fbpx

Boost je balans

in 7 stappen

Je bent het zó waard om naast alle rollen die je te vervullen hebt ook nog jezelf te zijn. Om gehoor te geven aan wat jij voelt en nodig hebt. Want heel eerlijk? Zorg jij ook nog voor jezelf?

Heus ik begrijp het! Er moet ook zoveel gebeuren… De drukte die komt kijken bij het hebben van een gezin, je werk, het huishouden en tel daar de maatregelen van Corona bij op. Waardoor er extra druk op je schouders ligt en tijd om te relaxen en op adem te komen er nauwelijks in zit. Logisch dat jij je soms afvraagt hoe je alles voor elkaar moet krijgen én ondertussen ook nog probeert die leuke, gezellige vrouw en moeder te zijn!

Herkenbaar mutcho?

7

 Stop dan even
met alles met wat je aan het doen bent 

Want waarschijnlijk ben je een zorgzaam persoon. Je bent druk, zorgt ervoor dat het schoolwerk klaar is, je kinderen tevreden zijn, de boodschappen in huis zijn, het huishouden aan kant is en dan ergens ben jij aan de beurt, toch? Oftewel, jijzelf schiet er keer op keer bij in. Eerst een ander en dan jij!

Maar even serieus!

Het
 mag allemaal wel wat luchtiger, iets minder zwaar, leuker en happier. Wat minder leven op die automatische piloot en iets meer (bewuster!) genieten van het leven.

En dat is pre-cies waar Boost je balans in 7 stappen over gaat. In deze online training gaan we samen een boost geven aan jouzelf, je energielevel, je geluksmomentjes én ga ik jou op weg helpen richting meer balans!

In de online academie staan 7 lessen voor je klaar waarmee je inzicht krijgt hoe jijzelf jouw balans kan herstellen en een fijne balans kan creëren die werkt voor jou en je gezin. Iedere les bestaat uit een korte video en een werkboek met informatie, praktische oefeningen en verdiepende opdrachten zodat jij snel meer helderheid hebt en aan de slag kan. Ook vind je er informatie en extra uitleg over het thema balans en wat hier invloed op heeft en vooral ook hoe je die kan herstellen.

Let’s do this together.

Iedere les doe jij nieuwe inzichten op die jou verder helpen richting meer balans!

balans?

Yes please

We leven in een tijd waarin we flink worden uitgedaagd door alles wat we van onszelf moeten. We worden continu geprikkeld en overladen met informatie. Bovendien stellen we hoge eisen aan onszelf en aan onze omgeving. En nu komt daar tante Corona bij waardoor het voor velen van ons een heuse uitdaging is geworden om een fijne balans te behouden.

Ben jij benieuwd hoe jij dichterbij jezelf kunt komen en blijven, heb je behoefte aan handvatten en tools die je helpen weer rust in jezelf te ervaren, om je energielevel te verhogen en om ook tijdens deze gekke tijd bewuster te genieten van je leven?

Als coach & Reiki healer laat ik jou op een andere manier naar jouw leven en ‘problemen’ kijken. Ik hou ervan om praktische informatie te delen én om een stuk bewustwording te creëren bij je. 

Het is namelijk zo ontzettend belangrijk om jezelf als prioriteit te zien! En in de training leg ik je ook uit waarom dit zo ontzettend belangrijk is voor jou, je gezin én je eventuele werkgever.

7

 Wat de training je oplevert 

N

Balans de basis

Je leert hoe ‘balans’ nou eigenlijk in elkaar zit. Want wat heeft er invloed op? En hoe zorg jij ervoor dat jij lekker in je vel zit?

N

Jezelf prioriteren

Balans gaat vooral om de basis. Oftewel om jouzelf. Ook kom je erachter waarom zorgen voor jezelf zo ontzettend belangrijk is voor jou, je gezin én je eventuele werkgever. Ik help je met duidelijke en makkelijk toepasbare tips!

N

gevoelens (h)erkennen

Leren herkennen wat je lichaam je voor signalen geeft. Kortom, minder denken en meer voelen.

N

Meer balans in je leven

Inzicht in wat bijdraagt aan een fijne balans die werkt voor jou. Want iedereen is immers uniek. Door dit in je dagelijks leven toe te passen ga je meer balans en geluk in je leven ervaren.

N

Leven naar wat werkt voor jou

Je ontdekt wat werkt voor jou in plaats van alsmaar doorgaan op die automatische piloot. Want heel eerlijk? Daar word je echt niet gezelliger van. 

 Zoveel vrouwen zijn je al voor gegaan! 

7

Dit is wat anderen zeggen over de training:

Bedankt bedankt bedankt. Je hebt de training heel praktisch ingestoken. Naast dat de werkboeken er prachtig uit zien vond ik de opdrachten heel fijn. Je hebt mij op een positieve manier aan het denken gezet en merk verschil in mijn week. Ik raad het iedereen aan om te volgen, want je wordt weer even met beide benen op de grond gezet =)

Reina

Weet je wat zo stom is? Eigenlijk weet ik het allemaal wel, maar loop ik door het c-virus toch op mijn tandvlees. Het is allemaal veel en het eerste wat ik deed was inleveren. Dankzij je training ben ik weer zo bewust van dat ik ook nog gewoon IK ben. En dat ik juist een fijnere moeder (en partner) ben als ik ook voor mijzelf zorg. Dus heb je tips van harte aangenomen en voel me een stuk rustiger. De reiki opname vond ik ook enorm prettig. Dank je wel🙏🏼

Bianca

Ik dacht eerst van, moet ik dit wel doen? Maar ben blij dat ik je training heb gevolgd. Ik ben erdoor heen gevlogen en ben ook echt gaan toepassen, want zoals je aangeeft is dat wat er echt nodig is. Dank je wel en ik kijk uit naar de 1 op 1 Reiki healing.

Karin

Je hoeft het niet alleen te doen,
soms heb je net dat zetje in de goeie richting nodig. 

Boost je balans training bestaat uit 7 modules

_

De balans opmaken

Even stilstaan en reflecteren.

U

Balans de basis

Inzicht in wat jouw balans versterkt 

Negatieve emoties

En hoe hiermee om te gaan

v

Uit je hoofd

Minder denken en meer voelen. 

Voor jezelf zorgen

En je mindset hierin bijschaven

Minder moeten

Vastgeroest patroon doorbreken

9

Actie in de taxi

Van weten naar doen!

Bonus: Reiki healing

Opname voor rust & ontspanning

 Wat houdt de training in 

De training bestaat uit 7 modules met werkboeken, audio’s en video’s. Deze zitten allemaal in jouw eigen online leeromgeving

 Je kunt op elk moment starten en je kunt de training in je eigen tempo volgen

Je houdt 1 jaar lang toegang tot de online academie en alles wat erin zit

✓ Na deze online training heb je een stevige persoonlijke basis om lichter te leven met meer rust, energie en plezier! Je hebt concrete handvatten en tools die je inzetten, ook na deze training. Je weet precies wat jou te doen staat en welke keuzes jij mag gaan maken, zodat je het ook echt gaat DOEN omdat je weet waarom dit zo ontzettend belangrijk is voor jou, je gezin én je eventuele werkgever.

“Heerlijk! Wat een feest van herkenning. Een fijn opfrisser voor mezelf. Ergens weet ik wel wat er nodig is om weer meer rust in te bouwen alleen blijf ik altijd maar dingen doen die ik eigenlijk liever niet doe en die mij tijd en energie kosten. Voor nu weer de focus op wat ik belangrijk vind en van daaruit keuzes maken. Het stukje over verantwoordelijkheid nemen vond ik heel raak en zal ik nog vaak aan terug denken. Dank je wel!

Marije

hej! Ik ben Jantine

Ik geloof dat het de bedoeling is in het leven dat jij je uitspreekt, je dromen najaagt en doet wat goed voelt!

Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden naar een lichter leven met meer rust, plezier en verbinding. Als coach laat ik jou op een andere manier naar jouw leven en ‘problemen’ kijken.

Nadat ik in 2018 met een burn-out uitviel was het aan mijzelf de taak om veranderingen aan te brengen in mijn leven. Lange tijd was ik moe, had ik geen energie meer en was ik overprikkeld.
Niet alleen ikzelf, maar ook mijn gezin leed hieronder. Voor mij is die burn-out hét keerpunt in mijn leven geweest. Vanaf toen ben ik heel bewust dingen anders gaan doen, en dat gun ik jou ook!

Ik word het gelukkigst van de momenten waarop cliënten mij laten weten dat ze rust en energie ervaren. En dat ze de ruimte voelen om dingen anders te doen en het belangrijkste: weer écht kunnen genieten van hun kinderen en partner. 

En jij, vertel eens: wat is het wat jij wil? Waar verlang jij naar? Als coach geef ik jou op mijn eigen positieve manier de handvatten om die verandering door te voeren in je leven waar jij om staat te springen. Alleen is het jouw leven en ben jij diegene die je leven bepaalt. Ik zal de cheerleader zijn die je nodig hebt.

 Het is mijn missie…  

Om vrouwen te begeleiden naar een lichter leven met meer rust, plezier en verbinding. Als coach laat ik jou op een andere manier naar jouw leven en ‘problemen’ kijken. Als coach geef ik jou op mijn eigen positieve manier de handvatten om die verandering door te voeren in je leven waar jij om staat te springen. Alleen is het jouw leven en ben jij diegene die je leven bepaalt. Ik zal de cheerleader zijn die je nodig hebt.

7

Balance is not something you find! It’s something you create.

  Veelgestelde vragen 
Wanneer start de traning?

Na betaling krijg je direct toegang tot de online academy. Dus houd je mail (en spambox) in de gaten.

Voor wie is de online training interessant?

Voor iedere vrouw, (welke rol ze ook maar te vervullen heeft) die graag meer rust, balans en joy in haar leven wil creëren én ervaren. Zonder daarin nog meer van zichzelf in te leveren en zich schuldig te voelen. Je wil graag innerlijke rust, meer energie, voldoening, persoonlijke groei en meer vrijheid.

 

Wat zijn de kosten voor de training?

Jij kan nu instappen voor 97,- 

Is er mogelijkheid voor persoonlijk contact?

Yes! Je mag mij altijd je vragen mailen naar info@byjantine.nl of een berichtje doen op Instagram.

7

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.