fbpx

Hoe kun je tijdens het corona crisis tijd voor jezelf vinden? In de blog deel ik 3 tips met je.


Alles is even anders, je ritme, je dagelijkse routine en wellicht ook je structuur thuis. Misschien zit jijzelf noodgedwongen thuis omdat je jouw werkzaamheden niet mag uitvoeren, werkt je partner nu vanuit huis, werk je in een vitale functie waardoor je momenteel extra werkt of misschien heb jij je kids ineens 24/7 thuis en ben je naast mama nu ook ineens juf.

Kortom, je moet het huishouden draaiende houden en dan óók nog je eigen werk!

HOE kun je nu nog tijd voor jezelf hebben?

Ik ga 3 tips met je delen.

1. Probeer kleine me-time momentjes te pakken.
En geloof me, het hoeft geen uitgebreide badsessie te zijn. Geniet bijv. van het drinken van een kopje thee in je tuin. Het lezen van 3 bladzijdes in een boek/tijdschrift of doe een korte meditatie (@meditationmomentsapp is heeeel fijn en óók gratis meditaties beschikbaar). Het gaat erom dat je even uit de ratrace stapt, eventjes ‘op adem’ komt, geniet van het moment. Je zult merken dat je stress level verlaagt en jij meer aan kunt.

2. Leg je lat even iets lager.
Je kunt gewoon weg niet alles doen wat je misschien normaal doet! Houd er gewoon rekening mee dat je óók niet alles hoeft te doen. Overleg met je werk of met je partner. Maak afspraken met elkaar en zorg dat je aan jezelf blijft denken en je batterijtje oplaadt in plaats van laat crashen.

3. Blijf in verbinding.
Allereerst in verbinding met jezelf, jezelf blijven vragen: wat is het wat ik nu nodig heb. En van daaruit heb jij ook meer te geven. Als jij je batterijtje opgeladen hebt, kun jij uitreiken naar de ander. Wat kan ik voor een ander doen? Bosje tulpen bij je buren voor de deur leggen, een theetje drinken via Skype met je vriendin, weer eens ouderwets bellen met je oma of even gaan sporten met je kids. Verbinding zorgt voor geluk, veiligheid en genietmomenten.

Probeer je daarnaast te realiseren dat deze periode weer voorbij gaat en zoals het nu is, gewoonweg heel uniek is. Iedereen probeert er het beste van te maken. We hebben geen controle over de situatie, alleen over hoe we er mee om gaan.

Wat doe jij om deze periode door te komen? Werk jij? Zit je thuis? Wat sleept jou er doorheen? 👇🏻

Iedere maand maak ik ruimte vrij om vrouwen als jij, gratis op weg te helpen met een Doorbraak sessie van 45 minuten.

Tijdens het gesprek gaan we in op jouw vraag en waar jij nu op vastloopt. Dit doen we door even kort samen jouw leven en of business in te duiken om helder te krijgen wat je grootste verlangen is en waar je behoeften liggen. Ook kijken we welk obstakel (is het angst? een belemmerende overtuiging? of een ontbrekende tool?) je tegenhoudt en hoe je daarmee kunt dealen. En tot slot kom je erachter óf en hoe ik je verder kan begeleiden in het realiseren van jouw goedvoelend plaatje.

Het is mijn gave om helderheid en focus te creëren. Door snel tot de kern van jouw blokkade te komen en je droom helder te krijgen. Ik hou graag een liefdevolle spiegel voor zodat jij waardevolle inzichten op kan doen.

Dit gesprek is voor jou als jij:

  • Voelt dat dit hét moment is om stappen vooruit te zetten omdat je klaar bent met jezelf te saboteren.
  • Je krachtiger, authentieker en zelfverzekerder in je leven én business wil staan.
  • Wil leren vertrouwen op jouw gevoel in plaats van op je hoofd.
  • Wil ontdekken wat jij wil, wat jij kan en waar jij voor staat om je volste potentieel te leven! 
  • Daadwerkelijk in actie wil komen.

Herken jij jezelf hierin? Yeah, dat dacht ik al.
>> Meld je dan nu aan voor een gratis Doorbraak sessie t.w.v. €97,-.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.