Jij bent dé basis

In jouw leven, in het moederschap, in je business…

Een vol hoofd, gespannen schouders, onrust in je lijf, geen rust kunnen vinden… Het ene moment zit je lekker in je vel en het andere moment voelt het stroperig en zwaar alsof er iets vast zit of uit balans is…

Die onrust, weerstand, mindf*ck, emoties all over the place… het zijn signalen dat je bent afgedwaald van jouw basis, jouw innerlijke kracht én jouw pad.

Deze zware energie en lichamelijke signalen zijn er om je iets te laten begrijpen. Iets dat je niet zou zien, als je het niet zou voelen. Want dan zou je namelijk gewoon doorgaan en nog langer aan jezelf voorbij blijven lopen.

Deze levensfase nodigt je uit om je leven en business in balans te brengen met jou, jouw behoeftes en wat écht belangrijk is voor jou en de wereld om je heen!

Terug naar de essentie, je ik, je zijn.
Terug in verbinding met jezelf.
Naar de wijsheid die al in je zit.

GROEI · VERBINDING · GRONDING · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · VERBINDING · GRONDING  · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID · GROEI · VERBINDING · GRONDING  · BALANS · VERTROUWEN · STEVIGHEID ·

He hoi!

        Jantine hier

Als mentor begeleid ik je terug in verbinding met je gevoelens en daarmee jezelf. Naar de diepere lagen door blokkades, overtuigingen en patronen heen, zodat je jouw eigen behoeften weer kan zien en je intuïtie beter kunt horen. Tijdens sessies maak ik ruimte voor wat er in jou speelt en met welke vragen jij rondloopt.  Even bewust loskomen van externe verwachtingen & verplichtingen, ‘hoe het hoort’ en allerlei moetjes. Uit het hoofd, voorbij alle onrust en ruis, terug naar de basis. Jijzelf!

MIJN VISIE:

Jij bent dé basis!

Alles begint bij jou! Ik kijk naar wie jij bent als mens, als vrouw, als moeder, als ondernemer… Want wie ben jij voorbij alle rollen die je te vervullen hebt? Waar word jij écht gelukkig van? Verdiepen in jezelf, jouw waarden, overtuigingen en ruimte maken voor wat écht belangrijk voor je is. 

Vind je eigen kracht terug

Vertragen, verstillen en weer verbinden met jezelf. Jouw kracht, jouw basis! Zodat er ruimte ontstaat voor die vrouw in jou die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie. Want jij verdient het om je goed te voelen en jezelf te zijn, het leven volop te (be)léven vanuit rust, vertrouwen en stevigheid.

Laat oude sh*t los

We dragen allemaal een rugzakje met ons mee gevuld met; ervaringen, emoties, pijn en overtuigingen. Samen ontdekken we wat er in jou speelt en om aandacht vraagt. Zit er ergens iets vast of merk je op dat iets uit balans is? Die blokkades sporen we op en laat je los, zodat er een last van je schouders valt en jij je lichter en vrijer voelt!

Krijg grip op je situatie

Het valt te leren. Of nou ja: je kunt leren om de regie te krijgen over je balans. Je kunt leren om meer controle te krijgen over je energie. Je kunt leren om vaker nee te zeggen en je grenzen te bewaren. Om je minder schuldig te voelen. Minder een perfectionist te zijn. Meer te genieten en meer te leven in het nu. F*ck perfectie, vier het leven én jezelf!

it’s not about

becoming someone new…

It’s about letting go of the stuff that’s blocking you from being you in the first place.

WIL JE SAMENWERKEN?

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Mentorship

1 OP 1 BEGELEIDING

Je laten dragen in alle processen die je tegenkomt in het leven, moederschap & werk. We werken door blokkades en patronen heen, naar de diepere laag in jezelf. Leer de regie pakken over je balans, energie en mind. Zo kan je meer genieten én meer leven in het nu. Zonder schuldgevoel 😉

>> Lees verder

Reiki cursus

ZELF LEREN

Reiki als tool voor zelfinzicht en groei. Naast dat je leert werken met Reiki (energie) voor jezelf en je gezin, kun je deze tool ook inzetten in je business. Reiki is een katalysator als het gaat om persoonlijke groei. Na de cursus ga je zelf verder aan de slag met de thema’s, blokkades en patronen die spelen.

>> Ontdek meer over Reiki

Healing sessie

UIT JE HOOFD, IN JE LIJF

Mag het ook een keer helemaal over jou gaan? Jij als persoon, voorbij alle rollen die je te vervult. De sessie geeft je naast rust en ontspanning, óók een berg inzichten. Puzzelstukjes vallen op hun plek, zaadjes worden gepland, je hebt weer helderheid in je hoofd én rust in je lijf!

>> Lees hier meer over

"Ik kan een traject met Jantine echt iedereen aanraden. Ze heeft me geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel en daarop te vertrouwen."

Ze is super positief, ziet kansen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. En wat ik zo leuk vind; ze viert successen écht met je mee. Ze weet de vinger daarnaast ook op de zere plek te leggen. Het ging in dit traject echt over mij (als vrouw, ondernemer en moeder). Dat wist ik natuurlijk van te voren, maar dat zorgde ook voor de nodige weerstand bij mij. Maar door die weerstand er gewoon te laten zijn, ontstond er rust en ruimte om te gaan onderzoeken waar die weerstand vandaan kwam. Bij Jantine mag alles er zijn!

Door haar sterke intuïtie stelt ze de juiste vragen, waardoor alle gesprekken waardevolle nieuwe inzichten opleverden. Ze is strategisch sterk als het gaat om het bouwen van een succesvol bedrijf, maar bovenal zorgt ze ervoor dat belemmerende overtuigingen boven tafel komen en dat blokkades worden opgeheven. Dit doet ze door healings te geven en door daar tijdens gesprekken verder op in te tunen. Jantine kan heel goed luisteren en is heel betrokken. Geen vraag is te gek en ze neemt echt de tijd voor je. Bedankt Jantine!

Karlijn

teamcoaching-brabant.nl

“Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust!

Door Jantine ben ik voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen. Haar posts maakten me nieuwsgierig: hoe kan je je energie zo beïnvloeden dat er bepaalde belemmerende overtuigingen minder worden? Als onderneemster kom ik die namelijk regelmatig tegen. Toen Jantine testers zocht voor haar traject, heb ik niet lang getwijfeld.

Onze gesprekken ervaar ik als heel fijn, Jantine voelt erg goed aan wat er bij mij speelt en waar ik tegenaan loop.
Ze dringt door tot de kern en zorgt daarmee bij mij voor een stuk rust. Ook de healingen vond ik erg bijzonder. Ik voelde van alles gebeuren en Jantine had perfect geïnterpreteerd wat er bij mij speelde. Ik ben pas halverwege, maar ik kan nu al zeggen dat ik deze ervaring en coaching de moeite meer dan waard vind!

Femke

femmescoaching.nl

“Ik kan nu elke keer weer terug bij mezelf komen en voelen wat vind ik er eigenlijk van en 'hoe zou ik het willen?

Er is ontzettend veel bij mij aan het shiften. Nadat ik mijn eerste gesprek met jou heb gehad, ben ik mij gaan realiseren dat het ondernemen moeitelozer mag zijn. Ik had mijzelf voor die tijd voorgenomen allemaal dingen te doen omdat het “moet”. Maar van wie moet dat dan.

Jij gaf mij het vertrouwen terug dat ik nodig had om weer in beweging te komen en alle saboterende overtuigingen te kunnen laten zijn, zonder daar iets mee te doen. Want ook mijn schaduwkanten zijn onderdeel van mij en die mag ik omarmen. Maar ze hoeven mijn leven niet te beheersen.

Tijdens de (healing)sessies heb ik zoveel sensaties en emoties gevoeld. Jij wist precies de vinger op de zere plek te leggen, maar wel altijd liefdevol! Ik geniet van mijn proces en vertrouw er op wat de toekomst voor mij in petto heeft! Hier ben ik zo dankbaar voor lieve Jantine!

Fiona

fionaklink.nl

VOOR JOU

Ik zie jou!

“Voorbij je beschermlaagjes, pijn en emoties. Ik zie jou. Voor wie jij bent.
Jij met je talenten, eigenschappen en liefdevol hart.

Verzacht maar. En sta eens stil bij wat er is.
Bij wat je hebt bereikt.
Bij wie je bent.
Bij wat je doet.
Bij jezelf…”

“Voorbij je beschermlaagjes, pijn en emoties. Ik zie jou. Voor wie jij bent. Jij met je talenten, eigenschappen en liefdevol hart. Verzacht maar. En sta eens stil bij wat er is.
Bij wat je hebt bereikt.
Bij wie je bent.
Bij wat je doet.
Bij jezelf…”

Let’s connect

Merk je op dat je veel in je hoofd zit, spanning en onrust ervaart, sta je aldoor ‘aan’, heb je het gevoel dat je even vast loopt op persoonlijk vlak of stroomt het minder lekker in je business? Stop met wegkijken en geef het de aandacht die het verdient. Ik begeleid je er graag bij. Let’s connect en vraag een vrijblijvende sessie aan.

Tijdens dit gesprek stem ik mij af op jou, om vervolgens samen een laagje dieper te kijken. Want waar loop je tegenaan? Wat zit er vast op de diepere lagen? Wat remt jou? Wat mag je los laten om alles te laten stromen? En waar gaat het écht over en wat vraagt dit van jou? De sessie geeft je direct helderheid en inzichten wat jou weer verder gaat helpen.

BLOGS & PODCASTS

Laat je inspireren

Ballen laten vallen wanneer het leven dit van je vraagt

Ballen laten vallen wanneer het leven dit van je vraagt

Ik ben wat dat betreft afgelopen jaren een kei geworden in ballen laten vallen op momenten dat ik voel dat dat nodig is. Zo ook afgelopen periode. Want afgelopen periode vroeg wat meer van mij als moeder. Ondanks dat ik zag dat de kinderen heel rustig en in terug in...

Uit je hoofd, in je lijf. Inclusief audio oefening

Uit je hoofd, in je lijf. Inclusief audio oefening

'Waarom moet je zo lachen?' vraag ik mijn dochter. 'Ik weet niet' zegt ze, 'het voelt hier zo rustig en dat voelt een beetje gek'. Afgelopen week kwam een lieve vriendin langs voor een sessie en ik had de woonkamer omgetoverd. Kleedje en kussentje op de grond,...

Hoe merk je dat je uit verbinding bent met jezelf?

Hoe merk je dat je uit verbinding bent met jezelf?

Want jezelf verbonden voelen met jezelf gaat verder dan alleen de gedachten in je hoofd. Ik heb het over een verbinding die dieper ligt, namelijk dat wijze stemmetje (a.k.a. Je intuïtie) in jou wat heel goed weet wat goed voor je is. Eerlijk? Hoe gemakkelijk is het om...