Gevoelens van onrust, frustratie, stress, emoties all over the place, vage lichamelijke klachten en het idee dat er iets niet helemaal klopt zijn een uitnodiging aan jou om te luisteren. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Het vraagt jou om te stoppen met;  nóg langer doorgaan, aldoor ‘aan’ staan, te forceren en te pushen.

Het vraagt jou om thuis te komen. Thuis bij jezelf.
Terug naar je essentie en daarin los te laten wat je niet meer nodig hebt zoals ‘oude shit’ uit het verleden. Zodat het niet meer je toekomst bepaald en jij verder kunt groeien. Het is namelijk de bedoeling om jezelf te accepteren en te omarmen om wie je bent. De mooie en minder mooie kanten, inclusief je flaws en imperfecties. Je licht en je schaduwkanten. Maar juist óók je eigen unieke kwaliteiten, talenten, levenservaringen én expertise.

Jij mag je weer herinneren wie je in essentie al bent en gaan voelen wat je écht verlangt! Niet langer de blokkades negeren waar je tegenaan loopt, maar ze juist oplossen zodat je lichaam en geest (fysiek & mentaal) weer samenwerken. Je aandacht intuïtief te verleggen van alles buiten je, naar binnen in jouzelf. Daar waar je kracht en kwetsbaarheid zit.

Dus stop maar met zoeken, want je hoeft jezelf namelijk niet te verbeteren. Ik geloof erin dat alles waar jij nu naar op zoek bent, al in je zit!

Jezelf Zijn is genoeg!

Het is tijd om thuis te komen bij jezelf!

Niet door nog langer je gevoelens en blokkades te negeren, maar aandacht te besteden aan wat je lichaam je voor signalen geeft waardoor je meer in verbinding komt met jezelf.

It’s time to heal en bewust te kiezen waar je aandacht en energie naartoe gaan. Zodat gevoelens van; onrust, spanning en angst, ruimte maken voor; rust, vertrouwen en innerlijke vrijheid.

Tijdens de healing journey begeleid ik jou bij het thuiskomen bij jezelf. Samen gaan we de diepte in; voelen, gronden, loslaten en helen.

‘Gewoon’ jezelf Zijn

Uit liefde
– Jantine