fbpx

business healing

boost traject

 

Voel jij aan alles dat er zoveel meer in jou en je bedrijf zit dan wat er nu uitkomt? Is dat wat jij hier te doen hebt groter dan wat je nu laat zien, waardoor je jezelf nu klein houdt? Is ondernemen voor jou meer dan ‘geld verdienen’ en wil je echt van betekenis zijn voor de ander? Wil jij graag groeien met je bedrijf, maar heb je het gevoel dat je vooral heel hard moet werken om succesvol te zijn en voelt even stilstaan als achteruitgang? 

Ja, ja en ja? Dan is het business healing boost traject voor jou! Want wanneer het in je business niet stroomt, dan heb je vaak eerst innerlijk werk te verrichten.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

hej

mooie vrouw

Uit eigen ervaring weet ik dat het ondernemerschap vóóral gaat over persoonlijke ontwikkeling. Je bent meer zichtbaar, je hebt uit je comfortzone te stappen, moet erkennen dat je het soms niet alleen kan. Je werkt hard, leert jezelf enorm goed kennen en komt jezelf en dat strenge stemmetje ook keihard tegen. Ondernemen is een reis van vallen en opstaan. Waarbij je het ene moment in een heerlijke flow zit en het andere moment overwhelmed bent omdat er zoveel is wat je ‘zou moeten doen’ aan acties, die je klanten opleveren.

Weet je, je kan alles volgens ‘het boekje’ doen. Je hebt een prachtige website. Een logo. Een gratis e-book. Misschien heb je wel een funnel met daar achteraan 7 e-mails en FB ads. Je bent dagelijks zichtbaar op Instagram en toch dat het niet lekker loopt en jij het idee hebt dat het altijd beter kan, omdat het resultaat er nog niet is. Herkenbaar?

 je bedrijf kan niet sneller groeien dan jij doet! 

Jouw bedrijf is een verlengstuk en weerspiegeling van wie jij bent en hoe jij de dingen doet. Alle thema’s waar je in het ondernemen tegenaan loopt, hebben een oorsprong in jou. Denk hierbij aan een overtuiging, de angst voor afwijzing, geldblokkades of het idee niet goed genoeg te zijn. Of dat je vastloopt in patronen van uitstellen of perfectionisme, omdat je alles graag goed wilt doen, waardoor dit jou belemmert.

Wanneer het in je business moeizaam gaat, dan heb je vaak eerst innerlijk werk te verrichten. Het ligt namelijk niet aan de kennis en de ervaringen die je hebt opgedaan of de cursussen en opleidingen die je hebt gevolgd. Het gaat vaak om een (onbewuste) blokkade, die jou nu tegenhoudt om te groeien. Daarbij kan je bedrijf niet sneller groeien dan jij als mens doet en kan dragen.

Door zelf te helen & groeien, groeit je business als logisch gevolg met je mee. 

 

het ding is

je hebt zoveel te bieden maar gelooft er zelf nog niet altijd in

Wat als ik zeg dat het anders kan? Door jezelf en daarmee je bedrijf een boost te geven! Door patronen en belemmerende overtuigingen te helen en los te laten. De stevigheid in jezelf te voelen.

Je meer te verbinden met jezelf en met wat jij te bieden hebt. Voor je waarde te gaan staan. Want vrouw! Je onderschat jezelf en houdt jezelf onnodig klein. Super zonde! The world needs you!!

Ik zie zoveel potentieel wat onbenut blijft omdat vrouwen zichzelf (onbewust) klein houden. Hun goud niet claimen – omdat het voor hen zo gewoon is – terwijl je van zoveel waarde bent voor een ander!
Dus wees eens eerlijk, waar houd jij jezelf tegen?

 Op het moment dat mijn klanten begrijpen… 

Dat een diep vertrouwen en thuiskomen bij zichzelf alles is wat ze nodig hebben om het weer te laten stromen in hun bedrijf… dan gaan er écht dingen veranderen!

Zoals bij mijn klant Tanja, ze is structuurcoach, ze ervaart nu een fijnere energie in zichzelf en behaalt daardoor meer plezier én betere resultaten in haar business. Ze had haar investering in het traject al in de eerste maand terug verdiend. Maar een nog grotere win: ze is nu tevreden met waar ze staat i.p.v. dat het afhangt van haar financiële succes.

Of Carien, een Foodfotograaf, die zegt: de gesprekken en de healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik mag gaan voelen. Door juist even stil te staan (dit niet te zien als achteruitgang), werd de richting van haar bedrijf weer helder. Waardoor ze de juiste acties uitzette en haar foodfoto’s zelfs in Amerika gedeeld werden tijdens een challenge.

En Yvette, doorbraakcoach voor ondernemers die helemaal volgeboekt was en haar prijzen mocht gaan verhogen, doordat het zo enorm stroomt in haar bedrijf.

Dit is ook mogelijk voor jou!

Want deep down weet en voel jij dat jij dit te doen hebt. Dat jij, met jouw bedrijf, jouw passie anderen wil inspireren, motiveren, in beweging wilt zetten en écht van betekenis wilt zijn, toch?

business healing boost traject

Van overwhelm en aldoor ‘aan’ staan naar rust, helderheid én joy

Rust

Controle loslaten en rust creëren in je hoofd en lijf. Omdat rust én energie nodig zijn voor duurzame verandering.

Terug naar je essentie

Terug naar jouw why en verlangen. Waarom doe je wat je doet? We halen alle ruis weg zodat jij jouw missie tot in je tenen kan voelen.

Helderheid

Vanuit verbinding met je gevoel ga je heel duidelijk zien welke stappen jij mag gaan zetten om het weer te laten stromen in je business

Helen & loslaten

Van oude patronen, angsten en belemmerende overtuigingen, zodat je meer liefde voor jezelf en vrijheid gaat ervaren.

Plezier

Weer de baas zijn over je energie, gedachten en keuzes. Waardoor je bewuster geniet van het ondernemen én je leven!

Meer resultaat

Door eerst zelf te groeien, je goed te voelen en vanuit vertrouwen en een fijne energie, praktisch en strategisch stappen te zetten. 

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk dat ik mezelf blokkeerde. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.

Elke healing komen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan. Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!

Tanja

Structuur coach, engroei.nl

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kon je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder werden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar business healing boost traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop. Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de reiki-healing vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

Coach, tukbegeleiding.nl

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de Reiki healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden.

Ik durf te stellen dat elke ondernemer die teveel ‘in zijn/haar hoofd zit’ positief geholpen wordt door dit traject. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette Lans

Doorbraakcoach, decirkeldoorbreken.nl

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en de healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar na ons gesprek kwam het écht binnen. Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mag en dat ná de persoonlijke groei de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt.

Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

Foodfotograaf, carienwessels.nl

Tijdens het Business healing Boost traject maak jij die doorbraak waar jij om staat te springen!

je ontdekt

wat jij nodig hebt om te groeien met je business

Je bedrijf laten groeien vraagt om de nodige tijd, ruimte én inspanning en aangezien je bedrijf niet sneller kan groeien dan jij doet, kijken we niet enkel en alleen naar je business maar juist ook naar jouzelf. Al tijdens onze eerste deep-dive sessie samen wordt jouw blinde vlek zichtbaar en laat ik je zien wat jij niet ziet. Hierdoor krijg je helder waar jij jezelf saboteert en óók welke keuze(s) jij kunt gaan maken die jouw verder in beweging zetten. Ik kijk, luister, bevraag en voel wat jij nodig hebt om te groeien met je business.

Samen gaan we aan de slag om helder te maken:

✓ hoe jouw huidige manier van werken eruit ziet en waar jij je flow en business groei nog aan het tegenhouden bent.
✓ hoe je weer van binnen (vanuit je intuïtie & vertrouwen) naar buiten (praktisch & met daadkracht) kunt gaan leven en ondernemen.
wat er in jouw situatie nodig is om te groeien. Zo ga jij heel duidelijk zien welke stappen jij mag gaan zetten om het weer te laten stromen in je business.

 Wat je kunt verwachten… 

Persoonlijke begeleiding

Je ontvangt gedurende 3 maanden mijn persoonlijke begeleiding. Tijdens de intuïtieve deep dive coaching sessie spiegel ik je gedrag en laat ik je zien waar jij jezelf saboteert. Ik help je om oude patronen te doorbreken, zonder over je eigen grens heen te gaan.

Hand /werkboek

Je ontvangt een digitaal invulbaar hand/werkboek met verdiepende oefeningen, toegang tot audio’s en reflectievragen voor inzichten in jouw leven en business. Waardoor het energie-werk en het praktische van ook écht DOEN samenkomt.

Healing

Je ontvangt meerdere Reiki healing sessies, om los te laten wat je niet meer nodig hebt en nu misschien nog vasthoudt waardoor je meer in verbinding komt met wie jij werkelijk bent. Ook integreren we dat wat we tijdens de coaching bespreken in je onderbewustzijn.

Wat als het moeiteloos mag gaan, vanuit flow ondernemen in plaats van heel hard moeten werken om succesvol te zijn.

jouw investering

Het business healing boost traject wordt op jou persoonlijk afgestemd, want er bestaat geen ‘one size fit’s all’. Dus geen doe-het-lekker-zelf programma, maar persoonlijke begeleiding.

Per maand

4 maandelijkse betalingen

€555,5 ex btw

3 maanden persoonlijke begeleiding
(online of live in Leeuwarden)

We starten met een deep-dive sessie van 1,5 uur waarin we kijken waar je tegenaan loopt, welke (onbehulpzame) overtuigingen je hebt, waar je naartoe wilt groeien en wat daarvoor nodig is.

Iedere maand een healing sessie van 45 minuten én een coaching sessie van 45 minuten (Iedere 2 weken hebben we een sessie, zodat je geen gevoel van vastlopen hoeft te ervaren.)

Een dagdeel (3u) deepdiven in je een basisfundamenten (sales, je aanbod etc.)

Hand/werkboek met oefeningen en audio’s om zelf mee aan de slag te gaan.

Whats-App support gedurende 3 maanden

Betaal in 1 keer

+ extra bonus

€2222 ex btw

3 maanden persoonlijke begeleiding
(online of live in Leeuwarden)

We starten met een deep-dive sessie van 1,5 uur waarin we kijken waar je tegenaan loopt, welke (onbehulpzame) overtuigingen je hebt, waar je naartoe wilt groeien en wat daarvoor nodig is.

Iedere maand een healing sessie van 45 minuten én een coaching sessie van 45 minuten (Iedere 2 weken hebben we een sessie, zodat je geen gevoel van vastlopen hoeft te ervaren.)

Een dagdeel (3u) deepdiven in je een basisfundamenten (sales, je aanbod etc.)

Hand/werkboek met oefeningen en audio’s om zelf mee aan de slag te gaan.

Whats-App support gedurende 3 maanden

BONUS! Online cursus Self healing journey t.w.v. €197 + kaartendeck t.w.v €40

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Heerlijk vond ik de healing sessie van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor 2021 helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….❣️

En ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine daarna via de app waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine 🙏

Marit

Intuïtief life mentor, returntoinnocence.nl

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeiteloos mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Ik kan nu elke keer weer terug bij mijzelf komen en voelen “wat vind ik er eigenlijk van” en “hoe zou ik het willen”. Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de healing sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

Systeemcoach / opsteller

Voordat ik aan het business healing boost traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben.

De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van? Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn!

Ik heb nog niet helemaal alles helder maar ik heb er vertrouwen in dat dit vanzelf komt omdat ik ervoor open sta en het de tijd geef.

Michelle

Creatieve ondernemer, aandachtsmomenten.nl

Al lange tijd was ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen. Het contact met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft.

Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring.

Floor

Loopbaan coach, unitripcoaching.nl

De healing sessies waren voor mij een bijzondere ervaring. Na een reiki healing gaf Jantine mij terug wat ze had ervaren in mijn energie en trok daarna altijd 2 kaarten. Ik vond het heel bizar maar hetgeen wat ze iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die ze trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor.

De sessies met Jantine hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt. En neemt iedere keer echt de tijd om te evalueren.

Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

Gerdien

Stijlcoach, gewoongerdien.com

Een goed stromend bedrijf begint bij de connectie met jezelf!

Veelgestelde vragen

Ik heb al zoveel geïnvesteerd, moet ik dit wel doen?

Waarschijnlijk heb je afgelopen maanden vooral geïnvesteerd in je business. Coaching, trainingen, opleiding… Echter, in essentie draait je bedrijf om jou. Jij als basis!

Je kan nog zo hard werd aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met hard werken. Als jij met de basis aan de slag gaat, ga jij patronen doorbreken die jou er nu tegenhouden om dat te bereiken wat jij graag wilt.

Bied je ook losse sessies aan?

Op dit moment kun je als kennismaking gebruik maken van een Doorbraak sessie. Afhankelijk van waar jij staat als persoon en met je business, raad ik het je zeker aan te investeren in iemand die voor lange periode naast je loopt op je pad. Duurzame transformatie in jezelf en om je bedrijf te laten groeien vraagt om tijd, ruimte én inspanning. En meestal is er meer tijd nodig dan 1 losse sessie. Mocht je hierover willen sparren, stuur mij dan even een berichtje via Insta of vul deze vragenlijst in en dan neem ik contact met je op.

Hoeveel sessies krijg ik?

We starten met een intuïtieve deepdive kick-off sessie van 1,5 uur. We kijken waar je tegenaan loopt, welke (onbehulpzame) overtuigingen je hebt, waar je naartoe wilt groeien en wat daarvoor nodig is.

Je ontvangt iedere maand een Reiki healing sessie (om je beschermlaagjes los te laten waardoor je meer in verbinding komt met wie jij werkelijk bent) én een coachingsessie van 45 minuten waarbij we helderheid creëren, focus behouden en een duurzame basis neerzetten.

We hebben dus iedere 2 weken een contactmoment, zodat je geen gevoel van vastlopen hoeft te ervaren en we zowel aan de slag kunnen met het doorbreken van je innerlijke blokkades als de praktische zaken waar je tegenaan loopt.

Tevens gaan we binnen die 3 maanden een dagdeel (3u) deepdiven in je basisfundament (je aanbod, marketing, sales etc.)

Gedurende deze 3 maanden kun je tussen de sessies door met mij sparren via WhatsApp (voor vragen waar je langer dan 5 minuten over na moet denken :P)

Coach je naast mindset ook op strategie?

Ik coach mijn klanten niet zozeer in hun business strategieën, maar coach vooral intuïtief. Ik voel en hoor in het moment wat er nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen. Zo krijg je niet alleen maar mijn advies, maar kun je de antwoorden uit jezelf halen. Dit werkt super krachtig. Want jij hebt het immers te DOEN!

Soms is een sessie heel erg gericht op mindset, andere keren gaat het juist over balans en soms juist heel praktisch door met je mee te denken over je strategie. Ik coach heel intuïtief maar maak ook gebruik van NLP technieken en Reiki healing.

Ik weet niet of dit traject bij me past

Als je twijfelt plan dan hier je match gesprek in. Dan kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf. Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business? Ik wil namelijk niet dat jij je beslissing puur laat afhangen van het geld of de ‘ja maars’ die je in je koopbesluit tegen komt, want die weerstand vanuit je hoofd kan er altijd zijn. Belangrijkste vind ik dat je een keus maakt vanuit je gevoel, vanuit het gevoel van HELL YES! dit voelt goed, ook al kan ik het niet rationeel verklaren en vind ik het spannend….

 Spontane reacties 

7

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.