Samen gaan we jouw blokkades & overtuigingen opruimen!

Zit je veel in je hoofd, loop je tegen belemmeringen aan zoals faalangst en niet zo helpende overtuigingen als het gaat om je bedrijf te laten groeien? Merk jij op dat je heel hard moet werken om ‘succesvol’ te zijn en stroomt het minder lekker in je business, waardoor je minder klanten en omzet hebt dan je zou willen? Je kunt de vinger er maar niet op leggen waar het nu aan ligt, waardoor frustratie en twijfel de kop op steekt en jij vastloopt…

Tijdens het Business Boost traject kijken we naar jou als mens, als coach, als ondernemer. Naar het mentale en persoonlijke vlak, waarbij de focus ligt op alle belemmerende overtuigingen, blokkades en oude patronen opruimen die jou op dit moment in de weg staan om vanuit rust, helderheid én fun te ondernemen én te groeien met je business!

Wanneer het in je business moeizaam en stroperig gaat…

Is er vaak innerlijk werk te verrichten. Daarmee bedoel ik dat het vaak gaat om iets wat onbewust in jou speelt, wat jou belemmert in je groei. Het ligt namelijk niet aan de kennis die je hebt, de ervaringen die je hebt opgedaan of de opleidingen die je hebt gevolgd.

Jouw bedrijf kun je zien als een verlengstuk en weerspiegeling van wie jij bent, hoe jij je voelt en hoe jij de dingen doet. En wanneer het in jou niet lekker stroomt (je veel in je hoofd zit, piekert, twijfelt, alsmaar ‘aan’ staat, je onrustig voelt, mentale of fysieke klachten ervaart) ga je dit terugzien in je bedrijf.

Het ligt niet aan de kennis die je hebt, de ervaringen die je hebt opgedaan of de opleidingen die je hebt gevolgd…

De thema’s waar je in het ondernemen tegenaan loopt… 

HEBBEN EEN OORSPRONG IN JOU!

Wanneer het in je business moeizaam en stroperig gaat, dan draag jij (onbewust) nog blokkades mee in je rugzakje die jou belemmeren. Denk hierbij aan negatieve gedachten, de angst voor afwijzing, bang om te falen, overtuigingen zoals het idee niet goed genoeg te zijn of hard moeten werken om geld te verdienen. Of dat je vastloopt in patronen van uitstellen of perfectionisme, omdat je alles graag goed wilt doen…

Vaak met als resultaat dat je je doelen niet behaald, weinig of geen voldoening ervaart, een vol hoofd hebt, vage lichamelijke klachten ervaart, weinig flow en creativiteit hebt, laag in energie zit, je minder klanten en omzet hebt dan je zou willen… waardoor onzekerheid en twijfel de kop op steekt en jij vastloopt.

“Ik durf te stellen dat iedereen die teveel in in haar hoofd zit, positief geholpen wordt door dit traject!

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de sessies en healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Yvette Lans

yvettelans.com

“Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk waar ik mezelf blokkeerde.

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Elke sessie en healing kwamen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.

Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!”

Tanja

engroei.nl

“Ik kan maar moeilijk omschrijven wat er met mij is gebeurd sinds ik met Jantine werk. 

Maar dat het een grote transformatie is, dat staat vast! Jantine is super goed in het voelen waar het bij mij vast zit. Waar stroomt het niet? Hoe voelt dat? En wat zit daaronder? Ze helpt je woorden te geven aan wat je voelt, maar zonder het altijd te hoeven verklaren. Alleen doorvoelen, zien wat er is, kan al genoeg zijn. En dat doet ze echt super goed.

Jouw begeleiding is zo goed, dat ik daar alles uit kan halen. Ik ben je vooral ontzettend dankbaar voor wat je doet. Echt, met jou heb ik zoveel stappen gemaakt. Granny is wakker geworden en integreer ik nu steeds meer in mijn leven en daar heb jij ook een grote rol in gehad. Onwijs bedankt lieve Jantine!

Jeanine

zachterzijn.nl

Hoe vrij voel jij je als ondernemer?

Om voluit je missie in de wereld te zetten? Jezelf te laten zien en jouw boodschap uit te dragen? Heb je het gevoel dat het vrijuit kan stromen of merk je dat iets jou kleinhoudt?

Krijgt jouw grootsheid de ruimte of houd jij jezelf in? Vind je het lastig om voor je waarde te gaan staan of geld te vragen en te ontvangen voor je dienst?

Wat is datgene wat jou nu tegenhoudt? En ben jij er klaar voor om hiermee aan de slag te gaan?

Jij bent dé basis van je bedrijf!

Wanneer jij makkelijker geeft dan dat je ontvangt 💸, opmerkt dat je wel heel hard ‘moet’ werken om succesvol te zijn, alsmaar ‘aan’ staat en over je eigen grens gaat (want er is altijd wel iets te doen), veel in je hoofd zit, jezelf pushen, steeds weer iets nieuws start (maar niet afmaakt), het gevoel hebt dat je aanbod minder loopt of het überhaupt minder lekker stroomt in je business… Dan is het super waardevol te kijken waar het in jou blokkeert.

Want als ondernemer ben jij dé basis van jouw bedrijf. Wanneer jij vastloopt of stilstaat, staat je bedrijf stil. En wanneer jij nu vooral gefocust bent op welke strategie of marketingtrucjes je toe moet passen? Vergeet je daarin iets heel essentieels, namelijk JIJzelf! Ondernemen is wat dat betreft een inside job.

 

Als jij diep van binnen voelt dat je niet goed genoeg bent, je twijfelt aan jezelf, je aanbod en wat je te bieden hebt, dan zal jij onbewust je eigen succes saboteren. Als jij moeilijk kan ontvangen (en dan heb ik het niet alleen over geld maar ontvangen in de breedste zin van het woord: liefde, hulp, complimentjes etc.), kan het ook lastig naar je toe stromen. Als jouw hoofd en agenda vol is, jij heel druk bent, is er dan überhaupt ruimte om te groeien met je business?

Jouw business staat of valt met de overtuigingen die jij over jezelf hebt en wat jij gelooft dat mogelijk is!

 

Wat als dit anders kan!

$

Door patronen en belemmerende overtuigingen te helen en inzicht te krijgen in je blokkades (en deze op te ruimen).

$

De stevigheid en het vertrouwen in jezelf kunnen voelen en dit ook uitstralen!

$

Je meer te verbinden met jouw zone of genius en met datgeen wat voor jou zo gemakkelijk gaat.

$

Vol kracht en vertrouwen staan in je business. Voor wie jij bent, doet en de waarde die jij brengt.

$

Minder doen ‘hoe het hoort’ en meer te kiezen voor wat klopt voor jou en dat wat moeiteloos gaat en stroomt.

$

Loskomen van ruis (zoals je ego) en meer richten op je vrouwelijke kracht en energie (intuïtie, overgave, ontvangen).

Wanneer jij groeit, groeit jouw business als logisch gevolg met jou mee.

Business boost traject

Tijdens het Business boost traject zet ik jou in beweging en zetten we stappen richting rust, helderheid en focus in je hoofd én in je business. Daarbij werken we ook aan ontspanning (want hallo, JIJ bent dé basis! in je bedrijf), meer in verbinding komen met jezelf en gaan we de verdieping in om aan de slag te gaan met inzicht en heling van blokkade(s) en patronen die jou nu nog belemmeren.

Z

We starten met een intuïtieve coachsessie

Hier wordt je blinde vlek zichtbaar en laat ik je zien wat jij niet ziet. Hierdoor krijg je helder waar de blokkade zit, wat je hierin gaat helpen en óók welke keuze(s) jij kunt gaan maken die bijdragen aan je volgende stap en groei. 

Z

Snel naar de kern tijdens de Healing sessies

We gaan kijken naar de basis en waar er blokkades in je energie zitten; want waar loop je tegenaan, welke (onbehulpzame) overtuigingen heb je, waar wil je naartoe groeien en wat daar nog in de weg. 

Z

Praktische handvatten en tips

Gedurende de sessies reik ik je praktische handvatten en tips aan die jou verder in beweging helpen. Want door een innerlijke shift én een stuk bewustwording te creëren, gaat het ondernemen weer lichter voor je voelen.

Z

Vanuit de juiste mindset en energie

Het doel is dat je dichterbij jezelf komt, je steviger voelt, vertrouwen hebt in jezelf en je business, rust en helderheid ervaart, je steviger geaard bent waardoor je vanuit de juiste mindset en energie verder groeien en stappen zetten. 

Z

Snel resultaat zonder langdurig traject

Door middel van NEI, Reiki en intuïtieve coaching gaan we aan de slag om oude blokkades en patronen op te ruimen. Het is een hele effectieve en zachte methode waarmee je in korte tijd de nodige shifts en nieuwe inzichten ervaart, zonder lange gesprekken of een langdurig traject. 

Z

Bekrachtig iedere sessie met de tips

Aan het eind van iedere sessie komt er vaak iets naar voren wat je thuis op kunt pakken om zo de sessie extra te bekrachtigen. Zo kan het zijn dat je opdracht meekrijgt, een audio oefening of een boekentip die ik je meegeef of iets anders wat vanuit de sessie naar voren komt. 

Praktische informatie

N

We starten met een kick-off sessie (1,5u)

N

Vervolgens 6 sessies van ca. 60-75 min

N

Praktische tips, handvatten voor meer rust in je hoofd en lijf, je steviger voelen met meer balans, helder hebben welke stappen je kan gaan zetten, meer vertrouwen ervaren en vernieuwde energie hebt om op verder te bouwen met je business.

N

Check-in momentjes tussen de sessies door via de mail of WhatsApp

N

De sessies kunnen zowel online via Zoom of offline in Leeuwarden, jij kiest zelf de momenten.

N

Digitaal handboek (50 pagina’s) voor verdieping op het traject.

€1650 excl. btw

 

Ben je klaar om die shift te maken?

Speelt er iets en kom je alleen niet verder? En ben je klaar voor groei? Voel je dat je meer nodig hebt dan reguliere business coaching voor je kan doen, dan is een business healing een mooie stap voor verdieping en groei. Samen gaan we aan de slag je (onbewuste) blokkades te doorbreken. Ik loop een tijdje met je mee, help je op weg en rijk je handvaten aan waarmee je nu en voor in de toekomst zelf mee verder kan.

Wil je even kort afstemmen of ik je kan helpen met je hulpvraag en of wij samen een goede match zijn? Stuur me dan even een DM op Insta @byjantine.nl of een mailtje naar info@byjantine.nl met daarin je vraag of plan hieronder een kennismaking.

Thema’s die o.a. aan bod kunnen komen;

  • Je hebt het gevoel dat je aanbod minder loopt of dat het überhaupt minder stroomt in je business…
  • Je werk heel hard aan je business maar met weinig resultaat.
  • Je hebt enorm veel inspiratie en ideeën voor je business, alleen heb je daardoor nauwelijks focus.
  • Je twijfelt veel aan jezelf, je aanbod of wat je te brengen hebt. Het ene moment zit je in een lekkere flow en vervolgens compleet overwhelmed.
  • Je hebt ‘last’ van perfectionisme. Je wil alles graag goed doen en als het dan niet het gewenste resultaat geeft, zie je dit als fout of falen. Dit patroon blokkeert je om in beweging te komen én blijven.

 

  • Je vindt het ongemakkelijk en lastig om zichtbaar te zijn. Gewoon omdat het best wel akward is jezelf op beeld te zien, dus doe je dat liever niet.
  • Je hebt moeite met geld vragen, prijzen vragen die je waard bent of dat je ergens bang bent dat mensen je te duur vinden (moneymindset)
  • Je hebt moeite om je aanbod te doen. Omdat je niet salesy, pusherig en verkoperig over wilt komen.
  • Angst voor afwijzing en kritiek (zowel van potentiële klanten, volgers maar ook van de mensen die dichtbij je staan)
  • Je hebt het idee dat er een overtuiging, angst of patroon in de weg zit en wilt de weg vrij te maken voor meer klanten, omzet én innerlijke vrijheid!

 

“Dit is gewoon mijn beste maand die ik tot nu toe heb meegemaakt in mijn bedrijf. En dan niet alleen financieel, maar ook gewoon vanuit mezelf, de flow en de energie. Het is echt gewoon fantastisch✨” – Tanja

"Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden. Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen."

Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken waardevolle nieuwe inzichten opleverden. Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door healings te geven en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!

Karlijn

teamcoaching-brabant.nl

“Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust!

Door Jantine ben ik voor het eerst met Healing in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kan je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder worden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine haar nieuwe traject voor ondernemers lanceerde, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop.
Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de healingen vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Deze ervaring en coaching vind ik het meer dan waard!

Femke

femmescoaching.nl

“Ik kan nu elke keer weer terug bij mezelf komen en voelen wat vind ik er eigenlijk van en 'hoe zou ik het willen?

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeitelozer mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de (healing)sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

fionaklink.nl

he hoi!

        Jantine hier

GECERTIFICEERD ENERGETISCH & NEI THERAPEUT | REIKI MASTER TEACHER | LIFE COACH

Als mentor neem ik je mee op de reis die jij hebt te nemen. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis… Terug naar de basis, jijzelf! Samen gaan we aan de slag om de blokkades, overtuigingen en patronen die jou belemmeren op te ruimen. Binnen no time weet ik de vinger op de zere plek te leggen én je een zetje in de juiste richting te geven waardoor je meteen verschil opmerkt in je energie én meer helderheid ervaart!

Tijdens onze momenten samen creëer ik ruimte voor wat er in jou speelt en met welke dilemma’s en vragen jij rondloopt.  Even bewust loskomen van allerlei moetjes, verwachtingen en ‘hoe het hoort’. Zodat we de weg vrijmaken voor die doorbraak waar jij om staat te springen!

Ik was al een lange tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties.

 

Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had al eerder een healing sessie bij iemand anders gedaan en dit wilde ik graag voortzetten. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft. Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd.

Ik vind de healing sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken.

Floor

Jantine is een liefdevolle gids die je bij de hand neemt op jouw pad. 

 

Voor mij is het super helpend geweest dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen.

Ze voelt aan wat nodig is en heeft veel wijsheid en rust over zich. Jantine heeft veel kennis over alles wat er komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf/ praktijk, maar kan vooral goed intunen op het menselijke stuk; gedachten en gevoelens die er op dat moment zijn.

De healings zijn een hele fijne aanvulling! Soms zijn er even geen woorden nodig, maar is het helpend om de energie weer te laten stromen om zo weer te voelen wat belangrijk is!

Karin

Mijn eerste kennismaking met healing. En wow, wat was dat bijzonder!

 

Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen.

Ik zit al maanden op te hikken tegen mijn zichtbaarheid op Instagram. Maar Jantine vertelde me dat het niet om mij gaat, maar om mijn boodschap. En dat hielp zo goed!

Dus direct met mijn ‘blote billen gezicht’ mijn eerste stories op Insta gezet.

Wat een rust voelde ik en wat een last viel er van mijn schouders af. Het was het zetje wat ik nodig had om het ook echt te gaan doen. Super waardevol!

Yvette

FAQ

Hoe gaat het in zijn werk?

STAP 1 Je kan direct de Healing Boost of Healing Intensive boeken. Wanneer je liever vooraf even afstemt, stuur me dan even een DM op Insta of mailtje met je vraag. 
STAP 2 Je ontvangt na betaling een mail met het handboek en de link naar mijn online agenda.
STAP 3 Jij plant de intuïtieve coachsessie in op een moment die jou schikt.

See you soon!

Wat is het verschil met business coaching?

Een businesscoach is iemand die jou als ondernemer kan helpen met de groei van je bedrijf; strategie, marketing, sales en communicatie.

Ikzelf werk op het mentale en persoonlijke vlak. Dat ik jou inzicht kan geven in de blokkades in je leven en jou ondersteun in het oplossen van die belemmeringen. Ik help je mentaal sterker worden en lichamelijk naar meer rust, verbinding, balans en stressvrij te leven.

Waarschijnlijk heb jijzelf ook al het nodige geïnvesteerd in je business in de zin van praktische businesscoaching, trainingen of een opleiding… De basis van je bedrijf staat, je hebt klanten, je weet hoe het ondernemen werkt. Echter, in essentie draait je bedrijf om jou. Jij bent dé basis! Je kan nog zo hard werken aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met strategieën implementeren. Maar als jij niet lekker in je vel zit, je energie uit balans is of opmerkt dat je tegen dingen aanloopt op persoonlijk of mentale vlak… Dan vraagt dit wat anders van jou, namelijk om naar je lichaam te luisteren.

Ik heb gemerkt dat wanneer ondernemers ruimte maken om tijd en energie in zichzelf te investeren, aan de slag te gaan met de thema’s en blokkades in hen die om aandacht vragen, dat dit een enorme boost is geweest in hun business. Dat je gaat merken dat je bedrijf als vanzelf met je meegroeit. Sneller dan je denkt! 

Als je nieuwsgierig bent naar mijn manier van werken of twijfelt, stuur me dan een DM op Insta of een mailtje met je vraag óf plan een kennismaking in. Dan kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf.

Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?

Wat is het verschil met de healing sessie die je aanbiedt?

Het Business healing boost traject is voor ondernemers. Dus ben jij ondernemer en loop jij tegen blokkades, mentale of fysieke klachten aan in je leven én je business? Dan zit je hier goed. Het Business healing boost traject is naast jouw eigen groei, ook gericht op doorbraken in je business om het daar voluit te laten stromen. Daarnaast ontvang je tussen de sessies persoonlijke support bij vragen én ontvang je een interactief handboek ter ondersteuning van het traject.

Voor jou als ondernemer kun je de btw terugvorderen én de begeleiding opvoeren als bedrijfskosten.

Ben je niet zeker welke begeleiding jij bij me kan boeken? Stuur me dan een DM op Insta of een mailtje naar info@byjantine.nl met daarin je vraag.