fbpx

business healing

boost traject

 

Voel jij aan alles dat er zoveel meer in jou en je bedrijf zit dan wat er nu uitkomt? Is dat wat jij hier te brengen hebt groter dan wat je nu uitdraagt, waardoor jij jezelf (onbewust) klein houdt? En is ondernemen voor jou meer dan ‘geld verdienen’ en wil je echt van betekenis zijn voor de ander?

Wil jij graag groeien met je bedrijf, maar heb je het gevoel dat je vooral heel hard moet werken om succesvol te zijn en voelt even stilstaan als achteruitgang? 

Ja, ja en ja? Dan is het business healing boost traject voor jou!

Want wanneer het in je business niet stroomt, dan heb je vaak eerst innerlijk werk te verrichten.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

hej

medeondernemer

Uit eigen ervaring weet ik dat het ondernemerschap vóóral gaat over persoonlijke ontwikkeling. Je bent meer zichtbaar, je hebt uit je comfortzone te stappen, moet erkennen dat je het soms niet alleen kan. Je werkt hard, leert jezelf enorm goed kennen en komt jezelf en dat strenge stemmetje ook keihard tegen. Ondernemen is soms vallen en opstaan. Waarbij je het ene moment in een heerlijke flow zit en het andere moment aan jezelf twijfelt en uit balans raakt…

Weet je, je kan alles volgens ‘het boekje’ doen. Je hebt een prachtige website. Een logo. Een gratis e-book. Misschien heb je al wel een funnel of FB ads. Je bent dagelijks zichtbaar op Instagram en toch dat het niet lekker loopt, herkenbaar?

 een blokkade zorgt voor stagnatie in je bedrijf 

Wanneer het in je business moeizaam gaat, dan is er vaak eerst innerlijk werk te verrichten. Het ligt namelijk niet aan de kennis die je hebt, de levenservaringen die je hebt opgedaan of de opleidingen die je hebt gevolgd. Meestal gaat het om iets wat onbewust in jou speelt en daarmee bedoel ik dat je (onbewust) een blokkade met je meedraagt waardoor het nu niet stroomt.

Denk aan geldblokkades, angst (bijv. voor afwijzing), schaarstemindset of een overtuiging zoals niet goed genoeg zijn of dat je vastloopt doordat je alles graag goed wilt doen. Waardoor je jezelf belemmert en groei tegen houdt. Je voelt je gefrustreerd over hoe moeizaam je bedrijf loopt, baalt van jezelf en begint aan jezelf en het ondernemerschap te twijfelen. Dat kan anders!

Want deep down weet en voel jij dat jij dit te doen hebt. Dat jij, met jouw bedrijf, jouw passie anderen wil inspireren, motiveren, in beweging wilt zetten en écht van betekenis wilt zijn, toch?

Je bedrijf kan niet sneller groeien dan jij kan groeien en hoe jij als persoon kunt groeien!

Wat als…

ik je vertel dat het anders kan!

Door jezelf en daarmee je bedrijf een boost te geven! Door patronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken en los te laten. De stevigheid in jezelf te voelen.

Je meer te verbinden met jezelf en met wat jij te bieden hebt. Voor je waarde te gaan staan. Want vrouw! Je onderschat jezelf en houdt jezelf onnodig klein. Super zonde! The world needs you.

Ik zie zoveel potentieel wat onbenut blijft omdat vrouwen zichzelf (onbewust) klein houden. Hun goud niet claimen terwijl je van zoveel waarde bent voor een ander! Dus vertel eens, waar houd jij jezelf tegen?

 Beeld je eens in hoe het zou zijn als jij…

$

Kunt voelen wat je hier te doen hebt. Connect met je innerlijk vuurtje en voelt welke waarde jij te geven hebt en dit volledig gaat ownen.

$

Afscheid hebt genomen van belemmerende gedachten zoals: ‘Ik moet eerst nog een opleiding’ en andere ‘Ja maars…’ die je klein houden

$

Gelooft in jezelf en in jouw superpower. Dat je jouw plek in gaat nemen, jezelf zichtbaar maakt voor dat wat jij hier te doen hebt!

$

Stopt met hard werken en tegen de stroom in te gaan. Maar meer jouw eigen flow gaat volgen, waardoor alles weer gaat stromen.

$

Geld ontvangt voor dat wat moeiteloos gaat voor jou en waarmee jij van onschatbare waarde bent voor de ander.

$

Ontdekt wat voor jou werkt! I.p.v. je te focussen op alles gaan we op zoek naar dat waar jou hart sneller van gaat kloppen en wat moeiteloos gaat.

Tijdens het Business healing Boost traject maak jij die doorbraak waar jij om staat te springen!

je ontdekt

waar jij jezelf saboteert en hoe daar doorheen te breken

Je bedrijf laten groeien vraagt om tijd, ruimte én inspanning. Aangezien je bedrijf niet sneller kan groeien dan jij doet, kijken we niet enkel en alleen naar je business maar juist ook naar jezelf. Al in de eerste deep-dive sessie wordt jouw blinde vlek zichtbaar en laat ik je zien wat jij niet ziet. Hierdoor krijg je helder waar jij jezelf saboteert en óók welke keuze(s) jij kunt gaan maken die je in beweging zetten. Ik kijk, luister, bevraag en voel wat jij nodig hebt om te groeien met je business.

Samen gaan we aan de slag om helder te maken:

✓ hoe je huidige manier van werken eruit ziet en waar je je flow nog aan het tegenhouden bent.

✓ hoe je weer van binnen (vanuit je essentie & intuïtie) naar buiten (doelgericht & met daadkracht) kunt gaan leven en ondernemen.

wat er in jouw situatie nodig is om te groeien, zodat je heel duidelijk ziet welke stappen jij mag gaan zetten om het weer te laten stromen in je business.

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk dat ik mezelf blokkeerde. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie.

Elke healing komen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kan. Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!

Tanja

Structuur coach, engroei.nl

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kon je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder werden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar business healing boost traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop. Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de reiki-healing vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

Coach, tukbegeleiding.nl

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelt precies wat ik nodig heb. Daar maakt ze mij bewust van middels de Reiki healingen. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een healing. Omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden.

Ik durf te stellen dat elke ondernemer die teveel ‘in zijn/haar hoofd zit’ positief geholpen wordt door dit traject. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Yvette Lans

Doorbraakcoach, decirkeldoorbreken.nl

Voordat ik met het traject startte was ik heel onzeker over mijn werk en had steeds dat stemmetje van ‘zitten mensen wel op mij te wachten?, ik ben nog niet goed genoeg, ik moet eerst nog meer oefenen en cursussen volgen voordat ik echt op potentiële klanten durf af te stappen’ enzovoorts. Ik hield mezelf klein, saboteerde mezelf en ik werd er gék van.

De gesprekken en de healings met Jantine hebben me echt doen inzien dat ik mag gaan voelen. En ja, ik had het al honderd keer gehoord en gelezen, maar na ons gesprek kwam het écht binnen. Ik realiseerde me dat ik eerst met mezelf aan het werk mag en dat ná de persoonlijke groei de zakelijke groei veel meer als vanzelf komt.

Door bewust tijd voor mijzelf te nemen, voel ik meer en stapje voor stapje wordt mijn wens voor mijn bedrijf ook helderder, wat super fijn is. Daarvan heb ik wel geleerd dat als je altijd maar door gaat met alles dat “moet”, dat er dan geen ruimte is om te voelen en een laagje dieper te kijken.

Wat mij écht getriggert heeft is de vraag: waarom doe je wat je doet?  Ik raakte er wat gefrustreerd door omdat ik daar niet echt antwoord op kon geven behalve “omdat ik het leuk vind”. Het hield me enorm bezig totdat opeens het kwartje viel en ik mijn ‘waarom’ ineens heel helder kreeg.

Carien

Foodfotograaf, carienwessels.nl

Wat als het moeiteloos mag gaan, vanuit flow ondernemen in plaats van heel hard moeten werken om succesvol te zijn.

jouw investering

Het business healing boost traject wordt op jou persoonlijk afgestemd, want er bestaat geen ‘one size fit’s all’. Dus geen online programma, maar persoonlijk begeleiding.

 Ervaringen van andere ondernemers 

7

Heerlijk vond ik de healing sessie van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor 2021 helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….❣️

En ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine daarna via de app waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine 🙏

Marit

Intuïtief life mentor, returntoinnocence.nl

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeiteloos mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Ik kan nu elke keer weer terug bij mijzelf komen en voelen “wat vind ik er eigenlijk van” en “hoe zou ik het willen”. Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de healing sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

Systeemcoach / opsteller

Voordat ik aan het business healing boost traject begon stroomde het niet zo lekker in mijn bedrijf. Ik wist niet meer zo goed waar ik naartoe onderweg was en kreeg weinig energie van wat ik deed, iets wat ik wel belangrijk vind om te hebben.

De eerste twee sessies hebben ervoor gezorgd dat ik terug naar de basis ben gegaan; Wat wil ik en waar krijg ik energie van? Ik heb de tijd genomen voor dit proces en daardoor heb ik de inzichten gekregen dat ik echt op mezelf mag vertrouwen en dat ik mag ondernemen op de manier hoe ik wil en die echt bij mij past. Wanneer ik uit mijn hoofd kom en met mezelf verbind voel ik de energie weer stromen, superfijn!

Ik heb nog niet helemaal alles helder maar ik heb er vertrouwen in dat dit vanzelf komt omdat ik ervoor open sta en het de tijd geef.

Michelle

Creatieve ondernemer, aandachtsmomenten.nl

Jantine leerde ik kennen via een businesscoach. Ik was al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades.  Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen.

Het contact wat ik na elke sessie had met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft.

Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken.

Floor

Loopbaan coach, unitripcoaching.nl

De healing sessies waren voor mij een bijzondere ervaring. Na een reiki healing gaf Jantine mij terug wat ze had ervaren in mijn energie en trok daarna altijd 2 kaarten. Ik vond het heel bizar maar wat bleek, hetgeen wat ze iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die ze trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor.

De sessies met Jantine hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt en achteraf iedere keer echt de tijd neemt om te evalueren.

Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

Gerdien

Stijlcoach, gewoongerdien.com

Een goed stromend bedrijf begint bij de connectie met jezelf!

Veelgestelde vragen

Ik heb al zoveel geïnvesteerd, moet ik dit wel doen?

Waarschijnlijk heb je afgelopen maanden vooral geïnvesteerd in je business. Coaching, trainingen, opleiding… Echter, in essentie draait je bedrijf om jou. Jij als basis!

Je kan nog zo hard werd aan je marketing, jezelf voeden met kennis of bezig zijn met hard werken. Als jij met de basis aan de slag gaat, ga jij patronen doorbreken die jou er nu van weerhouden om op je eigen manier te ondernemen.

Bied je ook losse sessies aan?

Op dit moment kun je als kennismaking gebruik maken van een Doorbraak sessie. Afhankelijk van waar jij staat als persoon en met je business, raad ik het je zeker aan te investeren in iemand die voor lange periode naast je loopt op je pad. Duurzame transformatie in jezelf en om je bedrijf te laten groeien vraagt om tijd, ruimte én inspanning. En meestal is er meer tijd nodig dan 1 losse sessie. Mocht je hierover willen sparren, stuur mij dan even een berichtje via Insta of vul deze vragenlijst in en dan neem ik contact met je op.

Coach je naast mindset ook op strategie?

Ik coach mijn klanten niet zozeer in hun business strategieën, maar coach vooral intuïtief. Ik voel en hoor in het moment wat er nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen. Zo krijg je niet alleen maar mijn advies, maar kun je de antwoorden uit jezelf halen. Dit werkt super krachtig.

Soms is een sessie heel erg gericht op mindset, andere keren gaat het juist over balans en soms juist heel praktisch door met je mee te denken over je strategie. Ik coach heel intuïtief maar maak ook gebruik van NLP technieken en Reiki healing.

Ik weet niet of dit traject bij me past

Als je twijfelt plan dan hier je match gesprek in. Dan kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf. Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business? Ik wil namelijk niet dat jij je beslissing puur laat afhangen van het geld of de ‘ja maars’ die je in je koopbesluit tegen komt, want die weerstand vanuit je hoofd kan er altijd zijn. Belangrijkste vind ik dat je een keus maakt vanuit je gevoel, vanuit het gevoel van HELL YES! dit voelt goed, ook al kan ik het niet rationeel verklaren.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

 Spontane reacties 

7

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.