Voordat ik een coachgesprek in ga trek ik altijd een kaart voor mijn klant. Ook op Instagram kun je regelmatig een persoonlijk kaartje aanvragen waarbij ik je dan de boodschap stuur. Nadat ik dit al een aantal keren had gedaan kreeg ik steeds vaker de vraag, ‘Ja maar Jantine, hoe doe je dat dan?’. De kaart + boodschap is eigenlijk altijd spot on. Waar het voor mij ondertussen al heel normaal geworden is om dagelijks een kaartje te trekken, kreeg ik vooral de vraag hoe dat dan werkt.

Het leuke is, jij kan dit ook! Ik ga je uitleggen hoe.

Ondertussen heb ik 4 verschillende kaartensets, maar voor nu wil ik mij richten op de kaarten van Inner Compass cards. Deze kaarten set schafte ik 2 jaar terug aan toen ik met een fikse burn-out thuis zat.

Misschien herken je het wel

Soms loop je even vast,  zit je veel in je hoofd, mis je de verbinding met je innerlijke kompas en met wat je nou echt zou willen. Waardoor je weinig houvast ervaart vol met prikkels en ruis. Verward door de verwachtingen, opgelegd door jezelf of door je omgeving, waardoor je je eigen koers uit het oog verliest. En op zo’n moment wil je helderheid.

Wat we vaak doen als we het allemaal even niet meer weten, is met anderen in gesprek gaan. Op zich kan dit heel erg fijn zijn én tegelijkertijd kan dit ook voor veel prikkels en ruis zorgen waardoor je na gaat denken over wat de ander vindt, wat de ander zou doen en het advies wat je mee kreeg.

Soms wil je weten of je de juiste richting op gaat en op andere momenten heb je hulp nodig om een oplossing te vinden.

Ik geloof er in dat alles al in jou zit. Je lichaam weet alles en door de connectie met jezelf te herstellen en te versterken ga je ook meer durven vertrouwen op jouw eigen gevoel, jouw ingevingen en vooral ook vertrouwen hebben in jezelf.

Veel mensen late zich voortdurend afleiden en zijn de verbinding met hun innerlijke kompas en met wat ze nou echt willen, onderweg kwijt geraakt. Verward door verwachtingen, opgelegd door zichzelf of door de omgeving, zijn ze hun eigen koers uit het oog verloren.

Zelf was ik mijn eigen koers ook lange tijd kwijt, maakte ik jarenlang vooral keuzes vanuit mijn hoofd, die rationeel kloppend, logisch en te onderbouwen waren. Veelal kwam ik ook tot beslissingen door met anderen in gesprek te gaan. Wat uiteindelijk ook tot een burn-out resulteerde. Echter merkte ik tijdens mijn burn-out op dat ik mocht gaan leren vertrouwen op mijn eigen gevoel als ook op mijzelf en dat het belangrijk is om je eigen unieke pad te volgen in plaats van in de voetstappen blijven lopen van anderen.

Inmiddels is mijn gevoel en intuïtie één van mijn belangrijkste tools in mijn leven en als coach. Een heel toffe manier om hier anderen mee te helpen is door mijn intuïtie te gebruiken tijdens een coachsessie als ook door een kaart te trekken.

Hoe werkt dat dan?

De kaartenset van Inner Compass maken je wakker voor de mogelijkheden die op je wachten terwijl jij je nu misschien nog te vee laat leiden door anderen. De kaarten kunnen je dagelijks richting geven of een vraag beantwoorden die je hebt over een specifieke kwestie.
Iedereen kan ze gebruiken, eenvoudig en moeiteloos.

De kaarten begeleiden je op het pad van bewustwording. Vooraf aan dat ik een kaart trek (zelf trek ik iedere ochtend een kaart), stem ik mij af op een coachgesprek of als ik een kaartje via Insta trek, dan stem ik mij af op jouw energie. Ik schud de kaarten en soms floept er een kaart uit en de vraag die je hebt en trek een aantal kaarten voor je. Hierbij krijg ik intuïtief informatie door die jou nieuwe focus en inzichten geeft, zodat jij nieuwe mogelijkheden ontdekt en weer helderheid krijgt.

De Inner Compass kaarten ondersteunen bij persoonlijke groei en zelfreflectie. Elke kaart heeft een eigen, doelbewust thema en een symbolische afbeelding met vele lagen van betekenis. Na een coachgesprek stuur ik de kaart ook altijd door, zodat iemand zelf ook de boodschap kan interpreteren zoals dat voor haar waar is. Het is aan je onderbewuste om de boodschap te ontcijferen. De kaarten zijn geïnspireerd op filosofie, wetenschap, psychologie, de natuur en eeuwenoude tradities als die van de Maya’s, het Taoïsme, Boeddhisme en de I Tjing.

Wil je ze aan de slag met de kaarten? Je kan ze vinden via onderstaande button!


WIl je er meer over weten? Kijk dan even deze video.

Iedere maand maak ik ruimte vrij om vrouwen als jij, gratis op weg te helpen met een Doorbraak sessie van 40 minuten.

Tijdens het gesprek gaan we in op jouw vraag en waar jij nu op vastloopt. Dit doen we door even kort samen jouw leven en of business in te duiken om helder te krijgen wat je grootste verlangen is en waar je behoeften liggen. Ook kijken we welk obstakel (is het angst? een belemmerende overtuiging? of een ontbrekende tool?) je tegenhoudt en hoe je daarmee kunt dealen. En tot slot kom je erachter óf en hoe ik je verder kan begeleiden in het realiseren van jouw goedvoelend plaatje.

Het is mijn gave om helderheid en focus te creëren. Door snel tot de kern van jouw blokkade te komen en je droom helder te krijgen. Ik hou graag een liefdevolle spiegel voor zodat jij waardevolle inzichten op kan doen.

Dit gesprek is voor jou als jij:

  • Voelt dat dit hét moment is om stappen vooruit te zetten omdat je klaar bent met jezelf te saboteren.
  • Je krachtiger, authentieker en zelfverzekerder in je leven én business wil staan.
  • Wil leren vertrouwen op jouw gevoel in plaats van op je hoofd.
  • Wil ontdekken wat jij wil, wat jij kan en waar jij voor staat om je volste potentieel te leven! 
  • Daadwerkelijk in actie wil komen.

Herken jij jezelf hierin? Yeah, dat dacht ik al.
>> Meld je dan nu aan voor een gratis Doorbraak sessie t.w.v. €97,-.