar voor het gesprek. Ik heb super mooie inzichten mogen ontvangen om moeiteloos te ondernemen. 

Ik blijf nu nog meer bij mijn eigen authentieke zelf vanuit joy, gemak en liefde. Ik merk ook echt dat het begint te stromen met nieuwe klanten. Mede dankzij jou en het ontdekken van mijn zielsmissie zit ik ineens in een heerlijke flow van moeiteloos ondernemen.

Wendy

Energetisch therapeut, inverbindingzijn.nl

Voordat ik aan het business healing boost traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben.

De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van? Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn!

Dank je wel Jantine, voor het mooie traject wat ik bij je heb gevolgd. Je hebt mij in laten zien dat het op mijn manier mag. Dat ik mijzelf mag blijven en op mezelf kan vertrouwen.

Michelle

Creatieve ondernemer, aandachtsmomenten.nl

 Spontane reacties van klanten:

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.

Chat openen
Hej hoi, kan ik je ergens mee helpen?
He hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je mij hier een WhatsAppje sturen #handig en dan spreken we elkaar snel. Stralende groet, Jantine