RUIM ONBEWUSTE BLOKKADES UIT DE WEG, NEEM JOUW PLEK IN EN GROEI NAAR JOUW NEXT LEVEL

Het ondernemerschap is net een snelkookpan aan persoonlijke ontwikkeling; je bent meer zichtbaar, je werkt hard, je stapt uit je comfortzone door nieuwe dingen te doen en dan kom je onderweg jezelf en dat kritische stemmetje tegen want ‘doe ik het wel goed’ en ‘zitten mensen wel op mij te wachten’ oftewel beren op je weg gevolgd door die niet helpende gedachten over jezelf en over wat mogelijk is voor je bedrijf wat een gigantische energielek is, toch?

En in die momenten kun je nog zo goed weten wat je moet doen en een perfecte strategie uitvoeren;  maar als jij twijfelt, het niet voelt, de juiste energie er niet op zit of dat jij jezelf onbewust loopt te saboteren omdat je de volgende stap in je bedrijf blijft uitstellen of blijft hangen in perfectionisme waardoor er in the end weinig uit je handen komt… dan gaat het niet gebeuren! Dan zal je gaan merken dat je blijft ‘hangen’ en de groei waar je zo naar verlangt uitblijft. Super frustrerend!!

Stel je eens voor wat er mogelijk is zónder die onbewuste blokkades

Jij bent coach, therapeut of ondernemer. Het is jouw missie om met jouw bedrijf andermans leven of bedrijf mooier te maken en daarmee écht een verschil te maken. De basis van je bedrijf staat, je hebt klanten, je draait omzet. Tegelijkertijd weet je gewoon dat er zoveel meer in jou en je bedrijf zit dan wat er tot nu toe uit komt. Het voelt alsof iets jou blokkeert, dat je met 1 been op de rem staat waardoor je blijft hangen op dit level en je niet vol gas kan gaan. Alleen weet je niet wat…

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan strategie en marketing, terwijl 9 van 10 x de blokkades in jouw onderbewustzijn zitten waardoor het niet stroomt!

Stel je eens voor wat er mogelijk is zonder die onbewuste blokkades? Hoe zou het voor je zijn als je op magische wijze deze blokkades en overtuigingen kan shiften? Zonder er uren over te praten, huiswerk hoeft te doen of allerlei oefeningen? Kun je je voorstellen wat dit doet met jouw energie doet hoe dit doorwerkt in je gezin, jouw bedrijf, je omzet én voor je (potentiële) klanten Magic✨

In Bloom & Grow gaan we aan de slag om alle blokkades uit de weg te ruimen, zodat jij nog zoveel meer mensen kunt gaan helpen in hun proces Niet vanuit pushen en forceren, maar vanuit lichtheid en fun!

Met als resultaat dat je;

➡ Naar je volgend level doorschiet met je bedrijf
➡ Jouw EIGEN plek inneemt, heel authentiek én krachtig!
➡ Jouw goud en wat jij te bieden hebt helemaal omarmt
➡ Méér plezier, moeiteloosheid en meer welzijn ervaart
➡ Je vuurtje AAN is geslingerd en je energie x10 gaat
➡ Jouw vibe wat hierdoor súper voelbaar én zichtbaar wordt
➡ Je hiermee de juiste klanten aantrekt
➡ Doordat jij groeit, groeit je bedrijf heel organisch mee!

“Meteen in de eerste sessie werd al duidelijk waar ik mezelf blokkeerde.

Toen ik het traject met Jantine startte voelde ik me best gefrustreerd over hoe moeizaam mijn bedrijf liep. Ik had weinig energie en het voelde alsof ik op de een of andere manier mijn eigen succes in de weg zat. Elke sessie en ook bij de Reiki kwamen er waardevolle inzichten naar boven die me aan het denken zetten en waar ik mee verder kon. Jantine liet me zien hoe ik weer contact kon maken met mijn gevoel en intuïtie.

Qua energie voel ik me veel lekkerder in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit: het aantrekken van nieuwe klanten gaat een stuk makkelijker dan voorheen! Dit zijn ook nog eens mensen die écht bij mij en mijn bedrijf passen. Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug!”

Tanja

engroei.nl

“Ik kan maar moeilijk omschrijven wat er met mij is gebeurd sinds ik met Jantine werk. 

Maar dat het een grote transformatie is, dat staat vast! Jantine is super goed in het voelen waar het bij mij vast zit. Waar stroomt het niet? Hoe voelt dat? En wat zit daaronder? Ze helpt je woorden te geven aan wat je voelt, maar zonder het altijd te hoeven verklaren. Alleen doorvoelen, zien wat er is, kan al genoeg zijn. En dat doet ze echt super goed.

Jouw begeleiding is zo goed, dat ik daar alles uit kan halen en het handboek niet eens erbij hebt gepakt. Ik ben je vooral ontzettend dankbaar voor wat je doet. Echt, met jou heb ik zoveel stappen gemaakt. Het vuur in mij is ‘aan’ en durf nu veel meer op mijn wijsheid te vertrouwen. Onwijs bedankt lieve Jantine!

Jeanine

zachterzijn.nl

“Ik durf te stellen dat iedereen die teveel in in haar hoofd zit, positief geholpen wordt door dit traject!

Jantine heeft een hele bijzondere gave. Ze voelde precies aan wat ik nodig had. Daar maakte ze mij bewust van middels de sessies en Reiki. Ik vind het altijd moeilijk te omschrijven wat Reiki precies voor mij doet. Maar ‘het klikt’ gewoon na een Reiki healing, omdat Jantine mij op dat moment heel bewust maakt van wat ik onbewust misschien wel voelde, maar nog niet bewust wist.

De coachingsessies zijn heel fijn en het handboek bevat super veel waardevolle oefeningen waardoor het energetische en praktische op een hele fijne manier gecombineerd worden. Jantine is een schat en heeft een hele fijne, warme persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Yvette Lans

yvettelans.com

LET’S BLOOM & GROW

wat we gaan doen…

Zaadjes planten

 • Intunen bij jezelf en je bedrijf; wat wil je écht bereiken met je bedrijf en waarom is dit zo belangrijk voor je?
 • Wat mag je volgende stap zijn? Wat vraagt dit van jou? En wat gaat je daarbij helpen?
 • We creëren de juiste voedingsbodem van waaruit jij kan groeien. 

Onkruid wieden

 • Wat staat er in de weg? We gaan alle blokkades zoals belemmerende overtuigingen, angst, stress, perfectionisme etc. bij de basis aanpakken en met wortel en al opruimen.
 • Je ontdekt wat jouw triggers en valkuilen zijn en hoe je die zelf snel kan shiften wanneer nodig.
 • Je vuurtje zorgt voor een boost in je energie!

Bloom & grow!

 • We halen het beste in jou naar boven.
 • We zoomen in op jouw superpowers en jij mag die helemaal omarmen. Stap in het licht!
 • Neem jouw plek in vanuit authenticiteit én kracht, waardoor alles gaat stromen!
 • Voel die kracht en wijsheid in jezelf en ga voor groei vanuit vervulling, lichtheid en plezier!

EVERY LEVEL A NEW DEVIL

Thema’s die bij klanten aan bod kwamen;

 • Het stroomt minder lekker in je business dan je zou willen…
 • Je werk hard aan je bedrijf maar met weinig resultaat.
 • Je hikt tegen een glazen plafond waar je niet doorheen komt.
 • Je hebt momenten dat je in een lekkere flow zit en alles stroomt en vervolgens twijfel je aan van alles, aan wat jij te brengen hebt en dan voel jij je compleet overwhelmed.
 • Je hebt ‘last’ van je eigen perfectionisme. Je wilt graag alles goed doen en dit patroon blokkeert je om in beweging te komen en de stappen te zetten die nodig zijn.
 • Je hebt moeite met geld vragen voor je diensten en ergens ben je ook bang dat mensen je te duur vinden (moneymindset)
 • Je wilt niet verkoperig en pusherig overkomen waardoor je weinig praat over je aanbod.
 • Afwijzing is een thema, waardoor je jouw boodschap afzwakt en jezelf kleiner maakt.
 • Onzekerheden die de kop op steken, want wat als niemand geïnteresseerd is…
 • Je voelt dat het tijd is voor een nieuwe stap, maar iets houdt je tegen.
 • Je hebt genoeg ideeën, maar te weinig focus waardoor je er weinig uit handen komt.

“Dit is gewoon mijn beste maand die ik tot nu toe heb meegemaakt in mijn bedrijf. En dan niet alleen financieel, maar ook gewoon vanuit mezelf, de flow en de energie. Het is echt gewoon fantastisch✨” – Tanja


PRAKTISCHE INFO

Bloom & Grow

In dit 1:1 coachtraject halen we alle blokkades weg zodat jij écht next level kan groeien. Ik help je de kracht en wijsheid in jezelf te voelen én je energie te shiften waardoor jij tot in je tenen voelt welke stappen bijdragen aan groei. En deze inzichten werken empowerent! Het zorgt ervoor dat je mentaal sterker wordt, fysiek rustiger, méér verbinding en draagkracht ervaart, waardoor je vanuit deze stevige basis en goede voedingsbodem stappen zet vanuit de juiste energie én mindset, waardoor alles in je leven & bedrijf gaat stromen!

Z

We starten met een kick-off van 1,5u

We zoomen in op waar jij naartoe wilt groeien, waar je tegenaan loopt en welke (onbehulpzame) overtuigingen actief zijn. Jouw blinde vlek wordt tijdens deze kick-off direct zichtbaar.

Z

Vervolgens 4 beyond limits sessies (live of online)

Tijdens de sessies kijken we niet alleen naar jouw business maar ook naar jouzelf als persoon. Op een hele zachte manier ruimen we de blokkades uit de weg. De inzichten zetten we vervolgens om tot praktische stappen in de praktijk!

Z

2 Reiki energizers

De Reiki healings zijn heerlijke energizers om jou uit je hoofd te halen, je energie terughalen naar jezelf en om je zenuwstelsel te laten kalmeren, zodat de antwoorden op een andere plek vandaan komen dan uit je overprikkeld brein.

Z

Check-in momentjes

Wekelijks check ik even bij je in om vinger aan de pols te houden. Wat komt er in beweging? Waarbij er ook ruimte is om jouw vragen te stellen. 

Z

Digitaal handboek

Voor als je extra verdieping wenst op de sessies. Jij bepaalt wat je eruit haalt zoals het doen van een reflectieopdracht, een audio oefening voor meer rust in je hoofd of een visualisatie om het vuur in jezelf aan te boren of een praktische oefening om je zenuwstelsel te kalmeren… It’s up to you!

Z

Afsluitende call van 30 min.

Samen blikken we terug op de groei die je zowel intern als extern hebt gemaakt. En sluiten we dit magische traject af!

Z

Upgrade met Reiki cursus

De mogelijkheid om jouw Reiki 1 en/of 2 practitioner te behalen tegen een gereduceerd tarief à €500 per cursus.

2000 excl. btw

SUCCESMOMENTJES

van anderen

BLOOM & GROW

wat het je oplevert;

Diep vertrouwen in jezelf en jouw goud

In plaats van de hele tijd te presteren, jezelf te pushen, vergelijken en dat je steeds vanuit angst leeft omdat je bang bent of er wel genoeg klanten en omzet binnenkomt… vertrouw je op jezelf, je aanbod én dat je de juiste klanten aantrekt.

Groeien met je bedrijf op een lichte manier

De blokkades in je onderbewustzijn zijn weggehaald, wat zorgt voor meer rust in jezelf, meer plezier in wat je doet en vooral HOE je dit doet. Doordat jij groet, groeit jouw bedrijf organisch met je mee!

Jij voelt voor 1000% wat je hier hebt te doen!

Alle onzekerheden en twijfels zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Jij voelt tot in je tenen wat je missie is én weet dit over te brengen op je Social media kanalen, waardoor potentiële klanten aanhaken op jouw unieke energie.

Meer plezier, meer flow, meer omzet...

Sinds je onderneemt van binnen (vanuit je intuïtie & vertrouwen) naar buiten (doelgericht & met daadkracht) en blokkades vaarwel het gezegd, ervaar je zoveel méér plezier, flow en óók méér omzet en welzijn zowel mentaal als fysiek! 

Ripple effect!

Deze fijne flow stroomt heeft niet alleen mega impact op je bedrijf, maar heeft óók een positief effect op je gezin, je partner én jouzelf! Jouw energie werkt aanstekelijk, waardoor alles in je leven & bedrijf weer stroomt.

Je gaat er vol voor. Let's bloom & grow!

Jij weet twijfels en onzekerheden snel te shiften waardoor het je niet meer tegenhoudt de stappen te zetten die bijdragen aan impact maken en daarmee écht van betekenis zijn voor anderen.

Jantine is een liefdevolle gids die je bij de hand neemt op jouw pad. 

 

Voor mij is het super helpend geweest dat er iemand meekijkt, mij spiegelt en de wijsheid uit mezelf laat komen.

Ze voelt aan wat nodig is en heeft veel wijsheid en rust over zich. Jantine heeft veel kennis over alles wat er komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf/ praktijk, maar kan vooral goed intunen op het menselijke stuk; gedachten en gevoelens die er op dat moment zijn.

De Reiki sessies zijn een hele fijne aanvulling! Soms zijn er even geen woorden nodig, maar is het helpend om de energie weer te laten stromen om zo weer te voelen wat belangrijk is!

Karin

Ik was al een lange tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties.

 

Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had al eerder Reiki bij iemand anders gedaan en dit wilde ik graag voortzetten. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft. Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd.

Ik vind de Reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken.

Floor

Mijn eerste kennismaking met Reiki. En wow, wat was dat bijzonder!

 

Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen.

Ik zit al maanden op te hikken tegen mijn zichtbaarheid op Instagram. Maar Jantine vertelde me dat het niet om mij gaat, maar om mijn boodschap. En dat hielp zo goed!

Dus direct met mijn ‘blote billen gezicht’ mijn eerste stories op Insta gezet.

Wat een rust voelde ik en wat een last viel er van mijn schouders af. Het was het zetje wat ik nodig had om het ook echt te gaan doen. Super waardevol!

Yvette

Waar je ook staat in je bedrijf of leven, er is altijd een volgend level. En je komt daar als je aankijkt én loslaat wat je nu nog tegenhoudt!

"Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden. Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen."

Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken waardevolle nieuwe inzichten opleverden. Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door de Reiki en NEI en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!

Karlijn

teamcoaching-brabant.nl

“Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust!

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki en Nei in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kan je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder worden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine haar nieuwe traject voor ondernemers lanceerde, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop.
Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de Reiki en Nei vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Deze ervaring en coaching vind ik het meer dan waard!

Femke

femmescoaching.nl

“Ik kan nu elke keer weer terug bij mezelf komen en voelen wat vind ik er eigenlijk van en 'hoe zou ik het willen?

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeitelozer mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Jij wist precies steeds weer de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

fionaklink.nl

SUCCESMOMENTJES

van anderen

FAQ

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt 3 maanden met in totaal 6 sessies. De tijd tussen de sessies heb je ook nodig vanwege integratie processen.

Wat is de investering?

Voor de investering van 3 maanden 1:1 begeleiding geldt een prijs van 1750,- excl. btw. Betalen in termijnen is mogelijk.

Hoe kan ik starten?

STAP 1 Je mag mij een berichtje sturen dat je graag wil starten met jouw 1:1 traject. Wil je liever eerst even kennismaken boek dan een gratis Growth scan. 
STAP 2 Na betaling van het traject ontvang je een mail met het handboek en de link naar mijn online agenda.
STAP 3 Jij plant je kick-off in op een moment die jou past.

See you soon!

Wat is het verschil met business coaching?

Waar een businesscoach je helpt met de groei van je bedrijf door middel van; strategie, marketing, sales en communicatie. Werk ik met jou op het mentale, energetische én persoonlijke vlak. 

Ik help je de kracht en wijsheid in jezelf te voelen en blokkades zoals belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden uit de weg te ruimen. De inzichten werken empowerent. Het zorgt ervoor dat je mentaal sterker wordt, fysiek rustiger, verbinding en draagkracht ervaart, waardoor je vanuit deze stevige basis verder kan groeien met jouw bedrijf! En vanuit die vernieuwde energie en inzichten, dit praktisch vertalen naar actiepunten in de praktijk.

Waarschijnlijk heb jijzelf ook al het nodige geïnvesteerd in je business in de zin van praktische businesscoaching, trainingen of een opleiding… De basis van je bedrijf staat, je hebt klanten, je weet hoe het ondernemen werkt. Echter, in essentie ben jij de motor van je bedrijf. Jij bent dé basis! En wanneer de motor niet lekker loopt kun je nog zo hard werken aan je marketing, jezelf voeden met kennis en bezig zijn met strategieën implementeren. Maar als jij niet lekker in je vel zit, je energie uit balans is of opmerkt dat je tegen dingen aanloopt op persoonlijk of mentaal vlak… Dan vraagt dit wat anders van je.

Ik heb gemerkt dat wanneer ondernemers ruimte maken om tijd en energie in zichzelf te investeren, aan de slag te gaan met de thema’s en blokkades in hen die om aandacht vragen, dat dit een enorme boost geeft in hun business. Dat je gaat merken dat je bedrijf als vanzelf met je meegroeit. Sneller dan je denkt! 

Als je nieuwsgierig bent naar mijn manier van werken of twijfelt, stuur me dan een DM op Insta of een mailtje met je vraag óf plan een kennismaking in. Dan kijken we samen of dit de juiste volgende stap is voor jou en je bedrijf.

Een mooie vraag die jij jezelf kan stellen is: Wat is nu de grootste bijdrage voor mijn groei OF voor mijn business?